Idézet: Xero - Dátum: 2007. febr. 3., szombat - 4:10
És kiemelem utoljára nehogy bántsa a szemedet hogy teleszemetelem a topicodat. Azzal hogy azonos szerződést kötött csak éppen más kedvezményt igénybevett usereket eltérő elbírálásban részesítik az új csomagok kiosztásánál, simán szét lehet rugni a picsájukat hátrányos megkülönböztetés miatt, mivel nekem igenis károm származik ebből. Ha érdekel holnapra irásos anyagot is kérek neked és elküldöm mailben 40 éve praktizáló ügyvédtől hátha akkor végre megérted miről makogok.
Amúgy csak hogy pontot tegyek a végére. Ha beraknak kisebb csomagba én átmegyek extreme-re és pont. Többet ér az épkézláb feltöltés meg az összevont kedvezmények (telefon tv kutyafüle) mint az idegbaj. Ha attol a pár ezrestől jobban érzik magukat ám legyen de a pert nem usszák meg
Na, most én is belefolyok a dologba.
Elolvastam az összes ezzel kapcsolatos hsz-t, és képes voltam az ÁSZF-eket is átnyálazni.
A lényeg a következő:
Kétféle kedvezményes csomag van az UPC-nél, eltekintve a hűségakcióktól. Mindkettő a Classic csomaghoz kapcsolódott eddig.
1. A Dolgozónetnek nevezett kedvezményes díjcsomag, amelyik csak annyiban kedvezményes, hogy nem az előfizető állja a teljes díjat, hanem egy részét a munkáltatója. Amennyiben a kettő összege ugyanannyi, mint az új azonos hűségidejű Extreme csomag akciós díja, és ennek ellenére Medium szolgáltatást ad az UPC, akkor valóban hátrányosan módosította a szerződést, és annak jogkövetkezményei vannak. Ilyen módosítást csak egyenkénti értesítéssel, és tevőleges (értsd visszaküldött, aláírt új szerződés) hozzájárulással tehet. Ekkor módodban áll nem igénybevenni az új szolgáltatást, hátrányos jogkövetkezmények nélkül. Viszont ilyen módosítást nem tehet úgy, hogy csak az interneten teszi hozzáférhetővé a változásról szóló értesítést.
2. At eddig közalkalmazottinak titulált kedvezményes díjcsomag. Mint kiderült ennél a díjcsomagnál az UPC senkitől sem kapja meg az ugyanilyen hűségű (1 éves) kedvezményes csomag, és a közalkalmazotti csomag díja közötti különbséget. Ezt a kedvezményt saját költségei terhére biztosítja. Mivel ezt a kedvezményt a továbbiakban csökkenteni szeretné, ezért nem az Extreme, hanem a Medium csomag szolgáltatásait ajánlja fel a közalkalmazott-közisztviselői körbe tartozó előfizetőknek. Ez is szerződésmódosítás, de mivel csak az általa nyújtott kedvezmény összegét csökkenti, de az eddigiekhez képest a szolgáltatás szinvonalát nem, elegendő a szokásos értesítést alkalmaznia.
A lényeg az, hogy akinek a cége fizeti (vagy esetleg saját maga) a különbséget a jelelegi 1 éves Classic és a Dolgozónet díja között, az valószínűleg a jövőben az Extreme csomagot fogja kapni. Ha nem, akkor jogosan felmondhatja a szerződését. A többiek pedig nem, de sajnos nem tehetnek ellene semmit.
Szerkesztette: WhiteRaven 2007. 02. 03. 04:30 -kor

Súgó
A téma zárva.