HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#5201 Felhasználó inaktív   laef 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 25. 09:16

Üzenet megtekintéseIdézet: FredT - Dátum: 2011. 10. 22. 21:19

A teljes UPC hálózat lehalt Kelet-Magyarországon!!! Nagyon fasza, mondhatom.

háááát

Szerkesztette: laef 2011. 10. 25. 09:23 -kor

#5202 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 10. 25. 17:58

Sziasztok!

Fontos kérdésem lenne: szürke Thomson van itthon, és felvettünk vele három felvételt, de egyiket sem akarja lejátszani! Mindegyiknél feketeség jön be, nem indul el a felvétel lejátszása. Az egyiket töröltük, mert azt hittük hibás, de a felvétel helyét felszabadítja. Tehát ott van a felvétel, de mégsem tudjuk visszajátszani!

Mit lehet ilyenkor tenni????
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#5203 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 18:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Mykee - Dátum: 2011. 10. 25. 18:58

Sziasztok!

Fontos kérdésem lenne: szürke Thomson van itthon, és felvettünk vele három felvételt, de egyiket sem akarja lejátszani! Mindegyiknél feketeség jön be, nem indul el a felvétel lejátszása. Az egyiket töröltük, mert azt hittük hibás, de a felvétel helyét felszabadítja. Tehát ott van a felvétel, de mégsem tudjuk visszajátszani!

Semmit. Szolgáltatáskimaradás miatt erre volt képes. Ez lehet díjfizetési probléma, jogosultság módosulás, vagy ilyesmi.
Szabadítsd fel a helyet.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5204 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 18:49

Akkor jelzek egy előrelépést: addig próbáltuk a felvételeket, amíg az egyiket lejátszotta, és utána valahogy a feketék is elindultak. Szóval semmi kimaradás nem volt, hanem ott a felvétel, de nem tudta lejátszani.
Főleg nagyon érdekes lenne a kimaradás, hogy az egyik a Prizmán volt, a másik a Eurosporton, két külön napon és időpontban. Díjfizetési probléma sincs, jogosultság szintén.
Egyszerűen szoftverprobléma már megint. :glare:

#5205 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 19:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Mykee - Dátum: 2011. 10. 25. 18:58

Sziasztok!

Üzenet megtekintéseIdézet: Mykee - Dátum: 2011. 10. 25. 19:49

Akkor jelzek egy előrelépést: addig próbáltuk a felvételeket, amíg az egyiket lejátszotta, és utána valahogy a feketék is elindultak. Szóval semmi kimaradás nem volt, hanem ott a felvétel, de nem tudta lejátszani.
Főleg nagyon érdekes lenne a kimaradás, hogy az egyik a Prizmán volt, a másik a Eurosporton, két külön napon és időpontban. Díjfizetési probléma sincs, jogosultság szintén.
Egyszerűen szoftverprobléma már megint. :glare:

Nekem is csinált ilyet májusban, feketére cserélés lett a vége. Az utolsó napon már fel sem volt hajlandó venni semmit.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#5206 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 20:11

Igazából nem lenne gondom a cserével, ha a merevlemezt fognák és átpakolnák, hogy a felvételek megmaradjanak. Mivel nem lehet lementeni gépre direktben (vagy ha valaki tud trükköt, súgja meg, ha kikerülhető az analóg digitalizálás), ezért gond, hogy a rajta lévő felvételek elvesznének. Úgyhogy elég szomorú, hogy erre az UPC még nem talált ki semmit :glare:

#5207 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 25. 20:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Mykee - Dátum: 2011. 10. 25. 21:11

Igazából nem lenne gondom a cserével, ha a merevlemezt fognák és átpakolnák, hogy a felvételek megmaradjanak. Mivel nem lehet lementeni gépre direktben (vagy ha valaki tud trükköt, súgja meg, ha kikerülhető az analóg digitalizálás), ezért gond, hogy a rajta lévő felvételek elvesznének. Úgyhogy elég szomorú, hogy erre az UPC még nem talált ki semmit :glare:

De, ez van kitalálva. Hogy ne tudjunk digitális másolatot készíteni.
http://www.digitalwo...-hard-disk.html
http://www.boards.ie....php?p=64041631
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)

#5208 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 26. 08:58

Oké, nem vagyok jogász, de a józan paraszti ész a következőket mondja:
- minden filmben ott a logó, ergo nem lehet olyan másolatot létrehozni, ami megegyezik egy DVD-n lévővel (logó mentesen)
- ha már saját részre felvehetem és tárolhatom, de a tároló körüli eszköz meghibásodik, akkor a tárolót tegyék át egy másik olyan eszközbe, hogy a felvételek ne sérüljenek.

Anno a DVD-nél is volt ez a hercehurca, hogy egy idő után tönkremennek a lemezek és végül beadták a derekukat a jogvédők, hogy egy másolat mindig lehessen a felvételből otthon, hogy a felvételek megőrzése biztosított legyen. Ez ráadásul DVD-re szól, amit megveszek. Itt megveszem a szolgáltatást, tehát a tévézést, ráadásul azért külön fizetek, hogy felveszem a filmet (a nem felvevős csomag olcsóbb), tehát fizetek érte, ezért jogosnak tartom ebből kiindulva, hogy ha már magamnak nem készíthetek másolatot belőle, dobozcserekor a felvételek megmaradjanak.

#5209 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 26. 10:49

Egyes csatornákat mostanában nem találtok gyengébb minőségűnek a megszokottnál? A Filmbox Extra szerintem jobban kockásodik, mint korábban, a Duna Tv is hasonló lett, amikor áttűnéssel van megcsinálva két jelent egy filmben, akkor igencsak darabos lesz a kép és kockásodik is. Lett volna egy-két film, amit megnéztem volna, de ilyen minőségben inkább elkapcsoltam. Az is biztos, hogy a UPC-nél van a probléma, mert szomszédnál Digi Kábelen nincs ilyen gond, ott nagyon jó minőségű a csatorna.

#5210 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 27. 08:41

Tisztelt upc on-line!

Ha még olvassák a fórumot kérem nézzenek rá az m1-re és a Duna TV két csatornájára. Főleg az utóbbiakkal vannak problémák, tiszta kocka a kép, gyakran szét is esik filmeknél és sorozatoknál, szinte már nézhetetlen. Akkor nincs gond, ha csak állókép van stúdióbeszélgetés van, de amint jön valami mozgókép, film vagy sorozat már látszanak is a kockák és a kép szétesés. Az is biztos, hogy Önöknél lehet valami hiba, mert más szolgáltatónál nincs ilyen probléma.
Köszönöm a segítségüket.

#5211 Felhasználó inaktív   FredT 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 27. 15:46

Miért van az, hogy az utóbbi időben rendszeresen gebasz van a hálózaton? Tegnap este is nézek egy videotáras cuccot, erre a film közepén k*basz, hogy a szolgáltatás nem elérhető. Csekkoltam a box diagnosztika menüpontot és IP-t nem kapott a box. Na mondom, fasza.
Kérdezném a kedves UPC-t, mikor lesz olyan nap, hogy valamit normálisan meg is tudok nézni a pénzemért és nem hal le a videotár, nem fagy le a mediabox vagy döglik le a teljes hálózat? Olyan nagy kérés lenne?

#5212 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 27. 15:58

Nekem éppen azzal húzta fel az agyamat a Cisco HD-s beltéri, hogy meg akartam nézni a Facebook filmet, amit még a premierkor vettem fel az HBO HD-ról. Nézhetetlen, összevissza ugrál, pattog a kép és a hang. Vajon a vetítés volt rossz, vagy a beltéri szivat? Külön öröm, hogy a 13-as Raktár című sorozat aktuális részeit nem veszi fel, mert azt hiszi, már felvette, ami persze nem igaz. Az egyetlen módja a rögzítésnek, ha megvárom, hogy elindul az aktuális rész, és nyomok egy felvételt. Vicc.

#5213 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 10. 27. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: FredT - Dátum: 2011. 10. 27. 16:46

Kérdezném a kedves UPC-t, mikor lesz olyan nap, hogy valamit normálisan meg is tudok nézni a pénzemért és nem hal le a videotár, nem fagy le a mediabox vagy döglik le a teljes hálózat? Olyan nagy kérés lenne?

Az. Nekem meg közölte, hogy ne nyúljak hozzá és Ő most frissít. Hádebaszod, azt meg tudod csinálni kikapcsolás után is, ellenben pont érdekes dolog ment a TVben, amit kirántottál alólam.
Make love not Wor.

#5214 Felhasználó inaktív   Modika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 27. 17:20

Próbáljatok egy gyári beállítás visszaállítást!
És utána gy telepítést. Segítség

Telepítéshez szükséges kódot településenként itt találjátok meg: Kódok

Én mint már írtam ezt csináltam a múltkor A Philips és a Fekete Thomson boxokkal amikor elkezdtek bolondozni.
Segített is. Azóta (lekopogom, kopp kopp kopp) OK!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása..

#5215 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 27. 18:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Modika - Dátum: 2011. 10. 27. 18:20

Próbáljatok egy gyári beállítás visszaállítást!
És utána gy telepítést. Segítség

Telepítéshez szükséges kódot településenként itt találjátok meg: Kódok

Én mint már írtam ezt csináltam a múltkor A Philips és a Fekete Thomson boxokkal amikor elkezdtek bolondozni.
Segített is. Azóta (lekopogom, kopp kopp kopp) OK!

Még win95-tel, acorp alapon sem kellett ennyit szarakodni.

#5216 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 28. 08:30

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2011. 10. 27. 09:41

Tisztelt upc on-line!

Ha még olvassák a fórumot kérem nézzenek rá az m1-re és a Duna TV két csatornájára. Főleg az utóbbiakkal vannak problémák, tiszta kocka a kép, gyakran szét is esik filmeknél és sorozatoknál, szinte már nézhetetlen. Akkor nincs gond, ha csak állókép van stúdióbeszélgetés van, de amint jön valami mozgókép, film vagy sorozat már látszanak is a kockák és a kép szétesés. Az is biztos, hogy Önöknél lehet valami hiba, mert más szolgáltatónál nincs ilyen probléma.
Köszönöm a segítségüket.

Most már nem csak a Duna TV és a Duna2 ilyen, hanem a Filmbox Extra is :(

#5217 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 28. 20:18

Hola!

Vettem új tv-t, és szeretném használni a hdmi bemenetét. Thomson fekete hdd-s rögzítőm van. Ugye nem csak a HD-s csomagokkal jár együtt ilyen csatis box? (visszaolvastam, nem találtam infot)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#5218 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 10. 29. 02:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 10. 28. 21:18

Vettem új tv-t, és szeretném használni a hdmi bemenetét. Thomson fekete hdd-s rögzítőm van. Ugye nem csak a HD-s csomagokkal jár együtt ilyen csatis box? (visszaolvastam, nem találtam infot)

Nem. Annó a box egyszerűen 1küveccsel drágább volt, aki kért az kapott.
Make love not Wor.

#5219 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 07:22

köszi
tolem tuti nem kerdeztek meg, mert azt kertem volna
akkor hivom oket
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#5220 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 30. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 10. 29. 03:17

Nem. Annó a box egyszerűen 1küveccsel drágább volt, aki kért az kapott.

Viszont ha amúgy is DVR-os cuccod van, akkor ahhoz képest a HD+DVR is egy ezressel drágább, szóval akkor már érdemes azt választani, ahhoz is hdmi-s boxot adnak.
Jut eszembe: meg kéne b*szatni ezeket a férgeket, hogy a társasházis ár a nagybetűs a honlapon.

Szerkesztette: xclusiv 2011. 10. 30. 10:33 -kor

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.