Idézet: bega - Dátum: 2010. febr. 16., kedd - 18:07
Na ez a vitality damage viszont számomra is elég homályos mind a mai napig!

Én személy szerint nem tartom túl sokra, de lehet, hogy még nem nagyon jöttem rá, hogy miben rejlik a nagysága.

A dream mastery-ben is vannak vitality damage-et növelő skillek, de igazából nem tudom, hogy kik ellen igazán hatékony, és mennyire.
Wow, örülök, hogy azért be-be néznek a jó arcok:)
Igen, ez a vital damage nem tudom mitől "vital", tehát mit tud, alapból életet szív, vagy nem véd ellene az armor??? Ez homály, talán valaki majd megírja:)
Igen, szép ez a játék, ha d3-ba nem lesz ilyen skill kombinálás, akkor elég uncsi lesz:)
Igen, én is elkezdtem egy állatos karit, persze vault nélkül, de lehet venni állatos cuccokat elég könnyen, meg másik karikkal találtam is. Nature+spirit tetszik, de talán még a nature+dream is életképes lehet, mert annak az állatkája a többi állat sebzésést, élet és varázspont regenjét növeli, továbbá betolhatom az aurát ami szintén életet és manét regenerál. Lehet az utóbbit próbálom ki, a spirites másodlalgos mastery könnyebbnek tűnik, bár biztos azért azzal se olyan egyszerű.
Ami tervben van, az még a defense+dream (templar) kari, még nem tudom hogy, lehet hogy használom a shield charge-ot és a phantom strike-ot felváltva, de lehet csak batter + phantom...igazából a defense is elég sok skillpontot igényel, önmagában is erős.
Tovább terv egy spirit + earth kari, ezt botos ternionosra fejelszteni. Még sose próbáltam a terniont, mármint csak egyszer, de nem vonzott a +20% elementál damage és az a 3 projectile is túl nagy szögbe jön ki a botból, sokszor kikerüli a a közeli ellenfelet...persze vannak cuccok ami +all skilleket adnak, de ugye azért valut nélkül az sincs mérhetetlen mennyiségben

És ugye itt van a nagy vízválasztó, sokan írják hogy ez meg az a kari jó, de lehet csak akkor ha vaultos, tehát ha mittomén reces kari, vagy van rajta +5-10 all skill meg ilyenek, ami azért vault nélkül nem egyszerű. Meg tényleg az a jó, ha az ember abból gazdálkodik amit talál, kivétel talán az artifact meg a kis esszenciás kövek, azokat másik karimtól beadom közösbe, de az artifact-eket is úgy rakom össze...ami mindig hiány, az a spectal matter biz-baz

, mindig elfelejtem lementeni a karit, amikor van egy belőle, aztán felhasználom, és nincs visszaút:)
Érdekel még egy elementál kari is, akkor warfare+nature is. De ezek távoli tervek, szeretném életemben először a hunter+nature karimmal végigvinni a jétékot mind3 nehézségen, max közbe elindítom a defense+dream karim...majd tolok képeket róla, hátha újra kedvet kaptok páran:)