...a voice from the darkness.....
Mivel tegnapról mára virradóra megint végigmentem a Traumán, tettem pár érdekes felfedezést...
1. Nem is kell mind az öt csillag a jutalom újra-aktiválásához: a "Cemetery"-n volt kettőm, s a végén szépen újra megkaptam az üzenetet...
2. Az "Opera"-helyszínen a legelső Secret megszerzésére találtam egy pofonegyszerű megoldást: nem kell a kukákkal játszadozni! Egy kukát kell odatolni ahhoz az obejktumhoz (tulajdonképpen mi is az?), amelyiken a Shotgun van, majd a kukáról felugrani rá, egy kicsit bunnyhoppolni rajta, és ha jól jön ki a lépés, akkor simán át lehet ugrani a kerítés felett, a másik oldalra! Kipróbáltam kétszer is, és gond nélkül megy. Érik már egy videó ezekről, mivel máshol is találtam még apró könnyítéseket...
3. Kipróbáltam Doomer módszerét a "Train Station"-ön, az automatával kapcsolatban. Tényleg működik, és nem is annyira vészes. Óvatosnak kell lenni, de simán ment, nem kellett visszatöltenem meg ilyesmik...
Valamint teljesen a vicc kedvéért megcsináltam megint a "Forest"-titkokat, hadd legyen meg ott is megint az 5 csillag megint (kb. 50 perc lett a játékidő, s persze visszatöltenem kellett az első titoknál)...
Peti, szerintem is klassz a jutalom..annak idején én már tudtam róla (lelőtték a poént a PK-Fórumon, igaz, visszafelé írták le a szöveget), de csupán a maximális Statisztikák miatt is inspirált a kihívás. Viszont egy baj van vele (mármint a jutalommal): kicsit lustává is teszi az embert. Például nálam is rengeteg idő a visszatöltés, és ha véletlenül - mondjuk egy eltévedt gránát miatt - túl "leamortizálnak", akkor inkább egy ideig mindig benyomkodom az "E"-t, és a képükbe röhögök...

Viszont mivel már sokszor végigvittem így, és egy ideje azt vettem észre, hogy már egyáltalán nincs is szükségem a kártyákra: a múltkor megvolt így pl. a "Military Base" (a végén a tankos hangár igen "fincsi" Traumán), most meg pl. a Guardian (bár ez nem nagy dolog)..igaz, 150-es nálam mindig a kezdő HP...
A mostani kihívások... Odakint is szóba kerültek ezek. Elég kemény dió helyenként, ha egyáltalán meg lehet csinálni...

Például a "The Palace"-en van két lerombolható objektum olyan helyeken, amiket nem lehet elérni... Habár..visszavonom: a levegőbe repülő hordók miatt!

Hmm, mégis elgondolkodtató a kihívás... Amúgy ki lehetne játszani könnyedén az egyik ezüstkártyával (dupla aranyat találunk mindenben), de azzal csak magunkat csapnánk be (hiszen visszaosztva kettővel kijön a valós eredmény)...

A "lelkes" kihívás is jó lenne, de az is elég kétesélyes, főleg olvasva Doomer tegnapi tapasztalatait...
Én most ezekben nem veszek részt: kevés az időm, és most csak arra futja, hogy végigszaladjak még egyszer Nightmare-en. Azért valószínűleg néhány helyen próbálkozni fogok, mert érzek motivációt rá...

De én már inkább a BOOH-t várom..már csak alig pár hét, és játszhatunk azzal is...
Jut eszembe, Doomer, az égő hordókról: néha van, hogy "melléesnek". Úgy értem, hogy elérhetetlen helyekre repülnek. Jó példa erre a "Snowy Bridge": ahol a pengevetőt felveszed, négy kannát/hordót (vagy mik azok?) "löknek le" fentről, de nálam igen gyakran lezuhan az alsó hídra egy vagy kettő. Ha visszatöltünk, akkor viszont lehet, hogy legközelebb szerencsénk lesz, és mind a négy oda esik, ahol el is lehet őket érni...
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 31. 19:23 -kor