HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás III. Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 17. 22:16

Remelem s.gbeku..s bortonbe kerul. Ha apuci nem nevelte, majd neveli az elet, csak sokkal kemenyebben... 

:))
mar latom lelki szemeim elott, ahogy a "fridomfajgterek" felhordulnek es klaviaturat ragadnak,
hogy mit kivanok en a kis megtevedt baranykanak. 19 eves es tomkremgy az elete.
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#582 Felhasználó inaktív   Argokk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 23:24

Idézet: Fanatic - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 23:16

Remelem s.gbeku..s bortonbe kerul. Ha apuci nem nevelte, majd neveli az elet, csak sokkal kemenyebben... 

:))
mar latom lelki szemeim elott, ahogy a "fridomfajgterek" felhordulnek es klaviaturat ragadnak,
hogy mit kivanok en a kis megtevedt baranykanak. 19 eves es tomkremgy az elete.

En eddig ugy hittem, hogy a gondolkodas es a jozan paraszti esz korfuggetlen....

#583 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 23:58

Pedig korfüggő, általában csak 10-14 éves kor között alakul ki akinél kialakul  :D

#584 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 07:42

Idézet: Argokk - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 21:17

Mondjuk nekem mar az is magas, hogy minek vesznek az emberek 150+ LE-s autokat...  :think:
En a 75 LE-vel is jol megvagyok, mivel a KRESZ-t probalom betartani igy sokszor nem kell elozgetni, igy ez sem kifogas.
Igy is kenyelmesen eljutok barhova, es a fogyasztas sem kritikus.  :D

Aki meg versenyautora vagyik, menjek versenypalyara...

Amugy eljen az autoverseny!  :respect:

Azért 75 pacival is lehet állatkodni, erre itt vagyok példának én is, bár nem nagyon vagyok rá büszke amikor ilyeneket teszek. :(

Szerkesztette: mocsi 2005. 11. 18. 07:42 -kor

Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#585 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 15:28

Idézet: Argokk - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 0:24

En eddig ugy hittem, hogy a gondolkodas es a jozan paraszti esz korfuggetlen....

Ezt meg en nem tudom, hogy miert irod nekem.

Minden osszefugg mindennel. Nagyon keves veletlen van az eletben. A tuzolto halala talan az.
De egy sor feltetelnek kellett teljesulni, hogy ez a kis seggfej 3 honapos jogsival 150 lovas autoval az ut ellentetes oldalan szaguldjon. Az nem volt veletlen. Gondolj bele egy kicsit jobban.

Nagy hiba volt Csaszar Elodot is felfuggeszteni. Kellett volna egy visszatarto ereju precedens erteku itelet. Uzent a tobbi "csaszarnak", az elet csaszarainak (akik azt kepzelik magukrol), hogy igen, van mit veszteni. Sokat is lehet veszteni, egy felelotlen szaguldozas utan

Kap egy felfuggesztettet,  ket evig nem vezet (valoszinuleg a jogsi is ugrik).

Megusztam, mehet minden tovabb, lehet hencegni a heverok elott, akiknek a szemben en leszek a kiraly, mert mar balesetem is volt, amikor kilohusszal beleszaltam egy nivaba.

49 eves tuzolto. Valoszinuleg csaladja is van, mert a tuzoltok olyanok ( ha nem eppen alkoholistak). Kell hazamenni valahova, a nap naputani borzalmak utan. Amikor hasonlo kis pocsoket kell kivagni osszegyurodott roncsokbol, es a leszakadt labfejuket kell bedobni egy fekete zacskoba.

Van feleseg, 1-2 gyerek (pont olyan koru, mint aki gyilkosa lett), talan meg a szulei is elnek.
Es van egy ures hely az asztalfon....

Gondolj bele egy kicsit jobban....
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#586 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 16:17

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. nov. 17., csütörtök - 22:57

Nekem a biciklivel volt annyi bátorságom, hogy nem engedem be őket, ő mögöttem a ford transittal bengedni őket

Én a Pözsó Boxerral nem engedek be egyet sem, soha. Komolyan meg lehet szopatni vele ezeket a f@sztarisznyákat - a 2.5TD üresen gyak. bármilyen középkategóriás autót le tud nyomni.
Ha meg törünk, akkor nem nekem fog fájni :)

off: kollégám mesélte régebben: belváros, külső sáv, megy a Pözsó, erre mit csinál a f@sz Alfás?
A BUSZMEGÁLLÓBAN, JOBBRÓL kielőzte a kistehert. Szerencsére az nem volt egy szívbajos ürge (talán valami futár lehetett), valahogy visszaelőzte, padlófék, aztán...
rükverc, padlógáz, szarrátörte az Alfa elejét, és mint aki jól végezte dolgát, urasan távozott.

:respect: Pözsó Boxer :respect:

#587 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 16:56

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 16:17

Én a Pözsó Boxerral nem engedek be egyet sem, soha. Komolyan meg lehet szopatni vele ezeket a f@sztarisznyákat - a 2.5TD üresen gyak. bármilyen középkategóriás autót le tud nyomni.
Ha meg törünk, akkor nem nekem fog fájni :)

off: kollégám mesélte régebben: belváros, külső sáv, megy a Pözsó, erre mit csinál a f@sz Alfás?
A BUSZMEGÁLLÓBAN, JOBBRÓL kielőzte a kistehert. Szerencsére az nem volt egy szívbajos ürge (talán valami futár lehetett), valahogy visszaelőzte, padlófék, aztán...
rükverc, padlógáz, szarrátörte az Alfa elejét, és mint aki jól végezte dolgát, urasan távozott.

Gratulálok a kollégádnak, megtalálta a lehető legintelligensebb megoldást. Büszke lehet magára, hogy így eldicsekedett vele.

#588 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 17:45

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 16:17

Azért az egy kcisit túlzás szerintem...
Gondolkoztál már ma?

#589 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 17:59

A "büntetés" mértéke egyáltalán nem túlzás. Csak az a baj, hogy az a szerencsétlen fel sem fogja, hogy ez miért történt.

#590 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 18:18

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 17:59

A "büntetés" mértéke egyáltalán nem túlzás.

Igazad van, aki nem azt teszi az utakon, ami nekünk tetszik, azt le lehet lőni a helyszínen! Ha még a kresz ellen is vét, akkor kétszer is.  :confused:  :reklamacio:

#591 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 18:29

Most történt kb egy órája. 3 sávos út, két sáv egyik irányban, egy a másikban. A két sávoson megyek, a középső sávban áll egy autó a zebra elött. Lassítok, meglátom a gyalogost, megállok. Látom, mögöttem a Pug406 majdnem belémszáll. Elindulok, majd folyamatos dudaszó és mutogatás közben a Peugeot megelőzött... :bolond:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#592 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 23:26

Idézet

Halálos baleset a 4-esen
november 18. 6:27
[MTI]
Halálos végű közlekedési baleset történt csütörtök este fél tíz tájban a 4-es főúton, Pilis és Monor között.

B. Attila húsz éves monori fiatalember Fiatjával Pilistől egy kilométerre - egyelőre ismeretlen okból - áttért a menetirány szerinti bal sávba, és frontálisan ütközött egy Suzuki gépkocsival, amelyben egy háromtagú család utazott. A balesetet okozó gépkocsivezető a helyszínen meghalt, a Suzuki utasai - V. László, a felesége és a lánya - súlyos sérülésekkel fővárosi kórházakba kerültek.

A 4-es főutat a péntek hajnali órákig teljes szélességében lezárták, s a rendőrség szakértők bevonásával folytatja a baleset körülményeinek tisztázását.

Idézet

Tizenhat éves sofőr cserbenhagyásos gázolása
november 18. 10:12
[Havaria]
Két gyalogost is elgázolt, majd elmenekült a helyszínről egy tizenhat éves sofőr Miskolcon, az Avasi lakótelepen. A lakótelepen cirkáló rendőrök egy csattanásra, majd egy nagy sebességgel menekülő autóra lettek figyelmesek, ezért üldözőbe vették és megállították a járművet.

Csaknem ugyanekkor érkezett bejelentés egy kettős gyalogosgázolásról is, melynek okozója cserbenhagyta a sérülteket, aki közül az egyik súlyos fej- és lábsérüléseket szenvedett.

Mint kiderült, a gázoló azonos a megállított Seat 16 éves vezetőjével, aki jogosítvány nélkül ült a volánhoz. Vele szemben várhatóan segítségnyújtás elmulasztása, és a közlekedésbiztonság veszélyeztetése miatt indul eljárás.

Idézet

Frontális karambol Ócsánál
november 18. 13:11
[MTI]
Egy ember meghalt abban a közlekedési balesetben, amelyik pénteken délelőtt történt az Alsónémedi és Ócsa közötti úton: két személyautó frontálisan ütközött.

A tragédiáról eddig annyit lehet tudni, hogy egy Daewoo típusú autó az elsőbbséget meg nem adva, nagy sebességgel haladva áttért az út másik oldalára, ahol nekiütközött a vele szemben szabályosan haladó BMW-nek.

A baleset következtében a Daewoo 42 éves, gyömrői vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Két utasa közül az egyik életveszélyesen, a másik súlyosan sérült meg; őket kórházba szállították. A BMW 19 éves vezetője sértetlen maradt. A baleset miatt az utat órákra lezárta a rendőrség.

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#593 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 01:28

Idézet: csozsi - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 23:26

Idézet

izenhat éves sofőr cserbenhagyásos gázolása
november 18. 10:12
[Havaria]
Két gyalogost is elgázolt, majd elmenekült a helyszínről egy tizenhat éves sofőr Miskolcon, az Avasi lakótelepen...
...cserbenhagyta a sérülteket, aki közül az egyik súlyos fej- és lábsérüléseket szenvedett.
Mint kiderült, a gázoló azonos a megállított Seat 16 éves vezetőjével, aki jogosítvány nélkül ült a volánhoz. Vele szemben várhatóan segítségnyújtás elmulasztása, és a közlekedésbiztonság veszélyeztetése miatt indul eljárás.

:grrr:  :box2:  :doom:  :grrr:
42

#594 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 01:29

Idézet: csozsi - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 23:26

És még előttünk a hétvége... :(
Gondolkoztál már ma?

#595 Felhasználó inaktív   tibuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 04:39

Idézet

Fejtetőre borult egy BMW Szolnokon
2005. november 18, péntek - [18:13]
[Belföld] A Magyar Posta Rt. kisáruszállítójával ütközött, majd fejtetőre borult egy személyautó pénteken délután Szolnokon. A szolnoki tűzoltóság tájékoztatása szerint a BMW személygépkocsi a 442-es úton egy kanyarban frontálisan ütközött egy Fiat kisáruszállítóval. Az autók kidöntöttek egy út menti villanyoszlopot, majd a BMW fejtetőre borult. A kocsi üzemanyagtartálya leszakadt, és az üzemanyag egy része az útra folyt. A BMW-ben ketten utaztak, egyiküket a mentők segítették ki az összeroncsolódott autóból. A kisáruszállító sofőrje nem sérült

képek: http://langlovagok.hu/kepek2005/szolnok/05...zolnokbmw.shtml

#596 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 07:52

Idézet: tibuu - Dátum: 2005. nov. 19., szombat - 4:39

Senki nem sérült meg. :)

#597 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 10:35

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. nov. 19., szombat - 2:29

És még előttünk a hétvége... :(

Meg a havazas es a csuszos utak....

#598 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 10:46

Idézet: Fanatic - Dátum: 2005. nov. 19., szombat - 11:35

Meg a havazas es a csuszos utak....

Ja. Még csak most lesznek igazán elszállások. 17 éves megamájer sofőrök nyomják majd hajnalban, mert azt hiszik ugyanolyan az út, közben meg le van fagyva a pára.  :]

#599 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 11:05

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. nov. 18., péntek - 18:18

Igazad van, aki nem azt teszi az utakon, ami nekünk tetszik, azt le lehet lőni a helyszínen! Ha még a kresz ellen is vét, akkor kétszer is.  :confused:  :reklamacio:

Nézd, keletkezett 200e forint kár, szerintem ez lenne a minimum büntetés, annak aki ilyet megenged magának. De mégjobb lenne vagyonhoz mért büntetés. Mert van akinek a 200e forint sem jelent semmit.  Ki beszélt lelövésről? Csak ne demagogizálj.

Szerkesztette: Mumia 2005. 11. 19. 11:08 -kor

#600 Felhasználó inaktív   Argokk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 19. 21:29

Idézet: twelve - Dátum: 2005. nov. 19., szombat - 11:46

Ja. Még csak most lesznek igazán elszállások. 17 éves megamájer sofőrök nyomják majd hajnalban, mert azt hiszik ugyanolyan az út, közben meg le van fagyva a pára.  :]

Ne aggodj, a sok suger mar feltette az atomkiraly, urkorszakban gyartott, draga, markas, uberfasza teli abroncsokat. Ugyanugy fognak rongyolni mint maskor, mert "rajta van" a teligumi, es majd jol megfogja szazhuszrol a vasat mint atom...

:down:

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.