Idézet: kisspeti - Dátum: 2012. 05. 29. 13:29
Most az a kérdés merült fel bennem, hogy a kódolás, hogyan történik. A kártya az egyetlen, ami alapján dönt a rendszer vagy, pedig az előfizető helye is számít?
Ezt azért kérdezem, mert szeretném kipróbálni egy olyan tévén, ami támogatja a mediacardot, s ha az máshol található, akkor működni fog a dekódolás?
Addig ugyanis nem hiszem el, hogy a tévével van a hiba, amíg nem látom, hogy ezzel a kártyával egy másik tévé gond nélkül dekódol minden csatornát.
Most este újból felhívtam az ügyfélszolgálatot. Most már nem azzal kezdtem, hogy nem szerepel a tévém a listában, hanem azzal, hogy a csatornák nagy részét nem tudom nézni.
Az ügyfélszolgálatos bekérte a kártya számát, majd azt mondta, hogy újraindít valamit a rendszerben. Ezután sem változott a helyzet, s megkért, hogy kezdjem el újra kerestetni a csatornákat.
Az automata keresés után, minden a csomagomban lévő csatorna elérhető lett! A HD csatornák nagyon jól néznek ki.
Szóval valami hiba volt a központi rendszerben, s a tévém (LG 50PK550) tökéletesen kezeli a CI+ modult!