Idézet: Uuncsiii - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 14:41
Te is visszaolvashatsz ám néha...
Írta hogy egyelőre egy modul, és ha mennek lefelé az árak (valamikor), akkor jön bele még egy egygigás modul. Egyelőre csak kibírja.
Persze hogy lassabb lesz némileg a gép, de azért túlélhető talán. Tényleg, valaki tud mutatni egy dual channel VS single channel A64-es teljesítménytesztet?
Karácsony alkalmából most emelkedni fognak az árak (ha még nem kezdték volna), nem kell aggódni - januárban meg semmit nem lehet majd kapni. Ehhez nem kell jóstehetség.
Ugyanilyen rendszerem van (igaz, 667es rammal és 1800XL-el), de érezhető a különbség;
tesztet nem tudok, mert nem fotózgattam, csak kipróbáltam
2×512/533 a lassabb modulok ellenére érezhetően gyorsabb volt a rendszer, mint a 667es 1G-vel
sőt... kipróbáltam úgy is, h betoltam az 1G mellé a 2×512-t... hát eszméletlen... amíg a lassú modullal dualban hozott pár százast, addig így több ezrest is (everestben)... szal nem gyenge úgy sem, ha most 2×512-t vesz és később még 1G-t mellé.
Egyébként én is arra várok most, h lemenjenek az árak. Mint látod, nálam is csak egy modul van

Szal 2×1G dual tesztet max akkor tudnék csinálni (de addig sokan mások is szívesen csinálnak neked

)
Nem halál, mert gyorsabban fut az előző rendszernél (ami már megnyugtató), de olyan szintű gyorsulást ért el dual1G + 1G-vel, h huhhu
Egyébként még a modulok különbözőségével se volt gond.. sőőt
Találtak egy közös órajelet (segítettem egy kis fsb-tuninggal

) és a kisebbik ramok időzítésein futottak - azaz asszem vmi 600+os órajel és 4-4-4-12
De mondom, még egy laikus is látta volna a különbséget