Jo hat en is igy ertettem a fogyast, dietazni ferfi ne dietazzon.

Igazabol a titok a mozgas, mondom ezt ugy, hogy en is kihagytam tobb, mint 4 evet (bar szerencsere hizni nem nagyon hiztam, viszont az izom lement), januarban kezdtem ujra, azota latvanyos a valtozas. rajottem, hogy egesz napos irodai melo, plusz az en nem csekely etkezeseim hosszutavon sok jora nem vezetnek. Vettem itthonra egy fekpadot, amin van kb minden (allvany a guggolashoz, scott pad, labgep, csiga, stb) meg rudakat es sulyokat, azota minden nap van egy oram a teve elott, amit edzessel toltok. Maris sokkal kevesbe vagyok faradt (bar neha ugy erzem leszakad a karom/hatam/labam, mikor epp mi volt). Persze az igazi a terem lenne, heti 4 szer, de azt a keves kompromisszumot el tudom viselni itthon is.
Ajanlom egybekent a builder.hu-t, rajohet az ember, hogy kb minden edzest meg lehet csinalni ket kezisulyzoval, egy ketkezes ruddal, par sulyal meg egy paddal. Mert azert akarhogy szamoljuk, az, hogy lemenjek edzeni (meg ha a terem 10 percre is van) legalabb harom ora, ugye osszepakolni, odamenni, atoltozni, edzeni, zuhanyozni, feloltozni, hazamenni, igy meg csinalom, amikor epp van egy szabad oram, de ha csak ketszer fel, akkor az sem gaz.
a reggelire visszaterve, lehet a legjobb az lenne, ha a nutellat redukalnad mondjuk egy zabpehely+feherjeturmix(+gyumolcs esetleg) kombora, tapertekben (feherje+ch) jo, bar ha napi harom etkezes van, akkor keves, mert ettol kehet, hogy mar ket oran belul ehes leszel.