Nálam jól megfér a PC integrált VGA-val meg a PS2
A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások
Elküldve: 2005. 10. 30. 08:51
Konzol jelenleg egy használható VGA ára....
cool2029
Elküldve: 2005. 10. 30. 08:53
Idézet: cool2029 - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 9:51
Konzol jelenleg egy használható VGA ára....
Játékidőm 95%-ban az EVE-Online-t tolom. Biztosan jól fut rajta....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2005. 10. 30. 08:54
Idézet: vers - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 0:33
találtam itt a hwsw-n egy kis bizonyitékot ami heveny vihorászásra késztetett
'A SYSmark után egy professzionálisnak nevezhető alkalmazás, a Maxon Cinema 4D benchmark változatát futtattuk. A 3D modellező, animáló és renderer szoftver egyes tesztjeiben a Hyper-Threading technológia bekapcsolása némi teljesítménycsökkenéshez vezetett, azonban a rendering tesztben a "kétprocesszoros" rendszer állva hagyta a Hyper-Threadinget nélkülöző processzorokat, a technológia révén a Pentium 4 teljesítménye azonos órajelen 12 százalékot növekedett.
na ilyen a fejlödés üteme SZÁNALMAS
'A SYSmark után egy professzionálisnak nevezhető alkalmazás, a Maxon Cinema 4D benchmark változatát futtattuk. A 3D modellező, animáló és renderer szoftver egyes tesztjeiben a Hyper-Threading technológia bekapcsolása némi teljesítménycsökkenéshez vezetett, azonban a rendering tesztben a "kétprocesszoros" rendszer állva hagyta a Hyper-Threadinget nélkülöző processzorokat, a technológia révén a Pentium 4 teljesítménye azonos órajelen 12 százalékot növekedett.
na ilyen a fejlödés üteme SZÁNALMAS
Te nem vagy tisztában a P4 2 processzoros megoldásával, amit agyon szídnak. Ugyanis nem minden téren használja ki, hogy 2 mag van benne.
Részemről befejeztem a vitát. Te csak azt látod, amit szeretnél, ezzel már nem tudok mit kezdeni.
Idézet
a ps2 5 éve jelent meg, hol a gt4-et verö játék pc-n? hol az a hatalmas fejlödés ???
Erre nem mondok semmit...
Szerkesztette: BoGab 2005. 10. 30. 08:55 -kor
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2005. 10. 30. 08:56
Idézet: Valdy - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 22:37
Attól hogy nem írtak pc-re ilyen játékot az nem azt jelenti hogy nem lehet.
Nyilvánvalóan nem technikai akadályai vannak, inkább az userbase elvárásai mások. Minap volt szerencsám kipróbálni a Shadow of the Colossus-t, ezt az új PS2 játékot - hangulatában, élvezhetőségében, azaz magában a pure játékélményben túlszárnyalja az elmúlt évek össze nagy PC-s címét. Meg lehetett volna csinálni PC-re? Természetesen. Megcsinálták volna? Lehet. Ugyanígy? Nem - a játék helyett PS 3.0 és HDR demo lett volna belőle...
Elküldve: 2005. 10. 30. 08:59
Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 8:56
Nyilvánvalóan nem technikai akadályai vannak, inkább az userbase elvárásai mások. Minap volt szerencsám kipróbálni a Shadow of the Colossus-t, ezt az új PS2 játékot - hangulatában, élvezhetőségében, azaz magában a pure játékélményben túlszárnyalja az elmúlt évek össze nagy PC-s címét...
Nem gondolod, hogy ez egy elég szubjektív vélemény?!
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:05
Idézet: rode - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 9:59
De. Eléggé.
Engem pl nem hat meg, hogy szinte minden autószim áttolódik konzolra, mert nem szeretem őket. De ez én vagyok a kis véleményemmel
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:05
Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 9:56
Nyilvánvalóan nem technikai akadályai vannak, inkább az userbase elvárásai mások. Minap volt szerencsám kipróbálni a Shadow of the Colossus-t, ezt az új PS2 játékot - hangulatában, élvezhetőségében, azaz magában a pure játékélményben túlszárnyalja az elmúlt évek össze nagy PC-s címét. Meg lehetett volna csinálni PC-re? Természetesen. Megcsinálták volna? Lehet. Ugyanígy? Nem - a játék helyett PS 3.0 és HDR demo lett volna belőle...
Mi meg jovo honapban kiprobaljuk a Elder Scroll 4: Obliviont, amihez egy konzolos CRPG vagy JRPG nem tud tulszarnyalni.
De a lenyeg az, hogy a Street Figter es hasonlo jatekok tomkelege van PS2-re a 147. folytatasukkal.
Kosz de kosz nem vagyok ilyenekkel hajlando jatszani, aztan lehet akarmilyen csicsas ha a fel+oldal+balra+fel+le+felfelfel kombotol kapok inhuvelygyulladast.
Szerkesztette: Jakuza 2005. 10. 30. 09:06 -kor
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:07
Idézet: rode - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 7:59
Természetesen az. De legalább egy olyan embertől, aki PC-n és konzolokon is sokat játszik
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:09
Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 8:05
De a lenyeg az, hogy a Street Figter es hasonlo jatekok tomkelege van PS2-re a 147. folytatasukkal. Kosz de kosz nem vagyok ilyenekkel hajlando jatszani, aztan lehet akarmilyen csicsas ha a fel+oldal+balra+fel+le+felfelfel kombotol kapok inhuvelygyulladast.
Lásd előző hozzászólás. Nyilvánvalóan nem ismered a konzolos felhozatalt, még áttekintő jelleggel sem.
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:09
Idézet: BoGab - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 10:05
De. Eléggé.
Engem pl nem hat meg, hogy szinte minden autószim áttolódik konzolra, mert nem szeretem őket. De ez én vagyok a kis véleményemmel
Nem vagy egyedul.
My name is penis.
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:14
Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 10:05
Mi meg jovo honapban kiprobaljuk a Elder Scroll 4: Obliviont, amihez egy konzolos CRPG vagy JRPG nem tud tulszarnyalni.
Lehet, de december elejen jon X360-ra is...
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:16
Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 10:09
Lásd előző hozzászólás. Nyilvánvalóan nem ismered a konzolos felhozatalt, még áttekintő jelleggel sem.
Elmondjam neked hany verekedos jatek van, meg autoszimulator + folytatasaik konzolokra ?
Neki se allok sorolni oket, mert mar szinte mind a 6. reszes folyatasainal jar.
De lattal mar pl Elite tipusu komoly jatekot konzolra, esetleg Neverwinter szintu RPGt a sok akcioRPG es a tobbseg JRPGn kivul, ahol meg az inventory eleresehez is 8 gombon keresztul kell hozzaferni ?
Ja hogy van a Final Fantasy sorozat a 10 folotti reszevel.
De kerdem en hol vannak azok a jatekok ahol meg esetleg gondolkodni is kene? A vibris joystick nem alkalmas egy strategiai jatek vagy hasonlo tipusu jatek iranyitasahoz, s hol vannak a nagy konzol bajnoksagok ?
Hol vannak millios nezettsegu vilagbajnoksagok egy 6 eves jateknal, mint pl a Starcraft ?
My name is penis.
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:18
Idézet: BoGab - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 23:13
Fizika alkalmazása.
Pár éve még ha lelőttél valakit félig a lépcsőn félig a levegőben feküdt.
Pár éve még ha lelőttél valakit félig a lépcsőn félig a levegőben feküdt.
Valljuk be, ha csak emiatt kerülne felhasználásra a fizika, az a fejlesztő igen szegényes fantáziájáról tenne tanubizonyságot. Ez is amolyan parasztvakítás,"... jé milyen jól lehet dobalózni ezekkel a ragdoll-okkal..."
Ha tényleg bele merülsz egy játékmenetbe, szembe találod magad ezernyi ellenséggel, nem azt fogod nézegetni milyen szépen gurulnak le a lépcsőn. Igaz valamilyen szinten emelik a valóságérzetet.
Én úgy gondolom a fizika alkalmazása olyan jeleneteknél hasznos, ahol a mozgásanimáció nehezen illetve hosszadalmasan kulcsolható csak, gondolok itt pl. robbanásokra, gépjármüvek mozgása stb.
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:20
Idézet: Samott - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 10:14
Es GBA-ra, Gamecubera, PS2-re, PS3-ra vagy a tobbi masik fajta konzolra ?
Vagy ha megjelenik egy jatek egy masik tipusu konzolra, akkor rohanok majd a boltba egy masik fajta konzolt venni ?
My name is penis.
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:27
Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 8:16
Elmondjam neked hany verekedos jatek van, meg autoszimulator + folytatasaik konzolokra ?
De lattal mar pl Elite tipusu komoly jatekot konzolra, esetleg Neverwinter szintu RPGt a sok akcioRPG es a tobbseg JRPGn kivul, ahol meg az inventory eleresehez is 8 gombon keresztul kell hozzaferni ?
De kerdem en hol vannak azok a jatekok ahol meg esetleg gondolkodni is kene? A vibris joystick nem alkalmas egy strategiai jatek vagy hasonlo tipusu jatek iranyitasahoz, s hol vannak a nagy konzol bajnoksagok ?
Hol vannak millios nezettsegu vilagbajnoksagok egy 6 eves jateknal, mint pl a Starcraft ?
Mond, de csak halkan, nehogy elakadj már az első kezeden, közben azért ne legyen nagy lol az Elder Scroll 4, az Ultima meg a MM isten tudja hanyadik része, Civ4 és a többiek, ugye: a folytatásitisz PC-n ugyanolyan betegség mint konzolon. Én igen, láttam Elite típusú komoly játékot konzolra, nem is egyet, Neverwinter-t mindenben alázó RPG-t, ami nem a Final Fantasy. Gondolkodtatóakat dögivel, ami túlmutat az nagy PC-s műfaj, az FPS hol a kapcsoló és hol az ajtó bonyolultságán. Vibris joy - igen, alkalmatlan RTS-re. És? Van egér, ha nagyon kell (ugye PS2 -be bármilyen USB egér és kbd bemegy), de nem konzolos műfaj, aláírom. PC-re viszont hol vannak a partijátékok, a zenés játékok, a shooterek, a kalandjátékok és társaik? Neked is csak azt tudom javasolni, mint a diplomás kollégádnak: ha nem értesz hozzá, felesleges beleszólni: inkább kérj kölcsön egy konzolt valakitől és szórakozz egy jót
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:29
Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 10:20
Es GBA-ra, Gamecubera, PS2-re, PS3-ra vagy a tobbi masik fajta konzolra ?
Vagy ha megjelenik egy jatek egy masik tipusu konzolra, akkor rohanok majd a boltba egy masik fajta konzolt venni ?
Ne beszelj melle... benyogted almaid jatekat, en meg belinkeltem az infot, hogy jon X360-ra is. Elkepzelheto, hogy jon PS3-ra is, nincs infom arrol, hogy exluziv lesz-e.
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:32
Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 10:27
Mond, de csak halkan, nehogy elakadj már az első kezeden, közben azért ne legyen nagy lol az Elder Scroll 4, az Ultima meg a MM isten tudja hanyadik része, Civ4 és a többiek, ugye: a folytatásitisz PC-n ugyanolyan betegség mint konzolon. Én igen, láttam Elite típusú komoly játékot konzolra, nem is egyet, Neverwinter-t mindenben alázó RPG-t, ami nem a Final Fantasy. Gondolkodtatóakat dögivel, ami túlmutat az nagy PC-s műfaj, az FPS hol a kapcsoló és hol az ajtó bonyolultságán. Vibris joy - igen, alkalmatlan RTS-re. És? Van egér, ha nagyon kell (ugye PS2 -be bármilyen USB egér és kbd bemegy), de nem konzolos műfaj, aláírom. PC-re viszont hol vannak a partijátékok, a zenés játékok, a shooterek, a kalandjátékok és társaik? Neked is csak azt tudom javasolni, mint a diplomás kollégádnak: ha nem értesz hozzá, felesleges beleszólni: inkább kérj kölcsön egy konzolt valakitől és szórakozz egy jót 
Ugye nevettetni akarsz ezzel a hozzanemertes dumaval ?
Nekem mar akkor volt konzolom, amikor te meg hallani se hallottal roluk, sot talan nem is letezhettel.
My name is penis.
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:35
Idézet: rode - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 10:18
Valljuk be, ha csak emiatt kerülne felhasználásra a fizika, az a fejlesztő igen szegényes fantáziájáról tenne tanubizonyságot. Ez is amolyan parasztvakítás,"... jé milyen jól lehet dobalózni ezekkel a ragdoll-okkal..."
Ha tényleg bele merülsz egy játékmenetbe, szembe találod magad ezernyi ellenséggel, nem azt fogod nézegetni milyen szépen gurulnak le a lépcsőn. Igaz valamilyen szinten emelik a valóságérzetet.
Én úgy gondolom a fizika alkalmazása olyan jeleneteknél hasznos, ahol a mozgásanimáció nehezen illetve hosszadalmasan kulcsolható csak, gondolok itt pl. robbanásokra, gépjármüvek mozgása stb.
Növeli a játékélményt!
Nem csak ott használják a fizikát. De pl ha elkezdesz lövöldözni egy raktárépületben, ami tele van dobozokkal, ugyan essenek már le a polcról, ha eltalálod őket, ha lőnek rád ne jelentsen már betonbunkert 3 doboz, mert ez a valóságban sem így lenne.
Ha bedobok egy gránátot a szobába, akkor legyen már utána rumli és ne pedáns rend maradjon. Azért ezt észreveszed, mert ha utána bemész jobb esetben nem lőnek rád 200-an
Igen, repülők, autók mozgása oda is kell. Rengeteg téren lehet felhasználni!
Amúgy a ragdoll csak egy egyszerű példa volt.
Amúgy az új konzolok is támogatják a fizikát, ezt nem arra írtam, hanem magára a fejlődésre.
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:36
Idézet: BoGab - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 10:05
Ez nem igaz, ami áttolódik az nem szimulátor. Tán az NFSUG szimulátor?
Elküldve: 2005. 10. 30. 09:38
Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. okt. 30., vasárnap - 8:32
Ugye nevettetni akarsz ezzel a hozzanemertes dumaval ?
Nekem mar akkor volt konzolom, amikor te meg hallani se hallottal roluk, sot talan nem is letezhettel.
Nem akarok nevettetni. Csak jó lenne, ha a karácsonyra kapott gamer PC-iket féltő középsulisok és az unatkozó műszaki egyetemisták mellett olyan felnőtt emberek is kommentelnének, akik például a konzolos oldalt is ismerik és nem életük célja a VGA-juk PS verziószámának maximalizálása. Ja, egyébként szerencsés vagy, hogy már akkor volt konzolod, amikor még nem léteztem: a 73 -ös Odyssey, ami megelőzött létezésben, csak Amerikában volt kapható és igen kis példányszámban került kiadásra

Súgó
A téma zárva.