HWSW Informatikai Kerekasztal: Fagyások, újraindulások, X-akták - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fagyások, újraindulások, X-akták Először itt kérdezz és olvass! Értékeld a témát: -----

#1021 Felhasználó inaktív   Kernelpanic 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 24. 13:58

Idézet: nirenzo - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 22:18

Sziasztok!

Szia!
Alaplap drivereit - 4in1 - rakd fel, ha eddig nem volt, valamint próbáld meg ezt felrakni: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2...2k_dd_32464.exe
Ez a szimpla 6.5, csak a driver a xirxarok nélkül. Az előző verziót előtte szedd le a Driver Cleanerrel. Ha így sem, akkor hasonló módon próbálj meg egy régebbi, mondjuk 5.xx drivert.

Szerkesztette: Kernelpanic 2006. 06. 24. 14:00 -kor

#1022 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 06:12

Hi!

Adott a következő gép: 2600+ Sempron, Giga K8N51GMF lap, 2×512 DDR400(nem egyformák), Sapphire X550, Matx ház táppal, Wlan pci kártya, dvd már nincs rákötve. Egy ismerősnél hasonló házban már szarakodott a lap, ritkán kikapcsolt minden előjel nélkül...kicseréltem neki az én ugyanolyan cuccomra, az most jó. Beszereltem hozzám, nálam is jó volt hetegi... :confused: Msot viszont bekapcsolás után 5-10-30 mp alatt kikapcsol. Nem fagy semmit, egyszerűen kikapcsol. Hol a biosig se jut el, hol a win is betöltődik. Tegnapelőtt még szórakoztam vele, kb 6. bekapcsolás után már nem volt gáz, ment egész nap. Sokat nem tudtam tesztelni, mert egy systemfile megsérült(ezt írja ki), csökentett módba se indul. Pont volt nálam(:D) egy másik táp, rákötöttem, és többet nem kapcsolt ki míg szórakoztam a rendszer mentése közben...Egyértelmű táp, vagy valami más? Túlmelegedés nem jöhet szóba, a táp ventije megy, és a helység klímás. Kíváncsi leszek mit csinál ma reggel... :think:

#1023 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 08:27

Táp típusát nem írtad le. Viszont az nem világos, hogy melyik is hülyéskedik.

Kondikat sem ártana megnézni, hogy nem púposak-é.

#1024 Felhasználó inaktív   Roxanne 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 28. 08:46

Sziasztok!
Az a problémám, hogy kb. két hete megvettem az új gépem és azóta a rekord futása 6 óra volt zsinórban, de azt is csak egyszer csinálta, legtöbbször el sem indul. A konfig:
Pentium D 930 (3GHz) proci
Asus P5LD2 alaplap (BIOS frissítve, mert az eredeti nem kezeli a Pentium 9xx-et)
Corsair TWIN2X1024-5400C4 memória (DDR2-667, 2x512MB, alapidőzítésen)
MSI GeForce 7600GT videókártya
2x250GB Samsung, 1x160GB Maxtor és 1x20GB Quantum vinyó
Audigy 2 ZS hangkártya
Chieftec GPS-450AA-101A 450W-os táp

hangkártya, táp, vinyók, videókártya, memóriák más gépekben tesztelve (sajna csereprocim és alaplapom nincs).

A hibajelenség:
ha hosszabb pihenés után bekapcsolom, általában elindul, de rövidebb-hosszabb használat után meghal (volt már, hogy a BIOS setupban lemerevedett a kép). Amíg nem hal meg, addig többnyire reset után "stabilan" indul, de ha lehalt, akkor utána legalább 1-1.5 órán keresztül kell pihennie, mire hajlandó újra elindulni. Próbáltam úgy is, hogy lehúztam a hangkártyát, egy kivételével az összes vinyót, de így is ugyanazt produkálja. Tulajdonképpen az egyetlen ötletem az, hogy az alaplap nem tud elegendő energiát felvenni a proci és a videókártya meghajtásához (a hasonló kaliberű alaplapok többségénél láttam valamilyen plusz tápcsatlakozót - vagy 4-es helyett 8-as processzortápot, vagy egy plusz molexet valahol az alaplapon - de ezen nincs). Létezik egyáltalán ilyen dolog, vagy teljesen hülyeség?

Légyszi segítsetek, mert túl sokba került a gép ahhoz, hogy ne őrüljek meg, ha nem tudom hamarosan beindítani... :o

Sziasztok
Roxanne

#1025 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 08:56

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 9:27

Táp típusát nem írtad le. Viszont az nem világos, hogy melyik is hülyéskedik.

Kondikat sem ártana megnézni, hogy nem púposak-é.

Nem mert nincs típusa, a házhoz tartozik. 'Swiching Power Supply' 400W

Alaplapi kondik? 2 hónapos a cucc...

Szerk: most már telepítve van a windows, 2 órája megy hiba nélkül.

Szerkesztette: =Oli= 2006. 06. 28. 08:57 -kor

#1026 Felhasználó inaktív   jojoando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 11:34

Idézet: Vulpes - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 14:12

SÜRGŐS!!!!!!!
vALAMI WINCSESZTER TESZTELŐ PROGI KÉNE!!!!
Történet az , hogy ha a gépre teszem a wincsit egyedül / sima ata wincsi/,
nem megy rá az xp, Particionálásig se jutok, kikapcsolódik a klaviatúra, és nincs tovább.
Ha a S-ata wincsi az op akkor lehet formatálni is.
Valami gibanc lehet vele, le kéne tesztelni.
Bad szektor meg ilyesmit tudó kéne.
válasz volt...
Vinyó gyártójának honlapjára elballag, tesztprogit onnan letölt, utasításokat elolvas, tesztel.

Na közbe sikerült, DE NEM ÉRTEM!!!!!!!
Helyzet az, hogy a kezdetétől fogva az alaplap nem fogadja el azt a felállást, hogy USB egér PS2 klaviatúra, illetve Xp telepítés során elfogadja, de az újraindítás után már így lefagy, nem működik.
Ekkor kell rádugni az átalakítót, úgy megy a PS2 porttal.
Viszont, ha valamiért újra kell tenni a wincsin az XP-t, az XP BOOT lemez megint kiakad a drive betöltés és a következő ablak, a telepítés engedélyezésnél, klaviatúrát kikapcsolja.
Szerintem ez valami alaplap baj, de visszatérve az előző bajomhoz a lapozási műveleteken is leáll, belassul, a további utasításokat csak lassan indítja be.
Két dologra tudok tippelni, vagy az alaplap ilyen gázos, vagy a proci.
3 wincseszternél is ugyanaz a hiba, másra meg nem tudok tippelni.

Szerkesztette: jojoando 2006. 06. 28. 11:35 -kor

#1027 Felhasználó inaktív   voneout 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 13:16

Sziasztok!

Van egy Epox nForce2 8rda3g Socket A alaplapom, ami eddig tökéletesen működött(3éve van meg lassan)
Vettem bele Kingmax 512Mb-s ramokat, amik dual módban nem akartak működni, 30ból egy alkalommal indult el a rendszer, de akkor sem 2csatornás módban. Most már el sem indul a gépem, csak a ventik pörögnek, pedig egy másik rammal is kipróbáltam, sőt még egy új táppal(300W), processzorral is. Az "FF" hibajelzés jelenik meg az állapot jelző leden, ami akkor jönne be, ha minden rendben van. A ramokat is kipróbáltam egy másik gépben, megvolt a memtest is és hibátlanul működtek. A c-mos clear is megvolt. Most szét van szedve a gépem, és ezzel a alap konfiggal szeretnék életet lehelni bele:

Amd 3200+ Barton
Ati Radeon 9600 pro 256Mb
Kingmax 512Mb ram
300w táp

Elvileg ezekkel is be kéne jönnie valaminek...de még nem jött be semmi...kuka, a kondikon nincs külső sérülés, folyás, púposodás...már gondolkodom az alaplapvételen, a remény már meghalt...

:think:

#1028 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 13:42

Idézet: =Oli= - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 9:56

Nem mert nincs típusa, a házhoz tartozik. 'Swiching Power Supply' 400W

Alaplapi kondik? 2 hónapos a cucc...

Szerk: most már telepítve van a windows, 2 órája megy hiba nélkül.

Majd jön valami tápszakértő és megmondja jól, nekem nem tetszik ez a táp.

A két hónaptól is lehet rajta gagyi kondi.

#1029 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 15:53

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 14:42

Majd jön valami tápszakértő és megmondja jól, nekem nem tetszik ez a táp.

A két hónaptól is lehet rajta gagyi kondi.

Tápot elvitte akitől származik...majd beszámolok a fejleményekről  :)

#1030 Felhasználó inaktív   Vulpes 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 29. 12:22

Idézet: Roxanne - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 9:46

Sziasztok!
Az a problémám, hogy kb. két hete megvettem az új gépem és azóta a rekord futása 6 óra volt zsinórban, de azt is csak egyszer csinálta, legtöbbször el sem indul. A konfig:
Pentium D 930 (3GHz) proci
Asus P5LD2 alaplap (BIOS frissítve, mert az eredeti nem kezeli a Pentium 9xx-et)
Corsair TWIN2X1024-5400C4 memória (DDR2-667, 2x512MB, alapidőzítésen)
MSI GeForce 7600GT videókártya
2x250GB Samsung, 1x160GB Maxtor és 1x20GB Quantum vinyó
Audigy 2 ZS hangkártya
Chieftec GPS-450AA-101A 450W-os táp

hangkártya, táp, vinyók, videókártya, memóriák más gépekben tesztelve (sajna csereprocim és alaplapom nincs).

A hibajelenség:
ha hosszabb pihenés után bekapcsolom, általában elindul, de rövidebb-hosszabb használat után meghal (volt már, hogy a BIOS setupban lemerevedett a kép). Amíg nem hal meg, addig többnyire reset után "stabilan" indul, de ha lehalt, akkor utána legalább 1-1.5 órán keresztül kell pihennie, mire hajlandó újra elindulni. Próbáltam úgy is, hogy lehúztam a hangkártyát, egy kivételével az összes vinyót, de így is ugyanazt produkálja. Tulajdonképpen az egyetlen ötletem az, hogy az alaplap nem tud elegendő energiát felvenni a proci és a videókártya meghajtásához (a hasonló kaliberű alaplapok többségénél láttam valamilyen plusz tápcsatlakozót - vagy 4-es helyett 8-as processzortápot, vagy egy plusz molexet valahol az alaplapon - de ezen nincs). Létezik egyáltalán ilyen dolog, vagy teljesen hülyeség?

Légyszi segítsetek, mert túl sokba került a gép ahhoz, hogy ne őrüljek meg, ha nem tudom hamarosan beindítani...   :o

Sziasztok
Roxanne

A 4 tűs ATX12V csatlakozó azért be van kötve, ugye?
2006. III. 4.

Chaintech VNF4 Ultra Rev. 1.0, A64 3000+@2340 (9*260 szinkron, CBBID 0501EPBW, 1.475V), Chaintech SE6600G 128 MB, 512 MB Twinmos Twister DDR533 8-4-4-3-1T, Samsung SP1614C, LG GSA-4163, Enermax Noisetaker 425AX-VE, Antec SLK3000B, Arctic Cooling Silencer 64 Ultra, Hewlett-Packard L1955, Creative Inspire P380

Tud valaki egy eladó 512MB-os Twinmos Twister DDR533-at?

#1031 Felhasználó inaktív   Roxanne 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 06. 29. 15:24

Idézet: Vulpes - Dátum: 2006. jún. 29., csütörtök - 12:22

A 4 tűs ATX12V csatlakozó azért be van kötve, ugye?

Persze :-)

#1032 Felhasználó inaktív   Vulpes 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 09:28

Idézet: Roxanne - Dátum: 2006. jún. 29., csütörtök - 16:24

Persze :-)

Tápra vagy alaplapra tippelek, bár ennyiből kizárni sem tudok semmit sem. A helyedben mindenesetre kipucolnám a gépet amennyire lehet, azaz csak a rendszervinyó, VGA, proci, RAM maradjon benne, és megpróbálnám így, ill. így másik táppal. Ha se így, se úgy nem jó, akkor az alaplap lép elő fő bűnösnek. Ha kipucolva nincs gond, akkor a táp lesz a gond. Ha kipróbálod, meglátjuk.
2006. III. 4.

Chaintech VNF4 Ultra Rev. 1.0, A64 3000+@2340 (9*260 szinkron, CBBID 0501EPBW, 1.475V), Chaintech SE6600G 128 MB, 512 MB Twinmos Twister DDR533 8-4-4-3-1T, Samsung SP1614C, LG GSA-4163, Enermax Noisetaker 425AX-VE, Antec SLK3000B, Arctic Cooling Silencer 64 Ultra, Hewlett-Packard L1955, Creative Inspire P380

Tud valaki egy eladó 512MB-os Twinmos Twister DDR533-at?

#1033 Felhasználó inaktív   Roxanne 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 06. 30. 11:10

Idézet: Vulpes - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 9:28

Tápra vagy alaplapra tippelek, bár ennyiből kizárni sem tudok semmit sem. A helyedben mindenesetre kipucolnám a gépet amennyire lehet, azaz csak a rendszervinyó, VGA, proci, RAM maradjon benne, és megpróbálnám így, ill. így másik táppal. Ha se így, se úgy nem jó, akkor az alaplap lép elő fő bűnösnek. Ha kipucolva nincs gond, akkor a táp lesz a gond. Ha kipróbálod, meglátjuk.

Próbáltam másik táppal, csak az a baj, hogy nincs a közelemben olyan "atomtáp", amivel tutibiztos, hogy mennie kell...
Szóval a másik táp egy 480-as Codegen volt, ami nem hiszem, hogy erő tekintetében túlzottan felülmúlná a 450-es Chieftec-et :-)
Mindenesetre azzal a táppal is ugyanez volt az eredmény.

Egyébként a 450-es táp egy másik gépben a videókártyámat egy 3 gigás (egymagos) procival, 3 vinyóval, dvd-vel stabilan vitte, szóval komoly baj nem lehet vele...

#1034 Felhasználó inaktív   nirenzo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 22:23

Idézet

Szia!
Alaplap drivereit - 4in1 - rakd fel, ha eddig nem volt, valamint próbáld meg ezt felrakni: https://a248.e.akama...2k_dd_32464.exe
Ez a szimpla 6.5, csak a driver a xirxarok nélkül. Az előző verziót előtte szedd le a Driver Cleanerrel. Ha így sem, akkor hasonló módon próbálj meg egy régebbi, mondjuk 5.xx drivert.

Nem tudom kifejezni a halamat ! Tokeletesen mukodik minden... :respect:

6os Catalyst-tol felfele fagy... hogy miert... :think:

Meg egyszer  :respect:

#1035 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 02. 09:10

Helloka!

Már nemrég írtam ide, a tápommal volt gond, amit azóta lecseréltem, most egy 410-es Chieftec van a gépben... MSI K8N Neo4-es alaplap, Sapphire X1600XT, 2 GB Kingston, meg a 3.5-ös proci... Ez a konfig lényegi része. A gondom a következő... A gép kigondolt magának pár programot, ami véletlenszerű idő eltelte után lefagyasztja. Ezek a progik 90%-ban játékok a maradék 10% valószínűleg a Panda Antivirus, mert olyankor psched.sys-t írja ki a ké(k)pernyőre hibásként... Érdekes módon pl. a Hitman 4 nem fagyott le egyszer sem... :think: Ellenben lefagy a HeroesV, a Fahrenheit, ritkán a Swat4, F1 Challenge... Nem fagy le a word, excel, photoshop, dreamweaver, stb.

Amit már csekkoltam, javítottam, ellenőriztem:
Kábelek, tisztaság (mondjuk vacsi új házat kapott a gép), most pakoltam friss pasztát a procinak, memtest lefutott párszor, winyóellenőrzés, dx check, kondiknál nincs anomália, más nem jut eszembe...

Ja a driverekből többnyire mindig a legfrissebb van fönt, XP patch-ekből is fent van mind, más már tényleg nem jut eszembe. :)

Amit kiír mondjuk a psched.sys-nél (ez a windows felállása után kicsivel be szokott jönni néha, néha nem):
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Meg leír egy kupac memória címzést, amit Billék sem tudnak szerintem értelmezni... :)

Ha van még kérdés, írjatok, de jó lenne inkább valami megoldás, mert idegesítő, hogy nincs fél éves a gépem és ilyeneket generál... :(

Szerkesztette: LightBringer 2006. 07. 02. 09:13 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#1036 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 09:42

Idézet: LightBringer - Dátum: 2006. júl. 2., vasárnap - 10:10

Helloka!

Már nemrég írtam ide, a tápommal volt gond, amit azóta lecseréltem, most egy 410-es Chieftec van a gépben... MSI K8N Neo4-es alaplap, Sapphire X1600XT, 2 GB Kingston, meg a 3.5-ös proci... Ez a konfig lényegi része. A gondom a következő... A gép kigondolt magának pár programot, ami véletlenszerű idő eltelte után lefagyasztja. Ezek a progik 90%-ban játékok a maradék 10% valószínűleg a Panda Antivirus, mert olyankor psched.sys-t írja ki a ké(k)pernyőre hibásként... Érdekes módon pl. a Hitman 4 nem fagyott le egyszer sem... :think: Ellenben lefagy a HeroesV, a Fahrenheit, ritkán a Swat4, F1 Challenge... Nem fagy le a word, excel, photoshop, dreamweaver, stb.

Amit már csekkoltam, javítottam, ellenőriztem:
Kábelek, tisztaság (mondjuk vacsi új házat kapott a gép), most pakoltam friss pasztát a procinak, memtest lefutott párszor, winyóellenőrzés, dx check, kondiknál nincs anomália, más nem jut eszembe...

Ja a driverekből többnyire mindig a legfrissebb van fönt, XP patch-ekből is fent van mind, más már tényleg nem jut eszembe. :)

Amit kiír mondjuk a psched.sys-nél (ez a windows felállása után kicsivel be szokott jönni néha, néha nem):
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Meg leír egy kupac memória címzést, amit Billék sem tudnak szerintem értelmezni... :)

Ha van még kérdés, írjatok, de jó lenne inkább valami megoldás, mert idegesítő, hogy nincs fél éves a gépem és ilyeneket generál... :(

oc?
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#1037 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 11:11

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2006. júl. 2., vasárnap - 10:42

oc?

oc? Mármint húzom-e? Nem...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#1038 Felhasználó inaktív   hoopda59 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 15:32

Sziasztok!

A gépem egy ideje egy nagyon idegsítő problémával állt elő:

Bekapcsoláskor már a BIOSnál tele van a képernyő fehér csíkokkal, függőleges és vizszintes irányban is.

Visszavittem már a szervízbe, ott azt mondták neik 3 napig nem jött elő a hiba pedig állandóan ki-be kapcsolták. Hazahozom nekm persze rögtön ezzel kezdi...;)

Az a legidegesítőbb, hogy néha 2 napig egyszer sem jön elő a hiba, utána meg néha egymás után többször is. Ilyenkor nem si tölt be az XP hanem ujraindul a gép és elsőtétül a képernyő.

XP-t számtalanszor újratettem és semmi változás.
Alaplapot nemrég cserélték, és előtte is csinálta már ezt a gép, ugyhogy sztem nem ez lesz a gond...

Aki tud valamit kérem segítsen!!!!!Plz

Config:
Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200)
ASRock 775i65PE  (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)
512 MB  (PC3200 DDR SDRAM) 2x256
Alaplapi lapkakészlet Intel Springdale i865PE
BIOS típusa AMI (12/05/05)
NVIDIA GeForce 6600 GT  (128 MB)

Köszi!

hoop_da59

#1039 Felhasználó inaktív   saddam500 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 18:08

Na hello! :)
Tudtam, hogy egyszer még itt kötök ki!
Semmi X -akta csak a 300-as aopen tápom 12 voltos ágán gyanúsan nagy feszt találtam.
A konfig amitt vinnie kéne: 1100 tualatin+asus tusl2-c+fx5600+2x256mb
Egyelöre más nincs is rajta mert már a hardver monitor nem engedi bootolni sem.
12 volton 13,76 volt. :eek:  Az öt volton meg 4.70. :eek: Ingadozás nincs.
Még garanciális és valami azt súgja , hogy élni kellene ezzel a lehetőséggel.
Szerintetek? :D

Szerkesztette: saddam500 2006. 07. 02. 18:11 -kor

Abit NF8, AMD Athlon64 3700+ Clawhammer + 64silencer ultra
Aopen geforce6800ultra 256ddr3 400/1100+Nvsilencer5,
Geil UltraPlatinum 2X512(466/2.5),2xSamsung 1614,Tagan 580W Easycon-series.

#1040 Felhasználó inaktív   saddam500 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 03:21

Idézet

Aki tud valamit kérem segítsen!!!!!Plz

Config:
Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200)
ASRock 775i65PE  (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)
512 MB  (PC3200 DDR SDRAM) 2x256
Alaplapi lapkakészlet    Intel Springdale i865PE
BIOS típusa    AMI (12/05/05)
NVIDIA GeForce 6600 GT  (128 MB)

Köszi!

hoop_da59

:) A Táp? A tápod az milyen? :D

Szerkesztette: saddam500 2006. 07. 03. 03:24 -kor

Abit NF8, AMD Athlon64 3700+ Clawhammer + 64silencer ultra
Aopen geforce6800ultra 256ddr3 400/1100+Nvsilencer5,
Geil UltraPlatinum 2X512(466/2.5),2xSamsung 1614,Tagan 580W Easycon-series.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.