HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista V

#61 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 17. 19:17

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2007. márc. 17., szombat - 12:56

Ez így múködne, csak ugye nem legális.  :)
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#62 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 17. 19:30

Újabb Vista próba. Kibugáztam fél giga ramot főnököm gépéből. :reklamacio:  :Đ

Azt a rohadék hiberfil-t hogyan tudnám eltüntetni a C-ről? 1.6 giga helyet foglal feleslegesen.... :D

Szerk.: azt tegyük hozzá, hogy érezhetően gyorsabb lett a rendszer.

Szerkesztette: Lauda 2007. 03. 17. 19:31 -kor

A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#63 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 17. 20:15

A hibernálás kilőve. :reklamacio:  :p

Azt hogyan tudnám elérni, hogy az Azureus indításakor ne állítsa le az Aero-t? :eek:  :D

Szerkesztette: Lauda 2007. 03. 17. 20:15 -kor

A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#64 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 17. 20:24

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. márc. 17., szombat - 20:15

A hibernálás kilőve. :reklamacio:  :p

Azt hogyan tudnám elérni, hogy az Azureus indításakor ne állítsa le az Aero-t? :eek:  :D

mondjuk használj rendes torrent klienst, ne ilyen fos javás szart:)
Per Aspera Ad Astra

#65 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 17. 20:32

Idézet: Sumi - Dátum: 2007. márc. 17., szombat - 20:24

mondjuk használj rendes torrent klienst, ne ilyen fos javás szart:)

Inkább b@szom ki a Vista-t, mint az Azureust, ezért keresem a közös nevezőt. :Đ

Megtaláltam!

Java telepít, Aero mükszik. :D  Mondjuk azt a másodikat nem tudtam kihámozni mi akar lenni. :reklamacio:  :Đ

http://www.azureuswi...p/Windows_Vista

Szerkesztette: Lauda 2007. 03. 17. 21:06 -kor

#66 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 17. 21:02

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. márc. 17., szombat - 19:17

Ez így múködne, csak ugye nem legális.  :)

Ja, körülbelül annyira, mintha egy harminc napos demó indításakor mindig visszaállítjuk a rendszerdátumot meg a rendszeridőt. :) Nagy baj van a fejekben, ha nem kell crack fájlt futtatni, már rögtön legális az akció. :)

#67 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 17. 21:58

Cfosspeed a Vistához:

http://www.cfos.de/s...fosspeed_hu.htm

:respect:

#68 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 03. 18. 15:05

http://index.hu/tech/blog/2007/03/18/a_mic...i_mod#more47922

olyan irigy, hogy beleizzad :D
Mivel nekik nem megy olyan jól, és mert látható, hogy lassan a google fogja tudni őket felvásárolni ,sé nem fordítva, így szerinte a konkurens persze, hogy xar... arról nem is beszélve, hogy olyan dolgokat fikáz le amit az átlag emberek dícséretesnek és emberségesnek tartanak ...

Idézet

Ballmer a Stanford Graduate School of Business hallgatóinak tartott csütörtöki előadásában azt mondta, hogy „esztelen” mértékű a Google növekedési üteme, és érthetetlen az a tervük, hogy egy éven belül a duplájára kívánják emelni alkalmazottaik létszámát – hiszen a Microsoft három évtized alatt, megfontolt fejlesztéssel érte el a mai 75 ezres számot, a Google ez idő töredéke alatt fog ekkorára megnőni. Roppant veszélyesnek tartja azt is, hogy a Google egyetlen üzleti modellre építi stratégiáját, a hirdetésorientált kereső működtetésére, és nem keresi a megújulás útját, nem áll több lábon. A Microsoft vezetője szerint a hatalmas létszámú munkaerőt a versenytárs nem használja ki hatékonyan, kétségeit fejezte ki a Google cégfilozófiáját illetően (mely szerint például külön munkaidő biztosításával minden alkalmazottat arra serkentenek, hogy a saját ötletein dolgozzon), és azon élcelődött, hogy a mérnökök a munkaidejük 20 százalékát háziállataik gondozására szentelik. (A Google főhadiszállására munkaidőben is szabad bevinni a házi kedvenceket.) Ballmer szerint a keresőcég túl sok olyan lényegtelen, hatásvadász intézkedést vezetett be a munkahelyen

ARexona reklámnak sem lenne utolsó :D

Kép

Ja, és hogy pont Vistarol is legyen szó :)

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...=0#entry4828976

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 03. 18. 15:09 -kor

#69 Felhasználó inaktív   critical_source 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 16:19

sziasztok!
Tudom h nem ide kellene írnom, de lehet h a vista miatt van. IE7 használatakor ha mondjuk gyorsan görgetek lefelé, akkor az oldal, és az oldalon levő képek elkezdenek "hullámozni" vagyis vmi olyasmi, szóval roszzul jeleníti meg öket. olyan, mint amikor nincs felrakva videókaridriver és amikor mozgatod az ablakot akkor szaggatja a képet. FF nem csinál ilyet, és fent van nvidia driver. Miért van ez?

#70 Felhasználó inaktív   Moby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 16:26

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. márc. 17., szombat - 21:32

Inkább b@szom ki a Vista-t, mint az Azureust, ezért keresem a közös nevezőt. :Đ

Azureus helyett javaslom a uTorrent használatát, nem mellesleg patentül működik pista alatt is (leszámítva a upnp implementációt, bár érzésem szerint az nem megy azuriban sem pista alatt).

Szerkesztette: Moby 2007. 03. 18. 16:27 -kor

#71 Felhasználó inaktív   lanlaf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 19:06

Sikerült a Vista 32bit alá normálisan működő SB Live! 5.1 drivert vadászni.

A driver nem más, mint a Creative-tól letölthető X-FI Platinum driver, a legújabb jelenleg a legújabb verzió a 2.13.0012, 2007. március 15-i megjelenésű. A Filenév:  SBXF_PCDVT_LB_2_13_0012.exe

Az .exe-ben lévő driver jó az SB Live-hoz, Audigy-khez, X-Fi-khez, kivéve a butított kártyákat (SE, LS stb.)

Telepítés: A letöltött file-t kicsomagolni pl. winrar-ral, és a benne található

drivers\support\i386\ctzapxx.exe-t lefuttatni, végén reboot.

Ezután beállítható a kívánt hangszóró mód a control panel sound appletjével, működik 5.1-ben is. A régi, XP-s driverrel csak Stereoban volt hajlandó működni.

Játékokkal nem teszteltük.

Az egyedüli dolog, ami nem működik a Live-val, az az SPDIF Passthrough mód, nem jelenik meg a control panel sound-ban a digital out (vagy spdif out). Próbáltuk belehekkelni a registry-be, de nem jártunk sikerrel, megjelent ugyan, de nem működött.

A fenti driverrel működik a creative inspire 5700/cambridge audio dtt3500 digitális hangszóró szetekkel is, 5.1-ben.

A creative-nak meg egy feketepont, hogy továbbra is ott van az SB Live 5.1 driver a kiadott csomagokban, de azt állítja, hogy nincs driver, és nem is fog fejleszteni. Ezzel az erővel odarakhatná ezt a driver-t, de nem teszi, hogy a sok buta elmenjen új hangkártyát venni.

Az alaplapi ICH5 + Realtek 650F-hez AC97-hez van rendes Vista driver a realtek honlapján, ott realtek digital out néven megjelenik, és működik az SPDIF out is.
PC: Gigabyte MA770-UD3, AMD Phenom II 710 2.6 Ghz , 2*2 GByte Kingmax DDR2 RAM 1066 MHz, Gigabyte Nvidia GTS 250 1 GByte, SetTopBox: Synaps THD3000 DVB-T HD PVR, Internet: UPC FP120

#72 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 22:57

Idézet: Moby - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 16:26

Azureus helyett javaslom a uTorrent használatát, nem mellesleg patentül működik pista alatt is (leszámítva a upnp implementációt, bár érzésem szerint az nem megy azuriban sem pista alatt).

Köszi, már megoldódott a probléma. Egyébként marad az Azureus, ez a legjobb kliens. :)

#73 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 18. 23:12

Az Azureusról már én is átálltam uTorrentre. Hidd el, jó az. ;) Próbáld ki, menni fog! ;)
Hang szakadozik még? ;)
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#74 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 23:14

Idézet: lanlaf - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 19:06

A creative-nak meg egy feketepont, hogy továbbra is ott van az SB Live 5.1 driver a kiadott csomagokban, de azt állítja, hogy nincs driver, és nem is fog fejleszteni. Ezzel az erővel odarakhatná ezt a driver-t, de nem teszi, hogy a sok buta elmenjen új hangkártyát venni.

Ezt én sem értem, hogy az Audigynek is kiadott egy 2.12-es drivert, pedig ott a 2.13-as...  :mad:
Úgyhogy a Creative projectvezetőit vagy marketingeseit vagy nem tudom kit, le kéne már váltani. Nem oda való.  :reklamacio:
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#75 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 23:32

Idézet: Mykee - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 23:12

Az Azureusról már én is átálltam uTorrentre. Hidd el, jó az. ;) Próbáld ki, menni fog! ;)
Hang szakadozik még? ;)

Használd egészséggel! :)

Igen, még mindíg, pedig már 1.5 giga rammal gazdálkodhat. Ha pl. a beállított 5 perc után elsötétül a monitor és megmozdítom utána valamikor az egeret, akkor is megzakkanik picit a lejáttszás.
A Media Center része ma nagy csalódást okozott. Gondoltam felveszem a F1-et a Media Centerrel, ahogy eddig is tettem a Hauppauge gyári progijával. Na amit felvett abban nem volt sok köszönet. A kép is sokkal szarabb volt, pedig magasabb bitrátával vette, meg folyamatosan akadozott a kép, nem bírta kódolni a gyors jeleneteket. Ezt nem is értem, mert a PVR-150-es saját chippel tömörít, tehát a Windowsnak elég kevés a beleszólása a dologba. Ettől függetlenül egy határ szar lett, úgyhogy tölthetem le azt is. A Hauppauge gyári programjával egyébként tökéletes és akadásmentes a rögzítés, tehát nem ott van a probléma. ;)

Valakinek sikerült egyébként életet lehelni Vista alatt a Hauppage kártyákba? Nekem csak a Media Centerrel van kép és felvétel, de az halál. A WinTV2000-el viszont nincs kép, csak hang. :reklamacio:

Szerkesztette: Lauda 2007. 03. 18. 23:38 -kor

#76 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 23:51

Haliho!
Problémó:vett 1 barátom uj gépet Abit alaplap,alaplapi hangkártya na nekem is abit lapom van ugyan igy alaplapi hangal az a külömbség hogy neki 7.1 nekem 5.1 es de a driver ugyan az kell neki mint nekem !Na most neki nem engedi felrakni a Vista a drivert azt istenért sem nekem meg simán felcsuszik és jo minden!
Kérek megoldást!Köszi
Ki érti ezt?

#77 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 00:29

Idézet: 128bit - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 0:51

Haliho!
Problémó:vett 1 barátom uj gépet Abit alaplap,alaplapi hangkártya na nekem is abit lapom van ugyan igy alaplapi hangal az a külömbség hogy neki 7.1 nekem 5.1 es de a driver ugyan az kell neki mint nekem !Na most neki nem engedi felrakni a Vista a drivert azt istenért sem nekem meg simán felcsuszik és jo minden!
Kérek megoldást!Köszi

Akkor mégis lehet egy kis különbség. Milyen a hangkártya pontos tipusa? Nem hinném hogy csontra ugyanaz a driver kellene, főleg hogy a 7.1-es jó eséllyel HDA buszon csücsül.
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#78 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 01:08

Realtek mindketönké!Felmegyek a Realtek oladára de csak 1 fajta driver van az tudja 7.1 is meg a 5.1 is ennyi!Akkor még mi lehet ,mi is ez a HDA buszon csücsülés?
Ki érti ezt?

#79 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 04:31

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 23:32

Valakinek sikerült egyébként életet lehelni Vista alatt a Hauppage kártyákba? Nekem csak a Media Centerrel van kép és felvétel, de az halál. A WinTV2000-el viszont nincs kép, csak hang. :reklamacio:

Nálam telepítés után auto update-elte a Hauppage drivert aztán Media Centerrel használom guide-al, de nálam bevált.

Beyond Tv-vel is próbáltam (4.6-talá, ha jól emlékszem), ott is működött szépen.
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#80 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 06:32

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 4:31

Nálam telepítés után auto update-elte a Hauppage drivert aztán Media Centerrel használom guide-al, de nálam bevált.

Beyond Tv-vel is próbáltam (4.6-talá, ha jól emlékszem), ott is működött szépen.

Nekem is updatelte: 2007.01.08 - 6.0.6000.16408 (ez van most fent)

Mi az hogy guide-al? :D

Még megpróbálom akkor a Beyond TV-t. ;)

Téma megosztása:

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.