HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyílt levél - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyílt levél bárkinek. Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 30. 17:45

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 16:38

Talán mert ilyen az emberek élete manapság.

Könnyebb ezt mondani, mint tenni ellene...
Én itt befejeztem az offot, aki folytatni szeretné, elér privátabb vonalakon.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#62 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 02. 12:24

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 9:29

Tisztelt Geszti Péter, Tisztelt Oláh Ibolya!

...

Így van, Oláh Ibolya: Magyarország című száma egyszerűen szánalmas és erőltetett!

Kár, hogy nem lett ekkora sikere Demjén Ferenc: Sólyommadár című számának. Az megérdemli a "modern himnusz" nevet.

Szerkesztette: Dextrose 2005. 10. 02. 12:29 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#63 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 11:08

Tisztelt RTL Klub Szerkesztőség!

Nem tartozom azok közé az emberek közé, akik lépten nyomon írnak különböző fórumokhoz, hogy viszontláthassák itt-ott véleményüket ,esetleg felhívják magukra a figyelmet. Most mégis nem állom meg, hogy nem írjam meg magam és - nem tévedek nagyot, ha azt mondom , hogy elég sok jóérzésű - ember véleményét.
Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy egy kereskedelmi csatorna szeretne minél szélesebb társadalmi réteghez eljutni, mindenkinek valami érdekes műsort kínálni a repertoárjából. Nincs is ezzel semmi baj, de amikor egy műsor - főműsoridőben - nemcsak a jóizlés határát súrolja, hanem felháborító, akkor úgy gondolom el kellene gondolkodni, hogy megéri-e a nézettség bármi áron? A tegnap este -2005.10.03-án - először leadott BAJKEVERŐK című szupermű nemcsak a szereplők összeválogatása során volt elég szerencsétlen próbálkozás, de nem igazán értettem a műsor mondanivalóját! Esetleg csak a szórakoztatás céljából készült a mű, sok százezer forintot felőrölve? Hát tisztelt szerkesztőség! Sikerült elérni azt a kategóriát, ami nemcsak hogy nem szórakoztat, de egyszerűen felháborító, hogy az ember szórakozás címén azt nézze, amint pár minusz IQ-s fiatal hogy issza le magát, hogy beszél félre és süllyed le egy állat  szintjére, vagy még az alá?!
Ez kérem teljesítmény, csak szívből gratulálni tudok, remélem megéri a nézettségi mutatók feltornászása! Tisztában vagyok vele, hogy ha nem tetszik egy műsor, akkor egyszerűen kapcsolja el az ember más csatornára, de ezzel a fajta magatartással, nemhogy Magyarország első számú Tv csatornája címére nem érdemesek, de arra sem, hogy az ember kapcsolgatás közben az Önök csatornájára tévedjen az adott időpontban.
Vannak műsorok melyek tényleg érdekesek, szórakoztatóak- Pl. az Új Kepes műsor a Világfalu- melyre inkább kellene a meglévő pénzforrásokat áldozni, mint egy ilyen nívótlan műsorra. Jó magam is fiatal vagyok, szoktam szórakozni, társaságba, buliba járni. Azt is tudom, hogy néha ki kell rúgni a hámból, de ez nem azt jelenti, hogy bemutassuk -esetleg a jövő nemzedékének, hogy hogy süllyedjenek állati szintre! Szóval ha egy kis jóérzés van Önökben, akkor vagy a műsor vetítésének a beszüntetése, vagy valami egész késői időpontban való vetítése lenne a véleményem szerint a megoldás, mert akkor is el tud jutni ahhoz a réteghez, amely ezt szórakoztatónak tartja! További munkájukhoz sok sikert, és körültekintőbb műsorkészítést kívánok.
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#64 Felhasználó inaktív   landler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 06. 19:29

Tisztelt zenehallgatók!

Idézet

Oláh Ibolya : Magyarország

Van egy ország,
ahol álmomban jártam:
Magyarország,
ahol az arcodban láttam
a magam arcát.
Az ölelésben bőség,
az igaz ügyben hűség
voltál.
Én ezt az arcot már őrzöm,
Magyarország!
Hiszek az álmomban egy életen át...

Magyarország!
Te vagy a szívembe írva.
Magyarország!
Te vagy a lelkemre bízva.
Magyarország,
hát te vezess most engem,
és amit meg kell tennem
segítsd!
Legyél a holnapban rejlő
bizonyosság!
Én csak az életem bízom rád...

Van egy ország,
ahol álmomban jártam:
Magyarország,
ahol az arcodban láttam
a magam arcát.
Gyere és egyszer végre,
amikor új nap ébred,
te várj!
Gyere és bújj hozzám újra
Magyarország!
Én ezer év óta várlak már...

Gyere és egyszer végre,
amikor új nap ébred,
te várj!
Gyere és és bújj hozzám újra
Magyarország!
Én ezer év óta várlak már...

Magyarország!
Idegen földön ha járok,
Magyarország,
velem az út is megfordul
haza hozzád.
Velem az ősök kérnek,
engedd, hogy benned éljek
tovább,
ahogyan ők élnek bennem,
Magyarország!
Milliók áldása szálljon rád!

Velem az ősök kérnek,
engedd, hogy benned éljek
tovább,
ahogyan ők élnek bennem,
Magyarország!

Legyél a holnapban rejlő
bizonyosság!
Én csak az életem bízom rád!

Legyél a holnapban rejlő
bizonyosság!

Csak egy szép dal. Nem kevesebb, de nem is több.

#65 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 09. 08:26

na Satriani után én is.

Tisztelt Köcsög!

Remélem a torkodon akad az egyik szelepsapka a 4 közül, amit tegnap nappal a Királyrétnél leloptál a kocsimról. Szép BBS szelepsapik voltak, 1 dolog vígasztal hogy te semmire se tudod használni, max a seggedbe feldugni, mert csak BBS szelepre/felnire jó...
1x lássak meg egy ilyen köcsögöt, az nem gyalog fog távozni a helyszínről.

Üdv.

ui.: száradjon le a kezed.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#66 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 08:46

Sziasztok!

Sajnos egy szomorú dologról kell beszámolnom. Megint csalódnom kellett az emberekben, de talán ez jó lecke lesz mások számára. Egy biztos: még egyszer nem követem el ezt a hibát. Mindjárt jön az üzenet is, csak előtte a háttértörténet.

Vásároltunk barátnőmmel a C*ra áruházban Törökbálinton a múlt hétvégén. Ilyenkor mindenki elkölt több tízezer forintot, telerakják a bevásárlókocsit, van aki kettőt is tol egyből. Mi a szokásos kis bevásárlásunkat csináltuk csak, mivel ott lakunk a faluban és ha csak kenyér és tej kell, akkor is oda járunk, mert annyira közel van. Már indultunk volna el, amikor odajött egy csóka és belekezdett a mondókájába.

A csóka teljesen normálisnak tűnt, de akkor éppen elég hideg volt, így meglehetősen át volt fázva (vagy legalábbis jól mímelte). Elmondta, hogy itt a parkolóban elhagyta a tárcáját az összes iratával és a fizetésével együtt, de Siófokra kell lemennie, mert ott lakik és nincs pénze benzinre. Mivel már elmondása szerint mindenki elküldte és másfél órája próbál segítséget kapni, ezért már nagyon elege van. Ő nem csöves, de most nagy bajban van és csak annyi pénzt szeretne, hogy tudjon tankolni és ha hazaér, akkor már másnap (hétfőn, tehát október harmadikán) elküldi a pénzt. Írjuk fel a címünket és el fogja küldeni.

Én elég segítőkész ember vagyok és jóindulatú is (meg is próbáltak már szívatni párszor, néha sikerült is, de igyekszem résen lenni). Úgy voltam vele, hogy most megpróbálok segíteni, de ha átvágnak, akkor nagyon elvesztem a bizodalmamat az emberekben. Adtam a srácnak 3 rugót, hogy tudjon tankolni, megkapta az adatokat.

A pénzt természetesen azóta is kapjuk…

Mi a tanulság? Én voltam a hülye, hogy segíteni próbáltam. Ez egyértelmű. De gondolkodjunk el egy kicsit. Ezzel a srác elérte azt, hogy a jövőben soha nem fogok többet segíteni senkinek ehhez hasonló helyzetekben. Akkor sem, ha ott döglik meg a kocsi oldala mellett. Legfeljebb majd mondom neki, hogy már átvágtak így egyszer, sajnálom, beszélje meg a csalóval.

Miért nem jó ez? Mert a csaló srác azokkal is kibabrál, akik tényleg bajban vannak. Mert azoknak sem fog más segíteni, mivel gyanítja, hogy huncutság van a dologban.

Szomorú, hogy ez így történt és így a távolból is azt kívánom csak a srácnak, hogy kerüljön egyszer tényleg olyan helyzetbe, hogy szüksége van a segítségre, de egy "kollégája" tevékenysége miatt majd jól nem segít neki senki.

Szomorú, hogy ezt kívánom, de haragszom a srácra.

Konklúzió: ha egy parkolóban odajönnek hozzátok, hogy segítsél, akkor fel az ablakot és gázt neki. Manapság ez van. Ha sértő a véleményem, akkor sajnálom, de ez a véleményem. Direkt vártam néhány napot a megírásával, ne legyek indulatos, de ez még így is elég bosszantó.

Üdv!
.
.
.

#67 Felhasználó inaktív   Cpt. Balu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 09:21

Idézet: donphobos - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 9:46

Sziasztok!

Sajnos egy szomorú dologról kell beszámolnom...

Erről a módszerről már olvastam valahol a neten, csak ott nem áruház parkoló volt a helyszín, hanem út széle párszáz méterre egy benzinkúttól... ott is csóka elhagyta minden papírját, pénzét, stb. csak némi benzint kért... ilyen világot élünk  :(
"Big shot Bobbie" Tim Duncan @ 2005 NBA Finals Game5  Kobe Makes History

#68 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 09:28

Meg a minimum lett volna elkérni a személyiét és kinézni belőle az adatokat. Nem hiszem, hogy egy ilyen piti szar álszemélyit hord magával. Ha meg nem adja, akkor nyista lóvé.

#69 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 09:36

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 9:50

További kérésem, hogy offolás és marháskodás se legyen, a nyílt levelek tartalmát egyáltalán ne vitassuk meg ebben a topicban, azaz csak levelek legyenek.

And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#70 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 12:49

Mélyen megvetett polgártársam, aki elloptad a szelepsapkát a kocsinkról! Tegnap este megálltam vele az ötödik kerületben 18:05 és 18:21 között a Balaton utcában. Nem sokáig voltam távol a kocsitól, de ennyi is elég volt neked.

Nincs még két hete, hogy átvettem az alig használt autónkat, amin ugyanolyan csillogó szelepsapka díszeleg, mint Satriani gépén. Dolgoztam sokat, hogy legyen rá monéta, barátnőm is sokat dolgozik. Igaz, hogy nem akartam rá könnyűfém felnit, de ilyennel adták, ez használt autó.

Mindazonáltal nincs rá jogod, hogy ellopjad a szelepsapkát a bal első kerékről. Ha mondjuk a gyereked úgy jönne haza, hogy nincs rajta sapka, mert valakinek megtetszett, akkor te is fel lennél háborodva. Vagy ha édesanyád a beváráslásból csak egy kiflivel érkezne meg, pedig kettővel lépett ki a boltból. Nem nagy pénz egy szelepsapka, talán pont egy sapka ára, lehet vásárolni biztosan, de te akkor is elloptad másét.

Kívánom neked, hogy csavarodjon le az autód kerekéről az én szelepsapkám, kapjon gellert egy padkán, vágódjon be a nyitott ablakon és álljon meg a bal szemed (mivel a bal kerékről loptad) belsejében, a vakfolt környékén. Akkor majd elgondolkozol rajta, hogy mennyi örömöd van benne és hogy szükséged van-e rá tényleg.

És a hozzád hasonló söpredék pedig vegye el a gyerekedtől a telefonját, kiflijét, sapkáját. Szépen várják be az anyukádat a sötét utcában és neki is vegyék el a telefonját, kiflijét, sapkáját. És majd egyszer megöregszel te is és majd bottal jársz és szépen találkozol a hozzád hasonló lelkületű fiatalokkal, akik majd tőled is elveszik a telefonodat, kiflidet, sapkádat.

Remélem, hogy a maradék életedben csak hozzád hasonlóakkal találkozol és lesz sok élményed. És azt is kívánom mások érdekében, hogy a legnagyobb fogásod a lopásban egy szelepsapka legyen.

én kérek elnézést...
.
.
.

#71 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 13:11

kétszer ment el sajnos, töröltem a duplikációt...

Szerkesztette: donphobos 2005. 10. 11. 13:13 -kor

.
.
.

#72 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 13:15

Kedves Donphobos!

Én örülnék, ha ellopnák a szelepsapkát az alig használt autómról, mert az azt jelentené, hogy megengedhetek magamnak egy alig használt autót. De nem engedhetek meg, pedig én is sokat dolgozom és a feleségem is sokat dolgozik.
Ettől függetlenül az ellopott 1 db szelepsapkáért nem kívánnám senki szeme világát, sem pedig nem átkoznám el egy életre.
Inkább lásd meg, hogy szerencsés ember vagy, mivel - a jelek szerint - nincs más problémád, mint az 1 db szelepsapka, amit lehet hogy nem is elloptak, hanem elvesztetted. Mert minek 1 db-ot lopni. De ha el is lopták, veszett már több is Mohácsnál, mint ahogy nagymamám szokta mondani. Nem értem, hogy ilyen apró-cseprő dolgok miért tudnak akkora indulatokat kihozni valakiből, mintha legalábbis az egész autót lopták volna el, holott egy 50 ft-os apróság. Ilyenek vagyunk mi, emberek, magyarok. Ha nincs probléma, majd csinálunk magunknak.

Üdv.: Drummaster

#73 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 13:21

Kedves Drum!

Minden embernek a maga baja a legnagyobb. Drága barátnőm is megmondta, mikor szervízbe volt a kocsija és gyalog kellett haza mennie (nem is, ez az apukája volt), vagy mikor más panaszkodott neki, h nem tudja kifizetni a lakbért vagy a nagymamája haldoklik, h minek zaklatják őt ilyennel.

Üdv: EGO :)

Szerkesztette: EGOKA 2005. 10. 11. 13:21 -kor

<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#74 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 13:41

Kedves fórumlakók!

köszönöm azoknak, akik a lelket tartják bennem, akikben jó barátokra találtam ;) itt főleg a DP-népére céloztam ;)

nyah szóval ezer hála nektek, és nagyon szeretlek titeket :)  Kép

babe

Szerkesztette: babe__me 2005. 10. 11. 13:42 -kor

"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#75 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 13:53

Kedves Meló-Diák Debrecen Iskolai Szövetkezete!!!

Nagyon szépen köszönöm Nektek, hogy az agusztusi béremből, amit mellesleg elég kemény, izzasztó munkával kerestem (aki látott, vagy járt Lasselsberger Knauf gyár termelési részlegén, tudja, hogy miről beszélek), levontatok poton 45e kemény, magyar forintot. És nem is az háborít fel, hogy levontatok, mert tisztában vagyok azzal, hogy a keresett fizetés X százalékát levonjátok, de engem az háborított fel a legjobban, hogy amit a minimálbéren felül keresek, azt adóztatjátok meg, és nm a Ti hasznotokat, ami ezek szerint 1 embren 45e Ft volt. Összesen 3-an dolgoztunk, ami csak annyit tesz ki, hogy 3x45=135, azaz 135e Ft-ot kerestetek rajtunk.
Igaz, elismerem, hogy nm kötelező, de ebből a kizsákmányolásból köszönöm, eleget kaptam. Mivel az ember a saját (vagy mások) hibájából tanul, én már megtanultam.

Köszönöm a Veletek való 1üttműködést, és a soha többé viszont NEM látásra!!!

Csabee
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#76 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 11. 14:44

Tiszelt Ismeretlen Rendőr!

Ezúton szeretném tisztelettel megköszönni mai tettedet, mellyel méltán vívtad ki elismerésem és tiszteletem, s remélem ezen levelem olvasása után másokét is.
Édesanyám lerobbant az autójával pont olyan helyen, ahol amúgy igen veszélyes volt. Arra jöttél a rendőrautóval, megálltál és igazoltattad édesanyámat, majd segítettél eltolni az autót biztonságosabb helyre. Majd felajánlottad neki, hogy úgyis letelt a munkaidőd, beviszed a rendőrautót a kapitányságra és visszajössz a sajátoddal és elhúzod anyu kocsiját szervízbe, vagy ahová szeretné. Mivel akkor már édesanyám tudta, hogy nem tudok elszabadulni a munkahelyemről hogy elhúzzam, elfogadta az ajánlatod, de - ne sértődj meg - nem hitt abban, hogy visszamész.
Ám vannak még csodák, te megjelentél a saját autóddal és hazahúztad a kocsit, s egy kávén és némi sütin kívül semmit nem fogadtál el a segítségedért cserébe, viszont otthagytad a telefonszámod, hogy ha valami gondja van anyukámnak, nyugodtam hívjon fel.
Csak elrontanék mindent fél oldal hozsannázással, így röviden csupán annyit mondok végezetül: Köszönjük.

Üdv: Drummaster

#77 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 09:55

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 13:15

Kedves Donphobos!

Én örülnék, ha ellopnák a szelepsapkát az alig használt autómról, mert az azt jelentené, hogy megengedhetek magamnak egy alig használt autót. De nem engedhetek meg, pedig én is sokat dolgozom és a feleségem is sokat dolgozik.
Ettől függetlenül az ellopott 1 db szelepsapkáért nem kívánnám senki szeme világát, sem pedig nem átkoznám el egy életre.
Inkább lásd meg, hogy szerencsés ember vagy, mivel - a jelek szerint - nincs más problémád, mint az 1 db szelepsapka, amit lehet hogy nem is elloptak, hanem elvesztetted. Mert minek 1 db-ot lopni. De ha el is lopták, veszett már több is Mohácsnál, mint ahogy nagymamám szokta mondani. Nem értem, hogy ilyen apró-cseprő dolgok miért tudnak akkora indulatokat kihozni valakiből, mintha legalábbis az egész autót lopták volna el, holott egy 50 ft-os apróság. Ilyenek vagyunk mi, emberek, magyarok. Ha nincs probléma, majd csinálunk magunknak.

Üdv.: Drummaster

Nem a szelepsapka a gond, mert az pótolható. De miért kell lopni? Miért kell elvenni azt, ami másé?

Loptak már tőlem kabátot, biciklit is. Ezt mondjuk vissza is szereztem. Két kisebbségi fiatal úgy gondolta, hogy jobb lesz náluk, így elemelték, amíg az ápiszban vettem füzetet. Egy kisfiú látta, hogy melyik putriba vitték, bementem, félresöpörtem az utamba álló asszonyokat és kihoztam a sufniból a bicajt. Éppen feszegették le róla a lakatot, de mondtam, hogy nem kell lefeszíteni, mert nálam van a kulcs. Nem is tudtak szólni, csak álltak és nézték, ahogy elhozom a tulajdonomat. Ha nem ketten vannak, hanem mondjuk öten, akkor biztos nagy lett volna a pofájuk, esetleg még nekem is jönnek. De csak kusshadtak. Utána hívtam rendőrt és akkor már ment a fenyegetőzés, hogy majd megkeresnek és elvágják a torkomat és hasonlók. De ez nem változtat azon, hogy loptak.

Ha valaki lop, akkor előttem ugyanolyan szintre kerül, bármilyen származású vagy színű. A lopás maga undorító, az, hogy elveszi azt, ami másé vagy amiért más dolgozott. És nem csak az lop, akinek nincs, lopnak olyanok is, akik simán meg tudnák venni. De egyszerűbb vagy csak vagányabb.

Tudom, hogy be kellene fogni a számat, mert van autóm, mert van mit ennem. De ezekért nagyon keményen megdolgoztam, az egyetemen és a munkahelyen. Amikor mások bulizni jártak és részegen dülöngéltek ki a diszkóból, akkor én tanultam és rajzokat csináltam. Amikor pedig elkezdtem jobban keresni, mint a "bulizók", akkor persze én egyből nem kívánatos lettem, mert milyen jogon keresek többet. Hát azért, mert akkor is dolgoztam, amikor más csak "meresztette a heréit", ahogy egy tanárom mondta.

Jövök haza a reptérről (nem nyaralás), a taxis felajánlotta, hogy csak 8e-et kér a fuvarért, de 10e-ről ír számlát és akkor majd keresek vele, amikor a cég elszámolja. De nem kértem belőle, mert nem szeretem az ilyesmit. Lehetne normálisan is csinálni a dolgokat, van egy bizonyos keskeny ösvény, amin nehezebb járni.

Nem akarok itt senkit megsérteni, csak elmondtam a véleményemet. Ha nem sértek vele másokat, akkor elmondhatom elvileg. Legalábbis így tudtam.

Ha pedig valakit az bánt, hogy velem ez történt, akkor PageDown és már nem is kell vele törődni.
elnézést kérek az  :offtopic:  miatt!

Üdv!
.
.
.

#78 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 10:47

Idézet: donphobos - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 10:55

Nem a szelepsapka a gond, mert az pótolható. De miért kell lopni? Miért kell elvenni azt, ami másé?

Tisztelt Donphobos!

:up:

Üdvözlettel:
tesa

Tisztelt Mindenható!

X jármű halad (száguld) az országúton. Y jármű halad az országúton. Zavar (alkoholmámor?) támad X jármű vezetőjénél és áttér Y szembenjövő jármű oldalára.  Összeütközik Y járművel. Majd nekicsapódik Z járműnek amely eddig nem volt szereplője az eseményeknek. A csapódás következtében Z jármű "nincs 1 éves" utasa a gyerekülésben szörnyethal.  (megtörtént eset). X jármű őrült vezetője túléli.
Miért?

Válaszát hiába is várva ...

tesa
tesa

#79 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 11:14

Tisztelt Audi S8 és Audi A6!

Elhiszem, hogy izgalmas, meg szívesen nézem is a versengéseteket, de nem lehetne ezt finomabban az autóuton?  :reklamacio:
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#80 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 10:49

Idézet: kroozo - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 11:54

Tisztelt magatok által nagyrabecsült hölgyek!

Van pár kérdésem, amit nem értek veletek kapcsolatban, és egyre kevésbé hiszek benne, hogy valamikor is érteni fogom. (Valószinű vagytok ti is igy velünk, de az a ti problémátok.)

Áruljátok el, hogy miért kell hülyének nézni egy általatok állitva szeretett nőt? Miért van az, hogy bármit is simliskedtek, az mindig kiderül? Miért igérgettek folyton, amikor a megigérés pillanatában is tudjátok, hogy sosem lesztek képesek betartani az igéretet.?Miért szeretnétek magatokat mindig jobbnak mutatni, mint amilyenek vagytok valójában? Miért van az, hogy sosem tanultok a hibáitokból? Miért gondoljátok magatokról, hogy nektek senki sem elég jó? Miért van az, hogy a sorozatos pofáraesések után sem tudjátok értékelni a jót, csak amig biztonságban nem érzitek magatokat? Miért van az, hogy azt gondoljátok a másik szeretete/szerelme állandó és magától értetődő? Miért csak akkor döbbentek rá saját tökéletlenségetekre, amikor már késő? Ha normális kapcsolatot akartok, miért nem tudtok ugy is viselkedni?

Lenne még pár ilyen költői kérdésem. De felesleges.

(Bocs, de pontról pontra fekszik a nőkre is)

De talán ebben az egy pontban mégsem. :D Jobbesetben :p

Szerkesztette: chris77 2005. 10. 13. 11:16 -kor

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »