HWSW Informatikai Kerekasztal: TV-out/TV kimenet problémák II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV-out/TV kimenet problémák II. Értékeld a témát: ***-- 1 szavazás

#121 Felhasználó inaktív   Joe_Muad_Dib 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 20. 08:17

Idézet: Joe_Muad_Dib - Dátum: 2008. jún. 18., szerda - 21:50

:think: Uh ez magas volt nekem. Én valami olyanra gondoltam, hogy mittomén egy billentyűkombinációval nem lehet váltani a két megjelenítő között? Mint mondjuk ha projektort teszek fel a notebookra?

:confused:

#122 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 20. 08:36

Idézet: Joe_Muad_Dib - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 8:17

:confused:

Az én gépem nem két képmegjelenítős, és azen belül nem egy kártyán van, úgyhogy csak elvi dolgot tudok leírni.
Mésztasd elolvasni a kártyád dokumentációját az aapbeállítások miatt.
És az XP helpjét. A billentyűkombinációt meg magad tudod állítani, vagy az alapértelmezettet megnézni a képkezelő részben.
Aztán ha kitanultad, írd le a konkrétakat mások okulására.

Szerkesztette: Gyula2222 2008. 06. 20. 08:37 -kor

#123 Felhasználó inaktív   Y2K80620 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 21:48

Üdvözlet  !
Végső kétségbeesésemben írok a fórumon, mert már több napja böngészek, kábeleket gyártok, és hangolok, mint a zenész az első koncertje előtt, de nem akar kép lenni !
A cél a következő lenne. Az alaplapi videokártyám (analóg) VGA kimenetéről a Sony 100 Hz-es TV-t szeretném üzemeltetni. Vettem gyári kábelt: fekete kép. Szétszedtem, nem jól volt bekötve. Átkötöttem volna, de nincs rajta annyi ér. Elmentem PC boltba, vettem VGA kábelt. Egyik csati nyissz. Gyártottam az általatok belinkelt leírások alapján kábelt. Átvittem a három színt, a szinkront, és a testjüket. Próbáltam már a 16-os lábbal 8-ról 75 Ohm-os ellenállással, próbáltam, 8 as lábat is bekötni-kikötni, de normális kép még nem volt.
Véleményem szerint nekem a színeken, és a szinkronjelen, árnyékoláson kívül más nem szükséges, mert a TV-t tudom menüből AV1-re állítani, ami tud fogadni RGB-t, beállítható, hogy az RGB jel, még a méretarány is, sőt a képméretet, és az elhelyezést is a TV menüjéből be lehet konfigolni. De akkor mi nem működik? Már 2 délutánt, és 3 éjszakát hangoltam a powerstriptet. Az 5 éves fiam már megkérdezte tegnap este, mi tetszik ezeken a rohanó ferde csíkokon annyira, hogy egész nap ezt nézem?
A következőképpen állítottam:
Bal kezemben a TV távirányítója (már 3 akkordot is le tudok fogni rajta), jobb kezemmel egerészek a powerstripen, a lábammal pedig kapcssolgatom ki-be a PC-t (a végén dühből). Most ott tartok, hogy a szép új kábellel fojtogatni kezdem a TV-t, majd hozom Bubukát, és szinkronizálom a testesebbik végével, csak hogy legyen sikerélményem is. A feleségem azt kéri menjek el orvoshoz, de én félek nem azt mondaná: elmehetek, hanem hogy elmebeteg.

Naszóval: Elképzelhető lenne, hogy valaki tanácsot adna ezzel kapcsolatban ?
Hogy mit állítok? Képernyőprofilok, konfigurálás, speciális időzítési beállítások. Az a baj, hogy ott bármit állítok, minden állítódik, és nem igazán tudom, mibe kellene kézzel, külön belenyúlni. A képet
Kb. 25 Hz-nél lehet megállítani, de ott sem szép, csak nem megy mindíg. Alatta, felette balra, vagy jobbra dől a kép, és több van belőle. Az összetett szinkron nem javít a dolgon, a zöld szinkron, és a váltottsoros frissítést pedig valamiért nem is tudom bekapcsolni.
Lehet, hogy a 100 Hz-eseket nem lehet szinkronizálni PC-vel ? Vagy esetleg az alaplapi videokártyám egyáltalán nem tud szinkronjelet generálni ?
Egyáltalán mekkora felbontással kellene kezdenem? A biost még nem sikerült frissíteni, bár nem hiszem, hogy köze lenne hozzá.
Esetleg valamit nem vettem észre, vagy le kell még töltenem valamit, ami tudja konfigolni az alaplapi kártyát ?
Légyszi segítsetek, mert belebolondulok.                  Nem, már késő.........

Adatok:
alaplap: Gigabyte GA-MA78G-DS3H
Alaplapi videovezérlő:Integrated ATI Radeon HD3200 graphics (DirectX10)
Tv: Sony KV-29C3K
User: Luser

Előre is köszönet.
D.K.

#124 Felhasználó inaktív   Joe_Muad_Dib 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 00:03

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 9:36

Az én gépem nem két képmegjelenítős, és azen belül nem egy kártyán van, úgyhogy csak elvi dolgot tudok leírni.
Mésztasd elolvasni a kártyád dokumentációját az aapbeállítások miatt.
És az XP helpjét. A billentyűkombinációt meg magad tudod állítani, vagy az alapértelmezettet megnézni a képkezelő részben.
Aztán ha kitanultad, írd le a konkrétakat mások okulására.

:respect:

#125 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 15:35

Idézet: Y2K80620 - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 22:48

Üdvözlet  !
Végső kétségbeesésemben írok a fórumon, mert már több napja böngészek, kábeleket gyártok, és hangolok, mint a zenész az első koncertje előtt, de nem akar kép lenni !
A cél a következő lenne. Az alaplapi videokártyám (analóg) VGA kimenetéről a Sony 100 Hz-es TV-t szeretném üzemeltetni. Vettem gyári kábelt: fekete kép. Szétszedtem, nem jól volt bekötve. Átkötöttem volna, de nincs rajta annyi ér. Elmentem PC boltba, vettem VGA kábelt. Egyik csati nyissz. Gyártottam az általatok belinkelt leírások alapján kábelt. Átvittem a három színt, a szinkront, és a testjüket. Próbáltam már a 16-os lábbal 8-ról 75 Ohm-os ellenállással, próbáltam, 8 as lábat is bekötni-kikötni, de normális kép még nem volt.
Véleményem szerint nekem a színeken, és a szinkronjelen, árnyékoláson kívül más nem szükséges, mert a TV-t tudom menüből AV1-re állítani, ami tud fogadni RGB-t, beállítható, hogy az RGB jel, még a méretarány is, sőt a képméretet, és az elhelyezést is a TV menüjéből be lehet konfigolni. De akkor mi nem működik? Már 2 délutánt, és 3 éjszakát hangoltam a powerstriptet. Az 5 éves fiam már megkérdezte tegnap este, mi tetszik ezeken a rohanó ferde csíkokon annyira, hogy egész nap ezt nézem?
A következőképpen állítottam:
Bal kezemben a TV távirányítója (már 3 akkordot is le tudok fogni rajta), jobb kezemmel egerészek a powerstripen, a lábammal pedig kapcssolgatom ki-be a PC-t (a végén dühből). Most ott tartok, hogy a szép új kábellel fojtogatni kezdem a TV-t, majd hozom Bubukát, és szinkronizálom a testesebbik végével, csak hogy legyen sikerélményem is. A feleségem azt kéri menjek el orvoshoz, de én félek nem azt mondaná: elmehetek, hanem hogy elmebeteg.

Naszóval: Elképzelhető lenne, hogy valaki tanácsot adna ezzel kapcsolatban ?
Hogy mit állítok? Képernyőprofilok, konfigurálás, speciális időzítési beállítások. Az a baj, hogy ott bármit állítok, minden állítódik, és nem igazán tudom, mibe kellene kézzel, külön belenyúlni. A képet
Kb. 25 Hz-nél lehet megállítani, de ott sem szép, csak nem megy mindíg. Alatta, felette balra, vagy jobbra dől a kép, és több van belőle. Az összetett szinkron nem javít a dolgon, a zöld szinkron, és a váltottsoros frissítést pedig valamiért nem is tudom bekapcsolni.
Lehet, hogy a 100 Hz-eseket nem lehet szinkronizálni PC-vel ? Vagy esetleg az alaplapi videokártyám egyáltalán nem tud szinkronjelet generálni ?
Egyáltalán mekkora felbontással kellene kezdenem? A biost még nem sikerült frissíteni, bár nem hiszem, hogy köze lenne hozzá.
Esetleg valamit nem vettem észre, vagy le kell még töltenem valamit, ami tudja konfigolni az alaplapi kártyát ?
Légyszi segítsetek, mert belebolondulok.                  Nem, már késő.........

Adatok:
alaplap: Gigabyte GA-MA78G-DS3H
Alaplapi videovezérlő:Integrated ATI Radeon HD3200 graphics (DirectX10)
Tv: Sony KV-29C3K
User: Luser

Előre is köszönet.
D.K.

:nevet2:

Rég nevettem ennyit hozzászóláson!  :D  Van egy stílusod!  :Đ  :up:  De, hogy ne csak off legyek:

Sajnos választ nem tudok adni, de hátha a >> topic-jában << tudnak segíteni!

Üdv: Klown

P.s.: Nem hinném, hogy a 100 Hz-es TV zavarna be! Mert az is ugyanúgy 50 Hz-es, csak minden félképet 2× ad le és fele annyi ideig.

Szerkesztette: Klown 2008. 06. 21. 15:35 -kor

<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#126 Felhasználó inaktív   Y2K80620 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 21:57

Köszönöm Klown, fogtam. Veszem a tarisznyám és odébbállok.
Azért még reménykedem, mert egy régi közmondás szerint: Az elmebeteget a zsenitől csak egy hajszál választja el. Namármost: ha zseni vagyok, akkor pillanatokon belül meg fog oldódni a dolog, ha nem : kihullik az összes hajam, mielőtt beleőszülnék.

szép napot

#127 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 22. 18:21

Idézet: Klown - Dátum: 2008. máj. 30., péntek - 21:13

1., Mivel a TV-Out max. 1024×768-at downscale-ezni PAL felbontásra így az e feletti felbontásokat nem fogja vinni. Ebben az esetben a TV az egérkurzort fogja követni.

2., A klón módon belül, be kell állítani a színház módot! Utána mindkét kijelzőn ugyanaz fog megjelenni.

Nincs a színház módnak valami Geforce 8-as megfelelője? Rájöttem, hogy a TVTool sz*r.

#128 Felhasználó inaktív   Y2K80620 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 16:19

Ha nem tud senki segíteni, akkor átadom a NASA-nak az ügyet. Két adjunktustársammal (Bonaparte, és Nagysanyi) azt akkumuláltuk ki, hogy bedugjuk a kéménybe a sonyit, jól lefolytjuk, majd aládurrantunk, fellőjjük az űrba. Úgy tudjuk az űrbázison mindíg van egy tudós ,hátha ő tudna segíteni, és megoldja a problémámat. Ha nekik sem sikerül, felajánlom nyilvános adás sugárzására. Ha este tiszta időben felnéztek az égre, láthatjátok mit sugároz.
A sugázási adatok:
A műhold neve : SONYC3, kódneve: Sárgák bosszúja
Sugárzási szög: derékszög.
Sugárzás erőssége:NAGYON
Fogható adások: sárga irígység (tesztüzemben)

Adjatok valami ötletet, mert ez a legokosabb, ami eszembe jutott, no meg az hogy itt hagyom az egész sz*rt, és elmegyek tehénpásztornak. (azok lgalább kompatibilisek önmagukkal)

Én is akarom nézni a TV-n  PC-t. !!! énisénisénis

#129 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 19:32

Idézet: Y2K80620 - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 17:19

Ha nem tud senki segíteni, akkor átadom a NASA-nak az ügyet. Két adjunktustársammal (Bonaparte, és Nagysanyi) azt akkumuláltuk ki, hogy bedugjuk a kéménybe a sonyit, jól lefolytjuk, majd aládurrantunk, fellőjjük az űrba. Úgy tudjuk az űrbázison mindíg van egy tudós ,hátha ő tudna segíteni, és megoldja a problémámat. Ha nekik sem sikerül, felajánlom nyilvános adás sugárzására. Ha este tiszta időben felnéztek az égre, láthatjátok mit sugároz.
A sugázási adatok:
A műhold neve : SONYC3, kódneve: Sárgák bosszúja
Sugárzási szög: derékszög.
Sugárzás erőssége:NAGYON
Fogható adások: sárga irígység (tesztüzemben)

Adjatok valami ötletet, mert ez a legokosabb, ami eszembe jutott, no meg az hogy itt hagyom az egész sz*rt, és elmegyek tehénpásztornak. (azok lgalább kompatibilisek önmagukkal)

Én is akarom nézni a TV-n  PC-t. !!! énisénisénis

NC!  :D

Nem lenne egyszerűbb egy olyan olcsóbb VGA-t beszerezned, amin van TV-Out, azt csoki!  :think:

#130 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 19:33

Idézet: spidey - Dátum: 2008. jún. 22., vasárnap - 19:21

Nincs a színház módnak valami Geforce 8-as megfelelője? Rájöttem, hogy a TVTool sz*r.

Üdv!

Tudtommal 7-es szériától felfelé nem támogatott.  :(  Bár kérdezz meg nálam okosabbakat is, hátha tudnak valamilyen megoldást!

#131 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 20:57

Nekem a fordítottja piszkálja a fantáziámat Van pár monitorom, amire jó lenne rávezetni a videojelet DVD-ről, esetleg tuneres videomagnóról.

#132 Felhasználó inaktív   Meklood 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 16:57

Igen az engem is érdekelne hogy tv-t hogyan lehet nézni a számítógépen. Úgy hallottam hogy csak tv kártyával lehet nézni. Ez igaz? A választ előre is köszönöm.

#133 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 21:17

Idézet: Meklood - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 17:57

Igen az engem is érdekelne hogy tv-t hogyan lehet nézni a számítógépen. Úgy hallottam hogy csak tv kártyával lehet nézni. Ez igaz? A választ előre is köszönöm.

Zömmel!  :)

Alapból nem tudja az analóg/digitális TV jelet venni a számítógép. Ahhoz kell egy olyan tuner kártya, ami a számítógép számára dekódolhatóvá teszi a jelet. Vagy ha elég az alapsávi videojel (RCA, Scart), akkor jó egy VIVO-s (video bemenetes) videokártya is.

#134 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 21:21

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 21:57

Nekem a fordítottja piszkálja a fantáziámat Van pár monitorom, amire jó lenne rávezetni a videojelet DVD-ről, esetleg tuneres videomagnóról.

Üdv!

Szerintem az csak úgy fog működni, ha a kütyü ad ki magából RGB jelet, mivel a monitorok alapból csak azt tudják fogadni. (A profibb monitorok tudnak mást is, mint pl. RGBVH, RGB, kompozit, komponens, S-Video, DVI, HDMI, stb.) Sanszos, hogy a DVD Scart-on keresztül tud RGB-t. Namármost a Scart -> D-Sub (VGA) átalakítóban nem tudok segíteni, arra ott a Gugli.  :)

#135 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 21:50

Idézet: Klown - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 21:21

Üdv!

Szerintem az csak úgy fog működni, ha a kütyü ad ki magából RGB jelet, mivel a monitorok alapból csak azt tudják fogadni. (A profibb monitorok tudnak mást is, mint pl. RGBVH, RGB, kompozit, komponens, S-Video, DVI, HDMI, stb.) Sanszos, hogy a DVD Scart-on keresztül tud RGB-t. Namármost a Scart -> D-Sub (VGA) átalakítóban nem tudok segíteni, arra ott a Gugli.  :)

Miután nem tanult szakmám, nem könnyű, de egy Tv elektronikát feltehetően tudnék addig simodatni, ameddig összetett videojelet szét tudnék szedetni vele.
Sajna nem minden készülék ad RGB-t + szinkron.

#136 Felhasználó inaktív   Y2K80620 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 22:08

Idézet: Klown - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 19:32

NC!  :D

Nem lenne egyszerűbb egy olyan olcsóbb VGA-t beszerezned, amin van TV-Out, azt csoki!  :think:

Szia Klown !
Ez a tehénpásztorkodás sem jött be. Kirúgtak, mert moddolni akartam a teheneket. Pedig az nem úgy történt ! Csak egy IDE merev lemezt építettem be a vezértehénbe, hogy rátöltsek egy windows távoli asztal kapcsolatot, ne kelljen már rohangálni utánuk. Sikerült is volna, ha nem bolondul meg az op. rendszer, és nem viselkedik úgy tőle a tehén, mint egy kerge marha. Na mindegy.  Pedig tesztjeim alapján alapból támogatják a sync on green funkciót is. ( kék, vagy piros füvet nem ették meg).

Hogy válaszoljak kérdésedre: igen teljesen igazad van, ráadásul nem te vagy az egyetlen aki ezt kérdezi. Csakhogy az a helyzet, hogy heteket töltöttem azzal, hogy egy igen kis fogyasztású, teljesen passzív HTPC alkatrészeket válogassak össze. Csak a háznak lesz egy szuper csendes ventillátora.
Nem akartam még egy alkatrészt a HTPC-be, ami bonyolítja a dolgokat, fogyaszt, melegszik, ráadásul lehet, hogy még hangos is. Aztán lehet, hogy ez lesz a vége, mert kompromisszumra kényszerülök.

Köszi, fontolkodom rajta.

#137 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 09:38

Idézet: Y2K80620 - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 23:08

Szia Klown !
Ez a tehénpásztorkodás sem jött be. Kirúgtak, mert moddolni akartam a teheneket. Pedig az nem úgy történt ! Csak egy IDE merev lemezt építettem be a vezértehénbe, hogy rátöltsek egy windows távoli asztal kapcsolatot, ne kelljen már rohangálni utánuk. Sikerült is volna, ha nem bolondul meg az op. rendszer, és nem viselkedik úgy tőle a tehén, mint egy kerge marha. Na mindegy.  Pedig tesztjeim alapján alapból támogatják a sync on green funkciót is. ( kék, vagy piros füvet nem ették meg).

Hogy válaszoljak kérdésedre: igen teljesen igazad van, ráadásul nem te vagy az egyetlen aki ezt kérdezi. Csakhogy az a helyzet, hogy heteket töltöttem azzal, hogy egy igen kis fogyasztású, teljesen passzív HTPC alkatrészeket válogassak össze. Csak a háznak lesz egy szuper csendes ventillátora.
Nem akartam még egy alkatrészt a HTPC-be, ami bonyolítja a dolgokat, fogyaszt, melegszik, ráadásul lehet, hogy még hangos is. Aztán lehet, hogy ez lesz a vége, mert kompromisszumra kényszerülök.

Köszi, fontolkodom rajta.

Értem a problémádat! Hát igen, dühítő egy pont! A SoG-nel kapcsolatban se tudok semmilyen okosat mondani!  :(

Apropó! Mondtam én, hogy a pingviniket jobban komálják a tehenek! Löksz egy Debiant a tehénkére és utána már nagy pofája lehet a jószágnak, s pásztorának is.  :cool:  SSH-val kezes bárány lesz belőle! :D

Na jó nem  :offtopic: -olok tovább! Sajna a konkrét válaszhoz kevés vagyok, mint lókolbászban a patkódobogás!  :(

#138 Felhasználó inaktív   Meklood 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 10:55

Idézet: Klown - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 21:17

Zömmel!  :)

Alapból nem tudja az analóg/digitális TV jelet venni a számítógép. Ahhoz kell egy olyan tuner kártya, ami a számítógép számára dekódolhatóvá teszi a jelet. Vagy ha elég az alapsávi videojel (RCA, Scart), akkor jó egy VIVO-s (video bemenetes) videokártya is.

Két kérdésem lenne.
1. A DVI-s kártya nem jó?
2. Ha van VIVO-s videókártyám akkor hogy kell rákötni a tv-t anélkül hogy vennék egy tuner kártyát?

#139 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 15:54

Na, át lettunk ide irányítva úgyhogy ide írom a további fejleményeket :)

Vettem egy DVI->HDMI kábelt a videojel átvitelére
Kép
meg egy Jack->RCA kábelt az audionak.
Kép
Elotte ugyebár a VGA->VGA kábelt használtam ami szellemképes, vibráló képet adott gány színekkel. A hangot egy Jack->Jack kábel vitte át de ha a TV-t átváltom HDMI-re akkor csak az ahhoz tartozó hangot hajlandó szolgáltatni (piros és fehér kábellel, azaz RCA-val megoldható).

Ezzel az új DVI->HDMI-vel viszont tokéletes a kép, a 37"-os Sony TV-n kristálytiszta és éles minden (sot most itt ulok a kanapén és ezt is onnan írom :)). A hangot átraktam mellé, a TV-n két HDMI bemenet van és az egyik mellett direkt van hely az RCA hangkábelnek is (mivel a DVI csak a videojelet viszi át).

A felbontásnak itt is meg kell sajnos egyeznie (1360x768-ra átrakta magát a monitor mert az a TV natívja). Úgyhogy ezzel még játszadoznom kell, mert a monitor 16:10-es de ez az 1360x768 ez nem tudom milyen arány akar lenni és széthúzza a képet. De legalább a TV-n jó :Đ
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#140 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 16:20

Átraktam DualView-ra ahogy Turbo ajánlotta de most meg duplamonitoros módban mukodik ez az izé :reklamacio: Annyiban jó, hogy a TV a saját natívjában megy 1360x768) meg a monitor is (1440x900) így nincs torzítás de csak az látszik a másodlagos kijelzon amit kitolok az ablakon kívulre (azt gondolja a gép hogy két monitorom van egymás mellett :omg:). Nem lehet valahogy a tudtára adni hogy én mindkét kijelzon ugyanazt szeretném látni?
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.