Idézet
Tévedsz. A ha bebizonyosodik, hogy a vevő hibájából történt a gikszer, akkor úgy rábasszák az összes költséget, mint a szél. Ez nem urban legend. De jobbat mondok, menj el a biróságra. Ott is a vesztes fizeti a költségeket. Azért ne vicceljünk már, ennek örvén minden garanciás hiba lehetne.
nem tévedek. és vettem már részt hasonló ügyben bíróságon is mint külsős, meg mint magánszemély belemásztam békéltetőibe is. ugyanígy a szavatosság címszó alatt, fordított bizonyítási kényszernél sem lehet ráverni a vevő bevizsgáltatásának költségét az eladóra. merhogy a 3 éves szavatosság is áll ám, csak ott a vevőnek kell már bizonyítani a jótállás után.
jobb lenne, ha a sok nagyon űberokos, műszerésztechnikus cégalapító, pultot támasztó, arcba nyálazó, kereskedelmet még csak nem is ugató, funkcionális analfabétizmussal küszködő, lehúzós, büdös kis jawa egy kicsit is utána nézne mibe is mászik bele, esetleg jogi tanácsadást kérne, mintsem h folyton-folyvást szajkózza ugyanazokat a hülyeségeket, mert már nagyon unalmas.
az einhell, asis típusú szutykokat értékesítő multikra ez nem áll, ott tisztában vannak vele, h a garjegy szar, meg az egész disztribúció egy nagy megvezetés, de direkt arra mennek rá, h úgy is kevesen próbálnak jogokat érvényesíteni. az egész kereskedelem meg fogyasztói társadalom az ő felkent papjaival egy nagy lehúzós geciség, tisztelet a kevés kivételnek.
Idézet
Amugy, gondolom a 2,5k történet is azért lett volna, mert különben várhattál volna a vinyóra még x időt. Nem mellesleg, aki samsungot vesz vinyó helyett, az eleve magára vessen.......
mivel a samus eset nem most volt. lehet már pár éve, és mert akkortájt már szintén pár éve ment egy 120 gigás, gondoltam nem lesz rossz bolt. jah, és cirka 3 hetet vártam, míg megmondták, h garis a probléma, utána rendeztük így a bizniszt. a fenti űbersuttyózó kirohanást a "szakma" egyébként ezért az nagyon kreatív és okos megjegyzésedért, meg a folytonos vevőócsárlásért kapta (lsd másik totyik). jeleztem, nem erről kéne szóljon az egész, hanem just pure, de persze a magánvéleményemnek akkor én is hangot adok
ja és az anyáink csipáival személyeskedjünk a továbbiakban. bár én általánosságban fogalmaztam...
Szerkesztette: avman 2008. 07. 22. 17:43 -kor
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.