HWSW Informatikai Kerekasztal: Nintendo Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nintendo Wii

#1341 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 18. 14:19

Idézet: Lewes - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 15:14

Nekem van PS3 és Wii is (Fit-el). Napi használat a Fit vásárlása óta: max fél óra PS3, 2-3 óra Wii (Fit, Sport, Mario Kart Wii). Nem tudom, milyen indokkal beszéltek le, de ha van család, csak ajánlani tudom...

Sógorék ki nem állhatják az ilyen játékokat, meg semmit, ami digitális, de ebbe csak beneveztek. 60+ éves kor felett meg a surkolótábor kiváló. mindig el mókázunk, sör van, most már vagy 1 éves a cucc, de nem untuk meg, közben elején tartottam tőle.
Make love not Wor.

#1342 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 14:20

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 15:19

Ha ahelyett az egy óra alatt, amit játszol inkább rendszeresen mozognál sokkal többet használna.

Csak megvalósítani nehéz. Így legalább le van tudva a szórakozás, a mozgás, meg a családi program is, 3 az egyben :-)
Make love not Wor.

#1343 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 18. 14:21

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 15:17

Nálunk a sima wii is ilyen, egész télen minden hétvégén toltuk, leghosszabb tán 14 órás meccs volt. Aztán ki miképpen játszik, én egy rendes tenisz meg bowling után másnap fel sem bírtam állni, bár nyilván lehet ülve is fotelból, kérdés minek?

Most nyáron meg majd pintballozunk, mert az is jó  :cool:

Ehhe. Hasonlítsd már össze az ad hoc nekiállok játszani, vagy a rendes nyújtás-lazítás után, valós erőbedobással megtartott valódi edzést.

Nem mondom, hogy ne játsszon mindenki azzal amivel akar, ahelyett, hogy néha mozogna, de legalább ne zsongítsuk már az embereket, hogy ez milyen jól helyettesíti.  :omg:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1344 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 14:47

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 15:21

Nem mondom, hogy ne játsszon mindenki azzal amivel akar, ahelyett, hogy néha mozogna, de legalább ne zsongítsuk már az embereket, hogy ez milyen jól helyettesíti.  :omg:

itt a pont, azért álljuk már meg ott hogy ez azért teljesen nem helyettesíti.

és hol marad a friss levegő akkor? hiába high-tech világban élünk és lassan robotkar törli ki a seggünket is, azért az a pici idő amit nem görnyedve töltünk el vmire meredve, azt ne akarjuk végleg elhagyni...coach potato generation in progress..
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1345 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 14:54

Pontosan, innen lehet tudni hogy ki mennyit mozog. Aki Wii Fitet vesz az lusta, egesz nap otthon fekszik es igy probalja magat ravenni egy kis mozgasra es bebeszelni, hogy ez ugyanolyan jo. Aki meg PS3/Xbox tulaj az meg - viszonylag - sokat mozog es miutan kifaradt a nagy testi megeroltetesben, szeret kicsit pihenni, lazitani es elterulni a kanapen :Đ
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1346 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 15:05

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

ő is a ps3at választaná meg a testmozgást! :nevet2:

#1347 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 15:19

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 16:05

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

ő is a ps3at választaná meg a testmozgást! :nevet2:

Bátyád?  :Đ

De legalább mostmár gyorsabban futsz mint ő, nem? Így legalább szexelned nem kell vele :nevet:

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1348 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 15:20

:nevet2: :up:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1349 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 15:21

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 16:19

Bátyád?  :Đ

De legalább mostmár gyorsabban futsz mint ő, nem? Így legalább szexelned nem kell vele :nevet:

látod legalább szemem előtt van a családi örökség :D :D :D

#1350 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 15:41

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 14:47

és hol marad a friss levegő akkor? hiába high-tech világban élünk és lassan robotkar törli ki a seggünket is, azért az a pici idő amit nem görnyedve töltünk el vmire meredve, azt ne akarjuk végleg elhagyni...coach potato generation in progress..

Nem couch a szófa? A coach inkább edző-főnök-vezető szerintem.

A robotkar jó dolog, de nekem múltkor újra kellett kalibrálni, mert szétkente teljesen a matériát rajtam. Kalibrálás után jó lett, de szerintem visszatérek a hagyományos papírhoz ha még egyszer elromlik...  ;)  :)

És hogy ne csak a levegőbe beszéljek: a konzolok hazájából egy kis tudósítás WC-fronton. Régi cikk, de érdekes. Itt lehet olvasni.

Idézet

Gombnyomásra vizet csorgat, ez a bidé funkció, ez a franciáknak már megvolt, igaz, külön ülőkével. Hanem a japánoké zuhanyt is tud: a shower gomb megnyomására kinyúlik egy kis fémkar, és az injektor egyenesen az ánuszra lövelli a meleg vizet. Pár perc kellemes üldögelés, és megúsztuk a vécépapír használatát is. Eleinte óvatosan tesztelgettem, de tényleg hatékonyan tisztít. Állítható a víz nyomása, bár a felszereltség nem egységes. A Nagoya Marriott vécédeszkája például tudott oszcillálni (rezgette a sugarat), kicsit hamarabb fogyott el belőle a meleg víz, mint a tokiói Imperiáléból. Igaz, az meg nem tudott oszcillálni.

Minél többedszer jár egy újságíró Japánban, annál nagyobb késztetést érez a japán kultúra befogadására, különös tekintettel az anális vízsugárra. Van már magyar szakíró, aki a 110 Voltos készüléket transzformátorral üzemelte be, és azóta - gondolom -, más életminőség jegyében öblöget. Jó volt a robotshow, Tokió se rigófütty, de vissza igazából a technó vécédeszkára vágyok.

Üdv!
.
.
.

#1351 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 15:47

Idézet: donphobos - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 16:41

Nem couch a szófa? A coach inkább edző-főnök-vezető szerintem.

A robotkar jó dolog, de nekem múltkor újra kellett kalibrálni, mert szétkente teljesen a matériát rajtam. Kalibrálás után jó lett, de szerintem visszatérek a hagyományos papírhoz ha még egyszer elromlik...  ;)  :)

É

bocsánat, elírtam  :respect:

:nevet2:

ma is szép idő volt, nyomás ki egy kicsit ne pedig joy-al a kézben hadonászni, hiába norbi update :D

#1352 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 16:06

Ez mókus! :rolleyes: Gyöngyösi, ráadásul egy házban laktam régebben a szüleivel. :omg: :D
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1353 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 16:28

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 16:47

ma is szép idő volt, nyomás ki egy kicsit ne pedig joy-al a kézben hadonászni, hiába norbi update :D

Ma punnyadás van, meg izomláz. Tegnap a HWSW DrímTím 13 fővel felvonult, aztán rohangásztunk fel-e, mert az jó. Most pár hétig kuss lesz, meg gép előtt kockulás  :cool:
Make love not Wor.

#1354 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 16:30

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 15:21

Ehhe. Hasonlítsd már össze az ad hoc nekiállok játszani, vagy a rendes nyújtás-lazítás után, valós erőbedobással megtartott valódi edzést.

Nem adhoc, hanem hetente kétszer. A többi ellenérveddel meg bekaphatod, az nekem túl tudományos, meg ez még mindig jobb, mint a semmi, aztán kész. Ebben legalább móka is van, de edzésterv, meg kötelező izék, meg kimenni a zöldbe futni, ami szerintem felettéb unalmas és időtrabló dolog, így nekem mesélhettek a konditermekről, meg egyéb dolgokról, világéletemben balfaszságnak tartottam.

Ennyiben legalább a paintball is jó volt, hogy megmozdultunk, nem is kicsit, meg szórakoztunk is, meg a minden.
Make love not Wor.

#1355 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 16:34

Idézet: Lewes - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 15:12

a Fit sokmindenkit megmozgat, akinek előtte eszébe sem jutott.

Na ez az. Meg nem csak a fit, hanem a wii is.
Make love not Wor.

#1356 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 16:47

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 17:34

Na ez az. Meg nem csak a fit, hanem a wii is.

wazzze Jahno, igazad van teljesen, de te nem ezzel akarod tudatosan kiváltani az amúgy is elhanyagolt mozgást, hanem csak azt is pótolja, de nem azért csinálod mert...hanem mert élvezitek, az más tészte ;)

mi az ellen beszéltünk, hogy valaki TUDATOSAN akarja a testmozgást kizárólag a wii -re hajazni.

báhhh  :respect:

#1357 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 16:56

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 17:30

Nem adhoc, hanem hetente kétszer. A többi ellenérveddel meg bekaphatod, az nekem túl tudományos, meg ez még mindig jobb, mint a semmi, aztán kész. Ebben legalább móka is van, de edzésterv, meg kötelező izék, meg kimenni a zöldbe futni, ami szerintem felettéb unalmas és időtrabló dolog, így nekem mesélhettek a konditermekről, meg egyéb dolgokról, világéletemben balfaszságnak tartottam.

Ennyiben legalább a paintball is jó volt, hogy megmozdultunk, nem is kicsit, meg szórakoztunk is, meg a minden.

Felőlem azt kapsz be amit akarsz, csak azt ne hirdesd, hogy ez legalább megmozgat. Mármint megmozgat, de nem használ többet, mint ha gyalog cipekedsz három-négy kanyart a piacról haza. Csak jobb móka, ennyi.

Idézet

#1358 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 17:09

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 13:19

Ha ahelyett az egy óra alatt, amit játszol inkább rendszeresen mozognál sokkal többet használna.

Lássuk csak.
Őszi-téli-tavaszi időszakban már este érek haza, tök sötét van, hova menjek mozogni? Ráadásul így lát a család is. Én hiszek benne, hogy a rendszeres Fit-elés tudja helyettesíteni az összes fajta mozgást, amit a szabadban tudsz csinálni, egyedül a futás talán a kivétel. Plusz edző nélkül kizárt, hogy a Fit-ben benne lévő összes mozgást, izommunkát meg tudnád csinálni.
Egyébként láttál már Fit-et működés közben?

#1359 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 17:12

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 16:06

Ez mókus! :rolleyes: Gyöngyösi, ráadásul egy házban laktam régebben a szüleivel. :omg: :D

:offtopic:

Próbálom elképzelni a szituációt. Jön le Mókus a lépcsőházban (éppen családi ebéd volt szüleivel), a nyakában csörömpöl a lánc. Összefuttok a kapualjban. A napsütés vakítóan kap gellert az ikon körüli fémrengetegen, nem is lehet ránézni a csillogás miatt. Rövid diskurzus:

- Szia, Mókus!
- Szia, Csokis!
- Minden rendben?
- Ja.
- Jövő héten lakógyűlés, nehogy elfeledd!
- Észben tartom, Csokis!
- Csá!
- Csá!

:)

Vagy valahogy így :)

Üdv!
.
.
.

#1360 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 17:29

Idézet: Lewes - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 17:09

Egyébként láttál már Fit-et működés közben?

Leteszed a foldre 'oszt ott van? :smoker:

Olyan mint egy merleg, nem? Csak azt is erzekeli, hogy eppen melyik reszen van a testsulyod.

Ha nem igy van akkor legyszi magyarazd el mert engem speciel erdekel (nincs Wii-m de kivancsi vagyok erre a Fit deszkara). Koszi :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.