Idézet: didyman - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 21:03
Mindkét rdisk-et írd át, mert a "default" sor fog élni, és a bios-ban a boot sorrendet tedd vissza a másik vinyóra (átkötni nem kell). Elvileg mennie kéne, de lehet, hogy valamire nem gondoltam, ha ott ülnék előtte, biztosan meglenne 10 percen belül.
nah. atirtam azt is. akkor halt meg a gep teljesen. ugy rendesen.
A lemezegyseg valamilyen hardwerhibaja miatt a windows nem indithato. a megadott rendszerindito lemez nem olvashato.
es nezzem meg a dokumentaciot es stb
ez volt tegnap este 10kor.
reggel frissen kave utan leultem a gep ele, Cmos clear, reinstall, [akkor ket windowst latott] aztan atpakoltam a szukseges cuccokat a masik vinyomra, leformaztam az egesz rendszert tartalmazo vinyot szorostul borostul, megegy reinstall, szepen felosztottam a particiokat, es voila`.
futunk szaladunk mint a csuda.
gondoltam megoszom veletek oromomeet
Asus P5K Deluxe WiFi-AP : intel C2D E6750 / D-TEK FuZion : 2*1GB Crucial Ballistix + 2*1GB Geil PC6400 : ExpertVision GeForce 8800GT 512Mb : Pioneer DVR110BK : Hitachi Deskstar P7K 500GB : ViewSonic VX2025wm : powered by Corsair HX520 : Gigabyte Poseidon : Logitech G5 v2/Qpad highsense : Logitech G15 : Sennheiser PC150 : Watercool Mo-Ra / Alphacool Station passzivH2O
Abit KV8Pro : AMD Sempron 3000+ : 1GB Infineon : Radeon 9250SE : WDigital 20GB : CM Cavalier : Chieftec 450W
Dell Mini 9