Idézet: Omega - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 19:07
Az életszerű az, hogy 30-cal rotyogsz a fehéren villogó lámpás vasúti átjáróhoz, és az esetek jórészében bízol a jelzés hitelességében, mert amikorra belátod a vasúti pályaszakaszt, akkor már régen késő lenne fékezned belterület 30, külterület 40km/h-nál.
Az, hogy az élet nem biztonságos, nem a KRESZ hibája és nemis azé, aki tiltás hiányában nem fékez állóra minden esetben, mielőtt áthalad a vasúti átjárón.
Megint túllihegtétek, megint túlerőltetett tudományossággal bizonygatjátok azt, amit Ti magatok sem hisztek el, hiszen teljesen életszerűtlen: olyan magatartást vártok el, amit nem lehet megkövetelni.
Hobizolival értek egyet.
Szerk.: az meg, hogy ezen a két szerencsétlen emberen kezdődött el az értelmetlen, végetérni nem akaró rágcsálás, elég ízléstelen - morális szempontból, emberségesen nézve.
Szerinted eröltetett. A nagypapám pedig úgy gondolkozott mint Hobizoli. Nem is ismerhettem meg mert nem volt képes megvárni míg elmegy a vonat. ÉN lelassítok amennyire kell, hogy belássam a vasúti átjárót. Ha kell, meg is állok. Nem bízom az életem egy villogó piros lámpára. Macikával és Laudával értek egyet.

Súgó
A téma zárva.