HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés II. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2481 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 06. 18:12

Régebben én is mindig zenét hallgattam, mostanában csak néha rakom be a fülest - mondjuk fekvenyomásnál Rammsteint. :D

Pihenés közben beszélgetni - szerintem - előnyös, legalább megismered a többi törzsvendéget, meg az ő edzésmódszerüket, et cetera, tehát sok hasznos infót össze lehet szedni. Ráadásul nem idegenek közé mész le a termebe, az sem egy utolsó dolog.

Viszont az a halálom, mikor valaki csak dumálni megy le, néha jelzésértékkel belenyög egy-két gyakorlatba, egyébként meg csak foglalja a helyet, miközben a haverjával éppen a tegnapi berugást beszélik meg. :D

RE: most értem haza edzésről, egyébként, és bejött amire számítottam, nagyon csirke voltam ma. :) Nem baj, majd kiheverem a betegséget.
Tuti azért vert le a lábamról a vírus, mert két hete elfogyott a Vita-X-em, és lusta voltam elmenni venni. Holnap hazafelé beugrok a Sugárba a "gyúrósboltba" :D .

Szerkesztette: Etele 2006. 12. 06. 18:15 -kor

#2482 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 06. 18:28

Idézet: Gaspy - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 16:20

Az nemzavar az öszpontosításban?Mondjuk én ált. haverokkal megyek szal néha van egy kis dumálgatás...

A kemény zene edzés közben sokat tud segíteni annak, aki szereti. :cool:
Wherever you go, go with all your heart.

#2483 Felhasználó inaktív   do3oM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 06. 20:19

Már jó rég írtam.
A spirot abbahagytam, nem tudom van e köze hozzá de elkaptam valami nyavoját (lehet azt amit a tévében mutatnak hogy terjet a korházakban). De inkább azért hagytam abba mert leállt a fogyásom valószínű hogy a kellet volna aerob is :D , de a nem volt rá lehetőségem , kint meg hideg van(nem hiába diétáznak nyár körül :think: ). Télen amúgy sem mozgok sokat, a szedését a b.b kúra alapján csináltam(sajnos) direkt próbáltam ezt mert mindenki folyamatosan szedi de közbe meg irkálják hogy jobb a 2 nap szedés 2 nap szünet. Na gondoltam kiprobálom de nem tűnik jónak(ha folyamatost is próbálom kiderül). A b.b.hun lévö kúra is gyenge :down: , vagy keményebb diétához való.
Elég keveset szedtem be kb. 70 szemet úgy 6 Kg-ot fogytam szerintem mind zsírból mivel most is egyre emelem a súlyokat és már diéta előttihez képest is erősebb vagyok. Bár elöte csak fekvenyomás csúcsot néztem az 115 kg volt de nem próbáltam azóta hogy mi menne most.
Mellékhatás nem nagyon volt, az étvágy elnyomás valóban magas :up: , 5 szemen voltam a betegség beálltakor. Legközelebb jobb lesz, azért rendesen látszik a hatása.

Most viszont tömegelni kellene egy pár honapig.
Egy kérdés, ismeri valaki az andriolt, vagy olyat, aki használt (lehetöleg nem erős szteroidokkal együtt, hanem magába)?
Nem tudom érdemes-e venni mindenesetre nem nagyon van mellékhatása, ami miatt gondolkozok rajta, de izmot is gyengén növel a b.b-es leírás szerint, de nekem a mellékhatás fontos hogy kicsi legyen.
Talán keratin mellé jó lenne egy kis plusznak.
Az extremefites cuccok közül akartam valami jobbat de rohadt drágák, és már megint kellet w.p. meg vitamin, ami egyből 23e volt :rolleyes: .
Az andriol kúra 13e lenne + ha mehet mellé keratin(most mát tényleg minőségi) az +10-13e min.
Vagy gyűjtsek az extremefites kúrák közül valamire?
Valamivel muszáj jobban nőni hogy jobb kedvel edzek. Motanába nagyon nehezen burranak az izmok :( , talán mig a diéta hatása tart.
Abit KV8pro 3rd eye / 3000+ athlon64 / Thermaltake silent tower 4in1 / 2x512 Mb corsair 4000PT / His Excalibur X800XT PE Iceq II  / Maxtor 80 Gb 7200/8Mb / Sb live 5.1 /Logitech Z-2300 2.1 200W / Samsung combo / Pioneer 108 / Thermaltake VM3000A / 480W Thermaltake táp / Samsung 957MB

#2484 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 06. 20:25

Nekem télen mindig gyengébben megy az edzés, mikor jön a tavasz meg a napsütés, akkor magamhoz térek. :) Ráadásul télen mindig lustább is vagyok. :)
Lélektani és fiziológiai okai is vannak ennek...

Télen éppen ezért tömegelek, és amikor már jobb idő van, és ki lehet menni futni, aerobozni, ledobom a zsírt. :Đ

#2485 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 06. 21:19

én nyáron nem bírok lejárni edzeni :)
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2486 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 06. 21:50

Idézet: tasp - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 22:19

Az elég gáz, mert minden évben 3-4 hónap szünet túl sok. :p  :Đ

#2487 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 06. 23:24

jah majd talán most nyáron! :)
nem tudok kimozdulni 70kg fölé és ez idegesít :p
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2488 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 00:47

Idézet: tasp - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 23:24

jah majd talán most nyáron! :)
nem tudok kimozdulni 70kg fölé és ez idegesít :p

Keveset eszel. :)

#2489 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 01:09

Idézet: tasp - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 21:19

Nyáron a nagy hőségben én is eléggé hanyagolom.
2 hetente edzek egyet vagy még annyit se. Inkább úszok, napozok meg futkározok. :cool:

#2490 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 08:54

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 1:09

Nyáron a nagy hőségben én is eléggé hanyagolom.
2 hetente edzek egyet vagy még annyit se. Inkább úszok, napozok meg futkározok. :cool:

Ja, divatgyúrósok erről ismerszenek meg. :Đ

Haverral lejárunk nyáron is, maximum folyik a tökömről a víz. De ez még nem elégséges alibi a nem edzésre.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2491 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 10:21

Ja, én is nyomom nyáron, de akkor meg azt várom, hogy mikor lesz tél, mert qrva melegem van. Télen meg a nyarat várom - hiába, semmi sem jó. :D

#2492 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 10:28

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 0:47

Keveset eszel. :)

soxor eszem és annyit amennyi belémfér!
bár lehet a vizsgák miatti szarrá stresszelés nem túl nyerő tömegnöveléshez  :eek:

Szerkesztette: tasp 2006. 12. 07. 10:28 -kor

#2493 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 16:52

Tuti.

Az élettani folyamatokra nagyon nagy hatással vannak a pszichés dolgok. Ezzel gondolom nem mondtam újdonságot. :)

Mikor stresszesebb voltam (meló) bizony szarul ment az edzés is, meg a fejlődés is. Persze, igyekszik az ember kikapcsolni ezeket a zavaró körülményeket a teremben, de 100%-osan nem fogod tudni.

#2494 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 16:57

Idézet: Sniper - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 22:58

Igen... regota kerestem mar mi legyen az alternativ feherje, ha mar nagyon megunom a csokist... azt hiszem ez lesz az :) majd felvaltva hasznalom ezt a kettot szerintem :)

Jelentem ma vettem egy zacsis (0.75kg)  ananász-vaníliás Whey Pro-t. Ez a tesztmennyiség.  :Đ
Ha ízlik (még van olyan 6-7 adag a csokis bödönben is) akkor már megyek is venni egy 6 kilósat.
(Kellemes kis gyúrmás bolt van a Sugárban, azt hiszem oda fogok járni és hanyagolom a shop.buildert.)

#2495 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 22:00

Idézet: Etele - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 16:57

Jelentem ma vettem egy zacsis (0.75kg)  ananász-vaníliás Whey Pro-t. Ez a tesztmennyiség.  :Đ
Ha ízlik (még van olyan 6-7 adag a csokis bödönben is) akkor már megyek is venni egy 6 kilósat.

Szerintem várd meg amíg elfogy az ananászos és ha még mindig ízlik, csak akkor vegyél belőle sokat.
Az elején én is szerettem, de a zacsi végén már hányingerem volt az ízétől.

Tegnap valami qrva jót edzettem. Itthon, szabadsúlyokkal.
Amolyan Scorus Bernát-féle "most szétb@szom az izmokat" hozzáállással. :cool:

#2496 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 22:18

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 23:00

Szerintem várd meg amíg elfogy az ananászos és ha még mindig ízlik, csak akkor vegyél belőle sokat.
Az elején én is szerettem, de a zacsi végén már hányingerem volt az ízétől.

Á, ha valamilyen tápkieg íze bejön elsőre, abból sokáig és sokat tudok még jó étvággyal fogyasztani. Tapasztalat.
Persze még az sem biztos, hogy ízleni fog az ananász-vaníliás. :think:

Csokis Whey Pro-ból is benyomtam három 6 kilós vödröt, mire úgy éreztem, hogy nem ártana egy kis változatosság. :)

Szerkesztette: Etele 2006. 12. 07. 22:20 -kor

#2497 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 22:20

Idézet: Etele - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 17:57

(Kellemes kis gyúrmás bolt van a Sugárban, azt hiszem oda fogok járni és hanyagolom a shop.buildert.)

Azt mar probaltam, az annyira nem jott be... ez a banan-eper CytoPro viszont utos nagyon :)
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#2498 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 10:10

Azt néztem ki következő versenyzőnek. :D

#2499 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 17:22

nah, ma volt 2 hete, hogy elkezdtem edzeni, és kéne vmilyen cucc.

olvasgattam a topicot, és láttam hogy vki ajánlotta vkinek a scitec volumass 35-öt, ami a leírása alapján nagyon tuti cucc lehet. :cool:

gondolom vmilyen szénhidráttal együtt kell zabálni (pl. dextróz), mert elég sokan írták hogy úgy sokkal gyorsabban szívódik fel vele a fehérje.

az edzővel még egyenlőre csak annyit tudtunk megbeszélni, hogy az anabolikus az túl drága, a 100% whey proteint viszont nem ellenezte, sőt mondta is hogy jó cucc.

tudom hogy több normális kaját is kell ennem hozzá, mert nem vagyok túlsúlyos az biztos (173cm/60kg).

nos?
gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#2500 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 17:25

Na ma kimaradt a gyúrás mert beteg vagyok :(
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó