Fiam szuletesi napra szeretnek venni ATA-t es hordozhato telefont: "kollegiumban" lakik (2 szobas lakas) es termeszetesen ott van neki gyors internetje. Telefon is lenne, de be kell jelenteni az igenyt es 1$/ho -ert megkapja 3 napon belul, de ... de nincs ido
Itt a kerdeseim:
1) Ugy tudom, hogy gyakorlatilag akarmennyi ATA-t lehet hasznalni egy Voipdiscount elofizetes mellett, ugy ertem hogy nem zavarjak egy-mast az ATA-k es akar lehet egyidobe is beszelgeteseket lebonyoliteni kulonbozo ATA-krol egy ugyanaz Voipdiscount accountrol. Igy van ez, nem tevedek?
2) Ha jol emlekszem valakinek volt/van SPA 1001. Ugy remlek esetleg Smelonak volt, csak eladta. Egaz e, hogy 1001-snek van lehetoseg beallitani telyes merteku (oda-visza hivasi lehetoseg) 2 db. kulon szolgaltatot (line1 es line2). Ha igy van megveszem fiamnak. Csak ketsegem vannak arrol, hogy nem ugy van e, hogy az egy szolgaltatot lehet beallitani ugy, hogy kifele es befeli lehet telefonalni, a masikot viszont csak kifele ... nem emlekszem hogy van ez SPA1001-ben. Tisztelettel kerem frisitsetek nekem a memoriamat. Nagon hallas lennek a SPA 1001 szakertoinek velemenyukert. Ja, es van e dialplanok a SPA1001-ben.
Hallas koszonettel!

Súgó
A téma zárva.