Számomra itt egy x-akta...: Faterom gépe haldoklik, a jelenség a következő:
Öregem kikapcsolta a tűzfalat, vírusírtót (mert zavarták a felugró ablakok) és bizony, megtörtént a baj, a vírusok, trójaik már akkora adatforgalmat generáltak az adsl-en, hogy semmi nem jött be.
Nod32 zone alarm felrakva, x millió vírus leszedve...de...az xp teljesen meghal... ikonokra kattintva nem indul semmi. Egy javítás, a helyzet javul, Öregem talán tud mentést csinálni az adatairól, sürgetem, hogy reinstall és mentés, mentés, utána még mielőtt bármilyen hálóra felmegy, tűzfal, vírusírtó...de, már nem megy a hálózat, teljesen le van tiltva...feladatkezelőben sem lehet bekapcsolni, teljes halál.
DE, megnézem a bios-t, hogy mi a helyzet...P2B-F típusú ASUS lap, gondolom, sokan emlékeznek még rá, jó kis cumó...teljesen megváltozott a kinézete...kék helyett fekete háttér, lila stb. betűk, mintha mod-olták volna?
szvsz bios-vírus...
számomra x-akta, lehet, hogy a vírusos topikban kellett volna kérdeznem, de először itt kezdem, én még nem láttam ilyet, más valaki látott? Sajnos képem nincs róla, de Faterom állítása szerint ő nem csinált vele semmi rosszat...
Ötletek?

Súgó
A téma zárva.