Idézet: pcbrr - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 10:50
hello,
én lassan cserélném a projimat és az pont acer-t nézgettem...
lenne bár kérdésem:
amit írsz abból azt vettem ki, hogy a felbontáson kívúl a W100-nak lényegesen jobb képe van...
viselhető a zaj eco módban?
a lényegesen az túlzás. sokkal jobb alapbeállításai voltak, ellenben szinte semennyire nem lehetett finomhangolni. ezt lehet. ha 200k környékén hozzá tudsz jutni, illetve legalább németből tudsz rendelni lámpát, akkor erősen ajánlott vétel. h hosszútávon a bél és a lámpa minősége milyen, azt az isten se tudja.
a w100-as csendes volt, főleg pl. egy 4805-höz képest. ez sem hangosabb.
nem mellesleg a benq downscale-je így utóbb belegondolva szar lehetett, mert hd filmek gyakorta pixelesedtek, hártyásodtak, főleg homogén, egyszínű nagy felületeknél. most belenézegettem ezzel is azokba, nem láttam ilyen jelenséget, egy kivétellel, de ott meg erős kontrasztú képek voltak. h mi lehetett az oka, nem tudom, sőt mérget sem vennék rá, h jó nyomon járok. meg etettem 1080p-vel az acert, nem jött elő ez a jelenség. szóval sztem ebben a dlp-s kategóriában, ha nagyon a végső határ az a 210k, amiért most vesztegetik, akkor jó vétel lehet (függ az egyéni igényektől meg ugye nem mindenki egyformán látja ugyanazt a képet, sem, ahogy a hangnál sem ugyanazt hallja), 200k és alatta (láttam 190k-ért hirdettek avx-n) meg ká jó vétel. minőségre, lámpaélettartamra kérdezz rá 1 év múlva.
spec. ha azt vesszük, h 200k vs 120k a lámpa, vagy 250k vs. 60k lámpa, akkor azért nem bestbuy. ellenben németországban is már csak 65k a pilács).
200k környékén láttam még benq pe7700, fél év/2000 óra lámpagarral, ha bevállalod... de én benq-t soha többet.
Szerkesztette: avman 2007. 10. 17. 10:20 -kor
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.