HWSW F1 bajnokság, 2005-ös bajnoki szezon III.
Elküldve: 2005. 10. 18. 07:15
Ha versenyt akartok ahoz berelni kell szervert vagy megkerdezni mas bajnoksag fookosait hogy nem osztozhatnank a szerveren.Ez szerintem 1 szombati napon mukodne mert amiket en tok vagy penteken vagy vasarnap biztosan hasznaljak.Ha nagyon kell atulok masik verdába mondjuk ( meki ). Hasznaljunk egyseges motorfizikat vagy mit ( osszes kocsi ugyanolyan ) es nincs vita
Elküldve: 2005. 10. 18. 09:29
Idézet: Jareth - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 23:52
Az 1 csapat, 2-3 pilóta megoldás azért nem jó, mert akkor egységes fizikára lenne szükség!
Az összes online bajnokságban egységes a fizika, pont azért, hogy ne kerüljön senki hátrányba...
Nézzétek meg Atti idejét. Ment egy 1.33-as időt a Sauberrel, de Ferrarival 1-3 mp-cel jobbat futott volna. Nem ül át, mert nem szeretne, de így sohasem lesz harcban az első helyekért.
A legelső változás szerintem az egységes fizika legyen, a többi csak utána jöhet!
Az összes online bajnokságban egységes a fizika, pont azért, hogy ne kerüljön senki hátrányba...
Nézzétek meg Atti idejét. Ment egy 1.33-as időt a Sauberrel, de Ferrarival 1-3 mp-cel jobbat futott volna. Nem ül át, mert nem szeretne, de így sohasem lesz harcban az első helyekért.
A legelső változás szerintem az egységes fizika legyen, a többi csak utána jöhet!
Teljesen egyetértek. Azt kéne megvalósítani, hogy mindenki alatt ugyanolyan fizika legyen, és akkor lehet 8 ferraris is meg 5 minardis, csak a vezetői képesség fog dönteni, és nem az autók. Máshol meg tudták csinálni, akkor itt is előferdülhet ez.
Piski valamikor korábban kipróbálta a Toyotát talán, és ha jól emléxem 2mp-vel lassabbb kört tudott vele csak menni, mint a Ferrarival. Szal nagyon nem mindegy, hogy milyen autóban ülsz. Piskinek biztos vannak gyakorlati tapasztalatai is, hogy hogyan lehet ezt gyorsan és egyszerűen kivitelezni.
Jövő évre szerintem az egységes fizika megvalósítása lenne a legfontosabb feladat.
Csapatvébéhez még annyit: úgy lenne a pontozás az igazi, ha mondjuk 6 ferraris van és mindegyik ad le időt, akkor a pontok összegét el kéne osztani hattal és ezt kapná a csapat. Így mindenkinek az eredménye beleszólna a csapatversenybe, nem csak a 2 top pilótának az ideje.
Másik: ígérem többet nem fogok trükközni az időmmel, mindig kiírom a valódi időmet képpel együtt.
Elküldve: 2005. 10. 18. 09:29
Én nem támogatom az egységes fizikát... Szerintem indokra nincs szükség. (Ha egységes fizikát szeretnénk, akkor tegyünk fel egy GP2 patch-et...
)
Azt, hogy a többi szezonban hogyan oldják meg a servert én is szeretném tudni, mert én nem tudok stand-alone server verzióról. A sima gámát meg nem tudom hogyan lehet serveren elindítani és beállítani. Egyébként én már idén megpróbáltam beszervezni nekünk egy szervert, amiért nagyon fika összeget kellett volna perkálni, de valahogy elmaradt, mert 3 ember válaszolt a többi meg ült, mint a kuka. Még azt se írták, hogy nem szeretnék fizetni (azt se, hogy igen).
Azt, hogy a többi szezonban hogyan oldják meg a servert én is szeretném tudni, mert én nem tudok stand-alone server verzióról. A sima gámát meg nem tudom hogyan lehet serveren elindítani és beállítani. Egyébként én már idén megpróbáltam beszervezni nekünk egy szervert, amiért nagyon fika összeget kellett volna perkálni, de valahogy elmaradt, mert 3 ember válaszolt a többi meg ült, mint a kuka. Még azt se írták, hogy nem szeretnék fizetni (azt se, hogy igen).
Szerkesztette: LightBringer 2005. 10. 18. 09:46 -kor
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2005. 10. 18. 09:41
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 10:29
Én nem támogatom az egységes fizikát... Szerintem indokra nincs szükség.
Én azért kiváncsi vagyok rá.
Elküldve: 2005. 10. 18. 10:25
Az biztos hogy ha versenyt akartok kulon szerver kell mert ha vki indit kb 4-et elbir joesetben.Meg szerintem 4-5 emberert nem erdemes szervert berelni.Legjobb lenne szerintem mas szerverert igenybe venni ahogy mas ligak is csinaljak.Masik lehetoseg mas ligaval osszeallni meghozza evvel --> http://vf1cl.atw.hu/index.html itt valamivel tobb segedlet van engedelyezve mint nalunk de legalabb van valami:)mert a tobbi helyen valto meg kiporgesgatlo van max.
Elküldve: 2005. 10. 18. 10:41
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 10:29
Ezeket a köröket már én is végigfutottam, de a stand-alone servert mi sem tudtunk megcsinálni, pedig már meg is volt a szerver, de nem tudtuk normálisan működésre bírni. Ha lenne Linux-os változata akkor még talán meg tudtuk volna oldani...talán
Én is kíváncsi lennék máshol ezt hogy oldják meg, de szerintem úgy, hogy egy ember mindig ott van a szervergép előtt és ő nyomkodja vagy pedig távsegítséggel otthonról.
Más: Az egységes fizika szerintem megint csak a játék hangulatát rontja, persze idén a Ferka volt a legjobb, de jövőre ez koránt sem lesz így. Akinek nem tetszik annak lehet csapatot váltani, aki meg nem akar az meg ne sírjon. Szerintem
Elküldve: 2005. 10. 18. 10:44
Elvileg otthonrol lehet kezelni a szervert de csak megkene kerdezni 1-2 liga admint es kiderulne.Kerdes akarjuk e
Elküldve: 2005. 10. 18. 11:11
Az egységes fizika ötlete nem rossz, de azért választottam a Hondát, mert annak szurkolok, és azzal akarok versenyezni! Ha nem igy lenne akkor Ferrarival lennék (vagy az éppen aktuális legjobbal)!
És jobb lenne ha az össze csapattag pontjai osztódnának a csapattagok számaival, mert több pilótás csapatoknál egy-két húzóember átlaga jobb lehet, mint 2 pilótás (esetleg) gyengébb csapat pilótának pontjainak átlaga! (Vagy vmi hasonló
)
A hétvégi szerver nekem nem jó, mert általában (majdnem mindig) otthon vagyok, és esténként (gondolom ekkor lenne a szerver) egyéb elfoglaltságaim vannak! A délután sem jó, mert akkor más elfoglaltságok! Hétközben meg a lézer diktál, szal ha rossz az idő, akkor nix net! Ezért az online versenyekről én nem szavazok, mert nemtom garantálni a részvételt is!
Egyéb javaslatok később!!!
: Java programozó van köztetek???
És jobb lenne ha az össze csapattag pontjai osztódnának a csapattagok számaival, mert több pilótás csapatoknál egy-két húzóember átlaga jobb lehet, mint 2 pilótás (esetleg) gyengébb csapat pilótának pontjainak átlaga! (Vagy vmi hasonló
A hétvégi szerver nekem nem jó, mert általában (majdnem mindig) otthon vagyok, és esténként (gondolom ekkor lenne a szerver) egyéb elfoglaltságaim vannak! A délután sem jó, mert akkor más elfoglaltságok! Hétközben meg a lézer diktál, szal ha rossz az idő, akkor nix net! Ezért az online versenyekről én nem szavazok, mert nemtom garantálni a részvételt is!
Egyéb javaslatok később!!!
Elküldve: 2005. 10. 18. 11:14
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 22:50
Ja én még szívesen venném, ha a hétvégi napok közül az egyiken mindig lenne egy fix versenynap! Vagyis egy olyan nap, ahol minél többen beülnénk a géphez és lenyomnánk mondjuk egy 50%-os versenyt. Kerékcserével, tankolással, töréssel, koccanással, anyázással, stb. :Đ Támogatnám továbbá az edzések és a futamok alatt a RogerWilco illetve egyéb akárki által elérhető voice comm progit. Természetesen csak akkor, ha mindneki normálisan használná és nem orditozás lenne - amit kétlek, mert kevés a debil köztünk, csak én vagyok helikopter -, így bármikor lehetne válaszolni kérdésekre, normálisan beszélni, stb.

Ezzel én is egyetértek! Már amikor megoldható!(természetesen)
Elküldve: 2005. 10. 18. 11:46
Idézet: Bibu - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 11:41
Más: Az egységes fizika szerintem megint csak a játék hangulatát rontja, persze idén a Ferka volt a legjobb, de jövőre ez koránt sem lesz így. Akinek nem tetszik annak lehet csapatot váltani, aki meg nem akar az meg ne sírjon. Szerintem
Persze ha a többség ezt akarja, én azzal csak jól fogok járni 
Ezt nem értem. Miért is ront az egységes fizika a játék hangulatán ?
Ugyanúgy BAR-ban, rönóban, Sauberben, stb. fog csücsülni az ember, csak nem lesz meg az a hátránya, hogy gyengébb autóban ül. Élesebb, élvezetesebb derbiket lehet nyomni, ha csak a vezetői tudás dönt, jobban összerázná az időket.
Elküldve: 2005. 10. 18. 12:08
Idézet: Rudi - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 12:46
Ugyanúgy BAR-ban, rönóban, Sauberben, stb. fog csücsülni az ember, csak nem lesz meg az a hátránya, hogy gyengébb autóban ül. Élesebb, élvezetesebb derbiket lehet nyomni, ha csak a vezetői tudás dönt, jobban összerázná az időket.
Hát ezt már egyszer megvitattuk, de mivel rákérdeztél ezért leírom mégegyszer
Szal ha a játékból indulunk ki, ami ugye egy szimuláció akkor szeretném a lehető legrealisztikusabban játszani is azt. Tehát szeretnék egy olyan autóval menni ami valószínűleg megközelíti az eredetit, nem pedig egy csak kinézetre úgy néz ki
Persze ez már felvetődött a gumikopás és benzinfogyasztás kérdésénél is, de akár a törhetelenséget is ide sorolhatnám. Mind-mind rontja a játék hangulatát.
Persze csak szerintem
Szerk: elírás
Szerkesztette: Bibu 2005. 10. 18. 12:09 -kor
Elküldve: 2005. 10. 18. 12:12
Idézet: Rudi - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 12:46
Van abban valami amit ír gondoljátok át!
Elküldve: 2005. 10. 18. 12:20
Idézet: Snekov - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 13:12
Van abban valami amit ír gondoljátok át!

Én átgondoltam, de nekem akkor sem szimpatikus...
Egyébként meg amikor mindenki a Jordannel ment akkor sem volt semmi különleges változás. Kivéve, hogy pitiusnak nem volt ideje gyakorolni, Piski pedig két időt adott le ráadásul a másodikat (amivel megint porig alázott mindenkit) késve. Ezt is gondold át
Elküldve: 2005. 10. 18. 12:32
Idézet: Bibu - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 13:20
Én átgondoltam, de nekem akkor sem szimpatikus...
Egyébként meg amikor mindenki a Jordannel ment akkor sem volt semmi különleges változás. Kivéve, hogy pitiusnak nem volt ideje gyakorolni, Piski pedig két időt adott le ráadásul a másodikat (amivel megint porig alázott mindenkit) késve. Ezt is gondold át
Igen de azért számításba kell venni. hogy Piski és Pitius külön létforma itt az F1-ben mind1 mivel mennek legalább 3 mp kapunk tőlük!
Elküldve: 2005. 10. 18. 12:35
Idézet: Rudi - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 10:29
Csapatvébéhez még annyit: úgy lenne a pontozás az igazi, ha mondjuk 6 ferraris van és mindegyik ad le időt, akkor a pontok összegét el kéne osztani hattal és ezt kapná a csapat. Így mindenkinek az eredménye beleszólna a csapatversenybe, nem csak a 2 top pilótának az ideje.
Ezt most megint nem értem :confused:
Direkt azért hoztuk az új szabályokat mert ez így nem volt jó, mert mindenféle hülye pontok jöttek ki és nem tükrözte se a csapatszellemet, se a csapatpotenciált
Hiába van egy-két jó pilóta, ha bejön mellé 16 "Easy-Rider" akit ugye nem ő és nem a csapat "választott" sehol se lesznek és ráasásul nem is tehetnek ellene semmit
Ez miért lenne jó??
Szerk: kis átfogalmazás a jobb érthetőség miatt
Szerkesztette: Bibu 2005. 10. 18. 12:46 -kor
Elküldve: 2005. 10. 18. 12:39
De!!!! Bármi is lesz én elfogadom!!! Ha át kell ülni másik verdába egye-fene még arra is hajlandó vagyok, pedig Ferrari piros a szívem! amit kitalálunk közösen én elfogadom! És szerintem mindenki el fogja fogadni akiben van egy kis rugalmasság! Én jövöre is nyomulni akarok, A Real F1-ben is mindenféle módosítás lesz, ezek szerint itt is, de nem baj had jöjjön! Kemények vagyunk mit a TITAN, ha valaki másképp gondolja az írja meg!(de azt automatikusan kizárjuk
)
Üdv mindenkinek: Snekov!
Üdv mindenkinek: Snekov!
Elküldve: 2005. 10. 18. 12:41
Idézet: Jareth - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 13:35
Ki hol tart? 
Én a szabályok átgondolásánál
Elküldve: 2005. 10. 18. 12:42
Idézet: Jareth - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 13:35
Ki hol tart? 
Még nem volt szerencsém barátkozni a Kínai pályával, de te leszel az első akinek megírom, hogy állok!
Elküldve: 2005. 10. 18. 12:49
Idézet: Snekov - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 13:32
Igen de azért számításba kell venni. hogy Piski és Pitius külön létforma itt az F1-ben mind1 mivel mennek legalább 3 mp kapunk tőlük! 
Pont ezért nem értem mire lenne jó ez az egész :confused:
Hacsak arra nem, hogy még jobban elsablonosítsuk az egészet
Na jó, most már befejeztem én is. Amit akartam leírtam

Súgó
A téma zárva.