HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (4.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (4.)

#2381 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 09. 11:47

Idézet: pig - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 11:44

Azt már rég odaadtam td-nek, ahogy kérted. Nem találkoztatok hétvégén?

Nem, mert lan party volt nalam es a net et nemtudtam megoldani, de akkor tole atveszem, THX!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2382 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 14:21

én 5 után fent leszek de hogy pontosan mikor azt még nem tom.
"i saw god on TV"

#2383 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 01. 09. 15:22

Idézet: pig - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 11:19

Még mindíg sok cucc van szabadon...

Nekem jöhetne még több tonna low rúna, ilyenek hogy: amn, thul, ral, ort, shael, tal, ko, sol esetleg lem ha van.

Ma este fennt leszek(18:00-tól X-ig).

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2006. 01. 09. 15:30 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2384 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 16:31

Idézet: td - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 16:22

Nekem jöhetne még több tonna low rúna, ilyenek hogy: amn, thul, ral, ort, shael, tal, ko, sol esetleg lem ha van.

Ma este fennt leszek(18:00-tól X-ig).

Ok, én 8 után, inkább 9 körül fellépek. Van egy kazal low runám.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#2385 Felhasználó inaktív   zimbo3 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 09. 20:34

felment az agyam de nem picit  :reklamacio:
asszem jól átb*szták  a fejemet... bementem tradelni... el akartam passzolni egy istért a warcry skilleremet 15 hp val ... jött egy barbi, h mennyek a kreált gamere... átmentem.. hellfire torchot akart adni érte.. átcammogtunk act2-be a város bal oldalára ő lerakta a palaceben a cuccost én elötte és amikor futottam érte hirtelen kilépett a játék ... számomra több mint érdekes..  :reklamacio: persze elveszett a cucc... pályázhatnék az év balfékje címre..  :omg:

- most nagyon elment a kedvem a játéktól..

Szerkesztette: zimbo3 2006. 01. 09. 20:36 -kor

#2386 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 20:57

Idézet: pig - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 16:31

Ok, én 8 után, inkább 9 körül fellépek. Van egy kazal low runám.

Hali, en is fennt leszek hamarosan, ha szabadna a sorc torchot es a poison charmokat :respect:

Ha nem talalkozunk, odaadnad td-nek? Koszonom elore is. :)

Idézet

Nekem volt frenzys barbárom max frenzy, lvl1x DS. Nem egy aratógép, de szerintem jól lehetett vele játszani. Elég jó  deffel (+shout+BO) mindenkit ledarált. Mikor 5 bociztunk egy potiont se kellett meginnia, csak tepert be a marhák közé d3.gif Egyébként szerintem meg lehet szokni a sebességet is. Igaz, nagyon nem lehet olyankor szlalomozni, de egy pillanat alatt odarohanni a köv döghöz elég jó volt.

Ez ugy hangzott mintha maris elvonasi tuneteid lennenek :D

#2387 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 20:59

Idézet: zimbo3 - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 20:34

..
- most nagyon elment a kedvem a játéktól..

Miert? Egy skiller miatt? Ebben a szezonban marvagy tizet elosztogattam ismerosoknek, parat itt a hwswn. Ingyen.
Vagy azert ment el a kedved mert atcsesztek? C'mon... Shit happens :rolleyes:

#2388 Felhasználó inaktív   zimbo3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 21:09

nem a cucc miatt :) hanem azért amit említettél :) furi, h pont akkor lépett ki a gémem.. máskor nem szokott, legalábbis eddig nem tette.. :)

nya mind1, úgysem fogok kibírni játék nélkül pár nap után..  :D

- szeretném megkérdezni, h milyen assát ajánlotok? trapper igazából nem tetszik.. viszont a frenzys barbimnál egy kicsit henterebb karit szeretnék :) nem tomm mit kéne kimaxolni, meg mikre kéne ragosgatni.. ebben szeretném segítségeteket kérni..  :)

Szerkesztette: zimbo3 2006. 01. 09. 21:14 -kor

#2389 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 21:16

Idézet: zimbo3 - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 21:09

nem a cucc miatt :) hanem azért amit említettél :) furi, h pont akkor lépett ki a gémem.. máskor nem szokott, legalábbis eddig nem tette.. :)
[...]

Ha a barbi oldalán is szakadt a játék akkor neki is ugrott a torch.

szerk.: hogy lépett ki a játék a játék? Desktopon találtad magad, vagy Connection interrupted és a menüben köttöttél ki?

Szerkesztette: Cadaver 2006. 01. 09. 21:18 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#2390 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 21:18

Idézet: zimbo3 - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 21:09

nya mind1, úgysem fogok kibírni játék nélkül pár nap után..  :D

Néhány dolog a trade ablakba nem rakható cuccok (Torch, Annihlius) cseréjével kapcsolatosan:

- Ne bízz senkiben!
- Különösen ne bízz assában, palában és barbárban, ezeknek van walk/run speed növelő skilljeik, amivel símán körberohannak
- Ha Act2-be invitálnak a cserére, akkor már léphetsz is ki a játékból, oda azért hívnak, mert a zárt helyeket ki lehet használni nem csak gyors karikkal is (engem a város jobb oldalán lévő csehóban szívattak meg egy torch cserénél...)
- Ne bízz senkiben! (Vagy ezt már írtam? :think: )

#2391 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 21:44

Csak hogy kerek legyen.
Ha megegyeztek, hogy egymástól távol ledobjátok a cserélendő tárgyakat, majd egyszerre megindultok, akkor a csalók megvárják, amíg félútig vagy tovább elrohansz, felkapja a saját cuccát, és sprint a te cuccodért.
Ebben egy rakás segítsége van:

Armor:
Enigma 45% frw
Trang-Oul's Scales 40% frw
Tyrael's Might 20% frw

Csizma:
Sander's Riprap 40% frw
Aldur's Advance 40% frw
Natalya's Soul 40% frw
Immortal King's Pillar 40% frw
Shadow Dancer 30% frw
Silkweave 30% frw
Gore Rider 30% frw
Vidala's Fetlock 30% frw

Sisak:
Valkyrie Wing 20% frw
Peasant Crown 15% frw

Öv:
M'avina's Tenet 20% frw

Fegyver:
Infinity 35% frw
Crainte Vomir 20% frw

Amu:
The Cat's Eye 30% frw

Csak tárgyakból össze lehet hozni 190% faster run/walkot (de elég olcsón 100-at biztosan), ami ha nem nehéz páncélzat van az ipsén, akkor gyakorlatilag azt jelenti, hogy háromszor akkora távot tesz meg ugyanannyi idő alatt, mint akinek alapon van a sebessége. Ha még hozzászámítjuk a paladin Vigor auráját, az assassin Burst of Speed skilljét vagy a barbár Increase Speed hatását, akkor egyszerű matek a versenyfutás végeredménye.

#2392 Felhasználó inaktív   zimbo3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 21:44

dekstopra vágott ki  :)

korrektnek tűnt egy ideig, de ez kicsit furi volt ^^ gondolom, ez volt a tanulópénz :) legalább ezen is túl vagyok, ha pedig pozitívan szeretném felfogni a dolgot, legalább több helyem van az inventoryban  :D

- köszönöm az infókat.. és akkor, h lehet az ilyesfajta bizniceket megoldani?

Szerkesztette: zimbo3 2006. 01. 09. 21:47 -kor

#2393 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 21:55

Idézet: zimbo3 - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 21:44

[...]
- köszönöm az infókat.. és akkor, h lehet az ilyesfajta bizniceket megoldani?

Ismeretlenekkel csak nagyon bizalmatlanul, a ledobásos módszert választani Act1-ben egy nyilt terepen, és ha látod, hogy nem mozdul, amikor te már elindultál, akkor inkább fordulj meg, és vedd fel vissza a cuccod.
De még egy sikeres trade esetén is érhet meglepetés, hiszen előre nem tudod milyen statokkal rendelkeznek a tárgyak (Anni, torch), lehet hogy low-ot veszel HR-ért.

Megoldás lehet, ha félhivatalos úton végzitek a cserét, mondjuk a d2jsp fórumán kersztül lezsírozva az üzletet, de sajnos olvastam már itt erről is rosszat.

#2394 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 23:21

Idézet: td - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 9:13

A double swing alapban +50% increased attack speed-et(ias) ad a fegyverhez, ezért olyan qrva gyors.  A frenzy-vel biza ütni kell előbb, de ez már 1000 éve így van(ne most lázadj ;) ), használj fastos vagy very fastos fegyvert frenzy-hez és olyan cuccokat ami ias-t ad. De én nem e miatt nem szeretem a frenzy-t, hanem, hogy a walk/run-t úgy megnöveli, hogy szinte irányíthatatlan lesz a kari.
Méghogy a barbárnak nincs normális aktív támadóskillje? :D Ott a concentrate, a berserk és a leggyilkosabb melee támadóskillek egyike a diablóban a whirlwind( :respect: :wub: ).

Lázad a halál, már rég letettem róla hogy valaha is hasznáható lesz. Whirlwind az homároknak való, kell a rossebnek, egy időben mindenki ezzel szaladgált, hogy az az übertáphentmennyire jó :D Concentrate jó lenne, csak minek, a berserk meg, ha közben szájon vágnak, már le is oltották a villanyt, a sinergy bonusa miatt jött be nekem egyedül. Na mindegy, hát igy tuti nem kezdem el megint, qrvára unom, hogy van 1-2 tápolási irány, aztán több se, amerre el lehet indulni, én JÁTSZANI akarok, és nem tápolni/hentelni/harácsolni. Azért, egyszer, ha nagy leszek, és nem tudok már járni se, és qrva sok időm lesz az öregek otthonában, azért felteszem majd újra. Ha még emlékszem addigra az alzheimer mellett arra, hogy hol van az egére a balgomb, aztán lehet majd reszketni, mikor jön a baal-kölke nővérke az ágytállal :D

#2395 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 03:56

Kicsit off:
WoW kiegészítőben lesznek socketed itemek/rúnák-jewelek (akárhogy is hívják őket), úgyhogy elkezdődik ezen a fronton is a rúnafarm és betűszóőrület.
Mikor sokat nyomtam D2-t, az autók rendszámát néztem mindig (Ber, Ist, Jah), hogy nahát, milyen jó esett neki a kereskedelmi szörnytől :).
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#2396 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 10:41

Idézet: szabinar - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 21:57

Hali, en is fennt leszek hamarosan, ha szabadna a sorc torchot es a poison charmokat :respect:

Ha nem talalkozunk, odaadnad td-nek? Koszonom elore is. :)

Ez ugy hangzott mintha maris elvonasi tuneteid lennenek :D

Ne haragudj, ekkor már nem olvastam a fórumot. Viszont hétvégén felmentemm, suttogtam többször is, de  nem reagáltál, aztán meg kiléptél.
Valami olyan időpontot mondj, amikor el is érlek :Đ Lehet későn is.  Bár ma este focizni megyek, ami általában sörözésbe megy át.

Hogy elvonási tüneteim lennének? Hát persze, mint állat :D :D :D De pont ezért hagytam abba.

Szerkesztette: pig 2006. 01. 10. 10:41 -kor

Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#2397 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 17:52

Pig mégegyszer kösz a cuccokat, nekilátok a necro projectnek nemsoká.

#2398 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 17:53

Idézet: Kraken - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 4:56

Kicsit off:
WoW kiegészítőben lesznek socketed itemek/rúnák-jewelek (akárhogy is hívják őket), úgyhogy elkezdődik ezen a fronton is a rúnafarm

Hiányzik a feeling a sok exdiablosnak, ugye? :D

#2399 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 18:00

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 0:21

igy tuti nem kezdem el megint, qrvára unom, hogy van 1-2 tápolási irány, aztán több se, amerre el lehet indulni, én JÁTSZANI akarok, és nem tápolni/hentelni/harácsolni.

Megoldás az assassin, a legsokoldalúbb karakter. Annak mindegyik skillje használható, nem úgy van hogy "ebbe nem rakok pontot mert később lesz jobb".
Megjegyzem, épp ezért könnyű félrenevelni. Sok a lehetőség.

#2400 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 18:21

Ha valaki nem a hagyományos utakat szereti járni, az csinálhat War Cry-os barbárt, amelyik elsősorban szétordítja az ellenséget. Jó sok plussz skillel, illetve a synergyk használatával elég szép sebzést lehet vele elérni, na persze hellen 8 playerben semmire se lenne jó... ;)

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.