Idézet: blackbile - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 20:33
pontosítok:
1) - az enyémnek 1 PSTN vonala van befelé, és 2 db telefonkészülék köthető rá. (valóban van olyan ami 3 telefont visz el
2)- 10 VoIP account befelé is és 10 kifelé is !!! Befelé eldöntheted egyenként, melyik legyen aktív, és azt is, hogy melyik telefonon a 2 közül.
3)- g729 és g723 feltehető - nem gond, egyenlőre nem próbáltam
4)- in-band DTMF ? hát jó kérdés, ha megmondod, hogy próbáljam ki, megteszem, tényleg nemtudná??
(at nem lehet

)
1) Ez vegul lenyegtelen, 1 db. is eleg lenne bar 2 mar telyesen jo
2) Akor ez kb. ugy van megoldva mint az X-pronal. Ez nagyon jo! Ha ez lenne a Sipura3000-nel akkor semmi mas nem is kellene, de nincs, csak 1 befele vonala van sajnos es pont ez hianyzik.
3) Ugy erted mas firmwareval? Vagy kulon lehet betenni file?
4) Itt viszont komoly gondot latok ... mert egyes szolgaltatasok hasznaljak kulonbozo DTMF variaciokat, egyesek pont "inbandot". Sipura3000-en ezt lehet szabadon allitani ... Ha ezt nem tudja az ATA akor gondok lehetnek amikor vmi szolgaltatast akarsz elerni, pl. bankodot telefonon, uzenetrogzitot, Sipura3000-t es sok mas. Vannak szolgaltok (mint busterek pl., VoIP es nem VoIP) melyek kulonbozo DTMF protokolokat tamogatjak es ha az ATA-d pont azt nem tamogatja akkor nem fog mukodni semilyen taovoli eleres. Pont ez a gondom az en www.rocketvoip.com -al: vmi oknal fogva nem megfelelo (legalabb magyar uzenetrogzitomet nem tudok vezerelni) DTMF protokolt hasznalja es ezert kenytelen vagyok vmi mas szolgalto utan nezni (mar irtam errol par nappal ez elott).
Szvesen mondanam hol lehet kiprobalni, de ehez kellene tudni pontosan melyik szolgaltato hasznalja ezt a fajtat "inband"-t ... sajnos nem jot eszembe ... talan stanaphone.com , bar nem vagyok benne biztos ... pedik kar: jo lenne tenyleg kiprobalni. Ha ez is OK lenne akor lehet, hogy en is frczek fele tendalnik ...
Nagyon tetszik ez a 10 szolgaltato

Pont amirol almodok mindig ...