Idézet: Goodman - Dátum: 2005. nov. 23., szerda - 0:58
most tortent, nehany perce, budapest, magyarorszag, 2005.
Es ezek utan meg elvarjak az allampolgaroktol hogy betartsak a kreszt, neadj isten a torvenyeket?!?! amiket a rendorok se tartanak be?
uj (G) astra classic rendorauto, benne 3 fiatal rendor. Haladunk a koruton szep nyugodtan, laza 70es tempo korul, elozget jobbrol elozget balrol, szal flikkflakkozott a savok kozott jo kis magyar modra. En csak autokaztam szep nyugisan, a margit hid utan lementem jobbra, majd ahol a rakpartra lehet kanyarodni van egy lampa, ott beertem. Zold, megyunk. Aztan van ott meg egy lampa ami csak zebrat ved, ofkorz epp piros, derek rendorunk megallt a vonal elott, gondolkodott picit, aztan fogta magat es nagy gazzal atment a teli piroson. Megkulonbozteto jelzes, vagy legalabb a villogo? Az minek... Itthon vagyunk, mi ulunk a kekfeher autoban, hajra...
Tényleg nem azért, hogy védjem őket, de ültem már párszor csíkosban. Szabálytalankodtak, ez tény!
DE!
Többször előfordul, hogy úgy kapnak sürgős címet, hogy nem kapnak kéklámpaengedélyt. Főleg mostanában, ahogy megszigorították az ügyintézőit, külön újabb vizsgához kötötték (az év korábbi balesetei miatt - TELJESEN JOGOSAN) a megkülönböztető jelzés használatát.
Így aztán most csak közvetlen életveszélyben van kéklámpaengedély, mert az ügyeletesnek nem nagyon van kedve elvinni a balhét. Ha kiad kéklámpaengedélyt egy olyan helyzetben, amiben nem végszükség van és valami beüt.
Így most ha netalán mégis sietni akarnak címre, akkor marad a szabálytalanság.
Ha viszont mégsem siettek, akkor megérdemelnék, hogy jól seggberúgják őket.