HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1581 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 07. 06:54

Idézet: vidu01 - Dátum: 2009. dec. 6., vasárnap - 20:58

+6 all skill van a karin, jut sok mindenre pont. Van kb 50% rec ehhez még hozzájön a Refresh ami a Nature masterybe van, meg még weapon swapon 20reces staff van amire váltok idézéskor így jön össze az Outsider. Próbáld ki. ;)
Ezeken volt pont:
TitanCalc

Ja, jól van, így már értem. Én mondjuk úgy játszom, hogy talált cuccokkal, szóval nem nagyon bazírozok a reces cuccokra. :D Viszont +3 all skill-t már én is össze tudok hozni. ;)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1582 Felhasználó inaktív   GrandShield 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 22. 13:58

Sziasztok

Visszatértem a Titan Quest-re :D Ez a legjobb Hack and Slash game ^^
Érdeklődnék, hogy a játékban ezen az oldalon lévő  http://www.gamebansh...t/equipment.php Categorized menüpontban, jobb oldalt kiválasztható fegyver és armor osztályok közül mind kiüthető single player mód ban?
Lehet hogy hülye kérdés, de a diablo 2-ben valahogy így volt hogy nem mindent lehetett kiütni :s

Köszi a válaszokat

#1583 Felhasználó inaktív   GrandShield 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 10:52

Am mennyi időbe telik 75-re fejlődni modok nélkül? Nagyon sok?

Van itt valaki??? ?:D

#1584 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 26. 15:44

Hát kb mire végigviszed legendaryn.
Én mondjuk Xmax moddal játszottam de csak azokat az ellenfeleket aprítottam le akiket nagyon kellett. és igy legendary végén voltam 70 körül azt hiszem.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1585 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 03. 13:24

Steam-en a Titan Quest Gold (alap + kiegészítő) csak 5 euró! :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1586 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 06. 11:00

Már készül is az új Titan Quest. :D Grim Dawn lesz a címe a játéknak és a Titan Quest motorját fogja használni (gondolom továbbfejlesztve). :) Áhh, alig várom. :respect:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1587 Felhasználó inaktív   rpgboci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 06. 11:58

Az elsö képek alapján nemis néz ki rosszul, elsöre igy tetszik.  Kiváncsian fogom várni énis.
Remélem jolesz, ugyis kevés ilyen játékot kapunk.
<a href='http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693' target='_blank'>http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693</a>  gladiatus, regelj és küzdj.

Natureesya lvl 92 hc driad dead
Natureesya v2 lvl 56 hc driad
múúúúú :P

#1588 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 14:36

Idézet: rpgboci - Dátum: 2010. febr. 6., szombat - 11:58

Az elsö képek alapján nemis néz ki rosszul, elsöre igy tetszik.  Kiváncsian fogom várni énis.
Remélem jolesz, ugyis kevés ilyen játékot kapunk.

Heyho!

El se hiszem, hogy sikerült végre regisztrálnom, ez hihetetlen:) Új vagyok itt, ezért gyorsan elmondanám hogy nagykanizsai, 26 éves srác vagyok és szeretem a Titan Questet nagyon, D2 után ez fogott meg...meg persze előtte a Dungeon siege 2. Elolvastam ennek a topicnak meg az elődjének az összes hsz-ét, öröm volt olvasni, SATAN meg a többeik hsz-ét, annyira élveztem, hogy újra elővettem a játékot, és nyomom, most már profi módon, ahogy itt olvasgattam tőletek. A profit úgy értem, hogy jobban figyelem a mastery kombinációkat,  hogy egy erős karit csináljak. Amúgy ahhoz a táborhoz tartozom, aki normalon végigvitt egy karit, aztán megunta, és csinálta a következő karit. De ez most nem így lesz, most végigviszem ha törik, ha szakad:) Olvastam hogy sokan vault-oztok, no ez az ami engem nem érdekel, persze annak is megvan a szépsége, de én inkább a talált tárgyakat használom csak annyi kis csalással, hogy van 1-2 karim még, azoktól átveszem ládába a már korábban megtalált jobb tárgyakat. Persze így a játék eleje kicsit könnyebb, mert kapásból artifact-et adok meg ilyenek, de azért ennyi kell:)

Most egy HUNTER-nature karit csináltam, most tartok epic fokozat act1-ben athen elött vagyok. Nyilazok, a nyilas oszlopot maxoltam, art of the hunt-ot tologattam, de most a nature tree-t, akarom maxolni, a refresh meg a farkas aurája miatt. Kb így állok:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...-1-0-0-1-12-0-0

remélem újra feléled kicsit a fórum, jó lenne újra olvasgatni a régi tagok hsz-eit:)
üdv, Balázs

#1589 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 14:41

Hmm, anno olvastam, hogy a Haruspex kari az egyik legerősebb...miért is? Dream-ből milyen szakikat tolnak hozzá? Gondolom a deam passív ágát Lucid Dream-mel kezdődően, meg talán a trace of convalescence-t?

#1590 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 14:49

húhúú, frankó lesz ez a grim Dawn, remélem bőven a d3 előtt jön ki, hogy legyen idő mindegyikre :D

#1591 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 15:15

Közben írom a kérdéseim, hátha majd valamikor feljöttök és válaszoltok:)

Vitality damage az hol van, kinek van? jó az? Egydül spiritnek a life lich-jénél láttam vitality damage-t, semmi más varázslat vagy ilyesmi nem ad, pedig valamelyik skill pl ad +% vitality damage-t. Ennek így nem sok értelme van. Jó, persze mondjuk egy tárgy adhat, de ha mondjuk ad 20 vital damage-et, akkor haazt növeli +30%-kal, akkor azzal nem vagyok kisegítve :think:

#1592 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 17:51

Idézet: Eardog - Dátum: 2010. febr. 16., kedd - 13:41

Hmm, anno olvastam, hogy a Haruspex kari az egyik legerősebb...miért is? Dream-ből milyen szakikat tolnak hozzá? Gondolom a deam passív ágát Lucid Dream-mel kezdődően, meg talán a trace of convalescence-t?

Íjásznak fejlesztve tényleg brutális. A hunting mastery önmagában is nagyon erős, ha íjászkodunk, és nagyon jó hozzá a dream másodiknak. :cool:
Ahogy te is írtad a lucid dream ág növeli a sebzést, az offensive-defensive ability-t, a total speed-et, és az avoid projectiles esélyét!! A find cover és a temporal flux együtt a megfelelő cuccokkal és artifact-tel iszonyat erőssé teheti a karaktert, hiszen könnyen megvalósítható a 100% avoid projectiles... azaz az íjászok, varázslók semmit nem sebeznek rajtad. Ha emellett kellően tápolod a dexterity-t (ami íjásznál előfordulhat :D ), akkor egy bizonyos szintű defensive ability elérésekor (olyan 1800-2000 környékén) a közelharci ütések ellen is immunis leszel! Ergo egy szinte halhatatlan karaktert lehet előállítani. Természetesen ez nem így van, a bossok igencsak meg tudnak fingatni, meg pl. az olyan ellen, akinek van visszatükröző képessége... na az is vicces tud lenni a scatter shot miatt! :Đ
Szóval tényleg nagyon erős tud lenni a haruspex. ;)

#1593 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 18:01

De nagyon sok brutál karit lehet csinálni, és az egyes mastery-párosításokon belül is sokféle taktikával lehet fejlődni... többek között ezért zseniális ez a játék, és ezért lehet újra és újra elővenni hosszú éveken át! :respect:
Ha pl. kétkezes karaktert csinálunk, akkor a warfare mellett szinte mindegy, hogy mi a második mastery, 2 Enkidu's Stand a kezébe, és a megfelelő egyéb cuccokkal és relicekkel iszonyat nagy health-regenerationt lehet elérni... kész is! Megint csak egy szinte halhatatlan karakter! :D
Spirit+Nature... kőkemény petes karakterré fejleszthető, biztos olvastad vidu beszámolóját... gyakorlatilag csak ment a petek után, azok kinyírtak mindent! :cool:
És akkor a reces karikról ne is beszéljünk... persze azok vaultozás nélkül nem nagyon képzelhetők el, vagy legalábbis nagyon nagy mák kéne hozzá. :)

#1594 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 18:07

Idézet: Eardog - Dátum: 2010. febr. 16., kedd - 14:15

Közben írom a kérdéseim, hátha majd valamikor feljöttök és válaszoltok:)

Vitality damage az hol van, kinek van? jó az? Egydül spiritnek a life lich-jénél láttam vitality damage-t, semmi más varázslat vagy ilyesmi nem ad, pedig valamelyik skill pl ad +% vitality damage-t. Ennek így nem sok értelme van. Jó, persze mondjuk egy tárgy adhat, de ha mondjuk ad 20 vital damage-et, akkor haazt növeli +30%-kal, akkor azzal nem vagyok kisegítve :think:

Na ez a vitality damage viszont számomra is elég homályos mind a mai napig! :rolleyes: Én személy szerint nem tartom túl sokra, de lehet, hogy még nem nagyon jöttem rá, hogy miben rejlik a nagysága. :D A dream mastery-ben is vannak vitality damage-et növelő skillek, de igazából nem tudom, hogy kik ellen igazán hatékony, és mennyire.

#1595 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 18:47

Idézet: bega - Dátum: 2010. febr. 16., kedd - 18:07

Na ez a vitality damage viszont számomra is elég homályos mind a mai napig! :rolleyes: Én személy szerint nem tartom túl sokra, de lehet, hogy még nem nagyon jöttem rá, hogy miben rejlik a nagysága. :D A dream mastery-ben is vannak vitality damage-et növelő skillek, de igazából nem tudom, hogy kik ellen igazán hatékony, és mennyire.

Wow, örülök, hogy azért be-be néznek a jó arcok:)

Igen, ez a vital damage nem tudom mitől "vital", tehát mit tud, alapból életet szív, vagy nem véd ellene az armor??? Ez homály, talán valaki majd megírja:)
Igen, szép ez a játék, ha d3-ba nem lesz ilyen skill kombinálás, akkor elég uncsi lesz:)
Igen, én is elkezdtem egy állatos karit, persze vault nélkül, de lehet venni állatos cuccokat elég könnyen, meg másik karikkal találtam is. Nature+spirit tetszik, de talán még a nature+dream is életképes lehet, mert annak az állatkája a többi állat sebzésést, élet és varázspont regenjét növeli, továbbá betolhatom az aurát ami szintén életet és manét regenerál. Lehet az utóbbit próbálom ki, a spirites másodlalgos mastery könnyebbnek tűnik, bár biztos azért azzal se olyan egyszerű.

Ami tervben van, az még a defense+dream (templar) kari, még nem tudom hogy, lehet hogy használom a shield charge-ot és a phantom strike-ot felváltva, de lehet csak batter + phantom...igazából a defense is elég sok skillpontot igényel, önmagában is erős.

Tovább terv egy spirit + earth kari, ezt botos ternionosra fejelszteni. Még sose próbáltam a terniont, mármint csak egyszer, de nem vonzott a +20% elementál damage és az a 3 projectile is túl nagy szögbe jön ki a botból, sokszor kikerüli a a közeli ellenfelet...persze vannak cuccok ami +all skilleket adnak, de ugye azért valut nélkül az sincs mérhetetlen mennyiségben :D  És ugye itt van a nagy vízválasztó, sokan írják hogy ez meg az a kari jó, de lehet csak akkor ha vaultos, tehát ha mittomén reces kari, vagy van rajta +5-10 all skill meg ilyenek, ami azért vault nélkül nem egyszerű. Meg tényleg az a jó, ha az ember abból gazdálkodik amit talál, kivétel talán az artifact meg a kis esszenciás kövek, azokat másik karimtól beadom közösbe, de az artifact-eket is úgy rakom össze...ami mindig hiány, az a spectal matter biz-baz ;) , mindig elfelejtem lementeni a karit, amikor van egy belőle, aztán felhasználom, és nincs visszaút:)

Érdekel még egy elementál kari is, akkor warfare+nature is. De ezek távoli tervek, szeretném életemben először a hunter+nature karimmal végigvinni a jétékot mind3 nehézségen, max közbe elindítom a defense+dream karim...majd tolok képeket róla, hátha újra kedvet kaptok páran:)

#1596 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 19:08

Hmm, hogyan tudok képet berakni? Nem a linket, hanem hogy megjelenjen itt a kép.

köszi

#1597 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 19:12

Szólj Hozzá
Kép (url)

Vagy csatolsz egy képet a helyi gépről.

#1598 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 19:21

köszi:)

No, akkor itt a karim, most találtam meg az első lila tárgyam, ami egy íj:)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#1599 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 19:26

Idézet: Eardog - Dátum: 2010. febr. 16., kedd - 17:47

Még sose próbáltam a terniont, mármint csak egyszer, de nem vonzott a +20% elementál damage és az a 3 projectile is túl nagy szögbe jön ki a botból, sokszor kikerüli a a közeli ellenfelet...

Igazából a passzívja miatt nagyon jó. Mert a kis robbanó fejek miatt, amikor egy nagyobb csordát lősz, és mondjuk mindhárom lövedék eltalál valakit, akkor azok ott szétrobbannak (kicsit hasonlóan a scatter shot-hoz), és igen nagy pusztítást tudnak végezni. Ha meg mondjuk egy boss közel ér, akkor mindhárom lövedék eltalálja... és itt is megtörténik természetesen a robbanás! ;) Szóval elég jó az a ternion attack! :up:

#1600 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 16. 19:35

Idézet: bega - Dátum: 2010. febr. 16., kedd - 19:26

Igazából a passzívja miatt nagyon jó. Mert a kis robbanó fejek miatt, amikor egy nagyobb csordát lősz, és mondjuk mindhárom lövedék eltalál valakit, akkor azok ott szétrobbannak (kicsit hasonlóan a scatter shot-hoz), és igen nagy pusztítást tudnak végezni. Ha meg mondjuk egy boss közel ér, akkor mindhárom lövedék eltalálja... és itt is megtörténik természetesen a robbanás! ;) Szóval elég jó az a ternion attack! :up:

oké, sokat hallottam róla, úgyh biztos kipróbálom:) Meg ugye azért is jó, mert az újabb botokkal mindig nő a sebzés...nekem anno volt egy stormos karim, maxos casting speed-el toltam azokat az ice shardokat ezerrel, az egész képernyőt beterítették, de valahogy 4.fejezetben már valahogy kezdett gyengünli..persze akkor még annyira nem voltam ügyes, mint most hogy kiokosodtam a tanácsokból, hogy sok cold damage-es cuccot aggattam volna magamra, de hát a varikkal sztem az a baj, hogy ahogy mész előre szintbe, ha már kimaxoltad, akkor fix marad a sebzésük, nem nől. Még lehet rajta javítani ruházattal, de akkor is lesz egy véges érték, ami a nehezebb fokozatokon már kevés...vagy rosszul látom?

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.