Idézet: wittman - Dátum: 2004. júl. 12., hétfő - 12:49
Windows Xp-nek jó lesz, ha így írom csak valaki adna már valami infot a átl. hardver igényéről.
Hali!
OFF
Távol áll tőlem a békebíró szerepe, s így a fórumról olvasva valóban kicsit félreérthető volt Wittman hozzászólása, de higgyétek el, hogy JÓ EMBERKE Ő.
Most ha olvassa, hogy így írok róla, biztos szabadkozna, de le kell írjam, hogy nekem személy szerint sokat segített már. Én itt ismertem meg a fórumon (az ATI szekcióban) s azóta személyesen is találkoztam vele, s az a véleményem, hogy roppant segítőkész és teljesen normális személy.
Az OFF OFF-ja
(Kis pszichológia: embereket egy-két megnyílvánulásából (a szociális állarcaik egyikéből) megítélni NEM lehet.)
Egyébiránt sajnos bizonyos helyekről kezdenek eltünedezni azok az emberek, akik valóban újat és hasznosat tudtak mondani (pl. T2k az ATI-ból) de "egyéni stílusuk" miatt kizárták őket, ők pedig ezek után nem jöttek vissza.
Gondolkozzunk egy kicsit. Moderáljunk szigorúan, ezzel kockáztatva, hogy a - lehet, hogy kicsit antiszociális, de – szaktekinytélyek eltűnnek, és a HWSW tovább laposodik… Vagy kicsit liberálisabbak leszünk, és elnézünk 1-2 dolgot, de a szakmai szintet nem csökkentjük. Én ez utóbbira szavazok. És Ti?
az OFF OFF-jának ON-ja
Srácok, ássátok el a csatabárdot, és végre valaki válaszolja már meg ezt a valóban
ALAP kérdést! (Mellesleg én is használok Linuxot (is) és lehet, hogy a Mandraxe 9.0-át lecserélném Suse 9.1-re.)
ON
"Na itt van még egy láma!
A kérdés: valaki tud egy pontos linket a
Suse Linux 9.1 Personal hardverigényéről?
A kereséshez nem vagyok láma...
Csak eddig még sehol nem találtam meg. "
"Szóval mi az
átlagos hardverigénye egy ilyen op. rendszernek?"
Előre is köszönöm a választ minden új ismeretért idejövő felhasználó nevében.
"Respect!"