HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2451 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 15. 20:44

Cytogen Cytopro vagy Scitec 100% Whey Pro. Csokis. Ha megkívánod a csokit, ezt igyál helyette.

#2452 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 13:22

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. ápr. 15., szerda - 20:30

ma dumáltam egy barátommal, ő a cytopro nevű fehérjét ajánlotta, builder-en is jókat írnak róla, meg azt írják íze is rendben van, asszem ez lesz a nyerő.

illetve ő azt javasolta, hogy reggelire próbáljam meg hogy zabpelyhet tolok ezzel a cytorpo-val.

fitnesshop.hu-n találtam legolcsóbban. van bármi tapasztalatotok velük? esetleg olcsóbbat tudtok, vagy rendeljem meg onnan?
illetve van-e rendes bolt ahova el lehet menni érte, és nem kell rendelni, meg szállítást fizetni meg ilyenek?

Arrol sokan irnak jot, marmint a cytopro-rol. fitnesshopot nem ismerem, de altalaban az ilyen kisebb webaruhazakban van mod szemelyes atvetelre is, erdemes rakerdezni, valami elerhetoseg biztos van.
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#2453 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 13:43

vacsora helyett edzések után én is a scitec 100% whey-t iszom (az ízek kiválóak, főleg a mogyorós csokis és a banános) lehet kapni egy adagos kiszerelésben is, hogy az ízeket ki tudd próbálni.
bár most átszoktam a scitec anabolic whey-re. tele van mindenféle aminósavval. nekem nagyon bejött ez is.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2454 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 15:18

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 13:43

vacsora helyett edzések után én is a scitec 100% whey-t iszom (az ízek kiválóak, főleg a mogyorós csokis és a banános) lehet kapni egy adagos kiszerelésben is, hogy az ízeket ki tudd próbálni.
bár most átszoktam a scitec anabolic whey-re. tele van mindenféle aminósavval. nekem nagyon bejött ez is.

a fehérje aminosavak láncolatából áll. :D gondolom a BCAA-ra gondolsz, ez sztem hobby-edzegetőknek felesleges, az anabolic whey nem éri meg az árát.
én már elég régóta a csokis 100% whey-t iszom, jópár fehérjét kipróbáltam már, és én ennél maradtam.

#2455 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 15:56

igen a BCAA-ra gondoltam elsősorban.

Nekem ez a fehérje jobban bevált. Lehet, hogy hobby szinten nincs rá szükség, de én jobban szeretem ;)
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2456 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 16:44

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. ápr. 16., csütörtök - 15:56

igen a BCAA-ra gondoltam elsősorban.

Nekem ez a fehérje jobban bevált. Lehet, hogy hobby szinten nincs rá szükség, de én jobban szeretem ;)

egészségedre. :)

#2457 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 22:29

na elsőre Twinlab 100% Whey Protein Fuel lett, egész finom tejjel.
ha ez elfogy akkor lesz majd cytopro talán.

hogy miért lett ez?
mert hazamentem, erre ott van 1 dobozzal. kérdem ki issza. erre anyám mondja hogy ő meg a húgom.  :eek:
(anyám nem nagyon sportol, elvileg néha jár futni, gyakorlatban nemtom mennyit, hugom az jár rendesen mindenféle ugrabugra fitness órára)
mert valami barátnője férjének ajánlotta az edzője fogyókúrához, hogy este ha nagyon éhes akkor inkább ilyet igyon és ne egyen. anyám meg nonstop fogyókúrázik, így kipróbál mindent amit hall...
miután már megvette egy ideje, és még 1x se ivott belőle, felajánlottam hogy elhozom, mert jó ez nekem.
kivett magának pár adagnyit, többit meg ideadta :)

Szerkesztette: WiZARD 2009. 04. 17. 22:30 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2458 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 18. 11:00

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. ápr. 17., péntek - 22:29

na elsőre Twinlab 100% Whey Protein Fuel lett, egész finom tejjel.
ha ez elfogy akkor lesz majd cytopro talán.
...

Mindegy, a csodát ne ettől várd, hanem a mozgás-edzés-étkezés-pihenés helyes megválasztásától.
Wherever you go, go with all your heart.

#2459 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 18. 12:51

tisztában vagyok vele, hogy nem csodaszerek ezek...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#2460 Felhasználó inaktív   Lumpy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 12:15

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. ápr. 14., kedd - 8:11

Szerintem sem kell feltetlenul a kardio, ha most nem mozog es elkezd rendszeresen, lelkiismeretesen edzeni, akkor izmosodni fog, o pedig azt akarja. Feherjebol valami olcsot erdemesebb szerintem is, en biotech termékeket használok (eddig tomegnoveleshez milk&egg-et, most no.1-proteint), nekem bevaltak es az ar/ertek aranyuk is eleg jo, bar a nonamekhez kepest dragak. Ja es erdemes beiirni a google-be amit venni szeretnel, egy 3-4 kilos vodor feherjen akar 4-5 ezrest is lehet sporolni, ha utananezel hol mennyi.

Hi!

Szerintem a Cardio az alap és pont.
ha nincs kardió akkor:
- tüdőkapacitás nem lesz megfelelő, nem lesz hatékony a vér oxigénnel való ellátottsága.
- ebből egyenesen következik a többi probléma, kevésbé reagál az erőnléti edzésekre.
- nem is folyatatom tök egyértelmű KELL KARDIÓÓÓÓ

#2461 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 13:31

a megfelelő pulzustartományban végzett rendszeres kardioedzés hatására megnő a tüdő kapacitás, a több oxigén pedig a zsír és energia hatékonyabb elégetését eredményezi
a rendszeres mozgás következtében a vérben található mitokondrium szám is emelkedik ami a tényleges energiaégésért felelős - minnél több van, a nap folyamán bármikor több kalóriát égetsz el, így egy alaptevékenységkor is.

én ott tartok hogy 10 hónapja spining, eleinte heti 3x most, hogy edzö lettem így már heti 7x, semmi diétát nem tartok és 3 számmal kisebb nadrágom van. mindenféle önsanyargatás nélkül. persze odafigyelek hogy fehérjedús kaják normál adag, estére nem féldisznó vacsira és van eredménye.

a testzsír %om is jelentősen lecsökkent.

#2462 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 13:42

megfelelő pulzustartomány az mit takar?
ha elkezdek futni akkor 5 perc után 180-190 a pulzusom, amíg meg nem állok...
ha nagymama tempóban sétálok akkor 150 körül van. de így szinte nem is izzadok, meg fárasztónak se érzem....

Szerkesztette: WiZARD 2009. 04. 20. 13:54 -kor

#2463 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 13:47

Akkor csak sétálj. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2464 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 14:52

A hobby kondizáshoz, és a fogyáshoz miért akartok mindenáron szedni vmi táplálékkiegészítőt? Mert ez a divat? :Đ
Ismerek nem egy olyan embert aki táplálékkiegészítőket még hírből sem ismeri és mégis olyan szépen kidolgozott a teste hogy egy profi is megirigyelhetné. Igaz nem fél-1 év alatt érte el, hanem 6-7.
Marha egyszerű a képlet rendszeresen gyúrni és odafigyelni mit eszel.

#2465 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 15:07

Kardiora: EN ertelmetlennek tartom, sokaig sportoltam (dzsudo, karate, triatlon, kerekparozas) tudom meg azokbol az idokbol megmaradt, pedig szoktam rombolni. Eletemben nem kardioztam meg edzesen, amig terembe jartam addig sem, fejlodesben meg koszonom szepen, egyelore lekopogom, jol elvagyok. (pl fekvenyomni ugye januarban 60 kiloval kezdtem ujra, most mar szeriaban megy a 100, a 84 kilomhoz ezt eleg jonak tartom, kivancsi vagyok, hol a vege..)

Lufinyul: Lehet, hogy az ismeroseid megeszik a napi 1kg csirkemellet meg mondjuk a 10 tojast es maris nincs szukseguk taplalekkiegeszitesre. En sem szednek semmit, ha oda tudnek figyelni egesz nap a kajalasra es meglenne a napi 5-6 etkezes, de mivel van mas dolgom is, igy egyszerubb. Mellesleg meg igen,  az is szamit sokaknak, hogy 6-7 ev, vagy 1. Mondjuk nekem mind1, en raerek:)
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#2466 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 15:08

mert egyszerűbb/kényelmesebb, mint nonstop azon görcsölni hogy mikor hol és mennyi normális kaját tudok enni. ki főzi meg, vagy nekem mikor lesz időm megfőzni, el tudom-e vinni, hova teszem, mikor veszem meg a hozzávalókat stb...
így marad az hogy próbálom mindig az elérhető "legjobb" kaját enni, és ezt kiegészíteni.

legalábbis én ezért kezdtem el.

#2467 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 15:10

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. ápr. 20., hétfő - 16:07

Lufinyul: Lehet, hogy az ismeroseid megeszik a napi 1kg csirkemellet meg mondjuk a 10 tojast es maris nincs szukseguk taplalekkiegeszitesre. En sem szednek semmit, ha oda tudnek figyelni egesz nap a kajalasra es meglenne a napi 5-6 etkezes, de mivel van mas dolgom is, igy egyszerubb. Mellesleg meg igen,  az is szamit sokaknak, hogy 6-7 ev, vagy 1. Mondjuk nekem mind1, en raerek:)

Gondoltam hogy ez lesz a válasz :) Végülis mindenkinek a szíve joga hogy mit hogyan csinál. Én tuti nem szednék ilyen szintetikus vackokat. De ez az én véleményem.

#2468 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 15:18

Jo hat ezert vagyunk masok. Gondolom teis azon a velemenyen vagy, hogy a creatintol majkarosodasod, a szojafeherjetol noi melled, a feherjetol impotens, a glutamintol agressziv leszel, meg ki tudja meg milyen baromsagokat szoktak terjeszteni azok, akik konditermet es taplalekkieggeszitot meg keprol sem lattak (mielott magadra veszed, nem rolad beszelek, sok ilyen ismerosom van/volt, teged nem ismerlek). Aki meg ert hozza, vagy csak utanaolvas, az jot rohog ezeken. :)

#2469 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 15:22

Idézet: WiZARD - Dátum: 2009. ápr. 20., hétfő - 16:08

mert egyszerűbb/kényelmesebb, mint nonstop azon görcsölni hogy mikor hol és mennyi normális kaját tudok enni. ki főzi meg, vagy nekem mikor lesz időm megfőzni, el tudom-e vinni, hova teszem, mikor veszem meg a hozzávalókat stb...
így marad az hogy próbálom mindig az elérhető "legjobb" kaját enni, és ezt kiegészíteni.

legalábbis én ezért kezdtem el.

Pontosan ez is a lenyege, aki mast magyaraz bele, meg csodaszerkent tekint ezekre, az teljes mertekben fogalmatlan. A neveben is benne van, taplalekKIEGESZITO. Ami csodaszer lehet, azt doppingszernek hivjak es szep emberi roncsokat lehet vele kesziteni, meglepoen rovid ido alatt, igaz, szep izomzattal.

#2470 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 20. 15:35

Idézet: netcobra - Dátum: 2009. ápr. 20., hétfő - 16:18

Jo hat ezert vagyunk masok. Gondolom teis azon a velemenyen vagy, hogy a creatintol majkarosodasod, a szojafeherjetol noi melled, a feherjetol impotens, a glutamintol agressziv leszel, meg ki tudja meg milyen baromsagokat szoktak terjeszteni azok, akik konditermet es taplalekkieggeszitot meg keprol sem lattak (mielott magadra veszed, nem rolad beszelek, sok ilyen ismerosom van/volt, teged nem ismerlek). Aki meg ert hozza, vagy csak utanaolvas, az jot rohog ezeken. :)

Nem, azért ennyire elvakult hülye nem vagyok :D Én csak szimplán szeretem a természetes dolgokat gyógyszereket sem tudom mikor ettem utoljára stb....  kopp-kopp. Próbálok minél természetesebben úgymond és egészségesebben élni.

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.