Idézet
Addigra már microsofték is lelopták a drag'n'dropot. Mellesleg win95-öt előtti windows userek (kivéve a pár nt-st) gyakran visszasírták a dos-t, ha windows alatt kellett dolgozniuk.
A windows is az.
Átlag os x user max kiváncsiságból indít terminált, unix guruk meg külön örülnek neki, hogy van tcsh, linuxosok meg a bashnak.
A power architektúra nem szar. Ellenben egy "p4" celeron az. Biztos olvastad, azért állnak át mert az IBM képtelen volt mobil g5-öst csinálni és kielégíteni a desktop piac igényét. Az intelenek viszont van kapacitása rá.
Mindig az jó, ami az adott felhasználó igényeit maximálisan kielégíti, sok embernek ez a mac és nem értem, hogy miért kell ezért őket fikázni.
Ok, post-om lényege ez volt: a mac tábor (nyilván nem mindenki, de sajnos néha muszály általánosítani) windows/pc ellenérvei között olyanok voltak, amit leírtam. De nyilván igazad van, és ez elmúlt 10 évben megfordultak a felhasználók igényei, és 2006-ra élnek-halnak a parancssorok gépeléséért.
Rendben, freebsd, és nem linux, nem értek hozzá.
Remélem, így már érthető, azt nem is merem feltételezni, hogy esetleg szándékosan értetted félre

Ez nem flame, oda is írtam, kár, hogy azt nem idézted be

Olyannyira nem, hogy én szeretem a mac-et, de még nem érett meg, hogy vegyek egyet... nem pénzkérdés, nem farokméret kérdés, nem győzött meg, úgy az egész. De örülök, hogy van, elismerem, fontos, hogy VAN alternatíva.
Szerkesztette: 147break 2006. 02. 06. 13:58 -kor