HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyugdíjpénztárak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (247 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyugdíjpénztárak Mégis melyiket? Értékeld a témát: ***-- 3 szavazás

#4861 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 04. 08. 11:09

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2013. 04. 08. 11:53

most mit vagytok felháborodva, hisz volt rezsicsökkentés :Đ

Mondjuk hihetetlen milyen rovidlatoak az emberek, itt mi jol jartunk az szja valtozasokkal (mert azert eleg jol keresunk 500+), de atszamoltuk az egyeb emeleseket, uj adokat (benzin, afa, tranzakcios ado meg ugy altalaban az at nem haritott multiado miatti kajaarak) es siman rosszabbul elunk mint negy eve. ;-) Milyen lehet lent (100-150e) ahol nem csak nem emelkedett a fizu, hanem csak az egyeb koltsegek mentek fel. Rezsicsokkentest is mi fogjuk fizetni, mert azt meg az ipari fogyasztokra terheltek - azzal is csak minden mas lesz dragabb.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#4862 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 08. 13:40

Sajnos nagyon kevesen foglalkoznak ténylegesen a politikával, hozzá kapcsolódó gazdasággal, és ezek hatásaival.
Nagyon sokan csak azt látják, hogy ezek nagyon jók, beintettek a gonosz imf-nek, megszopatják a bankokat, segítik a devizahiteleseket, csökkentik az adósságot, megvédik a nyugdíjat, stadiont építenek, kibasznak a szemét hazaárulókkal, akik el akarnak menni innen (oktatás), a lenyúlt és svájci bankokban őrzött vagyonokra is ráhajtanak, és még a rezsit is csökkentik. Már csak tapsolni kell hozzá, mert ezek tényleg qrvajól csinálják, orbán meg a kuszaszem az isten.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#4863 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 08. 14:53

Kép

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#4864 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 08. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2013. 04. 08. 13:40

Sajnos nagyon kevesen foglalkoznak ténylegesen a politikával, hozzá kapcsolódó gazdasággal, és ezek hatásaival.
Nagyon sokan csak azt látják, hogy ezek nagyon jók, beintettek a gonosz imf-nek, megszopatják a bankokat, segítik a devizahiteleseket, csökkentik az adósságot, megvédik a nyugdíjat, stadiont építenek, kibasznak a szemét hazaárulókkal, akik el akarnak menni innen (oktatás), a lenyúlt és svájci bankokban őrzött vagyonokra is ráhajtanak, és még a rezsit is csökkentik. Már csak tapsolni kell hozzá, mert ezek tényleg qrvajól csinálják, orbán meg a kuszaszem az isten.

Most őszintén. Ki ne találd már te, aki nyilván sokat foglalkozol politikával, hogy az előző garnitúra egy fokkal is jobb volt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#4865 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 08. 23:13

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 04. 08. 21:09

Most őszintén. Ki ne találd már te, aki nyilván sokat foglalkozol politikával, hogy az előző garnitúra egy fokkal is jobb volt.

fenyevekkel...
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#4866 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 09. 06:05

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 04. 08. 22:09

ugyanúgy loptak, csaltak, hazudtak azok is, bár most a közgép és társai durvábbnak tűnnek. de az országnak kevesebbet ártottak.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#4867 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 09. 06:55

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2013. 04. 09. 07:05

ugyanúgy loptak, csaltak, hazudtak azok is, bár most a közgép és társai durvábbnak tűnnek. de az országnak kevesebbet ártottak.

Csak Te ezeket utálod jobban, JonesC meg azokat. ;)

#4868 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 09. 08:04

Olyan opció nincs, hogy mindkettőt utálom, mint a szart? :)
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#4869 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 09. 10:09

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 04. 08. 22:09

Sajnos pedig igen, ha csak saját magamból indulok ki, többet fizetek az üzemanyagért, a boltban, a szolgáltatásokért! Több adót fizetek a cégemben. Jelenleg 75 céggel dolgozom, 80 %-a lényegesen rosszabbul működik mint pár évvel ezelőtt. Csökken a bevételük, embereket küldenek el.
4 órás munkaerőt kerestem, 600 email jött 2 nap alatt, több diplomás emberek jelentkeztek adminisztrátori munkára...
A Nav bármit megtehet, segghülye revizorok ülnek bent, azért is büntetnek ha bal lábbal lépsz be az irodába!
A külföldi partnerek, akikkel 5 évig dolgoztam, elhúztak a gecibe, azt mondták katasztrófa mi van itt, Romániában, Oroszországban fektettek be inkább...

Az előző sem volt jó, de ennél lényegesen jobb! (szerintem)
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#4870 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 09. 10:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2013. 04. 09. 07:55

Csak Te ezeket utálod jobban, JonesC meg azokat. ;)

ez nem is volt kérdés :)

viszont ezek többet ártanak az országnak (nem a személyes lenyúlásokra gondolok), a csodás unortodox intézkedésekkel, és népnek hozott látszat baromságokkal.

#4871 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 09. 10:57

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2013. 04. 09. 10:09

Sajnos pedig igen, ha csak saját magamból indulok ki, többet fizetek az üzemanyagért, a boltban, a szolgáltatásokért! Több adót fizetek a cégemben. Jelenleg 75 céggel dolgozom, 80 %-a lényegesen rosszabbul működik mint pár évvel ezelőtt. Csökken a bevételük, embereket küldenek el.
4 órás munkaerőt kerestem, 600 email jött 2 nap alatt, több diplomás emberek jelentkeztek adminisztrátori munkára...
A Nav bármit megtehet, segghülye revizorok ülnek bent, azért is büntetnek ha bal lábbal lépsz be az irodába!
A külföldi partnerek, akikkel 5 évig dolgoztam, elhúztak a gecibe, azt mondták katasztrófa mi van itt, Romániában, Oroszországban fektettek be inkább...

Miért a revizorokat is lecserélték?

Nagyjából ez van, ha a boldog békeidőket azzal biztosítod, hogy számolatlanul veszel fel hiteleket. Előbb utóbb kidurran a lufi. Gondolod az előző adminisztrációra nem borult volna rá a polc, ha ők folytatták volna 2010-ben?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#4872 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 09. 10:59

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2013. 04. 09. 11:09

Azért nehéz tisztán látni, mert nem tudhatod, hogy a fentiekből mekkora romlást magyaráz a válság, a ránkdőlt adóssághegy és az aktuális kormány hibái.

Hitvita lehet, de világosan látni nem nagyon lehet...

#4873 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 09. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 04. 09. 11:57

Miért a revizorokat is lecserélték?

Nagyjából ez van, ha a boldog békeidőket azzal biztosítod, hogy számolatlanul veszel fel hiteleket. Előbb utóbb kidurran a lufi. Gondolod az előző adminisztrációra nem borult volna rá a polc, ha ők folytatták volna 2010-ben?

Felduzzasztották a NAV állományát!

Persze, de a beruházás hiánya, a hitelezés megtorpanása nem csak ebből fakad! A belső fogyasztásra van nagy hatással..
Jelenleg nincs bank itthon, aki hajlandó lenne projekteket finanszírozni.

Abban persze igazad van, ugyanúgy kipukkadt volna ez a lufi, ha Bajnai lenne a miniszterelnök. De ugye te sem azt mondod, hogy kizárólag az "emútnyocév" miatt vették fel a devizahiteleket?
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#4874 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 09. 15:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2013. 04. 09. 11:59

Azért nehéz tisztán látni, mert nem tudhatod, hogy a fentiekből mekkora romlást magyaráz a válság, a ránkdőlt adóssághegy és az aktuális kormány hibái.

Ezért írtam, hogy ha az én helyzetemet nézem..Nem akarom kizárólag az elmúlt 3 évre fogni, mert nem is lehet! Az elmúlt húsz évet kéne "kidobni az ablakon".

#4875 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 09. 15:04

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2013. 04. 09. 14:59

Felduzzasztották a NAV állományát!

Persze, de a beruházás hiánya, a hitelezés megtorpanása nem csak ebből fakad! A belső fogyasztásra van nagy hatással..
Jelenleg nincs bank itthon, aki hajlandó lenne projekteket finanszírozni.

Abban persze igazad van, ugyanúgy kipukkadt volna ez a lufi, ha Bajnai lenne a miniszterelnök. De ugye te sem azt mondod, hogy kizárólag az "emútnyocév" miatt vették fel a devizahiteleket?

Énszerintem a helyes út az lett volna, hogy 2004-re leviszik az ÁH hiányát 3%-ra, bármilyen kemény, és 2007-re akkor bevezethettük volna az eurot. Tizedekkora szopás nem lett volna akkor az egész válság téma, és europai szinten alacsony hitelállománnyal akkor lehetett volna nekifogni válság közben után hiteleket felvenni gazdaságpörgetésre. De végülis ez már mindegy az egész el van ba**va.

Idézet

#4876 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 09. 15:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2013. 04. 09. 11:59

Ja és persze nem akarok én hitvitát, azt gondolom ezt a témát is meg lehet normálisan beszélni, lehet róla beszélgetni pártállástól függetlenül.
Sosem vesztem össze senkivel sem ebben a témában és azt gondolom JonesC is egy értelmes ember ( vagy nem :Đ) kultúráltan lehet vele kommunikálni...

#4877 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 09. 15:06

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 04. 09. 16:04

Énszerintem a helyes út az lett volna, hogy 2004-re leviszik az ÁH hiányát 3%-ra, bármilyen kemény, és 2007-re akkor bevezethettük volna az eurot. Tizedekkora szopás nem lett volna akkor az egész válság téma, és europai szinten alacsony hitelállománnyal akkor lehetett volna nekifogni válság közben után hiteleket felvenni gazdaságpörgetésre. De végülis ez már mindegy az egész el van ba**va.

Lehet, hogy igazad van, de ezt sajnos már nem tudjuk meg...

#4878 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 09. 15:09

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2013. 04. 09. 15:06

Lehet, hogy igazad van, de ezt sajnos már nem tudjuk meg...

Hát ezt már nem. Kérdés egyáltalán valaha lesz-e pl euronk. Megnézném pl hogy egy évben csak a huf/eur oda-vissza váltások mennyibe kerülnek. Szerintem én annak a tizedéből szépecskén megélnék :D

Idézet

#4879 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 09. 15:18

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 04. 09. 16:09

Hát ezt már nem. Kérdés egyáltalán valaha lesz-e pl euronk. Megnézném pl hogy egy évben csak a huf/eur oda-vissza váltások mennyibe kerülnek. Szerintem én annak a tizedéből szépecskén megélnék :D

Szerintem korántsem biztos, hogy lesz még eurónk. Mert abban sem vagyok biztos, hogy lesz még akkor euró, amikor mi bevezethetnénk...

#4880 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 09. 15:28

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 04. 09. 16:09

Gondolom akiknek volt lehetoseguk lokdosni a forintot (mondjuk egy-egy eszement unortodox otlet bedobasaval) azok szepen kerestek is rajta. Tudod a korrupcio az amibol teged kihagynak. ;-)

Samott

Téma megosztása:

• (247 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.