HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC kábeltévé szolgáltatása... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC kábeltévé szolgáltatása... Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#5421 Felhasználó inaktív   Zoli12345 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 26. 11:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Neoka1 - Dátum: 2012. 01. 18. 14:41

Tisztelt Upc - online!

A segítségét szeretném kérni.
Az elmúlt 1-1.5 hónapban a szürke thomson boxomat 2 hetente kell telepítenem. A kedvenceket újra kiválasztani.
Már kezdem nagyon unni. tegnap a fejem a duplájára nőtt és 1221-et akartam már hívni, de úgy döntöttem, hogy nem a kollégáján fogom levezetni a használhatatlan beltéri okozta dühömet.

1. Mi okozza ezt?
2. Mikor várható végre normális box itton is?

Várnám a a javaslatát a hiba elhárítására.

köszönöm
Gábor

Szintén ezzel szopok, csak Cisco.. Volt itt szerelő aki azt ajánlotta hetente! telepítsem újra.
Na tájékoztatásul közlöm, így sem jó! Nem hívom fel az ügyfélszolgálatot, nem hallgatom a szarságukat 35-40 percig.
Pár hó és lejár a hűség úgyhogy pápá upc, ha nem vezetik be addig a Cl+ modul lehetőségét.
UPCDigitalGold+MediacardHD+HboMaxPak+Európa+SamsungUe27D5000+Lg42LW4500,FiberPower120

#5422 Felhasználó inaktív   multibit 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 26. 14:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Zoli12345 - Dátum: 2012. 01. 26. 11:25

Pár hó és lejár a hűség úgyhogy pápá upc, ha nem vezetik be addig a Cl+ modul lehetőségét.

Üdv a klubban!

#5423 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 17:55

Tuti, hogy ráküldtek valami pocsék szoftot, mert megint belefagy minden felvételbe.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5424 Felhasználó inaktív   KuNgZi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 10:30

sziasztok. Van mar vmi elorelepes digi tv ugyben? Az utobbi idoben nem figyeltem a hireket, pletykakat. elore is thx
PC: Asus m5a99x EVO R2.0 + FX8120@4Ghz@1.25V + Corsair H100i@2db Coolink Swif2 120p + Corsair Vegeance Blue 2*4GB DDR3 1600Mhz + Asus HD7850-DC2-2GD5-V2 @1100/1475 + OCZ Agility 3@60GB + Samsung 1TB Sata2 + CM 690 ii Advanced/window --- Samsung Galaxy S2 + 32GB Samsung Class10 MicroSD + Samsung MHL Adapter + JIG + OTG kábel

#5425 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: KuNgZi - Dátum: 2012. 01. 29. 10:30

sziasztok. Van mar vmi elorelepes digi tv ugyben? Az utobbi idoben nem figyeltem a hireket, pletykakat. elore is thx

Csatornaválaszték ügyben semmi, a boxok ugyanúgy szarok, epg-re mostanság kevesebbet panaszkodnak (de szerintem csak megszokta mindenki, hogy szar), ci kártya ügyben várható előrelépés, legalábbis ilyet hallottam valahol. Aztán meglássuk.
Én még most is azt mondom, hogy az árához képest keveset nyújt és azt is szarul.

#5426 Felhasználó inaktív   KuNgZi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 00:59

ja bocsi en nem igy ertettem :D digisportra gondoltam, csak rosszul irtam :(
PC: Asus m5a99x EVO R2.0 + FX8120@4Ghz@1.25V + Corsair H100i@2db Coolink Swif2 120p + Corsair Vegeance Blue 2*4GB DDR3 1600Mhz + Asus HD7850-DC2-2GD5-V2 @1100/1475 + OCZ Agility 3@60GB + Samsung 1TB Sata2 + CM 690 ii Advanced/window --- Samsung Galaxy S2 + 32GB Samsung Class10 MicroSD + Samsung MHL Adapter + JIG + OTG kábel

#5427 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 11:07

Nem tudja valaki, hogy csak a HD-s előfizetéshez jár HDMI-s box, vagy kérhetek olyat a sime Bronze csomaghoz is? Ha igen, mekkora ennek a plusz költsége?
Papesz

#5428 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 12:00

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2012. 01. 29. 14:25

Csatornaválaszték ügyben semmi, a boxok ugyanúgy szarok, epg-re mostanság kevesebbet panaszkodnak (de szerintem csak megszokta mindenki, hogy szar), ci kártya ügyben várható előrelépés, legalábbis ilyet hallottam valahol. Aztán meglássuk.
Én még most is azt mondom, hogy az árához képest keveset nyújt és azt is szarul.

Pedig valami előrelépés lehetne, ha más nem legalább a médiabox-okat kellene rendbe tenni. A Digi lassan kínálatban beéri a UPC-t, ahogy olvasom ott is megy már a Prizma TV és a Refelktor is, rövidesen bekerül a Fem3 és a Pro4 is, alig van már egy-két csatorna eltérés, pedig majdnem hogy a fele a havidíj. Ami plusz lenne a UPC-nél a műsorrögzítés, de az meg nem működik megbízhatóan.

#5429 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 12:56

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2012. 01. 30. 12:00

Pedig valami előrelépés lehetne, ha más nem legalább a médiabox-okat kellene rendbe tenni. A Digi lassan kínálatban beéri a UPC-t, ahogy olvasom ott is megy már a Prizma TV és a Refelktor is, rövidesen bekerül a Fem3 és a Pro4 is, alig van már egy-két csatorna eltérés, pedig majdnem hogy a fele a havidíj. Ami plusz lenne a UPC-nél a műsorrögzítés, de az meg nem működik megbízhatóan.

Ez ám a kínálat b+.
Márpedig valószínű, hogy a UPC-kábel repülni fog tőlünk, csak a net, meg a telefon marad.
Tv-ben még a műholdas UPC is jobb. De még lehet Digi is belőle.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)

#5430 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2012. 01. 30. 11:07

Nem tudja valaki, hogy csak a HD-s előfizetéshez jár HDMI-s box, vagy kérhetek olyat a sime Bronze csomaghoz is? Ha igen, mekkora ennek a plusz költsége?

Ha jól tudom kérhetsz olyan boxot nem HD-s csomaghoz is, csak pont ugyanannyiba kerül, mintha HD csomagot rendelnél. Szóval akkor már érdemesebb az. Aztán persze ha hülyeséget írtam majd kijavít valaki...

#5431 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: s.attesz - Dátum: 2012. 01. 30. 12:00

A médiaboxokkal kapcsolatban eléggé szkeptikus vagyok. Ha az elmúlt 3 évben nem sikerült rendbe rakni, akkor vagy a boxok hulladékok vagy a programozók, c válasz nem nagyon van.
Csatornakínálatban az analóg digi+ csomag (3100 Ft) van partiban a digit upc gold csomaggal (6300 Ft), egyedüli hátránya, hogy ott nincs comedy central.

#5432 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 13:19

Üzenet megtekintéseIdézet: KuNgZi - Dátum: 2012. 01. 30. 00:59

ja bocsi en nem igy ertettem :D digisportra gondoltam, csak rosszul irtam :(

Ja, hát az szinte biztosan nem lesz, ugyanis az upc és a té is ott tesz keresztbe a diginek, ahol csak tud, itt pedig tud.

#5433 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 13:24

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 01. 30. 12:56

Ez ám a kínálat b+.
Márpedig valószínű, hogy a UPC-kábel repülni fog tőlünk, csak a net, meg a telefon marad.

Net meg telefon minek marad? Ha van lehetőség madzagos digire akkor érdemes azokat is vinni. Persze ha nincs, akkor csak TV-ben van alternatíva. Valszeg én is inkább tennék fel egy tányért az erkélyre, ha nem északra nézne...
Tányéros pedig azóta sokkal jobb, mióta a digi árversenyre késztette őket. Most a nagyobb csomagjukban több csatornát adnak majdnem feleannyiért, mint a digit gold. Ezt kellene kicsit megpiszkálni (gvh, nmhh), mert nem hiszem el, hogy tányéroson feleannyiért tudnak szolgáltatni, a digi madzagon is feleannyiért tud szolgáltatni, csak ez a két mamut nem tud a monopolterületén annyiért szolgáltatni, mint a többi. Plusz 29-es körzet, nyilván.

Szerkesztette: xclusiv 2012. 01. 30. 13:25 -kor

#5434 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 13:38

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2012. 01. 30. 13:24

Net meg telefon minek marad? Ha van lehetőség madzagos digire akkor érdemes azokat is vinni. Persze ha nincs, akkor csak TV-ben van alternatíva.

Itt még nincs madzagos Digi.

Idézet

Most a nagyobb csomagjukban több csatornát adnak majdnem feleannyiért, mint a digit gold. Ezt kellene kicsit megpiszkálni (gvh, nmhh), mert nem hiszem el, hogy tányéroson feleannyiért tudnak szolgáltatni,

A tányéros UPC már nem teljesen azonos a drótossal. http://hu.upcdirect.com/a-upc-rol/
Műholdasként nem kell "hazai" szolgáltatónak lennie.

#5435 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 14:04

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 01. 30. 12:56

Ez ám a kínálat b+.

Ezeket csak azért említettem meg, mert ezek bekerülésével alig maradt különbség a két szolgáltató alapkínálata között. Ami meg plusz a UPC-n, az nem biztos hogy megéri a közel kétszeres árat.
Műholdas UPC-re nálunk nincs lehetőség, pont ellenkező oldalra néz a lakás.

#5436 Felhasználó inaktív   s.attesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 30. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2012. 01. 30. 13:17

A médiaboxokkal kapcsolatban eléggé szkeptikus vagyok. Ha az elmúlt 3 évben nem sikerült rendbe rakni, akkor vagy a boxok hulladékok vagy a programozók, c válasz nem nagyon van.
Csatornakínálatban az analóg digi+ csomag (3100 Ft) van partiban a digit upc gold csomaggal (6300 Ft), egyedüli hátránya, hogy ott nincs comedy central.

Nekünk tavaly november-december környékéig nem volt gondunk a médiabox-al, azóta lett nálunk teljesen instabil. A sorozat rögzítés egyáltalán nem megy, kikapcsolt állapotban gyakran lefagy, de mind a két box. A feketének még az is szokása lett, hogy a takarékos módból bekapcsolva időnként a kezdő telepítő képernyő fogad, mintha gyári beállítás lett volna futtatva.

#5437 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 15:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2012. 01. 30. 11:07

+1000HUF-al indult, most nem tudom mennyi, de benne van az ÁSZF-ben vagy valamelyik mellékletében.

#5438 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 16:45

Érdeklődésemre azt mondták, hogy a holland mérnökök március-áprilisra ígérték a Thomson boxokra a szoftverfrissítést, ami javítja a párhuzamos felvételekkel kapcsolatos hibákat is. Akkor tavasszal le lehet verni a UPC-n, ha nem teljesírik az igéretüket. :)
"Légy szerény mint én..."

#5439 Felhasználó inaktív   Zoli12345 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 31. 16:50

Üzenet megtekintéseIdézet: zoli62 - Dátum: 2012. 01. 31. 16:45

Érdeklődésemre azt mondták, hogy a holland mérnökök március-áprilisra ígérték a Thomson boxokra a szoftverfrissítést, ami javítja a párhuzamos felvételekkel kapcsolatos hibákat is. Akkor tavasszal le lehet verni a UPC-n, ha nem teljesírik az igéretüket. :)

Januárra meg az új csatornákat.. Így megy ez :)
UPCDigitalGold+MediacardHD+HboMaxPak+Európa+SamsungUe27D5000+Lg42LW4500,FiberPower120

#5440 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 14:37

FYI, úgy tűnik, hogy phishing (adathalász) támadás indult az UPC előfizetők adataira.
Bővebben: https://hup.hu/node/111373

Téma megosztása:

• (311 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.