Idézet
Először is hangsúlyozni szeretnénk, hogy sajnáljuk ezt a kellemetlenséget, nem célunk a vásárlók ilyen helyzetbe hozása
Ennek fényében bízom benne, hogy a Békéltető Testület tárgyalásán tiszteletüket teszik.
Idézet
segítségül, szóban is tájékoztattuk, hogy a javítás időtartama minden esetben az alkatrészellátottságtól függ, és természetesen lehet több is mint 15 nap, de törekszünk a mihamarabbi elkészülésre
15 napról szó sem volt, rögtön 3 héttel indítottak, mi több még azt sem tudták/akarták megmondani, hogy HOL fogják javíttatni a gépet. Itt három lehetőség is felmerült, Camera Kft, Ausztria, Németország. A törekedést meg már ismerhetjük.
Idézet
Az, hogy a kollégák nincsenek tudatában a törvénynek és kötöszködnek egyszerűen nem igaz, ugyanis érdeksség képpen mikor Ön a boltunkban járt megmutattuk Önnek az összes magyarországon lévő márkaszervíz (Nikon, Canon, Olympus stb. ) hivatalos átvételi lapját, melyre Ön kifejtette hogy egyik sem felel meg a törvénynek és mind törvénysértő. Kérem javítson ki ha nem így történt.
Kijavítom. Az hogy a kollégák megmutattak más márkaszerviz "hivatalos átvételi lapját" /bár nem tudom, hogy ez a Jegyzőkönyv, és az Elismervény közül melyiknek felel meg?/ teljesen érdektelen abból a szempontból, még csak az összefüggést sem látom a két mondatrész között, hogy az alkalmazottak tényleg nem voltak tisztában a 49/2003-as GKM rendelet 5.§-ával, s miután vettem a fáradságot, s az interneten rákerestem, megmutattam nekik, akkor is csak annyi volt a válasz, hogy nekik márpedig csak egy jegyzőkönyvet kell adniuk a javításra beadott gépek átvételekor.
Idézet
Ez, megbocsásson, de már ott nevetségesen hatott
Ezzel egyet kell értenem. Valóban nevetségesen hatott.
Idézet
Azt már csak egy plusz dologként jegyeznénk meg, hogy a készülék nincs is kifogástalan állapotban, de erről sem ejtettünk szót, pedig mint tudjuk a szervízek hajlamosak a legkisebb karcolás miatt is visszadobni a készülékeket garanciális javításról.
Nos, mivel karcmentes, tökéletes esztétikai állapotban adtam le a gépet, igazán kíváncsi lennék rá, hogy ki, és vajon mit művelt vele a javítás ideje alatt, hogy ezt az állapotot nem sikerült megőrizni?
Idézet
nagyon sok elégedett vásárlónk van, de sajnos mindig van aki nem az
Higgyék el, én is sokkal jobban szerettem volna az elégedett vásárlók sorába tartozni!
Idézet
tudatosítani mindenkivel, hogy egy ilyen kicsit elhúzódó javítás bármikor bárkivel megtörténhet, az adott cég vagy vállalat nem követ el törvénysértést
A legfeljebb 15 napra való törekvés majdnem négyszerese "kicsit elhúzódó" az Önök olvasata szerint? Kíváncsi lennék, hogy a bíróság előtt is ugyanilyen meggyőződéssel hangsúlyoznák-e ezt a mondatot?!