Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 21:00
Hm, lehet hogy félreértettelek, én úgy értelmeztem a mondandódat, hogy mindenki szánalmas és nevetséges, aki kritizálja Alonso viselkedését, és nem
csak (sőt kifejezetten nem) a himnuszok alatti viselkedését (amiben speciel nekem semmi különös nem tűnt fel).
Hát pedig elég egyértelműen fogalmaztam, hogy mire vonatkozik, amit írtam.
Már megint ez a nevetséges jelző... komolyan kell ez?
Nem tudom, mi a baj a jelzővel. Jobb lenne, ha azt írnám "megmosolyogtató"? Ugyanazt jelenti, csak sokkal álságosabb formában. Én pedig mindig őszintén mondom meg a véleményemet.
(De hogy ugyan mi sértő van abban, hogy "nevetséges"?

)
Hát nagyképű nyilatkozatra is bőven volt példa tavaly, és lesz idén is (szerintem ezekkel tette magát a legtöbb ember szemében antipatikussá).
A heves gesztikuláció illetve a látótávolságba éppen beérkező lekörözendő pilótának való (mellesleg felesleges) "takarodj az útból" integetés eléggé különböző dolgok, de mivel te rajongóként elfogult vagy (bár az ellenkezőjét állítod magadról

) nem biztos hogy annyira feltűnik, mint egy "kívülállónak". Ez van.

Nem feltétlenül baj ez, hiszen egy "drukker" soha nem lehet elfogulatlan.
Idézet
Alonso, aki a futam egyik szakaszában hevesen integetett, hogy a lekörözéseknél hamar engedjék el, azt mondta, nem a lassabb versenyzőkre volt mérges, hanem a kék zászlók hiányára igyekezett felhívni a sportbírók figyelmét.
"Valóban sűrű volt a forgalom, és szerintem a srácok szépen elengedtek, kék zászlók azonban egyáltalán nem voltak, mintha a sportbírók akkor ott sem lettek volna a versenyen" - jelentette ki. - "De így is elég szerencsés voltam hozzá, hogy Michael elé kerüljek."
LOL? Hát ennyit a nagyképű Alonso-ról!
Tehetek én arról, hogy Alonso a szememben egy arrogáns pöcs?
Egyébként nem taplóság, hanem vélemény.
Tehetek én arról, hogy a "pöcsözést", s a fentebb kitárgyalt viselkedést nevetségesnek, szánalmasnak, elfogadhatatlannak tartom?
Ez egyébként nem taplóság, hanem vélemény.