Idézet: Degeczi - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 11:30
típus alapján
itt nézd meg, mekkora feszültséget ad ki a vakud a talpán (vagy persze mérd le), és már csak annak nézz utána, mennyi engedélyezett a gépedre
20V-ot írnak a vakura, a Minoltáról nem találtam infot, de szerintem ez sok. Több villanásról nem hiszem, hogy le lehetne beszélni, esetleg akkor, ha külső vakut érzékelne, de ez a fentiek miatt nem igen jön össze. Egyébként a Metzen nem is papucs van, egy ilyen rövidke kábellel kellett összekötni a géppel, a csatlakozó a végén olyasmi, mint a laptopok tápcsatija, csak kisebb.
Van a Metznek egyébként mindenféle adaptertalpa:

Kérdés, hogy ezek a feszt is moderálják, hogy ne tegyen kárt a gépben, vagy csak az összeköttetést biztosítják.
Update: közben megnéztem a Metz honlapját, van szép táblázat, hogy milyen gép+vaku kombinációhoz milyen adapter kell - a Z3 és a Mecablitz 60 CT-4 keresztezésénél csak ennyi szerepel: "-"
Vagyis csak az auto elvillantás jöhet szóba. Azon gondolkodom, hogy ha a belső vakut kompenzálom -2 EV-vel, hogy ne nagyon zavarjon be, a Metz-et pedig full automatára rakom (ez ilyen fényvisszamérős), milyen eredményre számíthatok?
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222