HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2411 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 02. 05:40

No.

Maszek ultrahang: az egyik alkar csontom tetején a csukló felé van egy 4x2x2.2mm-es mész púp, ami bassza az izületet. Ortopéd doki szerint beüthettem, volt egy kis gyulladás, és utána alakult. A doki gratulált, h még a nagyon komoly fizikai munkát végzőknél sem alakul ki ilyen korban hasonló. :)

Most még elmegyek körzetihez, beutaltatom magam röntgentre, mert azon jobban látzsik a púp, ezzel visszamegyek, és kapok szurit bele.  :cool:

Mindenesetre a reumás hiéna bekaphatja, mert erre kb még 50 évet kellett volna pihennem, h rendbejöjjön. Az ultrahang csak egy 10-es volt.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2412 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 08:36

Mondtam a röggent :)

Jobbulást!
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2413 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 08:48

Mindenesetre az ember elgondolkodik, h mi a fasznak fizet tb-t. Egyedül a körzetinél nem fizetek, oda mondjuk 10 évben 2x megyek. Fizető a fogorvos, és ezek szerint ez is...

#2414 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 09:56

Idézet: leslie - Dátum: 2009. ápr. 2., csütörtök - 9:48

Mindenesetre az ember elgondolkodik, h mi a fasznak fizet tb-t. Egyedül a körzetinél nem fizetek, oda mondjuk 10 évben 2x megyek. Fizető a fogorvos, és ezek szerint ez is...

ezen, hogy minek fizetem én is el szoktam gondolkodni.
A fogamzásgátlón nincs tb támogatás, a nődokim, a fogorvosom mind magán, a háziorvos kb annyit is ér...
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2415 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 07:37

Rtg megvolt, megerőstítette a meszesedést. Ezzel ilyenkor mit lehet csinálni? Szike, és lekaparják?

#2416 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 08:17

Idézet: leslie - Dátum: 2009. ápr. 2., csütörtök - 9:48

csodálkozol ? nekem az ortopéd szakrendelőben nem tudták megállapítani, hogy keresztszalag-szakadásom (teljes!) van a térdemben. még jó, hogy a kórházban dolgozó osztályvezető szakorvost ismerem, így nála voltam magánrendelésen, aki 2 mozdulatból megállapította, hogy ebből augusztusban (annó) műtét lesz, és hogy ő el is vállalja. szal az sztk meg ilyen "tömegrendelések" elmehetnek a ...
hja, és ezzel a szakadt térdszalaggal edzettem tovább (kosárlabda), 3 hónapig. magándoki szerint csoda, hogy most nem platina van a térdemben a terhelés miatt. :omg:

-C0pp3rM!n3-

#2417 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 04. 08. 14:14

Kezdődik megint a humorfesztivál.  :cool:

Megjött a jóidő, érkeznek a terembe a szépen felhízott buflákok. Készülnének a strandra, de rájöttek, hogy az alakjuk szabira ment és olyanok lettek, mint a bogarak. Nem maradt más, csak fej-tor-potroh. :Đ

Viszont az optimizmusuk addig töretlen, amíg rá nem döbbennek, hogy két hónap alatt nem lesz olyan a testük, mint egy Adonisznak. Sőt! Akkor persze egyből rákérdeznek a gyorsabb eredmény elérését segítő, akár illegális szerekre is.  :omg:
Na és akkor, szoktak kapni olyan ívet, hogy leginkább soha többet nem jönnek. :nevet:

#2418 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 05:22

Nekünk is sok az ilyen, de én csak napköziseknek hívom őket. :)

Na, kaptam egy szteroidos szurit a csuklómba. Doki aszondja, h a rtg megerősítette a meszet, de ez nem indokolja, h fáj. Vmi gyulladás lehet, ami nem reagált a bogyókra. Meglássuk.

#2419 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 06:14

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. ápr. 8., szerda - 15:14

Kezdődik megint a humorfesztivál.  :cool:

Megjött a jóidő, érkeznek a terembe a szépen felhízott buflákok. Készülnének a strandra, de rájöttek, hogy az alakjuk szabira ment és olyanok lettek, mint a bogarak. Nem maradt más, csak fej-tor-potroh. :Đ

Viszont az optimizmusuk addig töretlen, amíg rá nem döbbennek, hogy két hónap alatt nem lesz olyan a testük, mint egy Adonisznak. Sőt! Akkor persze egyből rákérdeznek a gyorsabb eredmény elérését segítő, akár illegális szerekre is.  :omg:
Na és akkor, szoktak kapni olyan ívet, hogy leginkább soha többet nem jönnek. :nevet:

Igen, most nálunk is minden nő bepánikolt, hogy így hogy vesz fel fürdőruhát.
De nem baj, én ennek örülök, mert legalább az edzéseim teltházasak

Tegnap jelentem, 3 számmal kisebb nadrágot kellett már vennem...olyan boldog voltam :D
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2420 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 06:53

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 7:14

Tegnap jelentem, 3 számmal kisebb nadrágot kellett már vennem...olyan boldog voltam :D

Jaja, én is rövidgatyában járok már.  :Đ

Szerk: így szuri után meddig érdemes kímélni a csuklóm?

Szerkesztette: leslie 2009. 04. 09. 06:53 -kor

#2421 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 04. 09. 08:05

Idézet: leslie - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 7:53

Szerk: így szuri után meddig érdemes kímélni a csuklóm?

40-45 évig.  :)

#2422 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 08:12

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 9:05

40-45 évig.  :)

Mókamester. Addig remélem nem is élek, még van 20-25 évem talán.  :Đ

#2423 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 07:28

Idézet: leslie - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 9:12

Mókamester. Addig remélem nem is élek, még van 20-25 évem talán.  :Đ

fő az optimizmus :D

#2424 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 13. 19:46

lassan 10 éve többé-kevésbé (sajnos inkább kevésbé) járogatok edzeni konditerembe. arra jó, hogy van némi alapom, nagyjából sejtem mi-micsoda, és nem 20kg rúddal szenvedek fekvenyomásnál, de ennyi.
elmúlt fél évben sikerült felszednem egy kis pluszt is (most 187 centi és 93 kg vagyok). a zsírból szeretnék leadni, és izmot szeretnék összeszedni :)

elhatároztam magam, hogy kéne rendeszeresen (kb minden másnap) járni edzeni.
mindenféle erősítés + 30 perc futás a terv.

kajáláson nem szeretnék sokat változtatni (így kényelmes, ezt szeretem...)
nem szoktam túl gáz/zsíros kajákat enni, nem is pizzán/hamburgeren élek.
reggelim valami kalács szerűség szokott lenni. ebédre valami csirke/marhahús rízzsel, kukoricával, hasonlók. vacsorára kenyeret szoktam enni.
tudom, hogy a reggeli/vacsora nagyon nem jó, így szoktam meg, nehezen megy a változtatás. :(
ja és qrvasok édességet (főleg csokit) eszek. erről erősen próbálok leszokni, főleg hogy mindkét nagyfater cukorbeteg volt, apámnak se alacsony a cukra...

hosszú bevezető után a hülye kérdés: érdemes lehet valami fehérje cuccot innom? reggeli helyett, vagy mellé, esetleg többi kaja mellé kiegészítőnek, vagy köztük, vagy mittudomain.
mit ajánlotok (márka, típus...)?

Szerkesztette: WiZARD 2009. 04. 13. 19:48 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2425 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 13. 20:16

Ha tomeget akarsz novelni, akkor min. 2g feherje testsulykilogrammonkent naponta. Vagyis eseteben 186g minimum. Meg kell nezni, hogy korulbelul mennyit viszel be a "normal" etkezesekkel (tablazatok pl builder.hu-n) a tobbit meg erdemes feherjeturmixal kiegesziteni.

Mondjuk builderen mindenki zabpelyhen, rizsen es csirken el, ezt azert nem ajanlom. En naponta legalabb fel kilo hust megeszem, marhat, csirket, disznot, ami eppen elem kerul, ezenkivul ugye reggeli meg vacsora felvagottak, turo, sajt, tej, stb, ezert feherjeturmixot csak estenkent iszom, edzes utan - lefekves elott. Szoval teljesen attol fugg, hogy miket eszel. pl az is eleg tag, hogy kalacs, meg kenyer. Mert ha kenyeret pl egy-ket doboz halkonzervvel, akkor maris jo vagy, de ha csak egy kis vajjal, meg mondjuk egy szelet sonkaval, az loszar. :) Egyebkent meg en szinten csokimanias vagyok, bar szerencsere nem latszik. :)
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#2426 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 13. 20:20

sajnos napi fél kiló húst nem eszek meg, annyit eszek amit egy átlag irodai kajáldában adnak, max 20 dekára tippelném :(
kalácsot mézzel/lekvárral/nutellával eszem :p
este kenyérhez felvágott/tonhal/lazac/virsli, szóval változó, de 65%ban kis van meg szelet sonka :)
túró/sajt/tej nagyonritka. (heti 1-2 alkalom)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2427 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 13. 20:36

Kozben rajottem, hogy te fogyni is akarsz, meg izmosodni is, az kicsit nehezebb. Feherjebol is akkor valami olyat igyal, aminek alacsony a szenhidrat tartalma. Es akkor jobban oda kell figyelni a minosegibb feherjekre, hal, csirkemell es a minosegi szenhidratra, rizs, zabpehely, etc. Es ugye amit sokan mondanak, hogy naponta 4-5 szor enni es akkor a szervezet megszokja es kevesebbet raktaroz, csak ugye irodaban ez nehezebben megvalosithato, tapasztalom en is. A masik baj az, hogy bar nem tudom milyen a "menza", nalunk eleg jo van, megis inkabb itthonrol hordom, egyreszt az adag, masreszt pedig az alapanyagok es a zsirtartalom miatt. A menzan azert joval zsirosabb minden.

A reggeli kalacs mezzel meg nutellaval nekem durva, de biztos meg lehet szokni. En mondjuk tartalmasabbat ennek, de van aki reggel kajara sem tud nezni. En igen, anno amikor egyetemre jartam es nem tudtam lesz e idom aznap bennt valami fott kajat enni, akkor reggeliztem huslevest toltottkaposztaval, vagy csulkot pekne modra, reggel 5:50kor. Most altalaban 2-3 zsomle, vagy 2-3 jokora melegszendvics a reggeli es igy is mar 11 kor korog a gyomrom. :D
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#2428 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 13. 21:02

fogyni. háát végülis igen, de nem akartam ezt a kifejezést használni. ha csak szép lassan fogy a zsír, és több lesz az izom, az is megfelel, a súlyom nem érdekel, inkább az hogy miből tevődik össze, azaz hogy nézek ki :) (igazából a hasam ami gáz)

naja nem egyszerű 5x enni.
menza egész kultúrált, csirkemellet vagy pulykamellet eszek többnyire, rízzsel, ez annyira itt se lehet zsíros. na a mennyiség az más kérdés. nem vagyok az a sokat zabálós fajta, de már így is volt hogy 2x fordultam, mert kevés volt...
otthoni kajával az a gond, hogy kéne valaki aki elkészíti, és az se ártana ha változatos lenne valamilyen formában a mindennap csirkemell rízzsel :D

reggeli. na igen, kiskoromtól megszoktam, hogy reggelre édeset eszek :)

Szerkesztette: WiZARD 2009. 04. 13. 21:03 -kor

#2429 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 13. 21:13

Jo hat en is igy ertettem a fogyast, dietazni ferfi ne dietazzon.  :)  Igazabol a titok a mozgas, mondom ezt ugy, hogy en is kihagytam tobb, mint 4 evet (bar szerencsere hizni nem nagyon hiztam, viszont az izom lement), januarban kezdtem ujra, azota latvanyos a valtozas. rajottem, hogy egesz napos irodai melo, plusz az en nem csekely etkezeseim hosszutavon sok jora nem vezetnek. Vettem itthonra egy fekpadot, amin van kb minden (allvany a guggolashoz, scott pad, labgep, csiga, stb) meg rudakat es sulyokat, azota minden nap van egy oram a teve elott, amit edzessel toltok. Maris sokkal kevesbe vagyok faradt (bar neha ugy erzem leszakad a karom/hatam/labam, mikor epp mi volt). Persze az igazi a terem lenne, heti 4 szer, de azt a keves kompromisszumot el tudom viselni itthon is.

Ajanlom egybekent a builder.hu-t, rajohet az ember, hogy kb minden edzest meg lehet csinalni ket kezisulyzoval, egy ketkezes ruddal, par sulyal meg egy paddal. Mert azert akarhogy szamoljuk, az, hogy lemenjek edzeni (meg ha a terem 10 percre is van) legalabb harom ora, ugye osszepakolni, odamenni, atoltozni, edzeni, zuhanyozni, feloltozni, hazamenni, igy meg csinalom, amikor epp van egy szabad oram, de ha csak ketszer fel, akkor az sem gaz.

a reggelire visszaterve, lehet a legjobb az lenne, ha a nutellat redukalnad mondjuk egy zabpehely+feherjeturmix(+gyumolcs esetleg) kombora, tapertekben (feherje+ch) jo, bar ha napi harom etkezes van, akkor keves, mert ettol kehet, hogy mar ket oran belul ehes leszel.

#2430 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 04. 14. 06:16

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. ápr. 13., hétfő - 20:46

... hülye kérdés: ...

:)

Én a kardio- és az erősítőedzéseket külön választanám.

Reggelire/délelőtt igazából bármit ehetsz, a lényeg a vacsora, ill. hogy lefekvés előtt 1-2 órával, ne egyél szénhidrátot. Edzés után érdemes inni egy fehérje+ch-, esetleg lefekvés előtt egy fehérje turmixot.

Ja és sokat könnyítene a helyzeteden, ha csokit dobnád.  :)

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.