HWSW Informatikai Kerekasztal: Nintendo Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nintendo Wii

#1481 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 24. 20:27

Idézet: Lewes - Dátum: 2008. júl. 24., csütörtök - 13:20

Megvettem a Boom Blox-ot, este ki is próbálom, mire ment Spielberg atyánk az EA-val közösen. Majd beszámolok.

Milyen milyen milyen? Azt írták róla, hogy elég szórakoztató, jó a fizika is. Ja, meg hogy azért igazán csak társaságban lehet élvezni :)
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230

#1482 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 08:03

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. júl. 24., csütörtök - 19:27

Milyen milyen milyen? Azt írták róla, hogy elég szórakoztató, jó a fizika is. Ja, meg hogy azért igazán csak társaságban lehet élvezni :)

Hát király :)
Nagyon bejött, bár eddig csak a training pályákat, plusz az első pár komolyabb pályát csináltam meg.
Időnként izzasztó 1 dobásból ledönteni mindent, kell gondolkodni rendesen.
Nálunk a társaság a 4 éves láynomból állt, aki lelkesen szurkolt a döntögetésben, de szerintem egyedül is élvezhető.
Ajánlott!

#1483 Felhasználó inaktív   thundermix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 28. 08:35

Wii Ware frontrol jelentem, a Pop nagyon jo. Kicsit fuggo is lettem tole :) Szinten ajanlott kategoria, legalabb is a 700 pontot megeri.
thundermix

#1484 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 28. 10:19

Idézet: thundermix - Dátum: 2008. júl. 28., hétfő - 9:35

Wii Ware frontrol jelentem, a Pop nagyon jo. Kicsit fuggo is lettem tole :) Szinten ajanlott kategoria, legalabb is a 700 pontot megeri.

Nekem a Toki Tori van meg, az is nagyon jó  :)

#1485 Felhasználó inaktív   thundermix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 29. 09:50

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. júl. 28., hétfő - 11:19

Nekem a Toki Tori van meg, az is nagyon jó  :)

Az nem jo, mert gondolkodni kell :) Pop-ban az a jo, hogy csak pukkantom a buborekokat, kikapcsol az agy  :cool:
thundermix

#1486 Felhasználó inaktív   ga_bo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 05. 10:46

üdv urak

nintendo wii vagy x360 vételén filózom.  mit javasoltok?

wii a nintendo cuccok miatt jön be, de sok emberkétől hallottam, kevés a jó játék, és hamar megunták..

vélemény?

#1487 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 11:00

Idézet: ga_bo - Dátum: 2008. aug. 5., kedd - 11:46

üdv urak

nintendo wii vagy x360 vételén filózom.  mit javasoltok?

wii a nintendo cuccok miatt jön be, de sok emberkétől hallottam, kevés a jó játék, és hamar megunták..

vélemény?

Azt vedd, amelyikre több az olyan tartalom ami téged érdekel, másokkal meg ne foglalkozz.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1488 Felhasználó inaktív   ga_bo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 11:31

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. aug. 5., kedd - 11:00

Azt vedd, amelyikre több az olyan tartalom ami téged érdekel, másokkal meg ne foglalkozz.

ez is vélemény, csak gyakorlati tapasztalatot nem látok benne...

#1489 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 11:37

Idézet: ga_bo - Dátum: 2008. aug. 5., kedd - 12:31

Nekem egyik sincs, gondoltam azzal jársz jobban amivel több időt tölthetsz vagy jobban leköt. De ahogy érzed, majd más megmondja a frankót.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1490 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 11:40

Idézet: ga_bo - Dátum: 2008. aug. 5., kedd - 12:31

wiit vegyél mert jobb az összeszerelési minőség...

nyilván azt kell venni amin több olyan játék van amit téged érdekel. pl gamespot.com és összeszámolod hogy xboxon meg wiin mennyi játék érdekel. ergo, ugyanazt mondtam amit sutyi. pedig nekem mindkettő konzol megvan. sőt, mindhárom, van ps3. sőt, mindnégy, mert van psp is.
JóSebesség

#1491 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 11:45

Turbo eleg furcsan ervelt :) Ennyi erovel X360-at vegyel mert az zolden vilagit.

Nagyon nem lehet osszehasonlitani a ket konzolt (kb. olyan mintha azon vitatkoznank hogy a Geometry Wars jobb-e vagy a Half-Life 2) de ime:

Ha foleg a casual jatekok erdekelnek (konnyedebb, egyszerubb de vidamabb) vagy nem erdekelnek a nagyobb main stream nevek amik joszerivel csak PC-re es X360/PS3-ra vannak akkor Wii.
Ellenekezo esetben X360.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1492 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 11:47

:think:  tudod, csak vicceltem. tovább kéne olvasni.
JóSebesség

#1493 Felhasználó inaktív   ga_bo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 11:50

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. aug. 5., kedd - 11:40

wiit vegyél mert jobb az összeszerelési minőség...

nyilván azt kell venni amin több olyan játék van amit téged érdekel. pl gamespot.com és összeszámolod hogy xboxon meg wiin mennyi játék érdekel. ergo, ugyanazt mondtam amit sutyi. pedig nekem mindkettő konzol megvan. sőt, mindhárom, van ps3. sőt, mindnégy, mert van psp is.

nds psp nekem is van, ds-t fogom most lecserélni, x360 talán a pc mellett nem kell, wii-re vannak tipikusan nintendo játékok / harvest moon, lassan animal crossing... / ami máshol nincs.

de sok emberkétől hallottam, 1 év után unják, mert végigtoltak minden nagy nevet. /wii/

#1494 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 12:05

De gondolom jonnek ki ujabb es ujabb jatekok. Ha annyira hianyzik a SNES feeling akkor miert nem inkabb GameCube-ot veszel? Rengetegen azt preferaljak meg ugy is hogy itt a Wii.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1495 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 19:45

Idézet: ga_bo - Dátum: 2008. aug. 5., kedd - 12:50

nds psp nekem is van, ds-t fogom most lecserélni, x360 talán a pc mellett nem kell, wii-re vannak tipikusan nintendo játékok / harvest moon, lassan animal crossing... / ami máshol nincs.

de sok emberkétől hallottam, 1 év után unják, mert végigtoltak minden nagy nevet. /wii/

Nekem másfél éve van meg a Wii-m, hangulatfüggő, hogy mikor van kedvem játszani vele, és mikor nem... Ez ugyanígy lenne a másik 2 konzollal is. Lakótársamnak 360-a van, nekem az nagyon nem jött be, a gyönyörű grafika ellenére sem. (Én saram, de r*hadjak meg, nem lehet FPS-t játszani dual analog karral :D Amúgy Halo 3 volt)
Nekem az a bajom a Wii-vel, hogy ugyanannyiba kerülnek a játékok hozzá, mint a többi konzolra, ergó IGEN DRÁGÁK. Tolnám éjjel-nappal, csak pénzzel nem bírom :D De most a Smash Bros. Brawl eltart egy darabig (2-3 év  :Đ ), a Mario Galaxy-t és a Metroid Prime 3-t újra elővettem. Ha ökörködni akarok, akkor WarioWare: Smooth Moves, ha fel akarom cseszni magam nagyon, akkor Mario Kart Wii, és ehhez jön még a napi / kétnapi rendszerességű edzés a Wii Fit-tel. Ha NES / SNES feeling kell, akkor Kirby's adventure ill. Super Metroid, ha pedig WiiWare, akkor Toki Tori. Engem teljesen kiszolgál a konzol.

#1496 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 06. 08:39

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. aug. 5., kedd - 18:45

Nekem másfél éve van meg a Wii-m, hangulatfüggő, hogy mikor van kedvem játszani vele, és mikor nem... Ez ugyanígy lenne a másik 2 konzollal is. Lakótársamnak 360-a van, nekem az nagyon nem jött be, a gyönyörű grafika ellenére sem. (Én saram, de r*hadjak meg, nem lehet FPS-t játszani dual analog karral :D Amúgy Halo 3 volt)
Nekem az a bajom a Wii-vel, hogy ugyanannyiba kerülnek a játékok hozzá, mint a többi konzolra, ergó IGEN DRÁGÁK. Tolnám éjjel-nappal, csak pénzzel nem bírom :D De most a Smash Bros. Brawl eltart egy darabig (2-3 év  :Đ ), a Mario Galaxy-t és a Metroid Prime 3-t újra elővettem. Ha ökörködni akarok, akkor WarioWare: Smooth Moves, ha fel akarom cseszni magam nagyon, akkor Mario Kart Wii, és ehhez jön még a napi / kétnapi rendszerességű edzés a Wii Fit-tel. Ha NES / SNES feeling kell, akkor Kirby's adventure ill. Super Metroid, ha pedig WiiWare, akkor Toki Tori. Engem teljesen kiszolgál a konzol.

Szia,

Azért a Wii játékok nem annyiba kerülnek, mint a másik 2, az árak valahol 12-13e környékén vannak, mígy a másik 2-re (PS3, X360) általában 16-18e Ft 1 játék.
Én szeretem a Wii-t, a Super Mario Galaxy, illetve a Wii Kart megunhatatlan.
Általában sokkal több a szemét Wii-re, mint a másik 2 konzolra, de jól kiválasztott 5-8 játékkal a végtelenségig el lehet lenni.

#1497 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 06. 09:12

Idézet: Lewes - Dátum: 2008. aug. 6., szerda - 9:39

Szia,

Azért a Wii játékok nem annyiba kerülnek, mint a másik 2, az árak valahol 12-13e környékén vannak, mígy a másik 2-re (PS3, X360) általában 16-18e Ft 1 játék.
Általában sokkal több a szemét Wii-re, mint a másik 2 konzolra, de jól kiválasztott 5-8 játékkal a végtelenségig el lehet lenni.

Az előrendelésekből indultam ki, mert ha azt figyeli az ember, akkor 12-13k körül tud szerezni boxra is meg ps3-ra is címeket, de igaz, hogy azok jellemzőbben 16-18k.
Viszont azt teljes mértékben osztom, hogy ha sikerül a megfelelő játékot kiválasztani, az örök szórakozás.  :up:

#1498 Felhasználó inaktív   ga_bo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 06. 11:43

Idézet: Lewes - Dátum: 2008. aug. 6., szerda - 8:39

Szia,

pc-re is rengeteg a hulladék gém. szal ebben nem egyedülálló a wii. 

#1499 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 11:51

Szevasztok!

Haverommal dumalgatva (aki epp PCjet fejleszti, de elgondolkodott minek is amikor 10eves jatekokkal jatszik) eszembe jutott, hogy kivancsi lennek a Wii-re...

Elso kerdesem van valami bemutatoterem? (vagy csak MM, ha epp az van kiteve)

Masodik kerdezem, hogy technikailag mit tud e ketyere? Miyen felbontasban dolgozik? (16:9-es LCD-re kotnem) most igy gyrosba nem igazan kopott a gugli franko tech leirast (de vsz nehany percen belul csak talalok)... inkabb lehet az erdekelne, aki nagy LCD-n jatszik vele milyenek a benyomasai a keprol,,,

Harmadik kerdesem, hogy lattam hogy jott ra ki Mortal Kombat, viszont boltokat nezve sehol sem talalom :(

Olyan dolgok erdekelnek meg, hogy jatekon kivul hasznalhato e meg mas dolgokra, mint pl netezes a TV-n, DVD film, esetleg DivX, stb vackok...

Koszike! ;)

#1500 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 12:13

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. aug. 5., kedd - 20:45

Engem teljesen kiszolgál a konzol.

Le is sz.p?  :omg:  :Đ

Egyébként teljesen emberfüggő, hogy érdemes-e Wii-t venni, látod, itt Janó partijátékokkal éjjel-nappal nyomja, de van, aki egyedül egy sarokban kucorogva is elvan Marioval hónapokig, vagy Wii Fit padon izzad... nagyon emberfüggő.

Én maximum második konzolnak vennék, kimagasló FPS még nem készült rá, Mario/Zelda miatt csak ha ingyen adnák van nagyon sok (felesleges) pénzem lenne, WiiWare-játékok jónak tűnnek, de hosszú ideig nem kötnének le.

Vertigo: kemély 640x480(400?) ban nyomja. :) DVD, DivX meg minden multimédia amennyire én tudom, alapból bukó, de vannak fizetős szoffer rá...

Szerkesztette: spidey 2008. 08. 08. 12:16 -kor

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.