HWSW Informatikai Kerekasztal: A PC-s játékok kora leáldozott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#431 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 29. 20:29

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 21:18

Ennek a kijelentésnek sok értelme nem volt, azért ezt te is érted. A nextgen konzolokon már a megjelenéskor is fotorealisztikus graffal, és élethű fizikával fognak szaladni a gammák. Szerinted még hova kell fejlődni?

Mellesleg igen sok fogyott a GTA:San Andreas opusból pc-n. Nem igazán fut, azokon a pc-ken amiken az elődei csont nélkül mentek. Ellenben ugyanazon a ps2-n gyönyörűen megy.

Fejlödni mindig kell. Mivel a tökéletest (a való világot) sosem fogják tudni teljes egészében megvalósítani semmilyen gépen sem, azért törekedni lehet rá. Hidd el még nagyon sokáig lehet fejlödni. 10 év mulva ezek a "fotorealisztikus" játékok nevetségesen fognak kinézni.

Azzal meg nem mondtál semmi ujat h az átiratok kurva szarul mentek mindig is pc-n. Pláne a korai időkben. És ez a jövöben sem lesz másképp.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#432 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 20:32

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 21:18

Ennek a kijelentésnek sok értelme nem volt, azért ezt te is érted. A nextgen konzolokon már a megjelenéskor is fotorealisztikus graffal, és élethű fizikával fognak szaladni a gammák. Szerinted még hova kell fejlődni?

Mellesleg igen sok fogyott a GTA:San Andreas opusból pc-n. Nem igazán fut, azokon a pc-ken amiken az elődei csont nélkül mentek. Ellenben ugyanazon a ps2-n gyönyörűen megy.

Nana!

Egyik legrosszabb példa! GTA: VC jobban szalad, mint a 3, mivel jobban odafigyeltek a PC-s átiratnál a memória használatra.

Mellesleg a GTA-t nem azért toljuk, mert szép :D

De sztem is ez a konzol előnye, ezt sosem vitattam.

Azért azt is be lehet látni, hogy neki is igaza van valahol.

Ha megnézed a konzolos átiratokat, a grafikájuk 2-3 éves lemaradásban van a PC-shez képest. GTA:SA vs Doom3 (kizárólag grafikailag) esélytelen kűzdelem, mindannyian beláthatjuk. Persze erre lehet a válasz, hogy itt vannak a nextgenek, persze itt vannak... Azért érdemes megnézni a HL2, Doom3 (kijött egyátalán? :think: ), Far Cry konzol vs PC verziók. Ezzel nem vitatkozni és sz*rt dobálni akarok, csak felhívni a figyelmet a fix HW hátrányára. Mert előnye is van neki, de a hátránya bizony az, hogy 5 éves termékciklus, akkor 5 évig semmi más, csak az a kis fekete doboz benne a pontpontpont.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#433 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 20:32

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 21:29

Fejlödni mindig kell. Mivel a tökéletest (a való világot) sosem fogják tudni teljes egészében megvalósítani semmilyen gépen sem, azért törekedni lehet rá. Hidd el még nagyon sokáig lehet fejlödni. 10 év mulva ezek a "fotorealisztikus" játékok nevetségesen fognak kinézni.

Azzal meg nem mondtál semmi ujat h az átiratok kurva szarul mentek mindig is pc-n. Pláne a korai időkben. És ez a jövöben sem lesz másképp.

A fejlődés természetesen nem áll meg, de a tizedik év végére konzolból is a (innen számítva) harmadik generáció fog megjelenni.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#434 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 20:35

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 21:27

Én nem vagyok a pc ellen, nekem már commodore 64 personal computerem is volt. :D

Csak egyszerűen annyival olcsóbbak a konzolok, hogy játékra egyszerűbb azt venni.

A C64esem még mindig megvan! Lemezes meghajtóval!!! :]

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#435 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 10. 29. 20:36

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 21:21

Azért itt egy dologról mindenki erősen megfeledkezik, mint ahogy azt én és többen is írtuk itt a nagy PC dögöl meg viharban.

Van Bill Gatesnek egy ütőkártyája, amit még nem játszott el, de szerintem tutira el fog. A Vista-ban kezdik szerintem.

Az ő kezében van egy konzol és a PC-s játékfejlesztés egyik API-ja. Szvsz érdeke, hogy a kettő minél közelebb kerüljön egymáshoz.

1. Konzolra nem kell tökörészni az API-val, ott van megírva.

2. Ha a PC-re írt programok könnyen portolhatók lesznek xboxra, illetve az xboxra írt játékot gyorsan és egyszerűen portolhatja a fejlesztő PC-re, amivel ugye nő a bevétele. Viszont ezen az oldalon kisebb lelkesedéssel fognak a többi konzolra fejleszteni.

A 3-as pontot erősen vitatom, de egyébként érdekes felvetés, nagyon is ésszerűnek tűnik, hogy a MSFT igyekszik minél inkább átjárhatóvá tenni a PC-Xbox világát a fejlesztők számára, mivel a két piac együtt jelentősen nagyobb, mint csak az egyik, vagy csak a másik, sőt a kettő együtt nagyobb lehet a PS3-nál is, mégha az a legnagyobb is.  Továbbgondolva, ez arra is jó, hogy a konzol felé vándorló PC-seket az Xbox felé terelje azzal, hogy az ütős PC-s eredetű játékokat Xboxra ültettesse át...persze ez utóbbi megintcsak a konzoloknak kedvez (szerintem), de a MSFT inkább "áthozza önként" az embereket boxra, mintsem megkockáztassa, hogy elveszti őket a Sony részére.

#436 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 20:37

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 21:32

Nana!

Egyik legrosszabb példa! GTA: VC jobban szalad, mint a 3, mivel jobban odafigyeltek a PC-s átiratnál a memória használatra.

Mellesleg a GTA-t nem azért toljuk, mert szép :D

De sztem is ez a konzol előnye, ezt sosem vitattam.

Azért azt is be lehet látni, hogy neki is igaza van valahol.

Ha megnézed a konzolos átiratokat, a grafikájuk 2-3 éves lemaradásban van a PC-shez képest. GTA:SA vs Doom3 (kizárólag grafikailag) esélytelen kűzdelem, mindannyian beláthatjuk. Persze erre lehet a válasz, hogy itt vannak a nextgenek, persze itt vannak... Azért érdemes megnézni a HL2, Doom3 (kijött egyátalán? :think: ), Far Cry konzol vs PC verziók. Ezzel nem vitatkozni és sz*rt dobálni akarok, csak felhívni a figyelmet a fix HW hátrányára. Mert előnye is van neki, de a hátránya bizony az, hogy 5 éves termékciklus, akkor 5 évig semmi más, csak az a kis fekete doboz benne a pontpontpont.

Én az elder scrolls 4-et várom nagyon. Elég meggyőző volt a videója. Ha jól értettem az az xbox360-as verzó volt. Gyanítom az én gépemen nem fog úgy mozogni, hiába volt 3szor annyiba.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#437 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 20:42

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 21:37

Én az elder scrolls 4-et várom nagyon. Elég meggyőző volt a videója. Ha jól értettem az az xbox360-as verzó volt. Gyanítom az én gépemen nem fog úgy mozogni, hiába volt 3szor annyiba.

Azért azt ne felejtsd el hogy ha x360-at veszel akkor abban olyan gpu-t kapsz ami még pc-n jelenleg nincs és még egy darabig nem is lesz. (azért nem olyan sokáig :) )Szóval azon illik jól futnia.
Szvsz pc-n is fog így kinézni, igaz csak a csúcsgépeken. (2 magos proci, 2 videokártya)

Szerkesztette: Valdy 2005. 10. 29. 20:43 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#438 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 20:47

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 21:42

Azért azt ne felejtsd el hogy ha x360-at veszel akkor abban olyan gpu-t kapsz ami még pc-n jelenleg nincs és még egy darabig nem is lesz. (azért nem olyan sokáig :) )Szóval azon illik jól futnia.
Szvsz pc-n is fog így kinézni, igaz csak a csúcsgépeken. (2 magos proci, 2 videokártya)

Na ja, csak az árukból vehetnék egy-egy x360-at, és még maradna is pénzecske.

Idézet

#439 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 20:49

Idézet: special - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 21:36

A 3-as pontot erősen vitatom, de egyébként érdekes felvetés, nagyon is ésszerűnek tűnik, hogy a MSFT igyekszik minél inkább átjárhatóvá tenni a PC-Xbox világát a fejlesztők számára, mivel a két piac együtt jelentősen nagyobb, mint csak az egyik, vagy csak a másik, sőt a kettő együtt nagyobb lehet a PS3-nál is, mégha az a legnagyobb is.  Továbbgondolva, ez arra is jó, hogy a konzol felé vándorló PC-seket az Xbox felé terelje azzal, hogy az ütős PC-s eredetű játékokat Xboxra ültettesse át...persze ez utóbbi megintcsak a konzoloknak kedvez (szerintem), de a MSFT inkább "áthozza önként" az embereket boxra, mintsem megkockáztassa, hogy elveszti őket a Sony részére.

A harmadik ponthoz csak annyit tennék hozzá, hogy pl ha a grafikus chipek fejlődését figyeled, az elmúlt pár évben brutális volt a fejlődés. NV és ATI iszonyatos pénzeket ölt a fejlesztésekbe. A konzolokba kerülő chipek tudtommal a sima asztaliak átalakított változatai. Mivel folyamatos fejlesztés ment a háttérben mind a két cégnél jobban eloszlottak a költségek. Ha csak konzolos chipeket fejlesztettek volna nem vagyok biztos benne, hogy itt tartanánk teljesítményben.

A másik felvetésedhez pedig annyit:
Tegyük fel, hogy...
Ms fogja magát és elkezdi a PC-t konzolosítani, a konzolt meg PC-síteni, természetesen abban az elvben, ahogy írtam. :D Ezzel a csellel a saját oldalára csábítja a FEJLESZTŐKET. Ráveszi őket, hogy ne foglalkozzanak a PS3-mal, a nintendoval... Hanem itt van ez, könnyű használni és pikk-pakk megvan a másik eszközre is a játék. A PC-re fejlesztő teameket nem kell rávenni, hogy elhagyja a jól megszokott fejlesztői környezetét, nem kell neki plusz újabb fejlesztői eszköz használatát megtanulni, hanem egyszerre megy a kettő. Így egy nagyon fontos dolgot érhet el, amit a Sony nem tud. A PC-s nagy neveket megszerzi magának. Már el is kezdődött, Carmack dobja az OGL-t és X360?

#440 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 20:50

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 21:47

Na ja, csak az árukból vehetnék egy-egy x360-at, és még maradna is pénzecske.

Az igaz...
Kicsit el vannak túlozva a pc hardver árak... Főleg a kelet-európai pénztárcához képest. :(

#441 Felhasználó inaktív   bomlat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 21:02

Azé' gondolkodjunk el egy picit.

Mivel teremtik az értéket a felhasználóknak a játékok?alapvetően az interaktiv szorakozás lehetőségével.Azzal,hogy te alakítod azt a történetet,amit a kivetítőn nézel, te vezeted a virtuális autót stb.
Az összes többi cucc,a videolejátszás,email stb nem teheti sikerssé a terméket.Ezeknek nincsen közük a konzolok használati értékéhez.

Viszont a fenti élmény eléréséhez nem kell feltétlenül egy konkrét platformal rendelkezni,elegendően negy számítási kapacitás esetén bármely gép tud elviselhető játékélményt nyujtani.
Különben miért lennének népszerűek a mobilos játékok....
Véleményem szerint a játékpiac eljutott arra a pontra,amikor már a gépek teljesítménye nem jelent akkora hozzáadott értéket a jáékokhoz,mint mondjuk 5-7 évvel ezelött.Nem az lényeges,hogy hány megafloppos a gép,mert ugye nem érdekel senkit se hogy  szétlöt ellenfél vérkeringése is élethű...
Szóval,jelenleg szerintem a nintendó üzleti politikája a nyerő.

Egyébként meg a fiam ugyanolyan lelkesen játszik az N64-es paper marioval meg  a snes donkey kongal mint a legujabb csodákkal.Esetleg egymás után.Nem a kinézet a lényeg,hanem az élmény.
The Computer is your friend.
Trust The Computer

#442 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 21:07

Idézet: bomlat - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 22:02

...
Viszont a fenti élmény eléréséhez nem kell feltétlenül egy konkrét platformal rendelkezni,elegendően negy számítási kapacitás esetén bármely gép tud elviselhető játékélményt nyujtani...

A konzolok hatalmas számítási teljesítményt kínálnak olcsón. Ez a lényege.

Idézet

#443 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 10. 29. 21:09

Idézet: BoGab - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 21:49

A harmadik ponthoz csak annyit tennék hozzá, hogy pl ha a grafikus chipek fejlődését figyeled, az elmúlt pár évben brutális volt a fejlődés. NV és ATI iszonyatos pénzeket ölt a fejlesztésekbe. A konzolokba kerülő chipek tudtommal a sima asztaliak átalakított változatai. Mivel folyamatos fejlesztés ment a háttérben mind a két cégnél jobban eloszlottak a költségek. Ha csak konzolos chipeket fejlesztettek volna nem vagyok biztos benne, hogy itt tartanánk teljesítményben.

Mivel a másik dologgal kapcsolatben egyetértek, pontosabban én is úgy gondolom, hogy a MSFT ezen a területen jelentős veszélyt hordoz a Sonyra nézve, ezért térjünk vissza a harmadik ponthoz.

GPU vagy nem, minden alkatrész gyártója profitál valamennyit a PC-ipar létezéséből, hiszen azáltal hatalmas gyártási és kutatásfejlesztési erőforrások teremtődtek, valamint a PC-piac a költségek elosztását teszi lehetővé. Ez kétségtelen. Ugyanakkor az Xbox 360 Xenos GPU-ja a PC-ipart egy legalább 1 évvel megelőző fejlesztés, tehát nem egy moddolt PC GPU. Ugyanakkor megismétlem, hogy nyilván olcsóbbá teszi a MSFT számára licencelését, hogy az ATI ezt a technológiát a PC-iparban teríteni tudja majd később. Az RSX-ről gyakorlatilag semmit nem tudni valójában, egy NVIDIA-s mukó biztosan elmondta, hogy közös technológiát alkalmaznka a G70-nel, de az RSX gyorsabb. Nos hogy mennyire buzerálták meg a chipet, azt nem tudni, még mindig nincs hír felőle, a G70 pedig 110 nanométeren már gyártásban van 5-6 hónapja kb. Tekintve, hogy a tape-out és az első gyártás között 2 hónap, a validáció meg mondjuk legalább 3-6 hónap, így szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy éves nagyságrenddel többet dolgozhatnak rajta akkor is, ha csak a G70-ből indult ki a tervezése. Emellett 90 nanométeren készül majd, és viszonylag hamar költözik 65 nanométerre a Sony/Toshiba üzemeiben.

#444 Felhasználó inaktív   bomlat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 21:16

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 20:07

A konzolok hatalmas számítási teljesítményt kínálnak olcsón. Ez a lényege.

Aszem ez félrement.
A., az optimális játékélményhez szükséges teljesítmény kisebbb,mint a mai gépek teljesítménye.
B.,A fenti feltétel lényegtelenné tesz a platformok kérdését.
Trust The Computer

#445 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 21:18

Idézet: bomlat - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 22:16

Aszem ez félrement.
A., az optimális játékélményhez szükséges teljesítmény kisebbb,mint a mai gépek teljesítménye.
B.,A fenti feltétel lényegtelenné tesz a platformok kérdését.

Szerintem, amit írsz, igen erősen szubjektív.

Idézet

#446 Felhasználó inaktív   bomlat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 21:25

Mégmásképpen:
Mászon el valaki az audi velamelyik üzemébe.Csillivilli robotok, gépek,transferline-k meg egy rahedli fanuc beta szervó még a csatronafedélnyitón is.Másszál el a toyotához, egyszerű gépekkel néhány foszer rakosgatja össze az autókat gyorsan mint a villám.(persz ahol eredendőe szükséges ott is beták mozgatta karok végzik a munkát)

Namármost, az utobbi tudja hozzni a minőséget,a darabszámot és a pénzt,az elöző nem(pontosabban sokkal kevésbé).

Ezek után az,amikor itt mindenféle flopsokrol esik szó,akkor gondolni kell arra hogy az end userek nem atombomba gyújtok 3d-s szimulációit akarják esténként a nappaliba nyomni,hanem csak egy kis laza kikapcsolódást,amihez csak azért nem a mosógépet használják mert az unalmas.
Trust The Computer

#447 Felhasználó inaktív   bomlat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 21:27

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 20:18

Szerintem, amit írsz, igen erősen szubjektív.

Gondolod?Akkor miért generálnak ilyen forgalmat a mobiltelefonos játékok?Vagy a netes JAVA játékok?
Trust The Computer

#448 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 21:28

Idézet: special - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 22:09

Mivel a másik dologgal kapcsolatben egyetértek, pontosabban én is úgy gondolom, hogy a MSFT ezen a területen jelentős veszélyt hordoz a Sonyra nézve, ezért térjünk vissza a harmadik ponthoz.

GPU vagy nem, minden alkatrész gyártója profitál valamennyit a PC-ipar létezéséből, hiszen azáltal hatalmas gyártási és kutatásfejlesztési erőforrások teremtődtek, valamint a PC-piac a költségek elosztását teszi lehetővé. Ez kétségtelen. Ugyanakkor az Xbox 360 Xenos GPU-ja a PC-ipart egy legalább 1 évvel megelőző fejlesztés, tehát nem egy moddolt PC GPU. Ugyanakkor megismétlem, hogy nyilván olcsóbbá teszi a MSFT számára licencelését, hogy az ATI ezt a technológiát a PC-iparban teríteni tudja majd később. Az RSX-ről gyakorlatilag semmit nem tudni valójában, egy NVIDIA-s mukó biztosan elmondta, hogy közös technológiát alkalmaznka a G70-nel, de az RSX gyorsabb. Nos hogy mennyire buzerálták meg a chipet, azt nem tudni, még mindig nincs hír felőle, a G70 pedig 110 nanométeren már gyártásban van 5-6 hónapja kb. Tekintve, hogy a tape-out és az első gyártás között 2 hónap, a validáció meg mondjuk legalább 3-6 hónap, így szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy éves nagyságrenddel többet dolgozhatnak rajta akkor is, ha csak a G70-ből indult ki a tervezése. Emellett 90 nanométeren készül majd, és viszonylag hamar költözik 65 nanométerre a Sony/Toshiba üzemeiben.

Nemtom mennyire kisérted figyelemmel az r520 körüli hajcihőt, de ATI prezentációja szerint van működő R580-asuk, ami elvileg a köv generáció. Tudtommal a Nintendo chipjét is ATI csinálja. A pletykák szerint az R580nak 48PS egysége lesz, most néztem utána a RN520nak, furcsa mód annak is annyi lesz. Az XBOX360 SM3.0+, HDR blablabla... Nem mondom, hogy egymás leszármazottai, úgy, mint ahogy NV esetében írtad, de nem zárom ki a párhuzamos fejlesztés lehetőségét.

Továbbá ha jól tudom XBOX360 nem tartalmaz majd Physix chipet. Az ATI X1000 GPU architektúrája képes fizikai gyorsításra és ma olvastam, hogy a következő generációs Havok motor már támogatni is fogja.

Szóval összefüggéseim vannak dögivel, idő majd dönt :D

#449 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 21:30

Idézet: bomlat - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 22:27

Gondolod?Akkor miért generálnak ilyen forgalmat a mobiltelefonos játékok?Vagy a netes JAVA játékok?

Mert k*rva sok a munkahelyén ülő és unatkozó ember :D

#450 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 21:32

Idézet: bomlat - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 22:25

Mégmásképpen:
Mászon el valaki az audi velamelyik üzemébe.Csillivilli robotok, gépek,transferline-k meg egy rahedli fanuc beta szervó még a csatronafedélnyitón is.Másszál el a toyotához, egyszerű gépekkel néhány foszer rakosgatja össze az autókat gyorsan mint a villám.(persz ahol eredendőe szükséges ott is beták mozgatta karok végzik a munkát)

Namármost, az utobbi tudja hozzni a minőséget,a darabszámot és a pénzt,az elöző nem(pontosabban sokkal kevésbé).

Ezek után az,amikor itt mindenféle flopsokrol esik szó,akkor gondolni kell arra hogy az end userek nem atombomba gyújtok 3d-s szimulációit akarják esténként a nappaliba nyomni,hanem csak egy kis laza kikapcsolódást,amihez csak azért nem a mosógépet használják mert az unalmas.

Gratulálok, gyönyörű hasonlat.

Azért az emberek 99%-a (köztük velem) szívesebben játszik olyan játékokkal amik atmoszférát teremtenek a grafikával, hangokkal és fizikával. Emellé persze kell, hogy a játék jó is legyen, de a többi sem mellékes.

Idézet

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.