HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2221 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 09. 12:20

hát a kajátban a szénhidrátot visszafogtam amennyire csak lehet, maximum csak délelőtt, reggelire péksüti. Utána sovány husi, meg párolt zöldség, nagyon ritkán tészta vagy rízs, este semmi csak a turmix. Fél liter, abból 3 deci 0,1%os tej a többi víz. A gyomrom tök össze van szűkülve már nem is éhezem annyira, bár most bele tudnék harapni a monitorba :D
a cuccról leállok csak a fehérje marad, meg a minimum kaja meg +2 nap edzés
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2222 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 07:54

Xenadrine zsírégetőről valaki valami tapasztalatot tud mondani?
Köszi
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2223 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 09:10

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 7:54

Xenadrine zsírégetőről valaki valami tapasztalatot tud mondani?
Köszi

nem ismerem.
Viszont próbáltam pár dolgot, azokról tudok mondani személyes tapasztlatot.
Előszőr pár éve thermo-x kapszula, edzés alatt érezhetően fűtött, rendesen égtem, mintha lázas lennék vagy vmi, de amúgy drámai változás nem volt.
Aztán kipróbáltam reformot (azt mondják ez a legjobb), hát ez sem nagyon vált be.
Ami viszont nekem működött, illetve amire érezhetően jól és láthatóan reagált a szervezetem az a carnitin, előbb a sima 500as később illetve ma napig ha veszem Mega Carni-X (1000mgos kapszulák).
Na ez fogyásban nekem no.1 :up:

Szerkesztette: laragirl83 2009. 01. 05. 09:12 -kor

ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#2224 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 10:45

carnitines italt fogyasztok 500mg/üveggel. nagy hatását nem érzem mondjuk, lehet, hogy tabletta formájában kéne nekem is próbálkoznom. Írtad, hogy a ReFormot szedted, azt szedtem idáig, nem mondom, van most kis eredmény, bár nem biztos, hogy ennek hatására. Ami viszont érdekes, hogy azóta elállt a 2 éve tartó hajhullásom (!!).

valami ütősebb cucc kellene, mert sajnos a zsír nagyon ragaszkodik hozzám.

#2225 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 12:00

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 10:45

carnitines italt fogyasztok 500mg/üveggel. nagy hatását nem érzem mondjuk, lehet, hogy tabletta formájában kéne nekem is próbálkoznom. Írtad, hogy a ReFormot szedted, azt szedtem idáig, nem mondom, van most kis eredmény, bár nem biztos, hogy ennek hatására. Ami viszont érdekes, hogy azóta elállt a 2 éve tartó hajhullásom (!!).

valami ütősebb cucc kellene, mert sajnos a zsír nagyon ragaszkodik hozzám.

Italos felejtős szvsz, kapszulás megoldás, 1 órával edzés előtt aztán hajrá! :up:

Kemény kardio edzés, futás, taposás, és sok-sok hasazás, illetve a napi 5 étkezés, és ugye nem többet mint eddig, de mondjuk szétbonatni, azonos mennyiséget 5 étkezésre.
Én így csinálom: reggeli, tízórai, ebéd első fele, ebéd második fele, vacsi.
2-3 óra van a kajálások között így. Nekem maximálisan bevált. Sosincs teltség érzet, vagyis nem eszed magad dögrovásig, a szervezet pedig tudja hogy megfelelően biztosított a táplálék bevitel, így nem a zsírt raktározza hanem égeti. :up:
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#2226 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 12:27

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 12:00

Italos felejtős szvsz, kapszulás megoldás, 1 órával edzés előtt aztán hajrá! :up:

Mi a különbség az italos és kapszulás között? :think: Elvileg az italosnak még gyorsabban fel kéne szívódnia...
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2227 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 12:32

Idézet: leslie - Dátum: 2008. nov. 14., péntek - 20:22

Olyan eredmény, amire más is mondja, h látszik, az 3 év. Pasiknál 4-5 év, mire nem azt kérdezik, h mit edzel, hanem maguktól tudják, h gyúr az ember. De én már csak azt mondom, h sakkozom, és sárkányt eregetek. :)

Lehet hogy tök más a mércénk de nálam már 1-1,5 hónap után - ha tényleg rendszeres az edzés -látványos az eredmény... ez persze nem izomhegyeket jelent, de sokkal formásabb, feszesebb leszek, és kérdezgetik hogy fogytam-e. :) (Amit persze nem, de az összahatás sokkal jobb. :)) Az a baj csak hogy ha abbamarad a rendszeres edzés akkor nagyon gyorsan (kb 3 hét után) visszaáll a korábbi állapot. Ááááá, így ünnepek után ne is beszéljünk erről. :fear:

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2228 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 12:38

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 12:00

Kemény kardio edzés, futás, taposás, és sok-sok hasazás, illetve a napi 5 étkezés, és ugye nem többet mint eddig, de mondjuk szétbonatni, azonos mennyiséget 5 étkezésre.
Én így csinálom: reggeli, tízórai, ebéd első fele, ebéd második fele, vacsi.
2-3 óra van a kajálások között így. Nekem maximálisan bevált. Sosincs teltség érzet, vagyis nem eszed magad dögrovásig, a szervezet pedig tudja hogy megfelelően biztosított a táplálék bevitel, így nem a zsírt raktározza hanem égeti. :up:

nekem nem vált be ez a szigorúan betartott napi 5x étkezés. 3 óránként jelzett a gyomrom hogy kaját kér, ami gyakran nem oldható meg és bazi kényelmetlen. másrészt állandó kajálhatnékom lett tőle és a végére (az edzések ellenére is) inkább híztam egy kicsit mint fogytam... most is kb 3-5x eszem egy nap, de ebből csak 1 főétkezés (ebéd) a többi meg inkább csak amolyan nasizás... persze ez legytöbbször gyümölcs vagy joghurtot, és olykor csoki :) és akkor sem halok éhen ha 1-1 kimarad.

#2229 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 12:39

Idézet: blabla* - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 12:32

Lehet hogy tök más a mércénk de nálam már 1-1,5 hónap után - ha tényleg rendszeres az edzés -látványos az eredmény... ez persze nem izomhegyeket jelent, de sokkal formásabb, feszesebb leszek, és kérdezgetik hogy fogytam-e. :) (Amit persze nem, de az összahatás sokkal jobb. :)) Az a baj csak hogy ha abbamarad a rendszeres edzés akkor nagyon gyorsan (kb 3 hét után) visszaáll a korábbi állapot. Ááááá, így ünnepek után ne is beszéljünk erről. :fear:

Pasinál nem a szokásos nyári egyszezonos strandizomzatra gondoltam, hanem mondjuk 20-25kg izomra, ez mondjuk nem is 5 év, de ez lenne a lényeg. :)
Vékonyabb nőkön nyilván hamarabb meglátszik az eredmény.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2230 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 12:43

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. dec. 9., kedd - 7:19

Mondjuk ami aggaszt, hogy megmérettem a testzsír szintem és 28% lett (165cm/65kg) és az elég sok, a táblázat szerint 17-22% lenne a normális. :(

Ez becsapós lehet, attól függ milyen napszakban méree, mennyit ettél előtte stb. Másrészt az sem mindegy hogy a kézi mérővel vagy mérleggel méred. A kézi mérős általában magasabb értéket mutat (főleg nőknél) mert a felsőtesten több a zsír mint a lábakon. Úgy rémlik hogy a kettő átlaga lenne a legpontosabb... :think:

Mennyit edzel egyébként és mióta?

#2231 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 12:45

Idézet: leslie - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 12:39

Pasinál nem a szokásos nyári egyszezonos strandizomzatra gondoltam, hanem mondjuk 20-25kg izomra, ez mondjuk nem is 5 év, de ez lenne a lényeg. :)
Vékonyabb nőkön nyilván hamarabb meglátszik az eredmény.

Én nem oda tartozom. :Đ

#2232 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 13:09

Idézet: blabla* - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 12:27

Mi a különbség az italos és kapszulás között? :think: Elvileg az italosnak még gyorsabban fel kéne szívódnia...

Egy ilyen ital 350-400ft.
Ha napi 1-el számolsz csak az 1 hónapban már ~8 ezer ft.
Ezzel szemben a kapszulás 90dbos kerül 5700-ba, ami nem 1 hónapig tart. :up:
Felszívódás miatt kell 1 órával edzés előtt bevenni kapszulát.

#2233 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 13:53

Tud valaki olcsóbban szerezni Atlas fekpadot?

#2234 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 01. 05. 13:56

Idézet: blabla* - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 12:43

Ez becsapós lehet, attól függ milyen napszakban méree, mennyit ettél előtte stb. Másrészt az sem mindegy hogy a kézi mérővel vagy mérleggel méred. A kézi mérős általában magasabb értéket mutat (főleg nőknél) mert a felsőtesten több a zsír mint a lábakon. Úgy rémlik hogy a kettő átlaga lenne a legpontosabb... :think:

Mennyit edzel egyébként és mióta?

_7 pontos testzsír% mérés_

#2235 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 14:26

mérleggel mértem, nem kézivel... :(

7. hónapja, hogy járok edzeni, spiningelek, heti 3-4 alkalommal. Másfél óra, ezalatt kb 10-13km-t tekerünk,  ebben van sprint, hegy, csípőkitartással (ezeket állva), sima tekerés közben kézi súlyzózás. 60 perc tekerés után 15 perc hasizomgyakorlatok (természetesen ez már talajon). Edzés alatt van rajtam termo-naci, kb olyan mintha be lennék tekercselve, nagyon jól izzaszt. Edzés közben BioTech L-karnitint fogyasztok, eddig meg ReFormot is szedtem.

Nem mondom, a karomon, mellkasomon, vállamon szépen látszik is, formás és némi izom is kezd kilátszódni, a zsír kezd onnan eltűnni. A combomon is alakul, feszesebb, formásabb, popsiból fogytam is, az is sokkal formásabb. Bár ennyi idő után nagyobb eredményre számítottam volna, de aki a kicsit nem becsüli... Izom is azóta kezd látszódni, mióta edzés után vacsi helyett Whey protein 100% fehérje turmixot iszom.

Most 1 számmal kisebb naci jó lenne már rám, de hasból nem igen megy le, és emiatt még marad a régi naci, igaz a popómon meg a combomon lóg már, de nem baj, várok még.

Lehet megpróbálom amit te mondasz, lehet a kapszulás karnitin jobban hat, vagy nem is tudom.

#2236 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 14:51

Ha ennyit mozogsz, és továbbra sem eszel husit, akkor simán bepróbálhatsz napi 3 adag fehérjét is... :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2237 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 14:55

Meg növihormont, szemestakarmánnyal.
/Grat, hogy ilyen kitartó vagy! :respect:/
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2238 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 05. 15:18

Idézet: leslie - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 15:51

Ha ennyit mozogsz, és továbbra sem eszel husit, akkor simán bepróbálhatsz napi 3 adag fehérjét is... :)

eszem azért husit mostmár, rajta vagyok, ha más nem pulykasonkát, ilyesmit.

Köszönöm, csak azért vagyok ennyire kitartó, mert szeretem az edzést...és ez nagyon sokat számít azt hiszem

#2239 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 12:15

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. jan. 5., hétfő - 14:26

Most 1 számmal kisebb naci jó lenne már rám, de hasból nem igen megy le, és emiatt még marad a régi naci, igaz a popómon meg a combomon lóg már, de nem baj, várok még.

kocogni szoktál? próbáld ki hogy hetente 1x a spinninget lecseréled ugyanolyan időtartamra kocogásra. ne fuss gyorsan... ha nincs pulzusmérő órád akkor 6-7 km/h tempót ajánlok. Fontos hogy egy órán keresztül csináld, ha lehet behúzott hassal. ;) 20 percenként lehet 2-3 percen keresztül erős gyaloglótempót tartani.

a kocogás sokkal jobb zsírégető mint a bringázás és a hasat is jobban edzi. hasizomra egyébként szerintem nincs jobb gyakorlat mint ha hosszú időn keresztül behúzva tartod. :D de a kocogás önmagában is jobb rá mint a felülések.

én otthon szoktam tekerni (szintén kargyakorlatokkal közben, 1 óra + 20 perc talaj, többnyire hasizom). tegnap viszont szép idő volt és kimentem kocogni. most minden porcikám fáj, úgyhogy nekem sem ártana a futás, de konditerembejárásra nem bírom rávenni magam. :Đ

#2240 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 26. 12:26

Sztem egy nőnek sem szabadna futnia... vagy elfogy a melle vagy szo szerint szakad belul minden és elkezd logni...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114