HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés II. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2421 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 24. 13:49

Idézet: cyberde - Dátum: 2006. nov. 24., péntek - 13:25

:eek:  :omg:

Jah, bocs elfelejtettem, hogy aki beter nehanapjan gyorsetterembe az muanyag... aki szurja magat az meg a kemenylegegy :p :]
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2422 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 25. 20:48

Idézet: Sniper - Dátum: 2006. nov. 24., péntek - 13:49

Jah, bocs elfelejtettem, hogy aki beter nehanapjan gyorsetterembe az muanyag... aki szurja magat az meg a kemenylegegy :p :]

Na végre! Csakhogy rájöttél! :p  :Đ

De a viccet félretéve. Azon kívül, hogy a meki + a pizza a kasszikus "szarkaja", abban biztos lehetsz, hogy az este bevitt zsír és szénhidrát nem izommá alakul. :)

#2423 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 25. 23:58

Idézet: cyberde - Dátum: 2006. nov. 25., szombat - 20:48

De a viccet félretéve. Azon kívül, hogy a meki + a pizza a kasszikus "szarkaja", abban biztos lehetsz, hogy az este bevitt zsír és szénhidrát nem izommá alakul. :)

Ne legyél ebben annyira biztos. :)
Wherever you go, go with all your heart.

#2424 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 14:39

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. nov. 25., szombat - 23:58

Ne legyél ebben annyira biztos. :)

Cucctól függ. :Đ

Mondjuk, ha választani kell a semmi, meg a szemét között, akkor inkább a szemét. Bár az is igaz, h mekibe nem mennék, inkább vmi subway szerüség, ott azért egy nagyságrenddel tisztább a kaja, és megmondod, h ne tegyenek bele kenőcsöt maximum...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2425 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 26. 15:15

Idézet: leslie - Dátum: 2006. nov. 26., vasárnap - 14:39

Cucctól függ. :Đ

Mondjuk, ha választani kell a semmi, meg a szemét között, akkor inkább a szemét....

Nyilván!  ;)

De olcsóbb és valszeg egészségesebb megoldás, valamelyik _ezek_ közül.  :cool:

Bár talán nem olyan trendi, mint 1 bigmek, kólával, sültkrumplival.  :omg:

#2426 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 17:56

csinálj otthon hambit inkább :D
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2427 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 18:07

Idézet: leslie - Dátum: 2006. nov. 26., vasárnap - 15:39

...
Mondjuk, ha választani kell a semmi, meg a szemét között, akkor inkább a szemét. Bár az is igaz, h mekibe nem mennék, inkább vmi subway szerüség, ott azért egy nagyságrenddel tisztább a kaja, és megmondod, h ne tegyenek bele kenőcsöt maximum...

Én a kínai kajáldákra esküszöm. :)

Jó kis zöldésges rizs, meg mondjuk ananászos csirke, és százszor egészségesebb mint az olajos sültkrumpli meg a fűrészporízű BigMac a mekiben... Ráadásul árban sem több, sőt, McDonalds drágább.

#2428 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 18:08

Idézet: cyberde - Dátum: 2006. nov. 26., vasárnap - 16:15

...
De olcsóbb és valszeg egészségesebb megoldás, valamelyik _ezek_ közül.  :cool:
...

Ha egy héten egynél többször kéne ennem proteinbart, elhánynám magam.  :Đ Elképesztően durva állaga és íze volt mindegyiknek amit eddig kóstoltam, alig bírtam lenyomni. :D

#2429 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 18:12

Idézet: Etele - Dátum: 2006. nov. 26., vasárnap - 18:07

Jó kis zöldésges rizs, meg mondjuk ananászos csirke, és százszor egészségesebb mint az olajos sültkrumpli meg a fűrészporízű BigMac a mekiben... Ráadásul árban sem több, sőt, McDonalds drágább.

meg aztán mennyi protein van a kutyákban macskákban mi..? :D :cool:
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2430 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 18:14

Idézet: tasp - Dátum: 2006. nov. 26., vasárnap - 19:12

meg aztán mennyi protein van a kutyákban macskákban mi..? :D :cool:

Annyi kínai nem tévedhet. :D

#2431 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 15:27

Idézet: Etele - Dátum: 2006. nov. 26., vasárnap - 19:08

Ha egy héten egynél többször kéne ennem proteinbart, elhánynám magam.  :Đ Elképesztően durva állaga és íze volt mindegyiknek amit eddig kóstoltam, alig bírtam lenyomni. :D

Próbáltad már a Sciteces Protein Boostot?
Hát az szerintem minden túlzás nélkül isteni.Kb olyan mintha marcipánt zabálnék...
Én abból napi szinten megennék kettőt,ha nem volna ilyen kurva drága!(és ez még a legolcsóbb protein csokik egyike...) :)
Viszont múltkor kóstoltam Bioteches csokit...nahát....azt viszont én se enném túl sűrűn! :p 
Real Eyes Realize Real Lies!!!

#2432 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 15:51

Idézet: IThomas - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 16:27

Próbáltad már a Sciteces Protein Boostot?

Jaja, a kókuszosat próbáltam, és valami iszonyat gej és erős íze van, nekem már túlzás. :(

Egyébként tényleg elég drágák ezek a protein bar-ok. :(

#2433 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 27. 17:15

Idézet: Etele - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 15:51

Jaja, a kókuszosat próbáltam, és valami iszonyat gej és erős íze van, nekem már túlzás. :(

Egyébként tényleg elég drágák ezek a protein bar-ok. :(

Akkor neked marad a fecskefészek leves, (a fecskefészek, valójában a fészek kocsonyás bélése, amely a fecskék által félig megemésztett és felöklendezett halból áll...) +a 100éves tojás (a "százéves" tojást fogyasztás előtt valójában három hónapig érlelnek, míg a sárgája zölddé, a fehérje pedig áttetsző barnává alakul...). :boa:

Annyi kínai nem tévedhet. ™  :Đ

Mihez képest drágák? Nyilván többe kerülnek, mint 1 mars csoki, de mivel ezek teljes étkezést helyettesítő szeletek, ezért inkább kéne vmi gyorséttermi/ebédházhozszállított gyorskajához hasonlítani, akkor pedig már nem olyan túlzó az áruk. :)

#2434 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 20:01

Idézet: Etele - Dátum: 2006. nov. 26., vasárnap - 19:07

Ha nem gondolok ra, hogy a kinaiak mindent megesznek ami mozog (ami nem mozog azzal meg fuszereznek), akkor neha neha bevallalom en is  :Đ 

ps.: KFC-s stuff-ra kaptam most ra, a sult combos szenyajuk egesz jo (fincsibe) ... es arban is korrekt (a tobbi ilyen gyorskajaldahoz kepest)
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2435 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 20:25

Idézet: Sniper - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 20:01

Ha nem gondolok ra, hogy a kinaiak mindent megesznek ami mozog (ami nem mozog azzal meg fuszereznek), akkor neha neha bevallalom en is  :Đ 

ps.: KFC-s stuff-ra kaptam most ra, a sult combos szenyajuk egesz jo (fincsibe) ... es arban is korrekt (a tobbi ilyen gyorskajaldahoz kepest)

se közel se távol nincs kfc felénk :D
viszont iszonyat jó gyros tálat csinálnak nálunk, én arra kattantam rá !

#2436 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 21:02

Idézet: cyberde - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 17:15

Mihez képest drágák? Nyilván többe kerülnek, mint 1 mars csoki, de mivel ezek teljes étkezést helyettesítő szeletek, ezért inkább kéne vmi gyorséttermi/ebédházhozszállított gyorskajához hasonlítani, akkor pedig már nem olyan túlzó az áruk. :)

Jaj, ne istenítsd már annyira ezeket a proteincsokikat. :omg:
Van egy kis különbség egy teljes étkezés meg egy ilyen kis koncentrált sz*r között.
Az embernek a tápanyagszükségletei mellett vannak pszichológiai szükségletei is, csak erről a beszűkült agyú testépítők nem akarnak tudomást venni. Mint a Kormány Misi is. Napi 2 kiló mikrózott hal, 1 kiló főtt rizs, só nélkül. Egyed b+. És még büszke is rá, hogy ő ekkora droid... :rolleyes:

#2437 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 21:04

Idézet: Etele - Dátum: 2006. nov. 26., vasárnap - 18:07

Én a Thai-ban szoktam fél adag édes-savanyú- meg fél adag szecsuáni csirkét kérni. Az előbbi túl édes, az utóbbi túl csípős, de így vegyesen pont jó. :)
Zöldséges rizzsel persze.

#2438 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 21:48

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 22:02

Van egy kis különbség egy teljes étkezés meg egy ilyen kis koncentrált sz*r között.
Az embernek a tápanyagszükségletei mellett vannak pszichológiai szükségletei is, csak erről a beszűkült agyú testépítők nem akarnak tudomást venni. Mint a Kormány Misi is. Napi 2 kiló mikrózott hal, 1 kiló főtt rizs, só nélkül. Egyed b+. És még büszke is rá, hogy ő ekkora droid... :rolleyes:

Hát jahh...azért nem mindegy hogy 400 ft-ért bekapsz egy szelet csokit,kb 10 mp alatt,amitől jóllakni tuti nem fogsz,vagy ha már a szemét kajáknál tartunk meg a kínainál,akkor dúrván ennyi pénzből kapok egy szecsuáni csirkét jó nagy adag rizzsel,amitől azért több eséllyel fogok jóllakni... :)
Persze ebben lófasz fehérje van(túl sok húst nem raknak bele),de még mindíg 100* jobb kaja mint mint a sajtburger(amit én mellesleg imádok,dehát max 2 havonta ha eszek...)

Kérdés:Próbálta már valaki a 100% Whey Delite-t?
Én idáig sajnáltam azt a plusz 1-1,5k-t amivel többe kerűl mint a sima 100% Whey Pro,mert hát ügye csak ízre van különbség.Viszont egyszer már szivesen kipróbálnám..nem mintha a jelenlegi ízével bármi bajom is lenne...
Real Eyes Realize Real Lies!!!

#2439 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 28. 09:17

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 21:02

1. Hol olvastad, hogy én isteníteném az energiaszeleteket?  :confused: Csak tanácsként próbáltam ajánlani, hogy egészségesebb esténként egy ilyet megenni, mint egy mekdonaldz hamburger. :p

2. Nem tudom olvastad-e a topik címét? "Kondizás, testépítés", nem pedig "Milyen étellel elégítsem ki a pszichológiai szükségleteimet?"  :Đ

3. Egy terembe járok vele. Tényleg nagy darab!  :)

#2440 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 09:26

Idézet: IThomas - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 21:48

Hát jahh...azért nem mindegy hogy 400 ft-ért bekapsz egy szelet csokit,kb 10 mp alatt,amitől jóllakni tuti nem fogsz,vagy ha már a szemét kajáknál tartunk meg a kínainál,akkor dúrván ennyi pénzből kapok egy szecsuáni csirkét jó nagy adag rizzsel,amitől azért több eséllyel fogok jóllakni... :)
Persze ebben lófasz fehérje van(túl sok húst nem raknak bele),de még mindíg 100* jobb kaja mint mint a sajtburger(amit én mellesleg imádok,dehát max 2 havonta ha eszek...)

Nem azért kell enni, hogy jóllakjál, hanem hogy a tápanyagszükségleted kielégítsd. És ez nem csak a sportolókra vonatkozik, ui. amikor vki már jóllakott, akkor már túlterhelte a gyomrát. :idea:

Próbálj meg sokszor keveset enni és meglátod soha nem lesz éhségérzeted.  :)

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.