Hűha nagy a baj, segítsetek!
500GB-os vinyó, rajta üres elsődleges partíció (32GB), a maradék kiterjesztett, 1 db logikai particióval (~430GB), kb. 180GB hasznos adattal. Mindez egy USB-s külső egységben.
Fölraktam a Powerquest Partitionmagic 8.0-t, mert át akartam variálni a partíciókat. Csak 1db elsődleges partícióra van szükségem (nem számítógépben fog működni a vinyó).
A PQMagicben a kiterjesztett partíciót átméreteztem, amilyen kicsire lehetett, az fennmaradó üres részt kijelöltem új partíciónak. Újraindítás után a PQM dos módban folytatta:
Átméretezte a logikai partíciót, majd nekiállt törölni a fennmaradó üres részt, de ebbe belefagyott 75%-nál. Vártam egy órát, de nem volt mit tenni - nem haladt semerre, reseteltem a gépet.
Ezután újra dos módban indult a gép, és ki is írta a PQM, hogy user abort volt, de itt csúnyán elkúrtam a dolgot, mert nem hagytam, hogy újraindítsa a batch feladatait, hanem beindítottam az XP-t.
Ezután a lemezt nem látta egyáltalán az XP, így újraindítottam azt is (áram kihúz-bedug).
Most megvan az elsődleges partícióm, és megjelenik a logikai betűjele is, de nem lehet megnyitni (TC: nincs ilyen meghajtó). Mérete változatlan a Windows lemezkezelő szerint (~430GB).
Hogyan lehetne újraéleszteni? Pls. segítsetek...
DIY
Találtam négy log fájlt a windows\temp könyvtárában, ezekből talán ki lehet hámozni valamit:
Szerkesztette: Do-It-Yourself 2008. 06. 17. 21:13 -kor
"A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék."