HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#1721 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 08. 17:19

http://body.builder.hu/edzotermek.htm4
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#1722 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 08. 19:34

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 10:28

Most figyelek arra, hogy naponta mindig ugyanakkor eszem és délután 4 után már semmit. Meg kenyeret teljesen elhagytam, csak minimális barna teljes kiörlésű rozskenyeret eszem. Csak ugye a gyomrom ehhez nincs szokva, mert régen még éjfélkor is nekiálltunk pizzázni. Akkor még nem látszott, most már igen, szóval tennem kell ellene. Meg nem is kilóra mérem magam, hanem mindig centire, és ott már -5-6 centiben vagyok, szóval érzem meg látom, hogy elindult valami, csak a mellemen látszik nagyon.

A délutáni koplalás szerintem sem jó ötlet... Egyrészt tuti hogy estére kiürül a szervezeted és nekiáll izmot lebontani, meg ha azt gondolja hogy éhezés van akkor asszem hajlamosabb a bevitt tápanyagot elraktározni - zsír formájában... Inkább lassabban, de okosabban szabadulj a kilóktól :)

Nem annyira fogyókúrázni kell, az sosem egészséges, inkább életmódot kell változtatni, és akkor valószínűleg a bőröd is jobban alkalmazkodik a változáshoz. Ha nem kalóriadús ételeket eszel, és rendszeresen mozogsz, akkor általában simán degeszre eheted magad. Nem lesz olyan gyors az eredménye, de hosszú távon is megmarad és kevesebb lemondással jár.

Amit érdemes lehet még figyelni, az az ivás. Naponta 3-4 kávé cukorral, kóla, sőt még a 100%-os gyümölcslé is sokat számít, alkoholról nem is beszélve... ha ezt mind vízzel helyettesíted akkor pl. többet ehetsz :)
LY

#1723 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 06:25

általában csak vizet iszom napközben. A kaja...sajnos az volt mindig a gyengém...és ezzel küzdök leginkább...
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1724 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 14:58

erről mit kell tudni, érdemes?
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#1725 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 16:27

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 6:27

Sziasztok!

Sajnos nem vagyok nagyon hozzáértő a témában, ezért is kérdeznék. Szóval pár hónapja felkapkodtam pár kilót, és meg akarok/akartam szabadulni tőle. Odafigyelek, hogy mit eszem és heti 3x aerobikra megyek, meg ha időm engedi akkor konditeremben bicikli és taposógépezem. El is kezdtem szépen karcsúsodni, csak az a baj, hogy leginkább a mellem fogyott...mondjuk úgy a felére. Ettől eléggé kivagyok, mert alapból nem nagy, pont jó volt, de így nagyon nem. Mit lehetne tenni, hogy a fogyás működjön még egy darabig, de a mellem ne fogyjon már tovább.... :(

Tudtommal a kosaras melltartó viselésén és szilikonbeültetésen kívül sajnos nem sok mindent.
Biztos találsz ilyen mellnövelő csodaszereket, de hogy ezek valóban működnek-e az kérdéses.
Wherever you go, go with all your heart.

#1726 Felhasználó inaktív   critical_source 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 19:07

Idézet: Asker - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 15:58

Edzés előtti bedurrantó röviden. szerintem csak akkor szedj ilyeneket, ha nagyon rendben vagy fehérje-szénhidráz szinten, nagy vagy és már nem tudsz fejlődni, meg az edzést szeretnéd megkönnyíteni.

#1727 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 19:59

aha, köszi.

akkor nemjóötlet  bevenni egy ilyet CrossFit edzés előtt?
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#1728 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 20:13

SZVSZ semmi szükség rá... Ha mindenképpen pénzt akarsz elverni, akkor vegyél fehérjeturmixot. SZVSZ pont a Crossfit az ahol aztán végképp nem mondhatod azt, hogy nem tudsz keményebben dolgozni és már csak a mindenféle bizbaszoktól remélhetsz fejlődést :)
LY

#1729 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 13:32

de itt most az a lényeg hogy minél gyorsabban fejlődjek XD

#1730 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 21:30

Akkor szedjél szteroidokat, növekedési hormont, meg ilyeneket, baszki.

Többi embernek bőven jó az hogy rendesen edzenek, esznek és alszanak, nem értem neked miért nem elég...
LY

#1731 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 21:59

Idézet: Asker - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 13:32

de itt most az a lényeg hogy minél gyorsabban fejlődjek XD

Pénz kérdése.  :smoker:
Ha van dollár, akkor szaktanácsot bárhol kapsz mellé.

Aztán kifekszel, mint roger nyúl a golfkocsiba. Hajrá.  ;)
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1732 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 22:00

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 21:30

Akkor szedjél szteroidokat, növekedési hormont, meg ilyeneket, baszki.

Többi embernek bőven jó az hogy rendesen edzenek, esznek és alszanak, nem értem neked miért nem elég...

:D
Wherever you go, go with all your heart.

#1733 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 22:20

Idézet: Papa - Dátum: 2008. Apr. 11., Friday - 21:59

Aztán kifekszel, mint roger nyúl a golfkocsiba. Hajrá.  ;)

hmmm?

#1734 Felhasználó inaktív   critical_source 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 18:09

Idézet: Asker - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 23:20

hmmm?

röviden eddzél és ne koxoljál  :)

#1735 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 13. 18:12

Idézet: critical_source - Dátum: 2008. Apr. 13., Sunday - 18:09

röviden eddzél és ne koxoljál  :)

a kreatin is kox?

#1736 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 09:42

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. ápr. 8., kedd - 9:28

Nem is a koplalásra gondolok, csak éppen én nagyon szeretem a gyomrom és eddig ettem mindent, amit csak akartam. Most figyelek arra, hogy naponta mindig ugyanakkor eszem és délután 4 után már semmit. Meg kenyeret teljesen elhagytam, csak minimális barna teljes kiörlésű rozskenyeret eszem. Csak ugye a gyomrom ehhez nincs szokva, mert régen még éjfélkor is nekiálltunk pizzázni. Akkor még nem látszott, most már igen, szóval tennem kell ellene. Meg nem is kilóra mérem magam, hanem mindig centire, és ott már -5-6 centiben vagyok, szóval érzem meg látom, hogy elindult valami, csak a mellemen látszik nagyon.

Délután/este egyél sok zöldséget, fehér husit (csirkemell, hal). Ebből nem tudsz annyit pusztítani, h hizlaljon. Ha nem eszel, akkor csak a gyomrod készíted ki, és a szervezeted elöbb az izmot bontja le.
Délelött nyugodtan ehetsz mindent, sok értelme nincs 2 hónap alatt mellből/izomből fogyni, h a zsír megmaradjon.
Ugrabugrára figyelj, egyre valószinűbb, h a futás pl egészségtelen, az aerobik is összerázza a belsőd, ami még jól jöhetne, ha késsőbb gyereket szeretnél.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1737 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 10:10

Idézet: leslie - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 10:42

Délután/este egyél sok zöldséget, fehér husit (csirkemell, hal). Ebből nem tudsz annyit pusztítani, h hizlaljon. Ha nem eszel, akkor csak a gyomrod készíted ki, és a szervezeted elöbb az izmot bontja le.
Délelött nyugodtan ehetsz mindent, sok értelme nincs 2 hónap alatt mellből/izomből fogyni, h a zsír megmaradjon.
Ugrabugrára figyelj, egyre valószinűbb, h a futás pl egészségtelen, az aerobik is összerázza a belsőd, ami még jól jöhetne, ha késsőbb gyereket szeretnél.

Én nem szabtam időt annak, hogy mennyi idő alatt akarok fogyni vagy ilyesmi. Nem is megy olyan nagy intenzitással, csak sajnos ugye onnan megy le, ahonnan nem kéne.
Erről én is olvastam már, hogy a futás és az aerobic nem a legjobb. Jelenleg konditeremben való súlyzózás, előtte 30 perc bicikli van. A karomon, lábamon kezd lassan látszani, a hasamon még nemigen.
Kérdés: egy emberke mondta, hogy igyak edzés után (vagy ha aznap nem megyek, akkor napközben) egy fehérjeturmixot, és ezzel nem fog a mellemből lemenni, illetve jobban fog menni az alakulás. Ez valóban így van lányok esetében is? Érdemes lenne megpróbálnom?
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1738 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 10:14

Leslie-nek igaza vagyon:
http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_79...em_szabadna.php
LY

#1739 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 10:37

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 10:10

Én nem szabtam időt annak, hogy mennyi idő alatt akarok fogyni vagy ilyesmi. Nem is megy olyan nagy intenzitással, csak sajnos ugye onnan megy le, ahonnan nem kéne.
Erről én is olvastam már, hogy a futás és az aerobic nem a legjobb. Jelenleg konditeremben való súlyzózás, előtte 30 perc bicikli van. A karomon, lábamon kezd lassan látszani, a hasamon még nemigen.
Kérdés: egy emberke mondta, hogy igyak edzés után (vagy ha aznap nem megyek, akkor napközben) egy fehérjeturmixot, és ezzel nem fog a mellemből lemenni, illetve jobban fog menni az alakulás. Ez valóban így van lányok esetében is? Érdemes lenne megpróbálnom?

Szerintem ez az edzés OK, feltéve, h heti 3-4 alkalom megvan. Zsírégetés általában 45 perc aerob mozgás után következik be.
Turmixot ihatsz, a fogyásod nem fogja befolyásolni (edzés után a szervezeted nem igazán nyúl a zsírraktárhoz), viszont izom jobban formásodik tőle. De ha hazamész, és eszel husit, ugyanott vagy, ezt a pénztárcád döntse el. Nem felesleges, de ártani biztos nem árt. Kaját nem váltja ki...

Vitaminokra figyelj, esetleg vmi lightos multivitamint a bodybuilder shopból rendelhetsz. :) Ha annyira koplalsz, akkor kalcium-magnézium is fontos lehet, lekoptatod a mozgással az izületeidet, akkor kampó.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1740 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 14. 10:40

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. ápr. 14., hétfő - 11:10

Hát ööö, szerintem a fehérjeturmixnak nem sok köze van ahhoz hogy a szervezeted honnan kezdi lebontani a zsírszövetet. Arra jó lehet, hogy megakadályozza az izomvesztést, ami egyébként könnyen fennállhat nálad, ha tényleg egész este koplalsz és láthatóan fogysz is. De akkor már inkább egyél tojást meg húst, vagy sovány sajtot, és persze zöldséget, mert azzal jól is laksz, pár deci turmix meg mintha ott se lett volna...

A turmixnak igazából az az értelme, hogy elkészíteni, elfogyasztani és megemészteni is könnyebb, gyorsabb, mint 15-20 deka csirkét, így ha valaki relatíve sok fehérjét akar enni, hogy növelhesse/megtarthassa az izomtömegét, akkor kiválthat vele a napi 5-6 étkezésből kettőt vagy akár hármat is.

De amiket az elmúlt pár hónapban összeolvastam, az alapján táplálkozástudomány témában gyakorlatilag mindenféle módszert kitaláltak már, egymással tök ellentéteseket is. Egyszerre csak X mennyiséget tud megemészteni a szervezet, ezért egyél két-három óránként (hagyományos bodybuilder megközelítés, meg Zone Diet) - kontra egész délelőttös koplalás és este egy nagy étkezés (Warrior Diet) mert az ősember szervezetét erre tréningezte az evolúció. Szóval mindegyik elmélethez van tudományos magyarázat, vannak kísérleti eredmények, és persze elégedett kliensek mert mindegyikhez kapható könyv is.

Szóval ember legyen a talpán aki megmondja hogy melyik a jó... de szerintem hosszú távon mindenképpen az a jó módszer, amit minimális áldozatvállalással tudsz fenntartani.
LY

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.