HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#1551 Felhasználó inaktív   Brokkoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 31. 14:10

Idézet: thomasfox - Dátum: 2007. aug. 30., csütörtök - 22:37

más.ha nem gond.
Ügyfélnél kin,Vittem vinyót rackben.bedugom nem látszik.összes jumper kiprobálva->nem látszik (izzadás) vinyom ki,AZ ügyfél rackjába be ugyanaz ujra -> semmi (idő megy nem haladunk semmit)
Belenézek a gépébe,teljesen el van b*szva a kábelezés,mindegy attól még vmi gebasz van nálam.+vinyója bele az én rackembe minden ok...meghalt a vinyóm?csak nem..(izzadás jobban,lehet az elektronika ?)
aztán kiderült a vinyóm nem volt bedugva a rackbe.azaz a rack kábele nem volt teljesen bedugva.
LOL hát mint a reischtag,mármint én..
Az ügyfél rendes volt segitőkész pumpálta belém a kv-t,kozbe nyugtatgatott(érdekes ellentét) itatott etetett,de akkor is k*rva kínos... :$

nyah elsirtam magam :D

Ahány ház, annyi szopás.

A rezsióradíjat előre kell közölni!

4+áfa, ha hagy dolgozni,
6+áfa, ha nézni akarja,
8+áfa, ha segíteni is akar.

#1552 Felhasználó inaktív   Takygyerek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 09:06

Húú halljátok akkorát röhögtem az elöbb!

Szólnak telefonon a könyvtárbol hogy sipol a szünetmentes. Na mondom OK lemegyek megnézem mibaj lehet csak kicsuszott a tápkábel. Lemegyek nézem gép már a hibernálás eröss fázisában van! Nézem a hosszabbítót be van kapcsolva nem világít, megyek tovább a konnektorig, és Nem volt bedugva a gép a konnektorba! :lol: :lol: :lol: Kérdezem koléganőtől miota megy a gép? Azt mondja olyan 20 perce! Totál 0ra futott a szünetmentes és még neki állt feljebb hogy miaz hogy nem volt a gép a konnektorba dugva! És az internet hogyhogy működött! Mondom semmi köze az internethez a konnektornak!
Takygyerek a világjáró......

#1553 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 09:22

Idézet: Takygyerek - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 10:06

Mondom semmi köze az internethez a konnektornak!

Nono, user kommunikációban ez még elmegy, de egyébként (már) nem igaz. És honnan tudod, lehet, hogy már olvasott róla és azt hitte, ti, mint - feltételezem - technológiakövető társaság, nem álltatok-e már át erre?  :Đ

(Oké, tudom, éles üzemben még nem nagyon használják és nem is olyan jó, mint aminek elsőre tűnt, de most ez mindegy. :) )
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#1554 Felhasználó inaktív   Takygyerek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 09:33

Idézet: PetruZ - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 9:22

Nono, user kommunikációban ez még elmegy, de egyébként (már) nem igaz. És honnan tudod, lehet, hogy már olvasott róla és azt hitte, ti, mint - feltételezem - technológiakövető társaság, nem álltatok-e már át erre?  :Đ

(Oké, tudom, éles üzemben még nem nagyon használják és nem is olyan jó, mint aminek elsőre tűnt, de most ez mindegy. :) )

Áhh nem tudja ő ezt még! Csak azt hitte ott van nála bedugva a switch holott az 2 helyiséggel arrébb van! de mind! Amugy nem hinném hogy a magyar középiskoláknak vcan pénze a 220ből müködö NETre!

#1555 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 09:41

[OFF]Jól van na, csak mellékszál volt. ;) [/OFF]
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#1556 Felhasználó inaktív   Takygyerek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 10:36

Idézet: PetruZ - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 9:41

[OFF]Jól van na, csak mellékszál volt. ;) [/OFF]

OKOK gondoltam! ;)

#1557 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 15:31

Nagyon divatos az empéhárom. Nem, nem a tömörített zenére gondolok, hanem a lejátszójára.

Van MP3-lejátszód, vagy Van DAP-os/PMP-d kérdés helyett ez hangzik el:
"Van empéhármad?"
Erre szokott válasz szokott lenni: Nekem má empénégyem van. Ja, persze, csak nem lehet vele videót nézni (he lehet is, akkor valami spéci formátumút), meg semmit, az mp4 vagy aac vagy mpeg4 formátumokat messziről kerüli.

Ez olyan mitha Kölcsön adod a telefonod helyett ezt kérdeznéd?
"Kölcsön adod a telefonszámod?"

Empéhármas telefon, Nokia MP3?
Blútúszos a telód? Őszintén, van sejtésük arről, hogy valójában mi is ez? nincs, akkor minek?

...

#1558 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 19:06

Én ezeket a szopok-az-ügyféllel témákat azzal zárom rövidre, hogy elhozom a cuccot és be is szerelem, igy nincs vita. Ha hozzányúl, és elbassza, az már az ő baja. Az, hogy valamit összebarmolt, és elromlott, még ha nem is függ össze a kettő egymással, garanciavesztéssel jár, tetszik vagy sem. Volt táphibás TFT monitorunk, aminek volt egy 1 mmes karc a képernyőjén, úgy visszadobták, mint a rosseb, teljes joggal.
Amugy, garancia meg nagykere válogatja. Van olyan cég, ahol darab-darab elven gondolkoznak, van, ahol tényleg nagyitóval nézik. Nem akarok neveket mondani, de voltam úgy alaplapot papirozni, táphiba miatt lehalt Gigabyte volt, hogy az északi hid olyan szinten szétment, hogy átégett lefelé a nyákon. Úgy bűzlött, hogy a szervizben nem birtunk megmaradni mellette. Bevették garba. Másik nagyker, ahova járok, beadtuk egy asus lapot, hogy 2 dimm nem megy rajta a 3ból. 2 hét múlva visszadobták, hogy 1 jó rajta, kapjuk be. Van, amikor olyanjuk van, hogy ránéz, oké rossz,ad egy másikat, sőt amit beviszek, még a tartozékait se adjam vissza, ad egy bontatlant. Van, hogy vársz 1,5 órát, mire hajlandó valaki leköpni, utána beveszi, ad egy sajtpapirt, és járhatsz vissza hetente, hogy mivanmár, mivanmár, és utána egyszercsak lesz belőle valami. Ez van.

#1559 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 02. 23:26

Idézet: Brokkoli - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 15:10

A rezsióradíjat előre kell közölni!

4+áfa, ha hagy dolgozni

Pfff, átlag helyen már ezért az elsőért is megköpködnek, elég szar a piac, az hiszik, ez igen hatalmas sok lóvé. Azt nem merik hozzánézni, hogy nem lehet napi folyamatos 10 órásat napi 40 küvecset keresni. Meg ha igen, akkor is sok kiadással jár, szoftverlicenszek, laptop, USB keret, kurvannya, amiből nálam milliós nagyságrend környékén vannak dolgok, oszt most vettem egy jobb létrát, fogy a fúrógép, ha napokat szopok csak megbeszéléssel, árajánlatozással (gy.k.: felesleges jópofizás) akkor az ezeken bebukott időt majd valamikor meg kell keresni.

Most nálam költségkímélés van, nagy hirtelen lemondtam a Cascót, oszt többit meglátjuk.
Make love not Wor.

#1560 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 02. 23:28

Idézet: 2-More - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 20:06

Volt táphibás TFT monitorunk, aminek volt egy 1 mmes karc a képernyőjén, úgy visszadobták, mint a rosseb, teljes joggal.
Amugy, garancia meg nagykere válogatja.

Majd meséld el CCnek a Megapixeles topikban :-) Most éppen HPval birkózok, vettünk unitos szervert, kifutó modell, 2 hotswap hellyel, de csak 1 keretben 1 HDDvel. Másnap megpróbáltam bele második keretet rendelni, oszt kéz széttesz, ilyen biza nincs. Nesze 10 évig pótalkatrész, meg azannya.
Make love not Wor.

#1561 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 05:07

Aztán körülkémlelsz a bolhán, és hogy-hogynem, minden második gimnazista hotsway keretes winyókat árul, meg másegyebet, de az Ellopták topikban mindenki arab módszerekért süvölt :D

#1562 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 08:24

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. okt. 3., szerda - 0:28

Majd meséld el CCnek a Megapixeles topikban...

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

:D

#1563 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 08:24

Majd meséld el CCnek a Megapixeles topikban :-)

Nem kell ehhez a CC, megmondom en is, hogy egy nagy lopeniszt volt jogos a taphiba javitasanak elutasitasa :D A kettonek semmi koze egymashoz, ok-okozati viszonyban nincs a kijelzo karca a taphibaval, kotelesek a tapot javitani.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1564 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 08:41

Majd meséld el CCnek a Megapixeles topikban :-)

Hehe. Asszem pikkpakk lenne megint vagy 80 oldal pluszban.  :D
Kép

Xfire profil

LordRolee

#1565 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 08:45

Idézet: asdf - Dátum: 2007. okt. 3., szerda - 9:24

Nem kell ehhez a CC, megmondom en is, hogy egy nagy lopeniszt volt jogos a taphiba javitasanak elutasitasa :D A kettonek semmi koze egymashoz, ok-okozati viszonyban nincs a kijelzo karca a taphibaval, kotelesek a tapot javitani.

A baj az, hogy garanciaidőn belül szinte semmit sem javitanak, se alkatrésze, se szakértelme nincs a cégek 99%nak hozzá, hanem cserélnek. És ha össza van baxva, akkor nem fogják kicserélni tökmindegy mi a baja. A dolog rövidre záródott azzal, hogy egy ép kijelzőjű monitor tápja kiugrott, a rossz beugrott, és visszament jó panellel garban, azért én se most jöttem a falvédőről :D

#1566 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 09:35

Tegnapi sztori: páromat kérdezi a kollégája, hogy nincs-e nekem fekete előlapos DVD-íróm eladó, ami "nyócgigás" lemezt tud írni. Neki is kell egy, meg a haverjának is egy. Na mondom, de jó, legalább megszabadulok a polcon porosodó 3 db Optiarc 5170-ből kettőtől. Asszony másnap neszeszerében becipeli a két kilónyi "vasat", 5k/db vadiúj mindkettő.

Este hozza is vissza mind a kettőt, mert: havernak csak Panasonic vagy LG(!) jó (érdekes preferencia...), neki meg olyan kell, ami egyrétegűre tud "nyócgigát" írni. Megüzentem, hogy jó keresgélést... :D

Nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok lemaradva és tényleg nincs ilyen... :)
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#1567 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 10:37

:eek: Wow egyrétegűre 8giga, nem lenne rossz. Olyan író nekemis kell :D
Technikailag gondolom úgy menne a dolog, hogy a lemez vagy másfélszer lenne nagyobb.

Szerkesztette: lordrolee 2007. 10. 17. 10:38 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#1568 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 10:41

Idézet: EV6 - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 9:35

Tegnapi sztori: páromat kérdezi a kollégája, hogy nincs-e nekem fekete előlapos DVD-íróm eladó, ami "nyócgigás" lemezt tud írni. Neki is kell egy, meg a haverjának is egy. Na mondom, de jó, legalább megszabadulok a polcon porosodó 3 db Optiarc 5170-ből kettőtől. Asszony másnap neszeszerében becipeli a két kilónyi "vasat", 5k/db vadiúj mindkettő.

Este hozza is vissza mind a kettőt, mert: havernak csak Panasonic vagy LG(!) jó (érdekes preferencia...), neki meg olyan kell, ami egyrétegűre tud "nyócgigát" írni. Megüzentem, hogy jó keresgélést... :D

Nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok lemaradva és tényleg nincs ilyen... :)

Egyrétegű, csak éppen kétoldalas.
For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!

Nem a linuxot nehéz megtanulni, hanem a windows "hülyeségeit" elfelejteni.

Köpött a maci, fújt a bőrgyár.

#1569 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 11:08

Idézet: dash - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 11:41

De az nemjó, mert azt ki kell venni és meg kell fordítani  :p  :Đ
bár az ilyen júzer sztem azt is bevenné, hogy elég a gépet 180fokkal elforgatni. :smoker:

Szerkesztette: lordrolee 2007. 10. 17. 11:08 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#1570 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 18. 11:17

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 10:37

:eek: Wow egyrétegűre 8giga, nem lenne rossz. Olyan író nekemis kell :D
Technikailag gondolom úgy menne a dolog, hogy a lemez vagy másfélszer lenne nagyobb.

Beépített ZIP :)

(Különben ez a beépített tömörítés nem is akkora hülyeség, mint első olvasásra tűnik, pl. Linux-ban van ilyesmi: transparent decompression extension-nek nevezik, ha befordítod a kernelbe, akkor az ilyen módon összetömörített adatokat tartalmazó CD-ket, DVD-ket simán lehet olvasni -- persze nem a DVD-olvasóba van beépítve, hanem az operációs rendszerbe)

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.