HWSW Informatikai Kerekasztal: A posta újabb merénylete - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A posta újabb merénylete Késsel tesztelik a küldeményt Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   akai-mania 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 26. 14:04

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 19:32

vam 0%, de vamkezelesi dijat+afat kell attol meg fizetni.

És az kb mennyi szokott lenni?
Olyan vagyok,mint egy automata biztosíték:ha túl nagy bennem a feszültség,kikapcsolok.

#282 Felhasználó inaktív   Tetrapack 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 27. 09:49

Helló !

Már régen nem írtam, de eddig nem történt semmi.
Akik eddig olvasták a beírásaimat, tudják miről van szó, ezért nem is írnám újra.
A lényeg, hogy hosszas kihagyás után ismét egy tanu meghallgatásra kellett mennem, az üggyel kapcsolatosan.
Ez is elvett vagy másfél órát az életemből, de nem sok értelmét láttam. Csupán azt akarták kideríteni, hogy vajon ki lehetett az az idősebb ember aki átvehette a postástól a pénzem. Apumra gyanakodtak, ezért minden adatát le kellett adnom, és az elérhetőségét is. Szóval valószínű őt is kihallgatják az ügyben, de mivel külföldi, ezért az útlevele elég bizonyíték lesz, hogy a kérdéses időpontban, mégcsak az országban sem volt  :p
Szóval kereshetik nyugodtan azt az idősebb embert akinek állítólag odaadta a lóvét a postás, remélem mihamarabb kiderül hogy félrevezeti a hatóságot is a postás és hogy ő a vétkes. Alig várom már, mert akkor végre kártérítést követelhetek !!!  :Đ

#283 Felhasználó inaktív   Smica 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 21:51

Bár nem igazán hardvertéma, de azért hozzászólnék...

Az egyik ismerősöm nyári munkán volt a posta egyik logisztikai központjában (valahol Budapesten) és a
saját szemével látta, hogy a diákmunkára felvett (szortírozó munkát végző) fiatal dolgozó sorra bontogatja fel a felsőoktatási felvételi értesítőket (kb. tizesével), miután kifejtette, hogy ő milyen rohadt mérges, mert nem vették fel sehova. Mivel ő is diákként volt ott, nem mert különösebben cirkuszolni a dolog miatt (főleg miután látta, hogy az egyik vezetőjük is csak jót röhög az egészen).

Más...

Nem tudom hallottatok -e arról az esetről, ami múlt decemberben történt. Egy édesipari cég nyereményjátékán mp3 lejátszót lehetett nyerni. Az egyik illető, aki megnyert egy ilyet, néhány héttel a kézbesítés után felvette a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és a Magyar Postát szidalmazva közölte, hogy valaki felbontotta, majd észrevehetetlenül (gondosan) visszacsomagolta a cuccot. A lejátszót minden tartozékkal együtt kiszedték, és a helyére szalagragasztóval egy kisebb darab fémcsövet rögzítettek, hogy meg legyen a csomag súlya. Az ügyfélszolgálatosok elhűltek a dolgon; szólni sem tudtak és végül futárszolgálattal küldve pótolták az elveszett eszközt.

#284 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 07. 04:21

hatból hat csomag megjött a világ minden tájáról... utolsó amcsibol. kivárom a tizet átlaghoz :D

Szerkesztette: DGabor_ 2006. 05. 07. 04:22 -kor

Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#285 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 07. 08:26

Aktuális kis szösszenet: új személyit csináltattam, megérkezett. A postás bevágta a postaládába.  :omg:
Bár ez nem annyira a posta hibája...
Mit gondoltok, ha szólnék hogy nem kaptam meg, lehetne két személyim? :Đ
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#286 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 07. 09:15

Idézet: INT21H - Dátum: 2006. máj. 7., vasárnap - 9:26

Ha ismét fizetsz akkor tuti.

#287 Felhasználó inaktív   Alen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 22:20

Idézet: INT21H - Dátum: 2006. máj. 7., vasárnap - 8:26

Én pl tavaly nyáron rájöttem hogy elvesztettem, és kértem újat. Aztán fél évvel később megtaláltam a régit a télikabátom belső zsebében... tök nehéz volt elpusztítani, azt hittem kevesebbet bír az a papír. :D
Világhírű vonósnégyesbe keresünk elsőhegedűst, brácsást, és csellistát.

#288 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 22:30

feljebb írtam, hogy megvárom a tizet. nos, húszon is túl vagyok... mind megjött hiánytalanul.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#289 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 09:19

Idézet: Alen - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 23:20

Én pl tavaly nyáron rájöttem hogy elvesztettem, és kértem újat. Aztán fél évvel később megtaláltam a régit a télikabátom belső zsebében... tök nehéz volt elpusztítani, azt hittem kevesebbet bír az a papír. :D

én ezt nem hangoztatnám a helyedben,a régit körözi a hatóság és ha megtaláltad be kellett volna vinned,mert ha fülükbe jut szabálysértési eljárás a minimum...  :eek:
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#290 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 12:14

Oké, megtehetik, de minden, de azért kíváncsi lennék, hogy miért 495 forint egy faxolás...

#291 Felhasználó inaktív   Granty 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 23:48

Én anno pár honapja kaptam egy mobilracket nemtom kitől miért.Erremost meg a posta keresi a csomagot,de az én nevem címem áll rajta.Valaki aki küldte keresi.Ilyen lehet???1hete zaklat a postás :eek:

#292 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 06:07

Idézet: Granty - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 0:48

Én anno pár honapja kaptam egy mobilracket nemtom kitől miért.Erremost meg a posta keresi a csomagot,de az én nevem címem áll rajta.Valaki aki küldte keresi.Ilyen lehet???1hete zaklat a postás :eek:

Ha neked küldték akkor a tiéd  :D

#293 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 09:08

Idézet: DGabor_ - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 23:30

feljebb írtam, hogy megvárom a tizet. nos, húszon is túl vagyok... mind megjött hiánytalanul.

te, nem tudom, nekem megjött egy LCD monitor Kanadából, aztán egy állvány meg ez meg az -- csak nem változik valami??

#294 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 17:44

Nekem még mindig pozitivak az élményeim, most jött meg 3 alaplap 2 egymásra ragasztószalagozott dobozban, nem volt se kopjafával átszúrva, se keréknyom nem volt rajta. Igaz a DHLesek szerintem a család nőtagjainak parázna életvitelét boncolgatják erőteljesen, mert 3 napja nem bir eljutni hozzám a csomag, mindig elakad az infó valahol hogy kivagyok/holvagyok/miértvagyok :D

#295 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 20:40

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 18:44

Nekem még mindig pozitivak az élményeim, most jött meg 3 alaplap 2 egymásra ragasztószalagozott dobozban, nem volt se kopjafával átszúrva, se keréknyom nem volt rajta. Igaz a DHLesek szerintem a család nőtagjainak parázna életvitelét boncolgatják erőteljesen, mert 3 napja nem bir eljutni hozzám a csomag, mindig elakad az infó valahol hogy kivagyok/holvagyok/miértvagyok :D

DHL-esek is tudnak azert alkotni rendesen.

Jon a csomag Moszkvabol, angolul rendesen megcimezve B utca 4 3/5.
Erre nezzuk a weblapjukat, kezbesites megkiserelve, de hibas cim.
Felhivjuk oket, hogy mi van, kiderult, hogy ok 43/5-nek olvastak a cimet, olyan meg nincs. (ja, B utca osszesen 10-ig van szamozva...)
Kozoltuk veluk, hogy akkor igazan felhivhattak volna a csomagon kotelezoen megadando telefonos elerhetoseget, ugyanis egesz nap az irodaban ultunk, es a csomagot vartuk.

Jo, masnap kihozzak.

Termeszetesen nem ertek ide, igy masnap este nezzuk a DHL weblapjat, kezbesites ismet megkiserelve, ismeretlen cim :eek:

Ekkor mar orditottunk veluk egy kort, hogy mi az hogy ismeretlen cim, hiszen tegnap pontositottuk, hogy nem 43/5, hanem 4, 3.em/5 a cim.

Harmadnapra at is tudtuk venni...

Arrol nem is beszelve, hogy 40 kilo prospektust annyiert hoztak el Moszkvabol Pestre, amennyinek a felebol itthon legyartja a nyomda.
Sebaj, szerencsere nem mi fizettuk, hanem a kinti nagyfonok maganakcioja volt. :D

Szerkesztette: nyunyu 2006. 07. 19. 20:44 -kor

#296 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 14:54

Már a múltkor is kérdezni akartam - ez az idióta borítékméret most miért jó a postának? :think:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#297 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 19:06

Milyen idióta borítékméret? :think:

Négyrét hajtva kényelmesen belefér több A4-es lap is, nem kell tuszkolni. Vagy nem a szabvány borítékra gondolsz?

#298 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 08:05

Idézet: debaj - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 20:06

Milyen idióta borítékméret? :think:

Négyrét hajtva kényelmesen belefér több A4-es lap is, nem kell tuszkolni. Vagy nem a szabvány borítékra gondolsz?

Nem szabvány méret, majd legközelebb lefotózom és felrakom.
A hosszabbik oldala pont 21 centi széles.Valami hihetetlen baromság.El tudod képzelni... :smoker:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#299 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 10:10

Csekkes boritekokra gondolsz?

Az pont ugy van kitalalva, hogy automata gepsor haromba hajtja az A4-est, es azonnal boritekolja is.

#300 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 13:23

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 11:10

Csekkes boritekokra gondolsz?

Az pont ugy van kitalalva, hogy automata gepsor haromba hajtja az A4-est, es azonnal boritekolja is.

Lehet, nem vagyok postás. :D
Majd fotó, aztán felrakom.
Egyébként valszeg az lesz.

Bravo

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »