Üdv.
A következők lennének a kérdéseim.
Ősök vettek egy Panasonic ES15-ös felvevőt. Nekekik bőven megfelel a sima minőség. (jobb mint a Video)
Ami probléma, hogy szerkeszteni kellene a dolgokat. Az volt a terv, hogy felvesznek műsorokat újraírhatóra, majd én PC-n azokat írom fel amik kellenek. Sajna nem olyan egyszeű mint gondoltam.
Tud valaki olyan programot, amivel az ilyen asztali DVD-vel felvett cuccokat lehet szerkeszteni?
Ha nincs, akkor melyik HDD-s felvevőt ajánljátok? Olyan kellene, amivel felveszik a a vinyóra az mondjuk egy sorozat 5 részét, majd összevállogatva kiírják egy rendes DVD-re. Hallottam, hogy vannak olyan HDD-s DVD felvevők, amik csak lemezen tudnak szerkeszteni.
Én azért ajánlottam a Panát nekik, mert én a DVD lejátszómmal (S295) maximálisan elégedett vagyok. De nem ragaszkodom hozzá, ha mondtok olyat amivel Ti meg vagytok elégedve...
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux