HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#1801 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 20. 12:39

Nem tudom, nekem tetszett a topic. Elég kevés időm van játszani, de néha azért rám jön, ezért legtöbbször nem is ismerem az aktuális kínálatot. És ilyenkor jó lehet egy olyan topic, ahol jegyezgetik az emberek, mivel játszottak legutóbb, és mi fogta meg őket az adott játékban. És ha a rövid leírás alapján megtetszett, elővehetem az adott játék topicját is bővebb információért.

Jó, tudom, kezdhetem egyből a játék topicjával. De ha nem tudom a játék címét, hanem csak azt, hogy egy könnyed, agyilag egyáltalán nem megerőltető lövöldözést szeretnék csapni, vagy egy mászkálós-gondolkodós játékra vágyok, akkor nem igazán jó módszer ez. Ezt az egyvelegtopicot meg elég átszaladni, kulcsszavak után kutatva.

#1802 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 12:41

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 12:39

:nevet2:

Örülök hogy tetszik.

#1803 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 12:47

no comment  :D

Szerkesztette: dani83 2006. 11. 20. 12:48 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1804 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 12:48

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 12:31

-----

gyáva :D  :D  :D

a bezárt topicról:
a mod döntése, persze. de elfért volna. nem kötelező olvasni, nem kötelező postolni.
M@x a nyitó postban leírta mit kellene a topicba írni, többeknek sikerült ezt teljesíteni.
pl GAI az autos játékokról, korrekt postokat írt.  :up:  (nfs2-nek van egyáltalán topicja  :think: ?)
ráadásul nem csak új, hanem régebbi gamekről is volt szó, + csak konzolra megjelenő játékok is lehetnének benne. (amik eléggé kivül esnek jelenleg a Gameware látómezején).
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1805 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 12:32

Holott a forum 1-2 topikja tele van warez postokkal, és több oldalas off-al. (nem emlek ki 1et se, nem az én reszortom)

Hát, a tiéteket meg kiemelik néha-néha. A házigazdai csapat meg nem olvassa 7/24 a fórumot. Miért is nem emelsz ki te sem?

#1806 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: acu - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 12:48

gyáva :D  :D  :D

priviben zsírozzuk le  :)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1807 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 12:50

Idézet: debaj - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 12:39

Jó, tudom, kezdhetem egyből a játék topicjával. De ha nem tudom a játék címét, hanem csak azt, hogy egy könnyed, agyilag egyáltalán nem megerőltető lövöldözést szeretnék csapni, vagy egy mászkálós-gondolkodós játékra vágyok, akkor nem igazán jó módszer ez. Ezt az egyvelegtopicot meg elég átszaladni, kulcsszavak után kutatva.

Igazából talán erről lenne szó. Ha nem tudom milyen játékot keresek, elolvashatom a leírást, és mások véleményét sok játékról egy topicban, nem?

#1808 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 12:52

Idézet: acu - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 12:48

a bezárt topicról:
a mod döntése, persze.

Nyilván. De tudod azért az enyhén szólva f*szság csak azért bezárni, mert neki nem tetszik.
Mind1. Személy szerint nem érdekel a topik, csak már kissé SOKK hogy 1-2 moderátor baromi nagy túlzásokba esik a munkáját illetően, és átesik a ló tulsó oldalára.

Szerkesztette: M@Xtreme 2006. 11. 20. 12:53 -kor

#1809 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 13:07

Látom megint fellázadt a kemény mag..... :reklamacio:  :nevet2:

Legalább nem csak én kavarom itt a szart. :Đ  :nevet:
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1810 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 13:20

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 12:52

Nyilván. De tudod azért az enyhén szólva f*szság csak azért bezárni, mert neki nem tetszik.
Mind1. Személy szerint nem érdekel a topik, csak már kissé SOKK hogy 1-2 moderátor baromi nagy túlzásokba esik a munkáját illetően, és átesik a ló tulsó oldalára.

mivel állandóan csak a siránkozás, mártírkodás megy a visszabeszélőben, nem csodálkozom. már énis unom. :o

persze ha egy mod pár mondvacsinált ok miatt zár valamit (amik részben cáfolva lettek az elmult oldalon), akkor felteszem jogos a reklamáció.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1811 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 13:25

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 12:25

Egy magyarázatot ha kérthetnénk, miért lett az a topicbezárva?
Csetelős topicból nyílhat még 10, de ilyenből 1 sem? Mit és kit sértett a topic?
Ne menjen át személyeskedésbe egyik részről sem a dolog fölöslegesen, hogy ilyen olyan topic meg ki mit "követett el" meg ki kit utál, ha nem is nyíltan - burkoltan....
Többekkel egyetemben megköszönnénk egy logikus magyarázatot Drummastertől például :respect:

Ez engem is érdekelne. A sok félrebeszélés meg személyeskedés helyett inkább erre írjon valaki egy konkrét választ. :rolleyes:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1812 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 11. 20. 14:01

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 13:25

Ez engem is érdekelne. A sok félrebeszélés meg személyeskedés helyett inkább erre írjon valaki egy konkrét választ. :rolleyes:

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...dpost&p=4509887
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1813 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 14:02

A konkrét indokok ott vannak leírva a topic-ba Drummaster-től, de idézem:

Idézet

Indokaim:

1: Nem kell mégegy csettopic
2: Minden játéknak van saját topicja, ahol lehet értékelni, dícsérni vagy fikázni, mint ahogy az most is történik, egyébként.
3: Lényegtelen, hogy valaki végigjátszott-e egy játékot, vagy sem, véleményt mondani mindenképp lehet a saját topicjában.
4: Ha valakit érdekel, hogy egy játék milyen, nem kezdi ezt a csetopicot átnyálazni, hogy a rakás info közül megtalálja azt, ami érdekli, hanem célirányosan a játék topicjába megy.

Ezért lett zárva. Szerintem mást (újat) nem mondhat még.
Egyébként én személy szerint nem értek egyet az ezen indokok miatti zárást illetően! Engem pl. nem igazán érdekel ez a topicik (azért átfutottam most gyorsan), de attól még sokakat érdekelhet, ha normális eszmecsere folyik, mint ahogyan (1-2 kivételtől eltekintve) eddig is folyt.

Szerkesztette: Csokis 2006. 11. 20. 14:02 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1814 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 14:06

Idézet: didyman - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 14:01

Olvastam már...
Én Marking kérdéseire szerettem volna választ kapni. De azokra úgy tűnik nem fogunk. Mind1, részemről lezárva.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1815 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 14:14

Idézet: Csokis - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 14:02

A konkrét indokok ott vannak leírva a topic-ba Drummaster-től, de idézem...

Oké, ezekkel egyetértek, de Drum csak azt vette figyelembe, hogy valaki információt keres egy adott játékról. Akkor egyértelmű, hogy inkább a saját topicba megy. Viszont aki nem egy konkrét játékról keres információt, hanem csak azért olvasgat, hogy hátha valami felkelti az érdeklődését, annak jobb lenne egy ilyen topic. Egyszerűbb, hasznosabb átfutni, mint végignézni az összes topicot a Gameware-ben, sőt belekerülhetnek olyan játékok is, amiknek nincs saját témájuk.

Van egy topic ott, a Saját készítésű screenshotok. Az például miben jobb ennél, hogy jogosult saját topicra? :) (Félreértés ne essék, semmit sem akarok záratni, csak érdekel.)

#1816 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 14:24

No, hát érdekes. Amikor a mod összevon témákat, akkor azért megy a sírás, hogy ki fog átolvasni x száz vagy x ezer oldalt, elvesznek az érdemi információk a sallangok között. Ha meg nincs gyűjtőtopic, akkor az a baj. Van sapka, nincs sapka.

Tőlem lehetne ugyan gyűjtőtopic, de akkor meg minek a játékoknak külön téma? Azért, hogy ugyanazok szerepeljenek benne, mint a külön-külön témákban? Ugyanúgy értékeltétek a saját topicokban a játékokat, mint a gyűjtőben. Ugyanúgy ment a fika/dicséret. Akkor mi a különbség? Semmi. Tessék a játékokat a saját témájukban kitárgyalni.

A szokásos sz@rkavaróknak meg javaslom, nézzék át a "Saját készítésű screenshotok" c. topicot, az is tökig van offal és marháskodással. Azt csak azért nem zártam akkor (és eddig), mert oda biztos nem néznek be a modemesek, legalább annyi haszna van, mert a képgyűjtős topictól függetlenül a témák saját topicjai is tartalmaznak bőséggel képeket, ami amúgy egyáltalán nem baj.

Aki pedig azzal vádol, hogy pofára moderálok, az legyen szíves itt és most a "szemembe" megmondani és ezzel párhuzamosan a warning-logját is nyilvánossá tenni.

Igen, akik a végleges ban határán vannak, azokat bizony jobban figyelem, mert ők azok, akik nagy ívben lesz@rják a szabályokat, a kéréseket, mindent. Ez nem azt jelenti, hogy elfogult lennék, csak annyit, hogy pl ha Lulu64 neve szerepel egy topicban utolsó hozzászólóként, akkor csak az miatt nem nézek be a témába, mert ismerem (a stílusát, a fórumos "előéletét"). Ha valamelyik 50%+-os arcot látom kiírva, akkor viszont tuti benézek, mert ismerem (a stílusát, a fórumos "előéletét").

#1817 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 14:27

Idézet: debaj - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 14:14

Oké, ezekkel egyetértek, de Drum csak azt vette figyelembe, hogy valaki információt keres egy adott játékról. Akkor egyértelmű, hogy inkább a saját topicba megy. Viszont aki nem egy konkrét játékról keres információt, hanem csak azért olvasgat, hogy hátha valami felkelti az érdeklődését, annak jobb lenne egy ilyen topic. Egyszerűbb, hasznosabb átfutni, mint végignézni az összes topicot a Gameware-ben, sőt belekerülhetnek olyan játékok is, amiknek nincs saját témájuk.

Van egy topic ott, a Saját készítésű screenshotok. Az például miben jobb ennél, hogy jogosult saját topicra? :) (Félreértés ne essék, semmit sem akarok záratni, csak érdekel.)

Ha neked egyszerűbb átolvasni mondjuk 2000 postot, hogy hátha, mint betölteni a GW első oldalát, meg még esetleg a másodikat, átfutni a topic-címeket és az érdekesebbeknek tűnőkbe beleolvasni... :think:

#1818 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 14:30

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 12:25

Egy magyarázatot ha kérthetnénk, miért lett az a topicbezárva?
Csetelős topicból nyílhat még 10, de ilyenből 1 sem? Mit és kit sértett a topic?
Ne menjen át személyeskedésbe egyik részről sem a dolog fölöslegesen, hogy ilyen olyan topic meg ki mit "követett el" meg ki kit utál, ha nem is nyíltan - burkoltan....
Többekkel egyetemben megköszönnénk egy logikus magyarázatot Drummastertől például :respect:

Nem utálok senkit, a magyarázatomat pedig asszem kettővel feljebb olvashatod. A Sziget/Társalgó összevetése a GW-vel nem releváns, mert nincs ok-okozati összefüggés, teljesen más célból vannak ezek a szekciók. Az megint más, hogy néhány user a GW-t is (meg mindent) csetszekcióvá változtatná. Ha hagynánk.

#1819 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 14:56

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 14:27

Ha neked egyszerűbb átolvasni mondjuk 2000 postot, hogy hátha...

Jogos :respect:

Valamiért megrekedtem a pároldalas topichossznál, de jobban belegondolva gyorsan hízik egy ilyen topic :think:

#1820 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 20. 15:29

Idézet: debaj - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 14:56

Jogos :respect:

Valamiért megrekedtem a pároldalas topichossznál, de jobban belegondolva gyorsan hízik egy ilyen topic :think:

Mert ugye a régebbi játékok, pl. Mafia, meg NFS 2-3 az általában a GW első oldalán szokott lenni topic ügyileg.......

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.