HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol most? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol most? Milyen PC játékokkal töltöd az időd?

#2741 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 11. 28. 17:48

Guild Wars 2, főleg PVP
Skyrim, számomra megunhatatlan :)

- aztán még ma este készülök kipróbálni a ME3 Omega DLC-t, remélem jó lesz
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#2742 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 10:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 11. 28. 17:48

- aztán még ma este készülök kipróbálni a ME3 Omega DLC-t, remélem jó lesz

2, 2 és fél óra volt normálon és kimondottan tetszett, ha nem is adott storyban akkorát, de a harcrendszer és a játékmenet még mindig szórakoztató (+ profi szinkron, jól eltalált karakterek és a jól megkomponált átvezetők stb.)

#2743 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 11:20

hm 15 dollár 2 óráért nem túl jó.

#2744 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 11. 27. 23:18

Úgyse a grafika minden, ahogy látod. Érdekes ez a játék leköt, ellenben pl COD 226-al.

Nem, a Skyrim esetében meg pláne. Szerintem teljesen jó úgy, ahogy van, grafikai modokat nem is nagyon használok, a gyári HD textúra packon kívül, kb 100 órát tettem bele úgy a játékba, hogy semmiféle modot nem használtam, és igazából sosem éreztem, hogy szükséges lenne bármit is változtatni az alapon. De végül megtettem és még jobb lett. Gyanítom, hogy erősen közrejátszik a helyszín is abban, hogy ennyire szeretem ezt az epizódot. Minden esetre kíváncsian várom majd az újat. Tudom, várhatok még rá néhány évet :D
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#2745 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 18:20

Far Cry 3, de múlt időben. Hogy ez mekkora gagyi lett.

Unalmas, egysíkú, zéró hangulattal. Gyenge grafikával, láthatatlan falakkal. Béna játékmenettel, rossz feelingel. Nem is tudom van e olyan eleme a játéknak ami normális.

#2746 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 29. 20:41

Nem is vártuk hogy a te igényeidnek megfeleljen. :)

#2747 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 08:46

Grafikáról nekem más a véleményem speciel... sőt néhol szinte olyan mint egy jobb animációs film. Fény árnyékok nagyon durvák legalábbis amit az első pár perc alatt láttam (pl helikopter kereső fénye ahogy bevilágítja a dzsungelt.

Sebességen érződik hogy a 7770 nem 1080p re lett kitalálva max élsimítás mellett :D de még így is viszonylag stabil értékeken fut.

Magáról a gémről véleményem nem sok van még mert csak elkezdtem, ha befejeztem az AC3-at majd meglátjuk :)

Szerkesztette: Virus9AX 2012. 11. 30. 08:47 -kor

#2748 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 08:58

Én feltettem ultra-ra a grafikát, de még így is azon gondolkoztam, hogy vajon szebb e mint a FarCry 1 volt.. De e terep nagyon kihalt, kopár, tereptárgyak csak ott vannak, ahol a küldetések vannak. Ha nem abban a csőben mész amit a készítők elképzeltek, akkor rögtön öklömnyi pixeles textúrákkal találkozol és még fű se nagyon lesz. Persze nagyon le se lehet térni a kijelölt útról sehol, mert láthatatlan falakat is beépítettek a biztonság kedvéért. De a grafika egyébként nem rossz, csak alapvetően semmi extra, a bevilágítás néhol tényleg jó, de ennyi. Shaderek alig vannak (nem hittem volna, hogy valaha ezt írom). De amin kiakadtam, hogy a játék elején annyira szánalmas éjjel-nappal váltás demo van, hogy hihetetlen. Kb 5 mp alatt éjszakából fényes nappal lesz.És azóta végig fényes nappal van, pedig 2-3 küldetést már megcsináltam.

#2749 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 12:02

Assassin's Creed brotherhood - PS3

Diablo 3, ha épp van kedvem (egyre ritkább sajna)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#2750 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 20:21

Far Cry 3 - pár óra után

+ a graff nekem tetszik, szerintem tök szép
+ nem tudom mennyire lesz változatos a terep de egyelőre jó, még nem untam rá
+ az eddigi karakterek (Vaas, meg az SZTK szemüveges feka) jók voltak, a szinkron nagyon ott van
+ fegyverek nem rosszak, maga a játéknak a lövöldés része elmegy
+ valamilyen szintű szabadság, bár az elején azért eléggé szorongatták a kezünket
+ nekem csak az elején, az első toronynál volt gyors napszak váltás, most már egész normális, és még az eső is eleredt

fekete leves:

- 5 percenként írja ki a főküldetést, úgy érzem magam mint egy retardált akit még ráadásul sürgetnek is
- az AI egyenlő a 0-val, kb a kutyák mesterséges inteligenciájával rendelkeznek a katonák is
- random jön 1 percen belül 5 jeep, semmit sem produkáló ellenfelekkel
- állandóan az a bajom h kevés a hely az inventorymban és dobálnom kell kifele a cuccokat, kényelmetlen
- vadászhatok, de craftingnál pontosan meg van hogy miből lehet készíteni mit, másfajta bőr inkább csak foglalja a helyet, bár kisebb pénzekért el lehet adni őket
- a krafting rendszer egy baromság úgy ahogy van, az inventory, fegyverek elérésének módja, fejlesztés sokkal jobb volt a nem túl kiemelkedőnek mondható második részben is
- jah és vannak idióta küldetések, ilyen mayhem szerű akármi h az adott fegyverrel mennyit tudsz ölni egy megadott idő alatt, vagy volt olyan mini-mission hogy checkpointokon kellett áthaladni egy járművel
- és egy rohadt quicksavet nem tudtak belerakni a játékba, a menüben kell nyomkodni a save gombot (meg néhanapján van autosave)
- a weapon loadout váltogatására még nem jöttem rá, csak a falu öregasszonya tudta megcsinálni nekem

Egyenlőre ennyi, összességében szórakoztató, és remélem a story is jó lesz, de többet vártam, idén nálam a Dishonored viszi a GOTY-t :)

Szerkesztette: Drat 2012. 11. 30. 20:47 -kor

#2751 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 30. 23:36

Tényleg nem lehet nálad egyszerre 2 tárnyinál több lőszer? Én nem jöttem rá, hogy lehetne bővíteni.

A crafting tényleg elfuserált.
A küldetések meg bénák.
Engem a tutorialok idegesítettek halálra. Megjelenik ak épernyőn az is, hogy hogy kell fingani, és egy csomó ideig nem tűnik el a felirat, hogy press esc. Aztán ha rányomsz akkor utána 620x kell escape-t nyomkodni, hogy végre visszakerülj a játékba.
A fegyverváltás része teljesen béna a játéknak, arról nem is beszélve, hogy mindennemű interakcióhoz nem elég megnyomni a gombot, hanem nyomva kell tartani tök értelmetlenül..

#2752 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 01. 00:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2012. 11. 30. 23:36

Tényleg nem lehet nálad egyszerre 2 tárnyinál több lőszer? Én nem jöttem rá, hogy lehetne bővíteni.

Lehet craftolni ammo/gránát pouchokat, azokkal bővül a lőszertartalék (meg fegyverkiegészítőnek lehet nagyobb tárat venni)

Idézet

Engem a tutorialok idegesítettek halálra. Megjelenik ak épernyőn az is, hogy hogy kell fingani, és egy csomó ideig nem tűnik el a felirat, hogy press esc

Ja, meg most megint beléptem a játékba, erre megint az egyik tanító hülyeség fogadott, mert legutóbb úgy léptem ki, hogy nem néztem meg, nem érdekel hagyjanak már játszani! :)
(bőven elég lenne a menüben egy külön súgó, amit akkor nyitsz meg amikor akarsz és nem raknak mindent az arcodba)

Szerkesztette: Drat 2012. 12. 01. 00:13 -kor

#2753 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 02. 15:16

L.A Noire - The Complete Edition PS3

#2754 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 02. 20:30

TES V: Skyrim

Batman: Arkham City
Az előző részét imádtam, kb a számomra legjobb játékok egyike közt van, remélem a második rész is lesz olyan jó. Eddig nem sokat játszottam vele sajnos, de eddig tetszik. Mellesleg rég láttam ennyire igényes nem hivatalos honosítást...
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#2755 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 00:04

Üzenet megtekintéseIdézet: The Lone Drow - Dátum: 2012. 12. 02. 20:30

Batman: Arkham City
Az előző részét imádtam, kb a számomra legjobb játékok egyike közt van, remélem a második rész is lesz olyan jó. Eddig nem sokat játszottam vele sajnos, de eddig tetszik. Mellesleg rég láttam ennyire igényes nem hivatalos honosítást...

Az Arkham Asylumot imádtam, az Arkham City-t utáltam, pedig a főszál nagyon jó volt és tetszett, de az a kb 400 rébusz rejtvény mellett nem tudtam elmenni, mindig lekellet állnom hogy csináljam őket, és ez szétszedte az egész játékmenetet (meg az oktató jellegű mozgássorok stb) - nagy kár érte, mert tényleg igényes, de én olyan vagyok hogy ha ott villog a térképen valami szar addig nem nyugszom amíg ki nem iktatom :) (ja meg Catwomannél mindig az volt bennem , hogy jó-jó csak agyjátok már vissza Batmant basszátok meg)

jelenleg: Far Cry 3; majdnem 16 óránál tartok és 10 zóna totál kész van, ha jól számoltam még van 8, és itt is ez a bajom, hogy a főküldetések szuperek, ha egybevágnánk őket egy jó kis mozi is kijönne belőlük, de az a rengetek többi kisküldetés...áááh borzalom, mind ugyanolyan, nagyon unalmas, meg még a relikviákat is gyűjtöm az XP miatt, fárasztó és teljesen megbontja és elbarmoljaa játékmenetet..még a kék felkiáltójeles küldetések is annyira szarok. Állati nagy kontraszt van a játék egyes elemein és részein belül, az akciórészek nagyon jók, még a báziselfoglalás sem rossz, meg az embervadászat, de minden más (a főszálon kívül, mert az számomra szuper) egyszerűen neeem jóóó.
+ viszont itt megemlítenék egy nagy pozitívumot, ami minimum 2 ponttal meglöki a játékot nálam alapból, nos az a kezdet:
Félve indítottam el először a játékot mert azt hittem hogy ugyanaz a 3 (vagy több) órás dögunalmas bevezető lesz mint az AC3-nál, minden hülye tutoriallal, kocsikázásal, időtöltés a sok barom pénzzel teletömött "baráttal", DE NEM, 5 perc alatt letudták a fejlesztők az egészet és már ott is vagyunk a ketrecben..hát elmondani se tudom mekkora kő esett le ekkor a szívemről :)

Szerkesztette: Drat 2012. 12. 03. 00:09 -kor

#2756 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 20:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 12. 03. 00:04

Az Arkham Asylumot imádtam, az Arkham City-t utáltam, pedig a főszál nagyon jó volt és tetszett, de az a kb 400 rébusz rejtvény mellett nem tudtam elmenni, mindig lekellet állnom hogy csináljam őket, és ez szétszedte az egész játékmenetet (meg az oktató jellegű mozgássorok stb) - nagy kár érte, mert tényleg igényes, de én olyan vagyok hogy ha ott villog a térképen valami szar addig nem nyugszom amíg ki nem iktatom :) (ja meg Catwomannél mindig az volt bennem , hogy jó-jó csak agyjátok már vissza Batmant basszátok meg)

Ma is játszottam egy órát vele kb., de valahogy nem jön át az AA-s feeling. Eddig nagyon úgy érzem, hogy a linearitás jobban állt ennek a játéknak. Ennek ellenére tetszik, csak nincs meg az a "hát ez kurvajó, nem bírom abbahagyni". Mondjuk tény, hogy az előző részben azért Madárijesztős kalandok koronázták meg a szememben a játékot, és ezt nagyon hiányolom ebből. De mivel még az elején vagyok nagyon, így adok neki időt, hátha elkap majd a régi feeling :)

#2757 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 21:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 12. 03. 00:04

jelenleg: Far Cry 3...

22 és fél óra és vége, valami nagy csavarra számítottam a végén, de így sem volt azért rossz, a főküldetések prímák voltak a többi viszont inkább kuka, báár a gameplay jó volt, vagyis a lövöldözés része, a relikviák gyűjtögetését 80-nál abbahagytam, mert 60 felet nem adott rewardot, meg már rég annyi XP-m volt, hogy megvehettem az összes skillt. Összességében jó volt és szórakoztató, de voltak a játéknak nagyon gyér részei is, főküldetés meg alig volt, és ez így NEM jó. Kijavították a második rész hibáit és újabb baklövésekkel tették tele ezt a részt, így is azért egy erős közepesnél valamivel jobbra értékelem, de nem sokkal. 7/10

#2758 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 04. 16:11

Újra Titan Quest!

Destinies moddal, újabb variációs lehetőségek, ez a játék nekem megunhatatlan. :)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2759 Felhasználó inaktív   galbalazs87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 04. 20:31

Halo 4 (X360)

#2760 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 23:21

Test Drive Unlimited (Az X-edik Mass Effect triológia végigjátszás mellet)

De mit össszeszenvedtem mire iskerült elindítanom tdu-t, hiába csináltam clean isntallt, úgy indul minden áron, hogy a monitor kiírja, hogy input not supported és nem tudtam csinálni semmit. Neten vadásztam megoldást rá, de semmi. Végül rájöttem, hogy -w -vel indítva ablakban indul full screen helyett és ha akkor kiválasztok valami alap felbontást, akkor utána újre elindítva a játékot normál módban már nem cseszi szét a monitort.

Téma megosztása:

• (147 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.