HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés III. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#2141 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 04. 13:13

Idézet: anyaanya - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 13:11

ne álmodozz :o  :Đ

Régi szép idők. :wub: :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2142 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 11. 04. 13:23

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. nov. 3., hétfő - 21:10

na most látom,hogy van ilyen topik.
Én kb 1.5 hónapja lejárok terembe eddzeni.
...
Eddzés után szoktam inni egy powerade-t,azt olvastam van benne dextroz, meg szénhidrát ami egyből az izomzatba épül, a dextroz meg ha jól értettem akkor gátolja a bejutott anyagok raktározását.

Ennek azért olvass utána +1x !  :)

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. nov. 3., hétfő - 21:10

Én kb 1.5 hónapja lejárok terembe eddzeni.
...
Más porokat meg étrendkiegészitőket nem szedtem még, és ha egy mód van rá nem is akarok. Láttam mindenféle proteinwhey és társai hatásokat. Tényleg lenyűgöző,csak sztem szart se ér. Látványra biztos rádob, de kicsit olyan felfújt tőle a dolog, és szerintem nem is tartós.

Másfél hónapos rutinnal, ezeket azért bátorság csak úgy kijelenteni!  :omg:  :D

#2143 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 13:23

~1 éve járok terembe, amiből az utóbbi 4 hónap volt olyan, hogy igazi programot is írtak nekem. (Előtte csak egy kis terembe jártam haverok mondták mit csináljak.) Ez idő alatt életemben először elértem, majd túlléptem a 80 kg-t. :D Végre 82 kg vagyok! Előtte évekig 70-72 kg volt a súlyom és sehogy sem sikerült elindulni felfelé. A cél még ~10 kg felszedése, utána elégedett lehetek majd a súlyommal. :)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#2144 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 11. 04. 13:32

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 12:48

...
Reggelire mit javasoltok? Műzlit utálom.  :Đ

Kürtős kalács, dupla porcukorral?  :confused:

Esetleg, ha nem kívánod az édeset, akkor sajtos-tejfölös lángos.  ;)

#2145 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 13:57

Idézet: cyberde - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 13:23

Ennek azért olvass utána +1x !  :)

Másfél hónapos rutinnal, ezeket azért bátorság csak úgy kijelenteni!  :omg:  :D

elolvasom mégeccer. de több helyen is ajánlották a poweradet-t a dextroz miatt.

ja én bátor gyerek vagyok  :Đ véleményt mondani meg lehet, max téves.  ;)
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#2146 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 13:59

Mindjárt tudtam, hogy a testsúlynövelés okán möhöztök itt büdöstalpúak :D

#2147 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 14:02

Idézet: leslie - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 13:06

Olyan helyet keress, ami nem drága. :) Közepesen lepusztultakat érdemes megnézni.

A kardio-nagyon mozgós dolgokat a végére tedd, az elején legyen a súlyzós edzés.

Szerintem 4-5 tojásból rántotta kis szalonkával, kis friss zsömivel, egy dupla banánturmixxal leborítva tökéletes. :)

fitness2000 minden, csak nem lepusztult.  :Đ amúgy néztem több helyet is, náluk 4700 a 10alkalmas bérlet, ez még mindig jó ár a többihez képest. Ráadásul nekem közel van, nem éri meg utazni fél órákat 2-300forintért.
ezt a tojásos szallonnás dolgot viccnek irtad?  :think: abba aztán lehet zsir bőven. banánturmix jól hangzik. általában eszek egy zsömlét vmi felvágottal azt csá.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#2148 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 14:03

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 13:59

Mindjárt tudtam, hogy a testsúlynövelés okán möhöztök itt büdöstalpúak :D

hess innen :kma:
BMWパワー
Kép

#2149 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 14:06

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 13:57

ja én bátor gyerek vagyok  :Đ véleményt mondani meg lehet, max téves.  ;)

Aza szitu, h tökmindegy hogyan pakolsz magadra izmot, ha abbahagyod az edzést, akkor az elsorvad.

#2150 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 14:07

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 14:02

ezt a tojásos szallonnás dolgot viccnek irtad?  :think: abba aztán lehet zsir bőven. banánturmix jól hangzik. általában eszek egy zsömlét vmi felvágottal azt csá.

Nem egy karaj oldalszalonnát kell elképzelni. :) Kis vékony szeletkéket íz miatt. Reggel még belefér. Sokkal jobb, mint a felvágottas zsömi. :)

#2151 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 14:20

Idézet: leslie - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 15:06

Aza szitu, h tökmindegy hogyan pakolsz magadra izmot, ha abbahagyod az edzést, akkor az elsorvad.

Én azért nem pakolok :D Meg aztán, 60as felkarral hogy nyúlnék be a szekrény mögé beesett printerkábelért? :D

Mondjuk, akkor már lehet meg tudnám emelni. Na jó, kopok :D

#2152 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 14:34

Reggelire 100gramm zabpehely szépen ledarálva 25gramm fehérje (100%Whey Protein csokis  :lollypop:  ) étrendkiegészítővel, 3-4deci vízben. Felrázva, (nyáron majd jéggel  :up: ). Ez reggelinek tökéletes. Legalábbis nekem. Az étrendkiegészítő az nekem nagyon használt, de borzasztóan kell figyelni a "normál" kaja bevitelre is (főként arra). Na ez a legnehezebb, nem az edzés. Én a nem normális kajáláson buktam el, de a hetekben kezdem újra pontosabb kajálási tervekkel.

Futást én nem javasolnék, esetleg monoton, hosszabb sétát. Mármint, ha izomtömegnövelés a cél.

Szerkesztette: tesa 2008. 11. 04. 14:37 -kor

tesa

#2153 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 07. 07:28

na, most lehet hülyeséget kérdezek, de az Adipex-ről (remélem jól írom) mi a véleményetek? Ha pl csak 2 hétig szedem érhetek el eredményt, mennyire káros? Tényleg csak a zsírt bontja, az izmot nem?
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2154 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 07. 08:12

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. nov. 7., péntek - 7:28

na, most lehet hülyeséget kérdezek, de az Adipex-ről (remélem jól írom) mi a véleményetek? Ha pl csak 2 hétig szedem érhetek el eredményt, mennyire káros? Tényleg csak a zsírt bontja, az izmot nem?

Nem ismerem a cuccot, de az az igazság, h ha szedni akarsz vmit, akkor szemes helyett szurit érdemes, az általában nem annyira káros, és tuti hatásosabb.
De sok értelme ilyesminek nincs. Amíg nem megfelelő az étrend/edzés, addig felesleges, uis amint leállsz vele, úgy megy el az eredménye.

Haver próbált zsírégetőt, pocakja megnőtt, izmai lementek tőle. Vmi tuti izomromboló szer lehetett. :)

#2155 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 11. 07. 11:16

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. nov. 7., péntek - 7:28

:wtf:

Nem csak hülyeséget kérdezel, ráadásul nem is gondolkodsz!  :mad:

Ha ez ilyen tökéletes szer lenne, hogy "csak a zsírt bontja, az izmot nem"  :omg: akkor üresek lennének a konditermek és mindenki ezt a cuccot szedné kétpofára.

Azt kéne végre megértened, hogy fogyni csak megfelelő étrend melletti kalória-deficittel fogsz! Ráadásul, ahhoz, hogy egészséges maradj, hogy ne boruljon fel az anyagcsere-háztartásod, ne gyengüljön meg az immunrendszered, a karodon, a hasadon, meg a seggeden ne fittyedjen le a bőr, nem érdemes fogyókúrázni. (Nem beszélve a mentális defektusokról, anorexia, bulémia és társaik.)

Értelme csak a rendszeres sport melletti diétának van. :cool:

Viszont ha nem csak a "fizika" segítségével akarsz fogyni, hanem bejátszik a "kémia" is, akkor azt nem egy informatikai fórumban kéne elkezdened, de legalábbis nem szóbeszédek alapján, hanem minimum szigorú orvosi felügyelet mellett.  :(  Mindenesetre _a Google a barátod_ :p

Azért elöljáróban egy rád passzentos idézet:

Idézet

A magazinok címlapján domborító modellek karcsú teste havonta ismétlődő stressz az elhízottak számára. Sokan határozunk úgy, hogy végre lefaragjuk testük feles kilóit. Elvégre valamennyire muszáj megfelelni az elvárásoknak!

A legtöbbünk a klasszikus megoldást választja: egy kis diétaváltás, egy kis testmozgás.
A kettő tuti kombináció, és kis kitartással mindenki sikerre számíthat. Néha azonban a kémia kínálta kiegészítők is előkerülnek. Ennek oka lehet a lustaság vagy a teljes kétségbeesés.
Az elmúlt időszakban nagy vitákat korbácsolt a fentermint tartalmazó Adipex nevű fogyasztószer, amely idehaza pszichotrop anyagnak minősül és nem kerül hivatalos forgalmazásra.

A gyógyszerészek felhívják arra, hogy a fentermin nevű stimuláns, amely számos fogyasztó gyógyszer hatóanyaga, szédülést, elmosódott látás, nyugtalanságot okozhat, és becsaphatja egészséges fáradtságérzetünket. Épp ezért autóvezetésnél, vagy jó koordinációt igénylő sportok végzésénél kerülendő fogyasztása! Fontos tudni a fenterminről, hogy testi-lelki függőséget okoz. Ez azt jelenti, hogy amint abbahagyjuk a szedését, elvonási tünetek jelentkezhetnek azonnal vagy akár hetekkel a szedést követően.

#2156 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 07. 14:19

jó, persze tudom az étrend, de már annyit változtattam rajta, hogy szinte semmit sem eszem, mint azelőtt. Folyton éhes vagyok, folyton azzal álmodom, hogy eszem, ha elmegyek egy kajálda előtt sírni tudnék. Mit nem adnék egy szelet pizzáért, vagy egy kis fehércsokiért.
sajnos ezek a deficites étrendek nekem nem mennek. Éhes vagyok, a gyomrom ég, fáj, nem tudok semmrie koncentrálni, csak hogy éhes vagyok, gyenge vagyok, nincs erőm.

Inkább eszem eszem rízst meg pörköltet pl csak sokkal kevesebbet, mint régen. Sajnos más nem megy. Próbálok főként sovány husit, zöldségek, kevés gyümölcs, kevés szénhidrát, este már nem eszem, napközben napi 4x féladagot. Szereztem kalória-táblázatot és figyeltem a napi kajámat, és próbáltam 2000 alatt/nap. Heti 3x edzés, gyalog járok dolgozni. Vizet iszom többnyire, cukrost nem.

sajnos többet nem tudok tenni. Nem akarok hídehogy lefogyni, csak a régi formám visszanyerni, amikor nem voltam vékonyabb, csak nem volt pocak meg úszógumi. Pedig akkor nem is figyeltem oda semmire....
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2157 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 07. 17:09

Valamit rosszul csinálsz, a diéta nem azt jelenti, h állandóan éhes vagy, ég a gyomrod, stb.

Azt sem mondta, h nem ehetsz soha pizzát, csokit. Nevezz ki heti 1-2 napot, amikor délelött eszel ilyesmit is, így könnyebb tartani a többi napokon magad. Este sem kifejezetten egészséges kaja nélkül...
(Egyébként ha tényleg rendesen mozogsz, akkor délig szinte bármit ehetsz, ésszel)

#2158 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 07. 17:18

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. nov. 7., péntek - 14:19

jó, persze tudom az étrend, de már annyit változtattam rajta, hogy szinte semmit sem eszem, mint azelőtt. Folyton éhes vagyok, folyton azzal álmodom, hogy eszem, ha elmegyek egy kajálda előtt sírni tudnék. Mit nem adnék egy szelet pizzáért, vagy egy kis fehércsokiért.
sajnos ezek a deficites étrendek nekem nem mennek. Éhes vagyok, a gyomrom ég, fáj, nem tudok semmrie koncentrálni, csak hogy éhes vagyok, gyenge vagyok, nincs erőm.

Inkább eszem eszem rízst meg pörköltet pl csak sokkal kevesebbet, mint régen. Sajnos más nem megy. Próbálok főként sovány husit, zöldségek, kevés gyümölcs, kevés szénhidrát, este már nem eszem, napközben napi 4x féladagot. Szereztem kalória-táblázatot és figyeltem a napi kajámat, és próbáltam 2000 alatt/nap. Heti 3x edzés, gyalog járok dolgozni. Vizet iszom többnyire, cukrost nem.

sajnos többet nem tudok tenni. Nem akarok hídehogy lefogyni, csak a régi formám visszanyerni, amikor nem voltam vékonyabb, csak nem volt pocak meg úszógumi. Pedig akkor nem is figyeltem oda semmire....

Ha emlékeim nem csalnak, nem neked volt Candidád? Ha igen, sikerült kiírtani? A tüneteid mindenesetre érdekesek.
Szerintem mindig egyél egy keveset, lehetőleg minél többször, a gyomorfájás, égés nagyon kellemetlen.. :\
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#2159 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 11. 07. 18:07

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. nov. 7., péntek - 14:19

Jaaa! Hát így már érthető! :omg:

De ha azt hiszed, hogy három havi spinningeléstől már nádszál karcsúnak kéne lenned, egyébként meg többet nem is vagy hajlandó tenni, akkor tévedsz! :p

Ha meg az igazi váltás helyett inkább pizzát ennél kólával, meg csipszet a tv előtt és a fotelben ülve szeretnél fogyni, ill normális alakot összehozni, akkor neked a tvsoppos varázseszközökre van szükséged. :nevet:

Ha viszont komolyan gondolod a koxolást, akkor hagyd a pcsába az ilyen semmire sem jó stimuláns bogyókat, szúrjad magad hormonokkal. :idea:

Ha csak fogyni szeretnél elég egy rövidebb, egyszerű pajzsmirigy-hormon kúra, ha viszont van sok pénzed és alakot is szeretnél, akkor nem marad más, csak a "növi". HGH-val, STH-val, inzulinnal, meg minden más szarral együtt. Pár millióból, egy-két hónap alatt látványos változást érhetsz el, sercegve fog leégni rólad a zsír, megkeményednek az izmaid, kisimul a bőröd, elmúlnak az izületi fájdalmaid, mindig vidám leszel és tettrekész. :cool:

Ráadásul, ("boldogok a tudatlanok") mivel meglehetősen új szerről van szó, ezért csak kevés mellékhatása ismert, (csontok megvastagodása, belső szervek megnagyobbodása, cukorbetegség, stb...) pont úgy, mint a 70-es, 80-as években a szteroidos hormonkezelések, amelyek (akkoriban még kevésbé ismert) mellékhatásairól, elég sokat tudnának mesélni azok a szakállas-bajszos, ndk-s sportoló csajok, akik ma már a férfi wc-be járnak sárgát dobni.  :Đ

#2160 Felhasználó inaktív   Manitou 2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 07. 18:52

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2008. nov. 3., hétfő - 22:10

Én kb 1.5 hónapja lejárok terembe eddzeni. Van is eredmény izomrészről, meg lement pár kiló,de most úgyérzem megállt a dolog. Mármint a fogyókúra része. Tudom merész dolog fogykúrázni és gyúrni is. Kb 5-10kiló zsirt kéne izommá alakitanom, deréktájákról lehetőleg a karokra, hátra. nagyon lehetetlen?  :Đ
heti 2x járok le, olyan 1.5-2órára, súlyokat sikerült is növelnem,kb 20-30%-al.
Elolvastam jópár cikket,de sose elég az infókból. Kajálni általában párolt zöccség párolt csirke, vagy vmi más zöldség. Spenót, főttojás. Csak sajna még sok kenyeret eszek, főleg reggelihez. Édesség/sör az nálam se játszik.
Eddzés után szoktam inni egy powerade-t,azt olvastam van benne dextroz, meg szénhidrát ami egyből az izomzatba épül, a dextroz meg ha jól értettem akkor gátolja a bejutott anyagok raktározását.
Más porokat meg étrendkiegészitőket nem szedtem még, és ha egy mód van rá nem is akarok. Láttam mindenféle proteinwhey és társai hatásokat. Tényleg lenyűgöző,csak sztem szart se ér. Látványra biztos rádob, de kicsit olyan felfújt tőle a dolog, és szerintem nem is tartós.
Mi a véleményetek a dolgról? Mire kéne ráfeküdnöm? Elsődleges cél, hogy derékról lejöjjön némi tartalék, másodlagos és ezzel párhuzamos cél, hogy legyen vmi izomzat is. Alkatom azért megvan hozzá, szal nemvagyok aza nádszál tipus aki lemegy üres rúddal fekvenyomni.

Kb 5-10kiló zsirt kéne izommá alakitanom, deréktájákról lehetőleg a karokra, hátra. nagyon lehetetlen?  :Đ
Teljesen lehetetlen, zsírt nem tudsz izommá alakítani :D  Zsirt le tudsz fogyasztani magadról és izmot tudsz építeni.

Kajálni általában párolt zöccség párolt csirke, vagy vmi más zöldség. Spenót, főttojás. Csak sajna még sok kenyeret eszek, főleg reggelihez. Édesség/sör az nálam se játszik.

a párolt zöldség + csirke teljesenjó ha diétázol/fogyni akarsz.  Kenyér, sör édesség inkább ne..

A dextroz (szőlőcukor)  is  szénhidrát, az edzés után kiürült glikogénraktárak visszatöltésére jó, de ilyenkor nem csak szénhidrátra van szüksége a szervezetnek, hanem fehérjére is.

Ez így nem igaz. A protein poroknak az a lényege/(az is) , hogy edzés után gyors felszívódású fehérjét tudjál a szervezetbe juttatni. Lehet protein por nélkül is elérni eredményeket, de vele könnyebb, nem fújtat az fel, hiszen ,ugyanolyan fehérjét tartalmaz, mint ha megeszel egy csirkét, csak ez koncentrált adag.

Remélem kimerítő volt a válaszom. :cool: 

Téma megosztása:

• (173 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.