HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#1871 Felhasználó inaktív   Dorian 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 08. 20:27

Sziasztok!
Most kezdtem kettlebell edzést, tanácsra lenne szükségem:
Milyen táplálékkiegészítőt érdemes vennem (márka / típus) ? Valami fehérjeport szeretnék és majd adagolok hozzá szőlőcukrot, talán úgy gazdaságosabb, mint gyári protein - szénhidrát keverést venni, hisz ugyanaz, vagy nem?
Tudom, a kettlebell nem tipikusan izomtömeg növelő sport, de amit lehet, szeretnék kihozni belőle, mert nem ártana kinézetileg. Szóval van egy csomó gyártó és azon belül is egy csomó termék, baromira nagy a választék... Nyilván minél olcsóbban akarok minél jobb minőséget. Van egyáltalán ezek között minőségi különbség?
Acer 5740, Samsung PS50C530, Denon 2809, H/K HD755, Venice V13, Pioneer DV490, Dali Concept 6 szett, Heco Vitas 30A sub, Pentax Kx szett +FA50/1.4

#1872 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 22:45

Idézet: Dorian - Dátum: 2008. jún. 8., vasárnap - 20:27

Milyen táplálékkiegészítőt érdemes vennem (márka / típus) ? Valami fehérjeport szeretnék és majd adagolok hozzá szőlőcukrot, talán úgy gazdaságosabb, mint gyári protein - szénhidrát keverést venni, hisz ugyanaz, vagy nem?

Szervusz Druszám!  :D
Cytogen Whey Pro 6kg - Ajánlom a csokisat, mert azt nem lehet megunni. A többi ízt viszont nagyon gyorsan.
Jó még a Scitec 100% Whey Protein is. Ebben most 10 új íz van, érdemes kis mennyiségekkel tesztelni őket.

Szerkesztette: Dorien 2008. 06. 08. 22:47 -kor

Wherever you go, go with all your heart.

#1873 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 23:14

Idézet: Dorian - Dátum: 2008. jún. 8., vasárnap - 14:27

Sziasztok!
Most kezdtem kettlebell edzést, tanácsra lenne szükségem:
Tudom, a kettlebell nem tipikusan izomtömeg növelő sport, de amit lehet, szeretnék kihozni belőle, mert nem ártana kinézetileg. Szóval van egy csomó gyártó és azon belül is egy csomó termék, baromira nagy a választék... Nyilván minél olcsóbban akarok minél jobb minőséget. Van egyáltalán ezek között minőségi különbség?

Bar en viszonylag laikus vagyok, de par dolog az biztos:
- feherje + szolocukor az nem egyenlo egy tomegelo formulaval. Ugyanis nagyon sokfele szenhidrat es cukor letezik es egy normalis termekben ezeket ugy kombinaljak, hogy a felszivodas idoben minel egyenletesebb legyen, a szolocukor nem ilyen. Van meg egyszerubb cukrokbol gyumolcscukor (fruktoz), a szacharoz a repacukor, tejcukor (laktoz), meg meg par, aztan vannak az osszetett cukrok (oligoszacharid). Mondjuk ha termek osszetetelt megnezel el lehet azert menni ilyen manualis keveres iranyba, pl sokan toljak kulon a maltodextrint.
- feherje es feherje kozott is nagyon sok kulonbseg van. Milyen feherje pl, tisztan tejsavo (ez elvileg a "legtomenyebb", 120% a tojasfeherjehez kepest), siman tejfeherje, szojafeherje, tojasfeherje; mind-mind szamit, kulonbozo adalekok is lehetnek a porban
- Aztan ott van a konkret termak marka, brand. Ott is sokfele van, ki erre ki arra eskuszik, de azert lehet tudni mi a jo minoseg.

Szoval nagyon-nagyon sok parameter van, a gyakorlottabb gyurmasok gyakorlatban is tudjak, en mindig csak hust toltam.

Szerkesztette: tocsa 2008. 06. 08. 23:15 -kor

0012f4a4 7c16e0c7 mfc71!CWnd::DefWindowProcA+0x42

#1874 Felhasználó inaktív   Dorian 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 09. 08:52

Idézet: Dorien - Dátum: 2008. jún. 8., vasárnap - 22:45

Szervusz Druszám!  :D
Cytogen Whey Pro 6kg - Ajánlom a csokisat, mert azt nem lehet megunni. A többi ízt viszont nagyon gyorsan.
Jó még a Scitec 100% Whey Protein is. Ebben most 10 új íz van, érdemes kis mennyiségekkel tesztelni őket.

:D
Közben nézelődtem, megerősítettél a Cyto Whey Pro-ban :)

Maltodextrint hol lehet venni?
Valami olyasmi rémlik, hogy az lassabb  felszívódású, mint a szőlőcukor, tehát reggel malto-t edzés után szőlőcukrot kevernék hozzá.
Acer 5740, Samsung PS50C530, Denon 2809, H/K HD755, Venice V13, Pioneer DV490, Dali Concept 6 szett, Heco Vitas 30A sub, Pentax Kx szett +FA50/1.4

#1875 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 13. 14:53

Melyik a legjobb ar / ertek zsiregeto a piacon?
Mondjuk nem spiro es tarsai versenyzokre gondoltam, hanem rendesen bolti motyokra.

Szerkesztette: Papa 2008. 06. 13. 14:56 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1876 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 14. 13:43

Idézet: Papa - Dátum: 2008. jún. 13., péntek - 14:53

Melyik a legjobb ar / ertek zsiregeto a piacon?
Mondjuk nem spiro es tarsai versenyzokre gondoltam, hanem rendesen bolti motyokra.

A futócipő. :D
Wherever you go, go with all your heart.

#1877 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 12:01

Kicsit kapcsolódik a kérdésem a topichoz, úgyhogy kérdezek:
gondolom mindenki hallott már a 90 napos diétáról (egyik nap fehérjenap, majd keményítő, majd szénhidrát majd gyümölcsnap). Én most ezt kezdtem el a kondi mellett, mert egy pár kiló zsíros felesleget le kellene dobni. Azt hallottam, hogy ez a diéta azért eredményes hamar nagy fogyást, mert az izmot bontja le leginkább. Ez igaz? Mert kicsit utánaolvastam, de volt ott mindenféle vélemény. Ha kondi mellett csinálom, ennek akkor is fenn állhat a veszélye?

Előre köszi a véleményeket
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1878 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 14:03

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 13:01

A leghatásosabb az lenne, ha naponta 30-60 percet mozognál. :)

#1879 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 16:22

Idézet: Lipton - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 15:03

A leghatásosabb az lenne, ha naponta 30-60 percet mozognál. :)

az megvan, bár nincs látványos eredménye...
fél óra a munkahely gyalog, utána minden nap (de ha nem is akkor minden másnap) kondi.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1880 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 06. 19. 16:30

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 17:22

fél óra a munkahely gyalog, utána minden nap (de ha nem is akkor minden másnap) kondi.

Naponta egyben!!! min. 45 perc futás/taposás/bringa 110-es pulzussal, csodát tenne.  ;)

#1881 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 16:39

Idézet: cyberde - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 17:30

Naponta egyben!!! min. 45 perc futás/taposás/bringa 110-es pulzussal, csodát tenne.  ;)

ha 45 percet nem is, de 30 percet szoktam a teremben bringázni. Vagy úgy hogy 15 perc bringa, a többi elipszis vagy taposógép.

#1882 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 16:51

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 13:01

gondolom mindenki hallott már a 90 napos diétáról (egyik nap fehérjenap, majd keményítő, majd szénhidrát majd gyümölcsnap). Én most ezt kezdtem el a kondi mellett, mert egy pár kiló zsíros felesleget le kellene dobni. Azt hallottam, hogy ez a diéta azért eredményes hamar nagy fogyást, mert az izmot bontja le leginkább. Ez igaz? Mert kicsit utánaolvastam, de volt ott mindenféle vélemény. Ha kondi mellett csinálom, ennek akkor is fenn állhat a veszélye?

Előre köszi a véleményeket

az izom fehérje+víz (+egyéb).
azokon a napokon, amikor nem eszel fehérjetartalmú ételeket mégis mitől maradna fenn az izom?

Szerkesztette: fLeSs 2008. 06. 19. 16:51 -kor

#1883 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 06. 19. 18:01

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 17:39

ha 45 percet nem is, de 30 percet szoktam a teremben bringázni. Vagy úgy hogy 15 perc bringa, a többi elipszis vagy taposógép.

Folyamatos terhelés esetén, a szervezet számára legkönnyebben felhasználható energia a cukor(szénhidrát), de ez nem raktározódik, úh. ha ez elfogy a vérből és nincs gyorsan felszívódó utánpótlás az emésztőrendszerben, a szervezet, gyorsan a következő legkönnyebben hozzáférhető belső energiaforrást a fehérjét (izmot) kezdi lebontani/elégetni. Amikor normalizálódik az energiaháztartás, (kb 40-45 perc folyamatos terhelés után) csak akkor kezdődik a legnehezebben átalakítható/elégethető zsír felhasználása. :)

Az ennél rövidebb terhelés, csak az anyagcserét gyorsítja. Magyarul, csak jól megéhezel, jól belebüdösödsz a ruhádba, tolsz akkorákat mint egy mammut, :wc2:  viszont a popsi az továbbra is csak fityegni fog.  :D

#1884 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 20:34

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 17:22

Nekem a napi 2x30 perc szobabriga nagyon hatásos eddig.
Mit iszol? A gyümölcslevekben, ice teákban, stb., rengeteg kalória van.

#1885 Felhasználó inaktív   critical_source 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 22:03

Idézet: Lipton - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 21:34

Nekem a napi 2x30 perc szobabriga nagyon hatásos eddig.
Mit iszol? A gyümölcslevekben, ice teákban, stb., rengeteg kalória van.

:offtopic:
A Lipton IceTea-ban is?  :p

/on

#1886 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 22:30

Idézet: critical_source - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 23:03

:offtopic:
A Lipton IceTea-ban is?  :p

/on

Sajnos igen. :( Ami jó, az általában hízlal is. :)
Nagyon kevés ilyesmit iszok most, mert sok kalória van benne, és pár litert simán meg lehet inni egy nap. A gyümölcslevekben viszont sokkal több kalória van mint a teákban. A legdurvább a kakaó, amit szintén nagyon szeretek.
Szerencsére szeretem az ásványvizet is. :)

#1887 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 06:32

Akkor milyen étrend kéne az edzés mellé ami nem az izmaimat bonja, de lemenne rólam a zsír meg az udnorító narancsbőröm (bár attól szerintem az életben nem fogok tudni megszabadulni). Mert én már kezdem feladni az egészet.

#1888 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 06. 20. 08:51

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 7:32

Akkor milyen étrend kéne az edzés mellé ami nem az izmaimat bonja, de lemenne rólam a zsír meg az udnorító narancsbőröm (bár attól szerintem az életben nem fogok tudni megszabadulni). Mert én már kezdem feladni az egészet.

Fehérjedús, szénhidrátszegény, zsírmentes, a legjobb, só és fűszerek nélküli vízben főtt csirkemell/tengeri halfilé, főtt rizs. :idea:  Ha ezt kibírod 3-4 hónapig, még a hasad is bekockásodhat.  :cool:

A narancsbőr, aerob tréningtől nem múlik el, esetleg kevésbé látszik, azt valszeg csak a "tévésopp" által forgalmazott csodaszerek tüntetik el teljesen.  :)

#1889 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 09:47

Idézet: cyberde - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 9:51

A narancsbőr, aerob tréningtől nem múlik el, esetleg kevésbé látszik, azt valszeg csak a "tévésopp" által forgalmazott csodaszerek tüntetik el teljesen.  :)

Vicces vagy. :omg:  :D  Na de komolyan akkor mivel tűntethető el???

Szerkesztette: Chewbacca 2008. 06. 20. 10:17 -kor

#1890 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 10:30

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 9:47

Vicces vagy. :omg:  :D  Na de komolyan akkor mivel tűntethető el???

Műtét maximum. Barnító krém. De az már olyan marad...
Az nevet utoljára, aki először üt.

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.