Nyah... epp edzes elott vagyok, szopogatom a tojas rantottamat es a banan turmixomat. (Jol olvastam, hogy az nem jo?

)
Amugy fLeSs, thx a napi leosztaszt... hasznos. En pl meg mindig nagyon zavarban vagyok a kajalassal kapcsolatban. Igaz, elsosorban nem a tovabbi novekedes miatt szeretnek atterni, hanem szimplan szeretnek egeszsegesebben, kontrollaltabban etkezni.
Nah, azert kerdesem is lenne. Az baj, ha valaki minden reggel edzesre jar? (igaz, nem huzom szet magam

) illetve mostanaban valtozott az idobeosztasom, es kedden szerdan penteken tudnek menni. Nem gond, hogy nincsen pihenonap az elso ketto edzes kozott?
Amugy en szep kenyelmesen 1-1.5 ha vannak haverok 2 orat is elvagyok konditeremben. Delelottonkent (legalabbis ezeken a napokon) raerek szerencsere.
sziasztok
szerk: meg valami. az baj, ha edzes mellett (mondjuk hetfo szerda) eljarok uszni, vagy futni? Az uszast mar marhara megszoktam es nincsen kedvem leadni... szarmazik belole valami bajom, hogy a kondizassal tarsitom?
hja... tegnap is megkerdezte csajom, hogy miert is csinalom ezt az egeszet... miert kelek fel 7 elott, ha akkor nincsen suli... mondtam neki, mert tok szeretem es elvezem. (Ra kb 2 orara meg O mondta, hogy amugymeg nem szereti a mackos pasikat, jarjak csak

bar nem vagyok mackos... a labam pl hatarozottan szalkas es a vallam es a karom, csak a mell izommal es a pocival kell valamit kezdeni, kulonben irgum burgum

)
Szerkesztette: Boba 2005. 11. 10. 08:51 -kor