Sziasztok! Rengeteg bajunk van a cégnél a mostani mail szolgáltatónkkal, ezért váltani kellene, domain átregisztrálással együtt. Még jó hogy ráleltem erre a topicra is

Igazából én nem is a legolcsóbb szolgáltatót keresem hanem a legmegbízhatóbbat. Szolgáltatásokból kellene kb 25 email cím, címenként 100MB tárhellyel (de ha megosztott az egész között az se gond,csak ne teljen meg a fiók 2 levél után), php,mysql, lehessen beállítani szabadságra mentem üzenetet, legyen webmail, illetve a címek adminolására szolgáló felület. És ugye a megbízhatóság mint fő szempont, ügyfélszolgálat elérhetősége! Ha gond is van ne kelljen napokig szórakozni mire valaki felveszi a telefont a szolgáltatónál...
Keresgéltem párat a témában, ezeket találtam amik talán jók lennének: ezhost, mbyte, mediahosting, silihost, ultranet. Szerintetek ezek mennyire megbízhatóak? Tudtok esetleg olyat ajánlani, aki a fenti követelményeket teljesíti?
Köszi!
szerk: spam szűrést kihagytam, az is kellene
Szerkesztette: Peetie 2007. 02. 15. 14:35 -kor
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W
"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."