HWSW Informatikai Kerekasztal: Domain és tárhely II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Domain és tárhely II Melyik cégnél a legolcsóbb? Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 06. 14:31

Sziasztok!

web-server.hu-val van valakinek tapasztalata?
Én ma bepróbálkoztam nálkuk egy domain+tárhely csomaggal, de elképesztően alacsonyak az áraik, ami félelemre ad okot :)

Mondjuk egyelőre ügyintéznek ezerrel, majdmeglássuk, de ha valakinek van tapasztalata azt megköszönném.

42
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#342 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 02. 06. 14:58

Idézet: negyvenketto - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 14:31

web-server.hu-val van valakinek tapasztalata?
Én ma bepróbálkoztam nálkuk egy domain+tárhely

Ennyi vassal túl komolytalan nem lehet, de megint jön a kérdés, hogy mi a rákfenéből termelnek ki ilyen occsón ennyi gépet :-o
Make love not Wor.

#343 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 15:06

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 15:58

Ennyi vassal túl komolytalan nem lehet, de megint jön a kérdés, hogy mi a rákfenéből termelnek ki ilyen occsón ennyi gépet :-o

Ezt én sem értem, és a telefonos support is felvette 4 csengetés után, meg válaszolni is tudott. meglássuk
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#344 Felhasználó inaktív   corvusaze 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 06. 15:30

Véleményem szerint manapság nem lehet megélni csak webhostból, biztos csinálnak mellette mást is!
Vagy legalábbis aki minden téren versenyképes árakat akar produkálni, annak igen sokfélével kell foglalkozni.
Pl.: a legtöbb webhost az webdesign-t is csinál, és nem a webhostból élnek meg hanem a webdesignból, a webhost már csak extra szolgáltatás
Nincs itt semmi trükk, meg titok.

#345 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 15:32

Idézet: corvusaze - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 15:30

Pl.: a legtöbb webhost az webdesign-t is csinál, és nem a webhostból élnek meg hanem a webdesignból, a webhost

Webdesign? Az ha rendesen megy, akkor nem érdemes pöcsölni mellette hostinggal, hanem kiadni egy harmadik cégnek. 1-1 oldal alapeseti frissítése majdnem anny, mint amit évente megkeresne rajta.
Make love not Wor.

#346 Felhasználó inaktív   corvusaze 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 15:48

Nem fogok ezen vitatkozni, ezek tények. Rengeteg helyen láttam ezt!
Meg észerű is amugy. Ha egy ügyfél a webdesignt ott csináltatja és a hostingot is onnan veszi igénybe akkor nagyobb a valószínűsége annak, ha menet közben korrekt volt minden, hogy későbbiekben is annak a cégnek a szolgáltatásait veszi igénybe.
Jah meg hogy néz ki az hogy egy webdesign cégnek nincs saját szervere, ha meg van akkor meg hülyeség nem kihasználni! (meghát igazán korrekt akkor lenne ha saját névszervere lenne és regisztrátori joga, mivel így sokkal gyorsabb, mint más cégeken keresztül domaint regisztrálni)
Sok ügyfél elvárja, hogy mindent helyette, és lehetőleg egy cég csináljon meg!
Hogy néz ki az, hogy egyik megcsinálja, másik hostolja, harmadik regisztrálja a domaint, negyedik frissíti?
Ez senkinek nem jó! Ha egy cég csinálja akkor többet keres, ügyfélnek csak egy telefonszámot kell tudni, stb...!

#347 Felhasználó inaktív   Harder 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 21:44

Már ne is haragudj, de ebben az egész hozzászólásban kb ennek volt értelme: "Sok ügyfél elvárja, hogy mindent helyette, és lehetőleg egy cég csináljon meg!"

Ez így van, tapasztalat alapján meg tudom erősíteni. Viszont egyeltalán nem logikus, hogy ezért a webdesigner (cég) üzemeltessen egy szervert, sokkal ésszerűbb megoldás az, hogy pl. el kölcsönösen kellemes megállapodás keretében (ingyen hostolják a lapját vagy %-ot kap) X hosting céghez viszi az ügyfeleket.
Az ügyfél is megkapja amit akar (1 céggel tartja a kapcsolatot minden miatt), a webdesigner is jól jár és a hosting cég is.

Annak semmi értelme, hogy egy designer (cég) olyan területbe másszon bele, amihez nem ért (és viszont).
tutorial.hu | mactippek.com | blog.harder.hu

#348 Felhasználó inaktív   tigga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 09:57

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 14:32

Webdesign? Az ha rendesen megy, akkor nem érdemes pöcsölni mellette hostinggal, hanem kiadni egy harmadik cégnek. 1-1 oldal alapeseti frissítése majdnem anny, mint amit évente megkeresne rajta.

Azért érdemes vele pöcsölni mert nálad marad a cucc (design,hosting,dns) és amíg nem fizetnek két kattintással offba rakod a siteot  :D
szakértek hozzá csak most nem jut eszembe...

#349 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 10:59

Idézet: tigga - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 9:57

Azért érdemes vele pöcsölni mert nálad marad a cucc (design,hosting,dns) és amíg nem fizetnek két kattintással offba rakod a siteot  :D

Saját ügyfelekre igen, de külső, csak hosztingolós ügyfelekre nem. Jahno is erre gondolt.

A site letiltással:  ha nem rögzíted érvényes szerződésben, hogy letilthatod az oldalt nem fizetés esetére, akkor bíróságon bizony vesztettél.

#350 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 11:03

Idézet: corvusaze - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 15:48

Nem fogok ezen vitatkozni, ezek tények. Rengeteg helyen láttam ezt!
Meg észerű is amugy. Ha egy ügyfél a webdesignt ott csináltatja és a hostingot is onnan veszi igénybe akkor nagyobb a valószínűsége annak, ha menet közben korrekt volt minden, hogy későbbiekben is annak a cégnek a szolgáltatásait veszi igénybe.
Jah meg hogy néz ki az hogy egy webdesign cégnek nincs saját szervere, ha meg van akkor meg hülyeség nem kihasználni! (meghát igazán korrekt akkor lenne ha saját névszervere lenne és regisztrátori joga, mivel így sokkal gyorsabb, mint más cégeken keresztül domaint regisztrálni)
Sok ügyfél elvárja, hogy mindent helyette, és lehetőleg egy cég csináljon meg!
Hogy néz ki az, hogy egyik megcsinálja, másik hostolja, harmadik regisztrálja a domaint, negyedik frissíti?
Ez senkinek nem jó! Ha egy cég csinálja akkor többet keres, ügyfélnek csak egy telefonszámot kell tudni, stb...!

Mi csak hosztingolunk. Van több partnerünk aki csak webdesignol. Mi ehhez értünk, ők ahhoz. Évek óta jól tudunk együtt működni. Sőt, a domreget is 3. cég intézni. Az ügyfél nem is tudja és nem is látja, hogy ezt a dolgot 3 külön cég csinálja.
Mint írtam, évek óta működik ez a felállás gond nélkül.
Az ügyfél csak 1 telefonszámot tud.

A domreg gyorsaságnál meg leglassabb dolog maga az ügyfél.

Szerkesztette: pgyafi 2007. 02. 07. 11:04 -kor

#351 Felhasználó inaktív   tigga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 16:42

Idézet: pgyafi - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 9:59

Saját ügyfelekre igen, de külső, csak hosztingolós ügyfelekre nem. Jahno is erre gondolt.

A site letiltással:  ha nem rögzíted érvényes szerződésben, hogy letilthatod az oldalt nem fizetés esetére, akkor bíróságon bizony vesztettél.

Erre való a 200 oldalas ÁSZF :)
szakértek hozzá csak most nem jut eszembe...

#352 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 13:58

Sziasztok! Rengeteg bajunk van a cégnél a mostani mail szolgáltatónkkal, ezért váltani kellene, domain átregisztrálással együtt. Még jó hogy ráleltem erre a topicra is :) Igazából én nem is a legolcsóbb szolgáltatót keresem hanem a legmegbízhatóbbat. Szolgáltatásokból kellene kb 25 email cím, címenként 100MB tárhellyel (de ha megosztott az egész között az se gond,csak ne teljen meg a fiók 2 levél után), php,mysql, lehessen beállítani szabadságra mentem üzenetet, legyen webmail, illetve a címek adminolására szolgáló felület. És ugye a megbízhatóság mint fő szempont, ügyfélszolgálat elérhetősége! Ha gond is van ne kelljen napokig szórakozni mire valaki felveszi a telefont a szolgáltatónál...

Keresgéltem párat a témában, ezeket találtam amik talán jók lennének: ezhost, mbyte, mediahosting, silihost, ultranet. Szerintetek ezek mennyire megbízhatóak? Tudtok esetleg olyat ajánlani, aki a fenti követelményeket teljesíti?

Köszi!

szerk: spam szűrést kihagytam, az is kellene :)

Szerkesztette: Peetie 2007. 02. 15. 14:35 -kor

ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#353 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 14:05

hogy kerül a levelezésbe a php/mysql? :think:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#354 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 14:11

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 14:05

hogy kerül a levelezésbe a php/mysql? :think:

A homepage miatt.
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#355 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 17:55

csak azért, mert arról nem esett szó :)

#356 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 20:32

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 17:55

csak azért, mert arról nem esett szó :)

Bocs :) Természetesen vinnénk át mindent cakkompakk, domain,homepage,email. Csakhát az email lenne a legfontosabb hogy megbízhatóan menjen, mert az most katasztrófa. Amúgy , szolgáltatóra van tipped? Nehéz dönteni, mivel egyiket sem ismerem. Vannak referenciáik, illetve lehetne az alapján is dönteni, hogy bt vagy kft, ugye aki nagyobb az talán jobban is foglalkozik vele, de ebben sem vagyok biztos.

#357 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 20:37

Idézet: Peetie - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 20:32

Bocs :) Természetesen vinnénk át mindent cakkompakk, domain,homepage,email. Csakhát az email lenne a legfontosabb hogy megbízhatóan menjen, mert az most katasztrófa. Amúgy , szolgáltatóra van tipped? Nehéz dönteni, mivel egyiket sem ismerem. Vannak referenciáik, illetve lehetne az alapján is dönteni, hogy bt vagy kft, ugye aki nagyobb az talán jobban is foglalkozik vele, de ebben sem vagyok biztos.

nekem csak egy blog+galéria van, meg ímél, működik rendesen :) webmedia.hu nál.

#358 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 20:38

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 20:37

nekem csak egy blog+galéria van, meg ímél, működik rendesen :) webmedia.hu nál.

Huhh, blog nevét tudod mondani?
Make love not Wor.

#359 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 20:47

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 20:38

Huhh, blog nevét tudod mondani?

neve nincs igazán :)
http://qnadam.hu/blog/

#360 Felhasználó inaktív   tuxracer001 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 23:20

Csatlakoznék az előttem szólóhoz, megbizható stabil webhoszting szolgáltatót keresnék.
Nem kell 1 GB tárhely, ne legyen 500 Ft-ért, nem kell semmi extra csak PHP, MySQL, Cron, POP3, Webmail, kb ennyi, de MENJEN folyamatosan megállás nélkül.
Van egyáltalán ilyen? :)

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.