Idézet: leslie - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 17:42
Fáj a csuklóm 1 hónapja, mint állat... Doki már írt fel gyulladás csökkentőt, tovább is szedtem, mint amennyit javasolt, de csak a mellékhatások jöttek, ahogy abbahagytam, úgyanúgy fáj.
Megrántottad, vagy megerőltetted? Akut fájdalom, vagy krónikus? Az izület fáj, vagy egy ínhüvely? Vagy csak egy sima alagútszindróma? :confused:
Mindenesetre, én inkább mennék ortopédushoz, de még inkább reumatológushoz! (Ahogy szoktam is
Gondolom, a doki gyorsba felírt cataflam-ot. Ha ettől nem múlt el a fájdalom, akkor jönnek majd a szteroidos gyulladáscsökkentők. Persze attól sem fog változni semmit.
Ha nem zsibbadnak az ujjaid és nem alkalomszerű, éles/szúró a fájdalmad, hanem folyamatosan, tompán fáj, ráadásul mozgatás közben néha "kattog", akkor szerintem csak simán megerőltetted. Az ilyen jellegű fájdalmak kiváltó oka legtöbbször, az izület elmeszesedése, ami persze idővel elmúlhat/felszívódhat, ui. az az izület védekező mechanizmusa a túlzott igénybevétellel szemben.
Leginkább a pihentetés segítene.
Ha a pihentetés ellenére sem, vagy csak lassan múlik a fájdalom, akkor szoktak mindenféle ultrahangos kezelésekkel próbálkozni.
dr cyberde távgyógyító :Đ

Súgó
A téma zárva.